hele seni hiç sevmiyorum simoş.![]()
zaten bana sen hediye alıyormuşsun öğrendim istemıyorum bana o almasın dedim.
dün ben sen ve lidılım için bişe bulup yazmıştım ama sitede sorun vardı sanırım, yazdıklarım kaybolmuş. bi yerde egzama olan bi bebeğe doktor beyazları yasaklamış; kereviz, enginar, balık, yumurta beyazıydı sanırım.
kız ne diyosun ya egzama varsa yavrumdabana bak pazar akşamı da balık yedik biliyo musun? ondan önceki günde kerevizli yemek yaptım yavruma
anmm kız sakın egzama olmasın bu çocukta. ayyy başım ay ben nerelere gidem. ay başıma gelennnnnnnnnnn
merabalarrrr kızlarrrrrr
akşam oğlanın ödevleri yüzünden buraya bakamadım sayfa birikmiş okuyamadım
yaaa yoktur inşallah Gökçecim ama demek ki bu gıdalar alaejik ya da kullanılırken dikkatli olunması gereken gıdalar ki yasaklanabiliyor. Hani ben o bakımdan bilginiz olsun diye yazmak istemiştim, sen daha öncede demiştin ya kimde egzema vardı Aden de kaşınıyor diye. oNdan şeeettimdi...
merhaba Laylam benim hatun uyanık da ağlayıp duruyo sabahtandır yazamıyom. yarın Nazoma geliyon mu ? ben gelicem inşallah öyle görünüyo bi aksilik olmazsa... bebelerle malum plan yapıyosun hiç belli olmuyo... inşallah kızçem de müsade eder de görüşürüüüüz
ana kım nazoya gıdıyo kız? becerekli hatıun nazo döktürür şimdi. ben de geleyım beaaa
şimdi Nazomlada konuştuk akşam kardeşim geliyor yarın onun planı olurda dışarı çıkarsa gelecem evde olursa gelemem çocuk 2 günlüğüne geliyor bende görüşmeyi çok isterim canımmm
ana kım nazoya gıdıyo kız? becerekli hatıun nazo döktürür şimdi. ben de geleyım beaaa
aaaaaaaay öperim öpmem miiiiii![]()
ilk yazdıklarına da tamamen katıldığımı belirtmeden geçemicem, benim de oğlum olsa aynen yazdığın gibi yetiştirmek isterdim![]()
doktor randevularımız da rutin şeyler minnoşum, Allahın izniyle merak edilecek bişe yok çok şükür. ama süt alerjisi için inşallah geçmiştir diye dua eden olursa çok sevinirim...
kız Gökçeeeeeeeeeeeeeeee sen bizi beğenmiyuur musun yeeeeaavrıııım? biz kalın kalın mı dokundurmuşuz?:bitter:
Pikoşş,
sevmem mi seviyom sizide gercekten bak..
su nefret ettigim memlekette zaten bir akrabam,yetis dedigimde kosacak bi yakınım bile yok,kaldı ki arkadasım yok hic demiyorum anlamısınızdır..
inan cogu gun,burda sizinle konusacak olmanın mutluluguyla avutuyorum kendimi,alo deyip birliten gezelim dolasalım dicegi kimsenin olmaması insana cok koyuyo bazen..
ama bende solugu burda alıyorum,moralim duzeliyo ne bileyim iste..
seviyorum yani hepinizi ...
(hadi biri bana boyle yapsın :uzulme: )
kız ne diyosun ya egzama varsa yavrumdabana bak pazar akşamı da balık yedik biliyo musun? ondan önceki günde kerevizli yemek yaptım yavruma
anmm kız sakın egzama olmasın bu çocukta. ayyy başım ay ben nerelere gidem. ay başıma gelennnnnnnnnnn
merabalarrrr kızlarrrrrr
akşam oğlanın ödevleri yüzünden buraya bakamadım sayfa birikmiş okuyamadım
pikooooooooooooooş sen de aç taçııııı ben alamasam bile bari siz alın yavruuuuuş, ama sen sayfayı beğenmemişin öyle görünüyooo
Ben buraya giremiyorken diger tarafa nasıl gireyim. Ki orda konustugum muhabbet ettigim kimse yokken neden gireyim. Eger diger tarafa girdigimi idda eden varsa ispat da etsin. Benim girdigim sadece face onun dısında hicbir siteye girmiyorum hatta giremiyorum fırsat bulup da.qGuselim inan hayattan o kadar kopugum ki burda kizlarlada arasioz arada ama coktur gorupte donemedigim tansel asli sevinc bilir bunu dedigim gibi sende kendince hakli olabilirsin ama arkadaslar obur tarafa yazdiklarini goruo sanirim buda buraya zaman ayiramamana yada facede cok gorusmemenize bagli olabilir biliosun obur tarafta cok sorun yasadik herkesin guveni sarsildii dogal olarak hem orda hem burdaki paylasimlari takip ettilermi tedirgin oluyoruz biz burda herseyimizi paylssioruz sanallik boyutu bitti bizim icin artik bilmem anlatabiliyomuyum ben buraya 1 hafta giremedim mi aklim kalio yazamasamda mutlaka okuyorum herkesten haberim var o yuzden kopuk olmamiz soz konusu bike degil hayatima gelince eminim oda aramizda cunku o bizim onu ne kadar sevdigimizi bilio kendi bilir bi tercih yapti ama biliyorum ki aramizda ....anladin aradaki farki
laylaaam taçın salı vitrini var bekliyon mu? tüyo veriim mi kız sana?bak şimdi taçın kendi satış sitesine de üye oldun dimi? onu da açıcan facebukta taçın sayfası açık durcak f5 f5 yapıcan çıkınca hemen linke tıklayıp sepete ekle dicen bu kadar
o kadar bekledim ne olduğubu anlamadan sepetede attım ama sonra çıkardım hiç beklediğime değmez bişeymiş