2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simus yaaa,hem benim numaramı alıyon hem kendininkini vermiyon..bak ararsan acmam ha tanımıyom diye :deli:

Yavrum ne desen haklısın, Nazom bana mesaj göndermişti teee ne zaman daha ona da geri dönüş yapamadım :D:D Kız naaapiiim burya yazmaktan elim değmiyo ki, yarın arıycam seni tamam mı? Bugün saat 12 den sonra iptalim, kızı hem kendi doktoruna hem hacettepeye götürcem sonra mutfak alışverişi yapmam lazım, çay bile kalmadı evde :D:D sonra da gücüm yeterse yüzmeye gidicem çünkü ölüyorum artık sırt bel ağrısından

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Yavrum ne desen haklısın, Nazom bana mesaj göndermişti teee ne zaman daha ona da geri dönüş yapamadım :D:D Kız naaapiiim burya yazmaktan elim değmiyo ki, yarın arıycam seni tamam mı? Bugün saat 12 den sonra iptalim, kızı hem kendi doktoruna hem hacettepeye götürcem sonra mutfak alışverişi yapmam lazım, çay bile kalmadı evde :D:D sonra da gücüm yeterse yüzmeye gidicem çünkü ölüyorum artık sırt bel ağrısından

:) tamam simus sorund egil canım araman sart degil ondan demedim yani en azından bi sms caksan da olur,sen oldugunu bileyim yani ondan soyledim :D
kolay gelsin o zaman baya yogunsun bugun alısverise bayılırım beraber edelim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ehhehe babus,sen beni sevmesende ben seni seviyom valla bak sevmek zorunda degilsin neticede ben icimden geleni soyledim sadece :) hem yasıtım hem ablam gibi seviyom valla ne yalan soliyim..
hele soyle yazılar dokturmuyonmu uuuvvvvv :D

Aaa deliye bak zorla sevdirmicek kendini :)
Seviyom ulen sana ne :)
Sevgimin kahyasimisin :ppp
Nihahahah cok da komigimdir :)))

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Aaa deliye bak zorla sevdirmicek kendini :)
Seviyom ulen sana ne :)
Sevgimin kahyasimisin :ppp
Nihahahah cok da komigimdir :)))

hihihihi...tamam tamam sev beni o zaman sevvv :sirin::sirin:
izledinmi sen dunki video yu ? izledinde soyledinde ben mi hatırlamıyorum yoksa bunadımmı ben yoksa :cilgindans:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Şşşşşşşşşşşşşşşş ne videosu oooo yoksa Hira balının mı? :D

Çok pis yakalarım :D

Bu arada ben yarın Nazoma gidiyoooooooooooooooom :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli: kendimi bıraktırıp aldırcak bi delüüüaaanlı buldum :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bu arada bugün taç ın salı vitrini var, ben muhtemelen kaçırcam yoğun gündemimden dolayı ama bari siz kaçırmayın :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Bu arada ben yarın Nazoma gidiyoooooooooooooooom :sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli: kendimi bıraktırıp aldırcak bi delüüüaaanlı buldum :D

ahahaha simdi bıraktım ayagımdan zilliyi hee onun videosu ama cıglık cıglıga bi video valla...sende whatsapp olaydı hop diye yollardım sanadaa :( ucretsiz kefilsiz sartsız video gonderimi whatsapp'ta hemen sizde yukleyin !
:kahkaha::kahkaha:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
vaaaaaaayyyyyyyy Nazo'ya gidiyon heee...ilk kez mi goruscenizzz ??
foto isteriz unutmayııınnnnnnnn bebelerde cheeseeeeeeeee diyiverin :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ahahaha simdi bıraktım ayagımdan zilliyi hee onun videosu ama cıglık cıglıga bi video valla...sende whatsapp olaydı hop diye yollardım sanadaa :( ucretsiz kefilsiz sartsız video gonderimi whatsapp'ta hemen sizde yukleyin !
:kahkaha::kahkaha:

Yaa benim pek telefonla aram yoktur, çalışırken mesela eve girer girmez kapatırdım, hafta sonları da hep kapalı dururdu. Şimdi de eşim eve geldiğinde kapatıyorum. Telefon kültürüm pek yok benim, teknoloji desen zaten baş özürlüyüm o konuda :D

vaaaaaaayyyyyyyy Nazo'ya gidiyon heee...ilk kez mi goruscenizzz ??
foto isteriz unutmayııınnnnnnnn bebelerde cheeseeeeeeeee diyiverin :D

ehehehhe eveeeet ben ilk kez gidicem, inşallah Laylam da gelebilir de hem Laylamı hem Nazomu hem de bal kaymak Elamı ve Kayramı görmüş olurum. Nazom ve Laylam aynı yerde oturduklarından onlar görüşebiliyorlar ama ben biraz uzakta kalıyorum :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
anam karizmatik noyanıma ne yakışır.
Pikem ya Noyanla selimi bu cadı kızlar çabuk kandırır gibime geliyor. Ne bileyim bi sakainlik var ikiisnde gibime geliyor.

eheheh varsın olsun Tanselim... kaba saba, maço tüplüü olmalarındansa, kadınlara deger veren, el üstünde tutan saygılı, kendini bilen, akıllı ve kibar insanlar olsunlar daha iyidir bence .. inşallah...

Gunaydin guseller fena uykum var ama bugun icin islerim var uyuyamiycam...bugun evlilik yildonumum 3.yili devirdik vayy bee 1 senede arkadaslik var 4 yildir kocisimleyiz allaha sukurler olsun nerden nereye cok zor imkansiz bir iliskiydi bizimki ama oldu rabbim nasip ettiki guseller guseli birde cocuk verdi bize.Bir bakim yaptirayim kendime bugun aksam disarda olabiliriz oglusumda annenesi bakar heralde ayyy aslinda usenmesem de gece gelinligimi giyip karsisina ciksam adamin bu hayalimdeydi heyecanini tazelemek lasim :kedim:
Sizce nasil olur kizlar???

bir ömürboyu mutlu olun canım..
giy kız gelinligi (sıgıyosan tabee) :D ben sıgmıyorum mesela anca bi 10 kilo verirsem olabüler belkim :D

Gunaydin yavruslar nasilsiniz bakalim?

Günaydın yevrüüümmmm... hoşgeldin ne güzel oldu....:huhuu:

geçmiş olsun tatlım... genel kontrole mi gidiyorsunuz?

melebe hatunummm:huhuu: enem enemmmmmmm benim içinde öp Ela balımı.. sonra da Nazo öpsün Duru balımı (benim için) sonra artık siz naparsınız bilemem :D :D

bebikom kızzzz bizi de sev eheheh :D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın, ballı bademler. en güzel bebelerin en güzel anaları. açılınnnnn açılın ben geldim. (yuvarlanarak salonun ortasına düşme efekti)

sabahtır kasım ayına ait evraklarım vardı 3 koca klasör sadece 1 tanesini girebildim. öğleden sonra da 1 tanesini girerim şef ister çünkü en geç yarın kesin. öffffff burdan da ayrı kaldım.

babuşumun herzamanki gibi uzun ve nokta atışı yapan yorumunu okudum pek bi beğendim başka bişi var mı?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
günaydın, ballı bademler. en güzel bebelerin en güzel anaları. açılınnnnn açılın ben geldim. (yuvarlanarak salonun ortasına düşme efekti)

sabahtır kasım ayına ait evraklarım vardı 3 koca klasör sadece 1 tanesini girebildim. öğleden sonra da 1 tanesini girerim şef ister çünkü en geç yarın kesin. öffffff burdan da ayrı kaldım.

babuşumun herzamanki gibi uzun ve nokta atışı yapan yorumunu okudum pek bi beğendim başka bişi var mı?

sanada günaydın hatun kısmı... ehhh başka bide bizim konuşmalar var :D :D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gördüm bebek sizinkileri de de babuş pek ince ince dokundurmuş o bakımdan dedim. kıskanma kız kıskançç...

ben zati sevmıyorum seni. ı ıhhhh... seni sevmedim süt oğlan.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kızlar dünya iş yağıyor masaya az sonra kaçacam yine de şunu sorayım dedim.

ya geçen anlattım hani Aden'in sol kolunun iç eklem kısmında arada bi kızarıklık oluyor diye. böyle yanmış gibi kuruyunca da pütür pütür oluyor falan.

neyse Aden 10-15 gündür uykusundan uyanıp (ki bu 1 aydır böyle sürekli uykudan uyanıp ağlama sekanslarımız var. sanırım dişe yormam alzım, yavrum üstten de diş çıkartmış çünkü ) gögsünü dei gibi kaşıyor. arada kanatıyor bile düşünün. tırnak izi oluyor hep :8 çok üzülüyorum kıpkırmızı oluyor kaşıya kaşıya bi hal oluyor yavrum. orası da pütürlü pütürlü oluyor oı sıra. dün gece o kanatmasın diye ben hafıf hafıf kaşıdım pişik kremi sürdüm bi yandan da. ne olabılır sızce?

daha önceden yoktu? aklıma sadece şunlar geldi;

*ev çok sıcak uykusunda terliyor ondan???
*geçen de dediğim gibi banyo küvetine komili bebe döküp köpürtüyorum ve o değişiklikten. ???? (saçlarına hala sebamed kullanıyorum ama sonuçta suyu köpürttüğüm için o mu kabarttı ki çocugu oyle)
*banyo sonrası ıyı durulayamıyorum???
* ya da başka bişiyi var yavrumun?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eheheh varsın olsun Tanselim... kaba saba, maço tüplüü olmalarındansa, kadınlara deger veren, el üstünde tutan saygılı, kendini bilen, akıllı ve kibar insanlar olsunlar daha iyidir bence .. inşallah...

geçmiş olsun tatlım... genel kontrole mi gidiyorsunuz?

melebe hatunummm:huhuu: enem enemmmmmmm benim içinde öp Ela balımı.. sonra da Nazo öpsün Duru balımı (benim için) sonra artık siz naparsınız bilemem :D :D

bebikom kızzzz bizi de sev eheheh :D :D

aaaaaaaay öperim öpmem miiiiii :)

ilk yazdıklarına da tamamen katıldığımı belirtmeden geçemicem, benim de oğlum olsa aynen yazdığın gibi yetiştirmek isterdim :) :huhuu:

doktor randevularımız da rutin şeyler minnoşum, Allahın izniyle merak edilecek bişe yok çok şükür. ama süt alerjisi için inşallah geçmiştir diye dua eden olursa çok sevinirim...

kız Gökçeeeeeeeeeeeeeeee sen bizi beğenmiyuur musun yeeeeaavrıııım? biz kalın kalın mı dokundurmuşuz?:bitter:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Pikoşş,

sevmem mi seviyom sizide gercekten bak..
su nefret ettigim memlekette zaten bir akrabam,yetis dedigimde kosacak bi yakınım bile yok,kaldı ki arkadasım yok hic demiyorum anlamısınızdır..

inan cogu gun,burda sizinle konusacak olmanın mutluluguyla avutuyorum kendimi,alo deyip birliten gezelim dolasalım dicegi kimsenin olmaması insana cok koyuyo bazen..
ama bende solugu burda alıyorum,moralim duzeliyo ne bileyim iste..
seviyorum yani hepinizi ...
(hadi biri bana boyle yapsın :uzulme: )

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hele seni hiç sevmiyorum simoş. :)

zaten bana sen hediye alıyormuşsun öğrendim istemıyorum bana o almasın dedim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
dün ben sen ve lidılım için bişe bulup yazmıştım ama sitede sorun vardı sanırım, yazdıklarım kaybolmuş. bi yerde egzama olan bi bebeğe doktor beyazları yasaklamış; kereviz, enginar, balık, yumurta beyazıydı sanırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar