2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar bisey sorucam size. Yataklarinizin yani bebelerin yataklarinin yanlarindaki kirkuluklar ne yukseklikte? Bizim park yatak nerdeyse boyu kadar derin ama mobilya besik gogus hizasinin altinda ve uyanip da dikilir ben gormeden kendini asagi atar bib sekilde diye yatirmaya korkuyorum...

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlar herkesler işe başlamış bakıyorumm kolay gelsin hepinizee haliyle gündüz yazışıounuz işten işeee beni sorarsanız iyiyim kızcem de ii Allaha şükürler olsun...uzun zamandır giremioum gündüz kızımlan vakit geçiriouz hopluouz zıplıouzz tam bir zıpır oldu işe ara vermiştim şubatta tekrar başlıcam yüksek lisansla, işe bakalım..kızıma ilk arabasını aldık ne playskool ne de başka bişeeyy bilin bakalım ne aldık
mini cooper uzaktan kumandalı ve akülü arabaa:cokkomik: pembe çok güsel benim binesim gelio walla satan adam herkes çok korkar ama bu minik hanımın çok hoşuna gitti dedi babamız da dayanamadı aldıı..evi bi görün heryer liva hanımın oyuncakları hoppala,salıncak,beşik,park yatak,yürüteç bi de başımıza mini cooper çıktı yürücek yer yok evdee...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tansel ben sana alıyorum bebişim. neye ıhtıyacı var selim'in.

bu arada selim ismine hasta olduğumu daha önce söylemiş miydim? harika bi ismi var bebenin. adıyla yaşasın kuzum. tüm bebeklerimiz adlarıyla yaşasın. hepsinin simi ayrı ayrı güzel ama ne biliyim eski isimler çok hoşuma giidyor benim.

fatih koymak istedim ben çok. ama olmadı:)

Canım Selim ismini ben koydum hemde çok sverek. İlk söylediğimde eşimde çok sevdi. Selim olsun oğlum dedim, aklı selim olsun. Eşimde bir ön isim koydu ÖNDER SELİM. Ben çok seviyorum ismini. Önder ismide şurdan geliyor. Biz tüp bebek yaptırdık tıtmadı. Sonra eşimle Ankara Üniversitesinde bir ürologa gittik. Çankayada muaynanesi vardı nasıl lükstü. Adam 45 yaşında ancadı ve çok başarılı doktorum programına felanda çıkıyor. Neyse böyle donanımlı biri bu kadarmı mütevazı bu kadarmı alçakgönüllü olur. Neyse bi ilaç verdi ben 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Allahımın izni ile adamın tedavisi işe yaradı. Hocanın adı ÖNDER. Bizde Önder koyduk. Çok seviyom ismini oğlumun.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
Tanselim sanırım sen şuanda burdasın. sana özel selam :eek:pucuk:
ben buraya giremiyorum :( ama cidden giremiyorum. bir çoğunuza imrenerek bakıyorum. hatta bazen kıskanıyorum :D Rabbim ağzımızın tadını bozmasın tabi. o işin şakası.
okul o kadar yoğunki, yetişemiyorum herşeye. ev deseniz aynı. şu cilt sıkıntımız yüzünden temizliğe daha çok zaman ayırıyorum. haftada birden fazla kadını çağırsam bnm bütçemi sarsar :( mecburen ben yetişmeye çalışıyorum. gerçi annem burda şimdi sağolsun bana iş bırakmıyor. haftaya herşey yine ellerimden öper :(
Tuna oyun istiyor, şebeklik istiyor. bana çok düşkün. memeye çok düşkün. epey zorlanıyoruz. nefessiz kalıyorum bazen. keşke ücretsiz izne ayrılsaydım diyorum :(
anlayacağınız ben yine bunalımın eeeeeeeeen dibindeyim :( sürekli dalgın ve düşünceliyim. neyi düşündüğümü bile kestiremiyorum. bugün öğlen çıktım okuldan eve gidiyorum. sabah çok yağmur yağdı. şemsiyemi açık bırakmıştım bir köşeye. hizmetliler katlayıp montumun üzerine asmışlar. böylelikle unutmadan öğlen hemen elime aldım. okul bahçesinden çıktım. yokuşu indim. diğer okulun müdür yardımcısıyla karşılaştım (biz hala onların okulunda misafiriz bu arada- kendi okulumuza geçemedik). selamlaştık. kadıncağız bana öyle bir gülümsedi kiiiiiii. hani sırıttı diyebileceğimiz cinsten. ay dedim üstümde kötü birşey mi vardı. şöyle ayaktan yukarı doğru kendimi süzerken ne göreyim.... havada bir damla yağmur yok ama benim şemsiye açık :1: öğrenciler delirdiğimi düşünmüşlerdir :D eminim kıpkırmızı olmuşumdur. nasıl kapatacağımı şaşırdım. hunili günler yakındır dimi?

hepinizi çok özledim. face'e cepten dahi çok rahat girebilirken buraya girdiğimde bir sayfa okuyorum. hooop hata verip kapatıyor. hala çözülmedi o sorun. ben de sinirlenmemek için giremiyorum pek.
öpüyorum ve seviyorum sizi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Selam canlar :) bugun Ilk kez oturuyorum sanirim cok yoruldum AMA degdi salatalarim kaldi tek yarini ve misafirlerimizi bekliyoruz artik :))
Simuss canimmesajini. Gordum cok uzuldum gelemeyecek olmaniza AMA onemli plan duru bali umarim yarin kolay gecer ve alerjisi gecmistir. Siz ne zaman isterseniz bekliyoruz biz sizi

Hepinizi kocaman operim :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selam canlar :) bugun Ilk kez oturuyorum sanirim cok yoruldum AMA degdi salatalarim kaldi tek yarini ve misafirlerimizi bekliyoruz artik :))
Simuss canimmesajini. Gordum cok uzuldum gelemeyecek olmaniza AMA onemli plan duru bali umarim yarin kolay gecer ve alerjisi gecmistir. Siz ne zaman isterseniz bekliyoruz biz sizi

Hepinizi kocaman operim :)

nazom ankaraya hızlı tren var ben gelsem olmazmı?
Bak ben nisan, mayıs aylarında haftada 1 gün ankarada derse geleceğim. Seni, laylamı ve simuşu görmeden gitmem bilesiniz. Bu arada sizleri görmeyi isterim ama o minoşalrınızı görmek için sabırsızlanıyorum:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar,
Tanselim sanırım sen şuanda burdasın. sana özel selam :eek:pucuk:
ben buraya giremiyorum :( ama cidden giremiyorum. bir çoğunuza imrenerek bakıyorum. hatta bazen kıskanıyorum :D Rabbim ağzımızın tadını bozmasın tabi. o işin şakası.
okul o kadar yoğunki, yetişemiyorum herşeye. ev deseniz aynı. şu cilt sıkıntımız yüzünden temizliğe daha çok zaman ayırıyorum. haftada birden fazla kadını çağırsam bnm bütçemi sarsar :( mecburen ben yetişmeye çalışıyorum. gerçi annem burda şimdi sağolsun bana iş bırakmıyor. haftaya herşey yine ellerimden öper :(
Tuna oyun istiyor, şebeklik istiyor. bana çok düşkün. memeye çok düşkün. epey zorlanıyoruz. nefessiz kalıyorum bazen. keşke ücretsiz izne ayrılsaydım diyorum :(
anlayacağınız ben yine bunalımın eeeeeeeeen dibindeyim :( sürekli dalgın ve düşünceliyim. neyi düşündüğümü bile kestiremiyorum. bugün öğlen çıktım okuldan eve gidiyorum. sabah çok yağmur yağdı. şemsiyemi açık bırakmıştım bir köşeye. hizmetliler katlayıp montumun üzerine asmışlar. böylelikle unutmadan öğlen hemen elime aldım. okul bahçesinden çıktım. yokuşu indim. diğer okulun müdür yardımcısıyla karşılaştım (biz hala onların okulunda misafiriz bu arada- kendi okulumuza geçemedik). selamlaştık. kadıncağız bana öyle bir gülümsedi kiiiiiii. hani sırıttı diyebileceğimiz cinsten. ay dedim üstümde kötü birşey mi vardı. şöyle ayaktan yukarı doğru kendimi süzerken ne göreyim.... havada bir damla yağmur yok ama benim şemsiye açık :1: öğrenciler delirdiğimi düşünmüşlerdir :D eminim kıpkırmızı olmuşumdur. nasıl kapatacağımı şaşırdım. hunili günler yakındır dimi?

hepinizi çok özledim. face'e cepten dahi çok rahat girebilirken buraya girdiğimde bir sayfa okuyorum. hooop hata verip kapatıyor. hala çözülmedi o sorun. ben de sinirlenmemek için giremiyorum pek.
öpüyorum ve seviyorum sizi

Canım benim. O kadar dalgındın demekki. Benim öğrencilerde bana hocam siz önceden çok ılımlı, sakin biriydiniz. Şimdi okadar hızlı konuşup okadar koşturuyorsunuzki sizi anlayamıyoruz diyorlar. Bu bebeler bizi şaşaırttı littelim. Seni çok öperim. Yeni bakıcı başladımı anlatasana..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın hatun kısmısı. hadi kalkın tembel tenekeler....

saat olmuş dokuz bizi hanımlar hala uyuyor. hadeeeeeeeeeeeeee kalkın... gün bitti gün... hayat yatakta geçirlmeyecek kadar kısa. öteki tarafta hep yatacaz zaten. ehe.

:bebecik:bebecik deliler gibi alışveriş yapasım var.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar bisey sorucam size. Yataklarinizin yani bebelerin yataklarinin yanlarindaki kirkuluklar ne yukseklikte? Bizim park yatak nerdeyse boyu kadar derin ama mobilya besik gogus hizasinin altinda ve uyanip da dikilir ben gormeden kendini asagi atar bib sekilde diye yatirmaya korkuyorum...

babus,bizim besikte 2 kademeli ayarı su an en yukseginde ama o da gogus hizasına geliyo Hira'nıın uyanır uyanmazda dikilip bi kolunu da sarkıtıyo ordan dolmuscular gibi heyyy heyyyy diye cagırıyo alalım diye :D
besigin hemen dibine 2 kat yorgan falan sermeyi dusunuyorum artık..:panter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dunyam, Hayatım gideli nerden baksan 3 aya yaklaşmıştır. sen yokken biz burda seni merak ettik, kaç defa konusu geçti ama sonra seni facebookta 50 kişilk falan bi grupta gördük. açıkçası görünce ben çok bozuldum. çünkü ben şahsım adına burda arkadaşlıktan öte birşey kurduğumuzu düşünmüştüm. mesela ben de başka forumlara bakıyorum hatta bazen soru soruyorum ama hiçbir yeri buranın yerine koyamıyorum. Hayatımla ilgili sorunlar olduğundan da burdan çıkıp face e yazmıyorduk onu da belirtmek istiyorm. Şöyle ki Azoş, Babuş, Lidıl, Lilacs, Tansel çalıştıkları için çoğu zaman cepten takip ediyorlar, cepten de en kolay facebook a giriliyor. Yoksa buraya yazmayalım face e yazalım gibi bişe olmadı. Bir de senin bize verdiğin face hesabın zaten senin asıl hesabın değil sanırım. Çünkü 1 kez seni asıl isminle bir fotoğrafa yorum yaparken gördüm, sonra zaten o fotoğraf kalktı ortadan. Bir de seninle kimsenin muhattap olmadığından bahsetmişsin ama sen bizlerle ne kadar muhattap oluyorsun ki.... Ben şahsım adıma çok kırıldığımı belirteyim.

Valla güzel olur Lidoş daaaa girebilicen mi kız gelinliğin içine? ben giremem mesela, çünkü evlenirken 50 kg idim, şimdi 63 :D:D

Günaydın Babuş, karlı bir Ankara sabahı, donuyorum :D sen nasılsın naaapıyon?
Bilmem girebilrmyimde simus arkadan ipli bustiyer ve etek ayri idi ama giyemedim hatta gece dogru durust hiv bisi yapmadim kocama adam para bile birakmis bi dunya ben naptim gidip yigenlerine bi dunya hediye aldim ne ise hediyeyi geceyim gece tek kelime ile kusursuzdu tum gece aglak modda ve utanc icinde gezdim aksam 7 gibi yemege gittik cok romantik bir restouranta sonra tabi saf ben bu kadarla kalir sandim istanbul sahilinde esim bi cakmakla gece fenerini tutusturup gokyuzune saldi uzunca bi sure nokta kadar gorunene dek yandi o kadar guseldi ki askimiz gibi goklere cikti sonra oglum bizi bekler dedik 10 gibi eve geldik annemde biraz bekletti beni eymeni sonra alcaz dedi eve cikip geleyim elimdeki esyalari birakayim incem asagi dedi adam 15-20 dk gelmedi telde aradi eve cikarmisin dedi ee cocuk dedim ben alcam gidip dedi kapinin disindan merdivenlere mumlari dizmis kutsi dwn slow bir parca calio heryer karanlik dis kapinin agzina kusak yapmis seni seviyorum yazan iki yanindada ucan balonlar vardir opucuk ve seni seviorum yazan ne ise kusagi yirmaya kiyamadan altindan gectim odaya gordim ki ne goreyim slayt gosterisi esliginde ilk gunumuzden su gune fotolarin oldugu romantik bir show ve odanin icinde 10 yakin ucan balon kimi biraz asagida kimi yukarda kalmis uclarinda slayttaki fotolarin resimleri asili heryerde yuzen mumlar bir mektup ve canli orkide slayti izledim salya sumuk modda boynuna atladim arkasindan bi sn diyip bide benim en sevdigim pastayi almiss mumda ufledik gece ruya gibiydi ama hoduk ben ne adama bi hediye aldim ne bir jest yaptim bunlarin yaninda jestten sayilirsa kendi ellerimle yaptigim seker hamurundan kurabiye vardi

nkadar
Günaydın kızlar...

-Tubis,gelinligini giymene gerek yok yavrum sen ne giysen heyecanı depresir beyinin diye dusunerekten evlilik yıldonumunuzu kutluyorum :D

-Pikoş,noyan gule gule giysin cok guzel cicisi giyince tam buyuk adam gibi olcak :)

-Simuş,dunyam hakkında soylediklerine katılıyorum,herkesin soylediklerine katılıyorum,baska yere girmeye vakit bulup buraya vakit bulamıyorum demek biraz uyduruk bi bahane olmus..ama hamile oldugundan ses cıakrmak istemiyorum,bu arada burdaki baglantı hic kopmadı kimsenin faceten devam ettirdigi yok zira benim face'im yok oyle olsa ben burda tek kalırdım..

-veee Babus'ummm....nasılsın :) seni seviyom haa
(hepinizi sseviyom da bu sabah babusa soyliyim dedim)
Sagol balummm benim operim seni alah nice yillara daha girmeyi nasip etsin insallah
eheheh varsın olsun Tanselim... kaba saba, maço tüplüü olmalarındansa, kadınlara deger veren, el üstünde tutan saygılı, kendini bilen, akıllı ve kibar insanlar olsunlar daha iyidir bence .. inşallah...

bir ömürboyu mutlu olun canım..
giy kız gelinligi (sıgıyosan tabee) :D ben sıgmıyorum mesela anca bi 10 kilo verirsem olabüler belkim :D

Günaydın yevrüüümmmm... hoşgeldin ne güzel oldu....:huhuu:

geçmiş olsun tatlım... genel kontrole mi gidiyorsunuz?

melebe hatunummm:huhuu: enem enemmmmmmm benim içinde öp Ela balımı.. sonra da Nazo öpsün Duru balımı (benim için) sonra artık siz naparsınız bilemem :D :D

bebikom kızzzz bizi de sev eheheh :D :D
Sagol pikomm yerim ben sizi gelinliginnicine sigiyorumda jest olmadi yapamadim aglasmaktan
LAYLAM bi tecrübelia anne olarak söyle bakalım. Bu bebeler ne zaman düzene girecek ve haliyle biz ne zamn düzene gireceğiz:)[/QUOTE

selam kızlar herkesler işe başlamış bakıyorumm kolay gelsin hepinizee haliyle gündüz yazışıounuz işten işeee beni sorarsanız iyiyim kızcem de ii Allaha şükürler olsun...uzun zamandır giremioum gündüz kızımlan vakit geçiriouz hopluouz zıplıouzz tam bir zıpır oldu işe ara vermiştim şubatta tekrar başlıcam yüksek lisansla, işe bakalım..kızıma ilk arabasını aldık ne playskool ne de başka bişeeyy bilin bakalım ne aldık
mini cooper uzaktan kumandalı ve akülü arabaa:cokkomik: pembe çok güsel benim binesim gelio walla satan adam herkes çok korkar ama bu minik hanımın çok hoşuna gitti dedi babamız da dayanamadı aldıı..evi bi görün heryer liva hanımın oyuncakları hoppala,salıncak,beşik,park yatak,yürüteç bi de başımıza mini cooper çıktı yürücek yer yok evdee...

Ozlettin be fistik kendiniii aynen valla ev cocuk yuvasina dondu :D iyi gunlerde kullansin fistik livam

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom ehe ne güzel bi sürpriz yapmış eşin.

ehe ehehehehe. evlenme yıldönümüzde ne yaptık bilmiyorum bile. hatırladık mı onu bile hatırlamıyorum. keza doğumgünümda balık yedik. (ki gülmeyin benim için en güzel yemektir balık) Aden'i bırakmak istemedik ilk beraber doğumgunumuz dıye. eheheh keşke bıraksaydık. bi ara restaurant'taki 2 genç yanımıza gelip abla abi Allah yardımcınız olsun yaaa dediler bize. düşünün Aden o kadar azdı o akşam. güya beraber yemek yiyecektik. onur yerken ben Aden beyi gezdirdim, ben yerken onur. 11 aralık ise bizim tanışma yıldönümümüz. koskoca 10 seneyi geride bıraktık vay be... bakalım iyi hatırlattın kız belki bi sürpriz yaparım kocama o akşam.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaa iste bebis benimn kocam duygusal bi adam hayal gucu geniss evlenme tekkifinide bolenyapmisti karsiyaka sagilinibyakiodunaz daha ateslerle filann yol yapipbyazmisti :D

Gokcem kocam cok ince dusunur her zaman ben odunum azcik eymende ole balim en son sultanahmet koftecisinde burnumuzdan geldiydi oyleki abartmiyorum lokanta bombos kaldi eymenin sesinden millet yemegini birakip gitti kucagimizda durmaz dolasmak isyemez yemek yiyemediydik bir yere gidemiorum ben cocugumla ya evimde yada anneme birakiorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kzi gokce bizim de 15 ocak sevgili olma yildonumumuz.
Onlar da kutlaniyomuydu kiz evlendikten sonra :)
Tedavulden kalkmiyomu sevgililik,tanisma,nisanlanma felan şeysileri evlendikten kelli :)

kalkıyor sanırım. diyorum ya hatırlamıyorum Aden'den öncekileri. napıyorduk? mesela geçen sene yılbaşında naptım? onur'un doğumgününde ne yaptık? bayramda seyranda neler yaptık hatırlamıyorum.

çok garip kız. nasıl bu kadar hızla ileri sarmaya başladı hayat? nasıl bu kadar kayıtsız kaldık kendimize ya?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kalkıyor sanırım. diyorum ya hatırlamıyorum Aden'den öncekileri. napıyorduk? mesela geçen sene yılbaşında naptım? onur'un doğumgününde ne yaptık? bayramda seyranda neler yaptık hatırlamıyorum.

çok garip kız. nasıl bu kadar hızla ileri sarmaya başladı hayat? nasıl bu kadar kayıtsız kaldık kendimize ya?

Iste buna kendini adama diyolar hemsire...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar