simurganka01
Daimi Üye
Simus yaaa,hem benim numaramı alıyon hem kendininkini vermiyon..bak ararsan acmam ha tanımıyom diye :deli:
Yavrum ne desen haklısın, Nazom bana mesaj göndermişti teee ne zaman daha ona da geri dönüş yapamadım
Simus yaaa,hem benim numaramı alıyon hem kendininkini vermiyon..bak ararsan acmam ha tanımıyom diye :deli:
Yavrum ne desen haklısın, Nazom bana mesaj göndermişti teee ne zaman daha ona da geri dönüş yapamadımKız naaapiiim burya yazmaktan elim değmiyo ki, yarın arıycam seni tamam mı? Bugün saat 12 den sonra iptalim, kızı hem kendi doktoruna hem hacettepeye götürcem sonra mutfak alışverişi yapmam lazım, çay bile kalmadı evde
sonra da gücüm yeterse yüzmeye gidicem çünkü ölüyorum artık sırt bel ağrısından
ehhehe babus,sen beni sevmesende ben seni seviyom valla bak sevmek zorunda degilsin neticede ben icimden geleni soyledim sadecehem yasıtım hem ablam gibi seviyom valla ne yalan soliyim..
hele soyle yazılar dokturmuyonmu uuuvvvvv
Aaa deliye bak zorla sevdirmicek kendini
Seviyom ulen sana ne
Sevgimin kahyasimisinpp
Nihah cok da komigimdir
))
Şşşşşşşşşşşşşşşş ne videosu oooo yoksa Hira balının mı?
Çok pis yakalarım
Bu arada ben yarın Nazoma gidiyoooooooooooooooom :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli: kendimi bıraktırıp aldırcak bi delüüüaaanlı buldum
aha simdi bıraktım ayagımdan zilliyi hee onun videosu ama cıglık cıglıga bi video valla...sende whatsapp olaydı hop diye yollardım sanadaa
ucretsiz kefilsiz sartsız video gonderimi whatsapp'ta hemen sizde yukleyin !
:kahkaha::kahkaha:
vaaaaaaayyyyyyyy Nazo'ya gidiyon heee...ilk kez mi goruscenizzz ??
foto isteriz unutmayııınnnnnnnn bebelerde cheeseeeeeeeee diyiverin
anam karizmatik noyanıma ne yakışır.
Pikem ya Noyanla selimi bu cadı kızlar çabuk kandırır gibime geliyor. Ne bileyim bi sakainlik var ikiisnde gibime geliyor.
Gunaydin guseller fena uykum var ama bugun icin islerim var uyuyamiycam...bugun evlilik yildonumum 3.yili devirdik vayy bee 1 senede arkadaslik var 4 yildir kocisimleyiz allaha sukurler olsun nerden nereye cok zor imkansiz bir iliskiydi bizimki ama oldu rabbim nasip ettiki guseller guseli birde cocuk verdi bize.Bir bakim yaptirayim kendime bugun aksam disarda olabiliriz oglusumda annenesi bakar heralde ayyy aslinda usenmesem de gece gelinligimi giyip karsisina ciksam adamin bu hayalimdeydi heyecanini tazelemek lasim
Sizce nasil olur kizlar???
Gunaydin yavruslar nasilsiniz bakalim?
Yavrum ne desen haklısın, Nazom bana mesaj göndermişti teee ne zaman daha ona da geri dönüş yapamadımKız naaapiiim burya yazmaktan elim değmiyo ki, yarın arıycam seni tamam mı? Bugün saat 12 den sonra iptalim, kızı hem kendi doktoruna hem hacettepeye götürcem sonra mutfak alışverişi yapmam lazım, çay bile kalmadı evde
sonra da gücüm yeterse yüzmeye gidicem çünkü ölüyorum artık sırt bel ağrısından
Şşşşşşşşşşşşşşşş ne videosu oooo yoksa Hira balının mı?
Çok pis yakalarım
Bu arada ben yarın Nazoma gidiyoooooooooooooooom :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli: kendimi bıraktırıp aldırcak bi delüüüaaanlı buldum
günaydın, ballı bademler. en güzel bebelerin en güzel anaları. açılınnnnn açılın ben geldim. (yuvarlanarak salonun ortasına düşme efekti)
sabahtır kasım ayına ait evraklarım vardı 3 koca klasör sadece 1 tanesini girebildim. öğleden sonra da 1 tanesini girerim şef ister çünkü en geç yarın kesin. öffffff burdan da ayrı kaldım.
babuşumun herzamanki gibi uzun ve nokta atışı yapan yorumunu okudum pek bi beğendim başka bişi var mı?
gördüm bebek sizinkileri de de babuş pek ince ince dokundurmuş o bakımdan dedim. kıskanma kız kıskançç...
ben zati sevmıyorum seni. ı ıhhhh... seni sevmedim süt oğlan.
eheheh varsın olsun Tanselim... kaba saba, maço tüplüü olmalarındansa, kadınlara deger veren, el üstünde tutan saygılı, kendini bilen, akıllı ve kibar insanlar olsunlar daha iyidir bence .. inşallah...
geçmiş olsun tatlım... genel kontrole mi gidiyorsunuz?
melebe hatunummmenem enemmmmmmm benim içinde öp Ela balımı.. sonra da Nazo öpsün Duru balımı (benim için) sonra artık siz naparsınız bilemem
![]()
bebikom kızzzz bizi de sev eheheh![]()