layla da sana mı aldı yoksa? onu da eleyecem ona göre...ha gittikçe azalıyor seçenekler, bulacam ben bize alanı
ya simuş birbirinizi gördüğünüzde ne yaptınız? Minoşlar hiç yabancı gelmemiştir. Bakın ankaraya gelince hiç bahane istemem görüşeceğiz
ehehehhehe ben bana kim alıyo çok merak ediyomne ağzı sıkı hatunlar çıktınız yaaav ipucu verin az
Babuş görmez kız, bizbizeyiz şurda :gul::gul:
Ahah demek gormem
Kiz babus herseyi bilir ama belli etmez
Ayyyyy simusssss nazo ve laylayla ki gorustuuuuunnn)
Superrrrrr
Ayyyyy simusssss nazo ve laylayla ki gorustuuuuunnn)
Superrrrrr
hıhıhııhıhıhı söylemiceeeeeeeeem
şaka kız şaka, ben bilmiyorum bize kimin aldığını, ama Laylam bize çok güzel bi eldiven ve çorap almış
ellerimiz ayaklarımız sıcacık olsun diye
Kıskanma kuzum, sen Ankaraya gelince de görüşürüz inşallah... Ciddi nası olduunu anlatayım mı?
ilk başta bi tedirgin oldum, tedirginliğimin sebebi de; öyle güzel yazışıyoruz, öyle güzel şeyler paylaşıyoruz ki ya bu büyü bozulursa diyeydi. ilk gittiğimde Duru uyuyordu kucağımda, Nazom hemen İremin odasında yere yatak yaptı, tam yatırdım kızı açtı gözünü doğruldu ve ilk beni değil Nazoyu gördü ve sanki yıllardır tanıyormuş gibi gülüp durdu. Maşallah ne Laylamı ne Nazomu hiç yabancılamadı. Ha keza ben de... Öyle güzeldi ki, yıllardır birbirini görmeyen dostlar biraraya gelmiş gibiydi... Ciddi ciddi sarıldık kaç kere... Ne bileyim işte... Çok güzeldi.... :smileylove:
ehehehhehe gözünden de hiç bişi kaçmıyooo :gul:
eveeeeeeeeeeeeeeeet, fotoları bile koydum feysbıka
ben itiraf ettim babuş kıskandım,
Sende kıskandın demi...
İstabula geldiğimde bizde buluşup atalım resimleri..
simuşum bu arada fotografta zayıflamış gördüm seni. Düz saçta ayrı bir hava katmış. LAYLAM sende hiç 2 çoçuk anası gibi değilsin maşallah. Nazom hakkaten çekici hatun onada maşallah..
bence sen önce Ankaraya gelirsin
aslında fotoda göründüğünden daha zayıfız kıııız :gul::gul::gul::gul::gul: valla hatunlar fıstık gibiydi
iyi akşamlar kızllaaaaarr
vallahi hiç belli olmaz. Mart gibi 3 gün istanbula gezmeye gidelim diyoruz. Nisanda ankaraya gelmeye başlayacağım..
OOO süper daha zayıfsan canım.. Çok güzelsiniz..
ben bi duş alıp gelirim, muhabbeti ilerletin bak
ben itiraf ettim babuş kıskandım,
Sende kıskandın demi...
İstabula geldiğimde bizde buluşup atalım resimleri..
canummmm burdayım... azcuk özleteyim dedim kendimi ama beceremem tabeePikoşum nerde ki yaaa :acep: buralarda olurdu hep ama...
Aynen Simuşumun dediği gibi hiç yabancılık çekmedik ilginçdir
hergün gördüğüm komşumdan daha yakınlar ikiside pırlanta gibi insanlar seviyorum onlarıı
Simuşum bize hediye aldı ayrıca çok beğendik sonra fotosunu koyarım
donumu daha denemedim kızzzzz:kahkaha:
hee yaaaa bende merak ettim nerdeki:uzgun:
bana çekilişte hediye alanlar Ankaradan ne kadar şanslıyım kargo parasından yırtıyorlar:gul:
aha feysbuka geldi, şimdi buraya da gelirvalla sen mi şanslısın biz mi orasını bilmiyorum :eller:
ehehehhehe ben bana kim alıyo çok merak ediyomne ağzı sıkı hatunlar çıktınız yaaav ipucu verin az
Babuş görmez kız, bizbizeyiz şurda :gul::gul:
canım tubiş sen bunları anlatınca dedimki insanlar ne kadar farklı. Mesela bunların hiç biri bana yapılsın istemem. Odun dediğinizi duyar gibiyimVallahi istemem daralırım. Biz evlilik yıldönümümüzü yemekle ve eşimin bana aldığı güzel bir hediye
(saat takamyı çok severim neredeyese herzaman saat alır bende çok memnun olurum. Ama saatler biraz pahalıya patlıyor
İşte ben tipik bi kova kadınıyım hiç duygusal değilimdir.
Ama eşinin sana böyle kıymet vermesine çok sevindim. Güzel mutlu yıllar dilerim..
SİMUŞ, LAYLAM VE NAZOM kıskandım sizleri ortadan çatlayacam o olacakYa biriniz bari konyada olsaydı. Littlemin en uygun seni buldum senin tayinin baraya çıksa
hıhıhııhıhıhı söylemiceeeeeeeeem
şaka kız şaka, ben bilmiyorum bize kimin aldığını, ama Laylam bize çok güzel bi eldiven ve çorap almış
ellerimiz ayaklarımız sıcacık olsun diye
Kıskanma kuzum, sen Ankaraya gelince de görüşürüz inşallah... Ciddi nası olduunu anlatayım mı?
ilk başta bi tedirgin oldum, tedirginliğimin sebebi de; öyle güzel yazışıyoruz, öyle güzel şeyler paylaşıyoruz ki ya bu büyü bozulursa diyeydi. ilk gittiğimde Duru uyuyordu kucağımda, Nazom hemen İremin odasında yere yatak yaptı, tam yatırdım kızı açtı gözünü doğruldu ve ilk beni değil Nazoyu gördü ve sanki yıllardır tanıyormuş gibi gülüp durdu. Maşallah ne Laylamı ne Nazomu hiç yabancılamadı. Ha keza ben de... Öyle güzeldi ki, yıllardır birbirini görmeyen dostlar biraraya gelmiş gibiydi... Ciddi ciddi sarıldık kaç kere... Ne bileyim işte... Çok güzeldi.... :smileylove:
canummmm burdayım... azcuk özleteyim dedim kendimi ama beceremem tabeeçünkü bakmadan duramıyorum... mucckssss
güle güle kullanın laylam.. evek fotosunu koy.. aslında bana çıkmıştında sonra degiştirdim simuş rica etti bende tamam dedim yoksa ben alıyodum eheheh![]()
o zaman Nazoma alıyorum bennn....
![]()
laylam yevrümmmmmmmm... belkim seneye de ben alırım oarya taşınırsak bilki ben alıyorum sana aha
![]()
kız maşallah yevrummmmmm ... çok güzel resimlerrrrrr...
Nazomun yanısıra ssanaa da ben alıyorum simuşcum Laylayı degiştirince babuş iki kişiye al o zaman dedi seve seve dedim bende .... elden vericem hemde......![]()
![]()
al işte bende aynı odun kısmına giren cinstenim demek... ne fazla dişilikkkkk ne romantizm yokkkk içimde yokkkk.....banada daral basar .. neyseki eşimde biraz benden (şimdi açık seçik ona odun demeyeyim ayıp olmasın)![]()
ama lidoşa yakışıyor o ayrı...
hımmmm bak işte bende orda olmayı çok isterdim kıss.. üçü birada maşallah birbirinden tatlı fıstıklar.. maşallah....
çok minnoşsunuz siz yaaaaaaaaaa.........
bende ilk başta tedirgin olabilirdim, birazda utangaçlık olabülür ama demek ki kolay geçiliyomuş... işte yürek herşeyin ötesine geçiyor demek ki...
canım biraz genelleme olcak ama akademik kariyer peşinde olanlar bu duygusallığa pek gelemez. O vakti kongre, yayın, ders çalışamayla harcayım diye geçirirler. Odunlukmu bilmem
güle güle kullanın laylam.. evek fotosunu koy.. aslında bana çıkmıştında sonra degiştirdim simuş rica etti bende tamam dedim yoksa ben alıyodum eheheh![]()
o zaman Nazoma alıyorum bennn....
![]()
laylam yevrümmmmmmmm... belkim seneye de ben alırım oarya taşınırsak bilki ben alıyorum sana aha
![]()
Nazomun yanısıra ssanaa da ben alıyorum simuşcum Laylayı degiştirince babuş iki kişiye al o zaman dedi seve seve dedim bende .... elden vericem hemde......![]()