2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
açılın bakayım bi yer verin bana. ana az soluklanayım kızzz. sabahtır bik bik bik. ne dosyaymış yahu bitmedi gitti. öf.

ne olmuş? niye celallendi yine ortam? ben yoktum saylanmaz. burda bütün tartışmaları ben çıkarırım. ben sivriliirm. ben yanlış anlaşılırım. bana küsülür burda. saksı değilim ben bana saksı muamelesi yapamazsınız.
kızz Gökçeeeeeee saksı olan benim sana saksı muamelesi yapan karşısında beni bularrrrrrrkaaac

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o halde derhal gelsin 1 yaşşşşşşşşşşşşşşş...

10 aydır çok uykusuzum. sn 1,5 aydır gecelri delirmek üzereyim. milletin ortasında memelerime saldıran bi oğlum var. kalabalık ortamda gözleriyle sürekli ben takip eden, hep bana gelmek isteyen bi bebenin anasınıyım. korkarım askere de benimle gitmek isteyecek. artık düzene girsin.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
heh laylam da arkamda. heh hadi bakalım şimdi yapın saksı muamelesi de görelim... laylam o değil de bana ne alıcan hacıt? ben sana çıkmışım öyle dedi babuş sultan.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
heh laylam da arkamda. heh hadi bakalım şimdi yapın saksı muamelesi de görelim... laylam o değil de bana ne alıcan hacıt? ben sana çıkmışım öyle dedi babuş sultan.

yavvrummmmm sen şimdi zengin olduğun için oğlunada küçük playboy diyolarmış çevrenizde yurtdışından giyiniyormuşusunuz ya onun için ballı kaymağım size ve oğlunuza layık bişey bulamadım türkiyede
ahanda bu notu gönderecem beğendinmi?:gul:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
a aa a kim dıyor kız o'nu? ne zengini ayol ne yurtdışısı?

gayet sıradan normal bi ailenin normal sıradan bi oğlu benim bebem. millet ne giyıyorsa benim bebem de onu gıyıyor ayol. :))

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
guzummmmmmm.. muah...

bi gün hepiniz kutulara kendilerinizi ve bebelerinizi koyun gönderin bana. bebeleri uyutup sanbaha kadar muhabbet ederuk.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ana ben kaçayım kız saate bak. ene servıscı bagıır şimdi gokçe hadı dıye. ehe. hepınızı optum kuzularımı da ısırdım. muah muah.. iyi akşamlar.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
oooooooooooooooof oooooooooooooof yarın gene görüşemicez galiba Nazom... Laylam... Allahım o kadar sevindirik olmuştum ki gelebilicem, sizleri görebilicem diye. :( :( bugün hacettepeye gitmiştik ya kontrol için, yarın gene çağırdılar, süt içeren mama verip 4 saat gözleyeceklermiş. ishal, kusma vs olacak mı diye. sabahtan gelin 4 saat burdasınız dediler. eşimin işleri çok yoğun, yıl sonu hep öyle olur zati. sabah hastaneye nası gidicez şimdi kara kara onu düşünüyorum. çünkü eşimin izin alması çok problem oluyor. bugün zaten öğleden sonra izin almıştı. yarın da alırsa iyice göze batar. iki ucu moklu değnek. ooooooooof yaaaa oooooooooooooooof çok üzgünüm :( :uzgun::uzgun::uzgun:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bu arada Duru hanım ala ala 150 gr almış, 7.600 çıktı. geçen ay 7.450 ydi. ona da ayrıca moralim bozuldu. 5 gündür hiçbirşey ama hiçbirşey yemiyor. sadece emiyor ve su içiyor. ne meyve ne yumurta ne çorba ne mama herşeyi reddediyor. kafayı yedircek bu kız bana :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bu arada Duru hanım ala ala 150 gr almış, 7.600 çıktı. geçen ay 7.450 ydi. ona da ayrıca moralim bozuldu. 5 gündür hiçbirşey ama hiçbirşey yemiyor. sadece emiyor ve su içiyor. ne meyve ne yumurta ne çorba ne mama herşeyi reddediyor. kafayı yedircek bu kız bana :(

canım yarınki kontrolünüz şimdidenkolay gelsin.. ünşallah geçmiştir süt ürünlerine olan hassasiyeti, degilsede canı sagolsun, Rabbim büyük dertlerden korusun...

Noyanda son 1 haftadır hiçbişey yemiyor dogrudüzgün.. yani çok zorlanıyorum, acaba hava degişimi nedir? doktor bişey demediyse bi sorun yok demek ki canım.. bide maşallah çok hareketli Duru minnoş, tutmuyodur annesi...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım yarınki kontrolünüz şimdidenkolay gelsin.. ünşallah geçmiştir süt ürünlerine olan hassasiyeti, degilsede canı sagolsun, Rabbim büyük dertlerden korusun...

Noyanda son 1 haftadır hiçbişey yemiyor dogrudüzgün.. yani çok zorlanıyorum, acaba hava degişimi nedir? doktor bişey demediyse bi sorun yok demek ki canım.. bide maşallah çok hareketli Duru minnoş, tutmuyodur annesi...

kendi doktoruna da götüremedik Pikoşum, eşim geç geldi randevumuza yetişemeyeceğimizden onu iptal ettik. en olmadı hafta sonu götürmeye çalışırız. arabamız da tamirde, eşimin abisinden araba alıp duruyoruz 1 haftadır. Noyan da sadece emmeye mi çalışıyo Pikoşum?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kendi doktoruna da götüremedik Pikoşum, eşim geç geldi randevumuza yetişemeyeceğimizden onu iptal ettik. en olmadı hafta sonu götürmeye çalışırız. arabamız da tamirde, eşimin abisinden araba alıp duruyoruz 1 haftadır. Noyan da sadece emmeye mi çalışıyo Pikoşum?

ay kolay gelsin canım ters zamana gelmiş arabanın tamirde olması...
Noyan emmeyi bıraktı canım ..genel bi iştahı kesildi çocugun.. hiç adetimiz degil, oyunlarla yada bazen zorlayarak yedirmeye çalışıyorum....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simusum yarin icin simdiden kolay gelsin.
Ama insallah gecmistir alerjisi.
Bence de harektli olmasindan tutmuyodur kilo. Videosunu gordum Durukuşun valla Ada oyle hoplayip ziplayamiyo hala daha.
Cok hareketli masallah subhanallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar