2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:savasciasli::savasciasli: bu smeley yen mi ehe?

atın üstüne binmeyi kanununi'nin tepesine binmek sanan hürrem smoşu koydum bunun adını.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dün ben sen ve lidılım için bişe bulup yazmıştım ama sitede sorun vardı sanırım, yazdıklarım kaybolmuş. bi yerde egzama olan bi bebeğe doktor beyazları yasaklamış; kereviz, enginar, balık, yumurta beyazıydı sanırım.

kız ne diyosun ya egzama varsa yavrumda :( bana bak pazar akşamı da balık yedik biliyo musun? ondan önceki günde kerevizli yemek yaptım yavruma :( anmm kız sakın egzama olmasın bu çocukta. ayyy başım ay ben nerelere gidem. ay başıma gelennnnnnnnnnn

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
merabalarrrr kızlarrrrrr
akşam oğlanın ödevleri yüzünden buraya bakamadım sayfa birikmiş okuyamadım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kız ne diyosun ya egzama varsa yavrumda :( bana bak pazar akşamı da balık yedik biliyo musun? ondan önceki günde kerevizli yemek yaptım yavruma :( anmm kız sakın egzama olmasın bu çocukta. ayyy başım ay ben nerelere gidem. ay başıma gelennnnnnnnnnn

yaaa yoktur inşallah Gökçecim ama demek ki bu gıdalar alaejik ya da kullanılırken dikkatli olunması gereken gıdalar ki yasaklanabiliyor. Hani ben o bakımdan bilginiz olsun diye yazmak istemiştim, sen daha öncede demiştin ya kimde egzema vardı Aden de kaşınıyor diye. oNdan şeeettimdi...

merabalarrrr kızlarrrrrr

merhaba Laylam benim hatun uyanık da ağlayıp duruyo sabahtandır yazamıyom. yarın Nazoma geliyon mu ? ben gelicem inşallah öyle görünüyo bi aksilik olmazsa... bebelerle malum plan yapıyosun hiç belli olmuyo... inşallah kızçem de müsade eder de görüşürüüüüz :eek:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaaa yoktur inşallah Gökçecim ama demek ki bu gıdalar alaejik ya da kullanılırken dikkatli olunması gereken gıdalar ki yasaklanabiliyor. Hani ben o bakımdan bilginiz olsun diye yazmak istemiştim, sen daha öncede demiştin ya kimde egzema vardı Aden de kaşınıyor diye. oNdan şeeettimdi...

merhaba Laylam benim hatun uyanık da ağlayıp duruyo sabahtandır yazamıyom. yarın Nazoma geliyon mu ? ben gelicem inşallah öyle görünüyo bi aksilik olmazsa... bebelerle malum plan yapıyosun hiç belli olmuyo... inşallah kızçem de müsade eder de görüşürüüüüz :eek:

şimdi Nazomlada konuştuk akşam kardeşim geliyor yarın onun planı olurda dışarı çıkarsa gelecem evde olursa gelemem çocuk 2 günlüğüne geliyor bende görüşmeyi çok isterim canımmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

şimdi Nazomlada konuştuk akşam kardeşim geliyor yarın onun planı olurda dışarı çıkarsa gelecem evde olursa gelemem çocuk 2 günlüğüne geliyor bende görüşmeyi çok isterim canımmm

yaaa ben de 1-2 saatliğine gelebilicem Laylaaaaaaaaaaaaam, noooooooooooooooluuuuuuuuuuuuur geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel noooolurrr bak sana bi süprizim de olabilir hem diyim yaniiiii

ana kım nazoya gıdıyo kız? becerekli hatıun nazo döktürür şimdi. ben de geleyım beaaa

Eloşun diş buğdayı var yarın :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aaaaaaaay öperim öpmem miiiiii :)

ilk yazdıklarına da tamamen katıldığımı belirtmeden geçemicem, benim de oğlum olsa aynen yazdığın gibi yetiştirmek isterdim :) :huhuu:

doktor randevularımız da rutin şeyler minnoşum, Allahın izniyle merak edilecek bişe yok çok şükür. ama süt alerjisi için inşallah geçmiştir diye dua eden olursa çok sevinirim...

kız Gökçeeeeeeeeeeeeeeee sen bizi beğenmiyuur musun yeeeeaavrıııım? biz kalın kalın mı dokundurmuşuz?:bitter:

inşallah geçmiştir simuşum.. amin...

Pikoşş,

sevmem mi seviyom sizide gercekten bak..
su nefret ettigim memlekette zaten bir akrabam,yetis dedigimde kosacak bi yakınım bile yok,kaldı ki arkadasım yok hic demiyorum anlamısınızdır..

inan cogu gun,burda sizinle konusacak olmanın mutluluguyla avutuyorum kendimi,alo deyip birliten gezelim dolasalım dicegi kimsenin olmaması insana cok koyuyo bazen..
ama bende solugu burda alıyorum,moralim duzeliyo ne bileyim iste..
seviyorum yani hepinizi ...
(hadi biri bana boyle yapsın :uzulme: )

ben anlarım seni bebikom...

gökce bence doktora götür ve ne neymiş tanı konsun.. bende de olur alerjik egzama şakaya gelmez... ama inşallah yoktur sadece sıcaktandır...

merabalarrrr kızlarrrrrr

balım.. melebe yevrümmm... kolaygelsin dicem ama bitmiş zaten ödevler......

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
laylaaam taçın salı vitrini var bekliyon mu? tüyo veriim mi kız sana? :D bak şimdi taçın kendi satış sitesine de üye oldun dimi? onu da açıcan facebukta taçın sayfası açık durcak f5 f5 yapıcan çıkınca hemen linke tıklayıp sepete ekle dicen bu kadar :D:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazoma diyin bana kocaman bi pasta yapsın. kocaman ama. sonra poğaça da isterim. salata da. hımm börek de. kek kuarbiye sevmem onlar olmasa da olur.

ama bu istedıklerımı yapmazsa gelmem. ehe.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
pikooooooooooooooş sen de aç taçııııı ben alamasam bile bari siz alın yavruuuuuş, ama sen sayfayı beğenmemişin öyle görünüyooo

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hıııı gerçi bazı ürünlerin yurt dışı satışı yok yazıyodu ama bilemedim. tamam Gökçe ben söylerim :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eheheheh ben de pusuya yattım bekliyom :D eğer çıkmadan yayınlanırsa süper olur, çıkınca yayınlanırsa da şans deriz naaapaalııım :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Guselim inan hayattan o kadar kopugum ki burda kizlarlada arasioz arada ama coktur gorupte donemedigim tansel asli sevinc bilir bunu dedigim gibi sende kendince hakli olabilirsin ama arkadaslar obur tarafa yazdiklarini goruo sanirim buda buraya zaman ayiramamana yada facede cok gorusmemenize bagli olabilir biliosun obur tarafta cok sorun yasadik herkesin guveni sarsildii dogal olarak hem orda hem burdaki paylasimlari takip ettilermi tedirgin oluyoruz biz burda herseyimizi paylssioruz sanallik boyutu bitti bizim icin artik bilmem anlatabiliyomuyum ben buraya 1 hafta giremedim mi aklim kalio yazamasamda mutlaka okuyorum herkesten haberim var o yuzden kopuk olmamiz soz konusu bike degil hayatima gelince eminim oda aramizda cunku o bizim onu ne kadar sevdigimizi bilio kendi bilir bi tercih yapti ama biliyorum ki aramizda ....anladin aradaki farki
Ben buraya giremiyorken diger tarafa nasıl gireyim. Ki orda konustugum muhabbet ettigim kimse yokken neden gireyim. Eger diger tarafa girdigimi idda eden varsa ispat da etsin. Benim girdigim sadece face onun dısında hicbir siteye girmiyorum hatta giremiyorum fırsat bulup da.q

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ayrıca belirtmek isterim hepiniz biliyorsunuz esimin sanaldaki dostluklara inanmadıgı icin sizlerle bile gizli konustugumu telefonumun oldugu halde esimden gizli gorustugumu. Ben size guvenmiyor degilim fakat esime laf anlatayamacagım bunu nerden tanıyosun su kim bu kim diye sorun yasamamak adına baska face adresimde eklisiniz. Ve o surekli acık oluyor asıl olandan daha cok ona giriyorum. Ama siz beni hic anlamamıssınız. Face deki gruba gelince orda konustuklarım da sizin gibi tanıdıgım bildigim kisiler Daha sonra duyan anneler gruba katılıp cogaldı kisiler. Orayı takip etmek kolay oldugu icin zaten haftada 1-2 anca girip takip edebiliyorum. Burada gecmisi okuyamayacagım icin size de ceee diyip gitmek olmayacagı icin buraya girmiyordum. Ayrıca beni gercekten merak eden konusanların ulasamayacagı kadar uzak degilim sizlere. O kadar da onemsenmemis demekki sadece lafım gecmis. Neyse daha fazla ne sizi ne kendimi uzmeyeyim zaten kendi sorunlarım bana yetiyor.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylaaam taçın salı vitrini var bekliyon mu? tüyo veriim mi kız sana? :D bak şimdi taçın kendi satış sitesine de üye oldun dimi? onu da açıcan facebukta taçın sayfası açık durcak f5 f5 yapıcan çıkınca hemen linke tıklayıp sepete ekle dicen bu kadar :D:D:D

o kadar bekledim ne olduğubu anlamadan sepetede attım ama sonra çıkardım hiç beklediğime değmez bişeymiş:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar