2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
tansel, bblau+, demetmania, layla55, littlesunshine, pikecan+, simurganka01+

EKİP KALABALIK

ekip kalabalık ama uyuyamı kaldılar ki? :D

yazarkende benim kafam karışmış simuşum.. :D demek istedigim oraya geliyorum gelirkende üçünüzede hedaye alıyorum... eheheh :D :D

:) sen gel yavrukuşum yeter, hedayeyi medayeyi boşver :D

evek hatun yok.. Nazom da yok eh yorulmuştur haliyle...

kızlarda geçmişi mi okuyor??

Nazom bi yere gitmiş olabilir sanki ama bilemedim ben onuuuu... :panter:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben bi yandan ders çalışıyom, bi yandan size bakıyom bi ayndanda saçımı kurutuyorum:)

çok marifetlisin :huhuu:

ben de yatıcam, gözümden uyku akıyo oturduğum yerde uyuyabilirim o derece :D bu vesileyleeeeeen hepinize iyi geceler dileeeer, minnoş kuzularınızı sevgiyle kucaklar öperim :) mucccccccckkkkkkkkkkkks :huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[

Sagol balummm benim operim seni alah nice yillara daha girmeyi nasip etsin insallah

Sagol pikomm yerim ben sizi gelinliginnicine sigiyorumda jest olmadi yapamadim aglasmaktan

canım tubiş sen bunları anlatınca dedimki insanlar ne kadar farklı. Mesela bunların hiç biri bana yapılsın istemem. Odun dediğinizi duyar gibiyim:) Vallahi istemem daralırım. Biz evlilik yıldönümümüzü yemekle ve eşimin bana aldığı güzel bir hediye:)(saat takamyı çok severim neredeyese herzaman saat alır bende çok memnun olurum. Ama saatler biraz pahalıya patlıyor:)İşte ben tipik bi kova kadınıyım hiç duygusal değilimdir.
Ama eşinin sana böyle kıymet vermesine çok sevindim. Güzel mutlu yıllar dilerim..

Oncelikle cok tesekkur ederim tanselim ve laylasum darisi herkesin basina insallah hep mutlu mesut ollalim
Cnm kisilik farkliliklari olabilir tabi ben kendimi bildim bili bildim bileli maddiyatli hediyrler beni cok mutlu etmez 2 gun sonra unuturum bide su var siradan seyleri sevmem icinde mutlaka kalpten gelen emek harcanan bisey olacak yani yapmaciklikla degil zaten insan bunu anliyor nasilndiyim bir yemegi bir hediyeyi bana vermis hic onemi yok dunyanin en pahali en gisel seyini getirmis olsada kendi dusledigi kendi kalbini yansittigi sey kadar degerli olamaz ben cok farkli bir kadinim beni mutlu etmek o kadar kolayki ama bi o kadar zor
Bunun kisiden kisiye degisiklik gosterdigini farkindayim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzeller...

geçmişe henüz bakamadım.size yazdıktan sonra bakayım dedim :)

dün cok güzel bi gündü.simuşumun ve laylamın süpriziyle cok sevindirik oldum ben..iyiki geldiler canlarım benim..gerçi istediğim kadar ilgilenemedim ama bu sefer beni mazur görün kızlar.malum ev biraz kalabalıktı.baska bi sefer daha sakin basbasa bekliyorum sizi.bebelerimiz ve biz olarak :)

özlem kapıdayım diye tel acınca cok sasırdım.hatta heyecanlandım neticede burdan uzun zamandır tanısıyor olsakta ilk defa yüzyüze geldik.ama sanki yıllardır tanıyomusum gibi hissettim kendimi.burda yazısmanın daha soğuk olduğunu yüzyüze gelince cok daha tatlı bi dostluk olduğunu kendi adıma belirtmek isterim.duru minnosu eladan farklı gelmedi bana.nasıl tatlı,nasıl sevimli,kucağıma aldım sanki beni her gün görüyor beni öptü.kollarımı sevdi :) bende annesinden kaçamak öptüm minnosumu:huhuu: bu arada kızlar simuş bizi heppppppppp kandırmıs.nasıl uysal nasıl akıllı bir bebek o duru.yavru kusum sesi cıkmadı sadece ufak bir kaza oldu onada cok üzüldüm ama nazar cıktı diyelim öyle tatlıki allah beterinden korusun.

kayra zaten bizim oğlan ama keyifsizdi yavrusum dişleri müsade etmedi neşeli olmasına.onun yanaklarını,dudaklarını yerim cok tatlı benim öpücük atan tosbiğim.

ela balı dün cok keyifsizdi ağrı kesici verdim biraz idare etti yavrusumu..ama cok mutlu olacak ilerde arkadaslarıyla bu kadar minikken anıları olduğu için.umarım en azından.

bir gün burdaki herkes ile tanısabilmek dileğiyle..cok süper bi duygu ya

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar. çok keyifsizim çok uykusuzum çok yorgunum...

dün annem aradı, gökçe Aden'in sanırım boğazları ağrıyor bi sağlık ocağına göstereyim mi dedi. sağlık ocağı annemin evinin altında. olur anne dedim. sonra aklıma taşındığımız, kaydımızı ve adresimizi yeni mahalleye aldırdığımız geldi. anne dedim sen en iyisi bi hastaneye götür Aden'i. kuzenin eşi o hastanede çalışıyor hemen aradım onu. öğlen 2ye randevu aldık. neyse saat 2 oldu annemi aradım, şimdi giriyoruz ben seni arıyacam dedi. saat 2.30 da bi telefon "gökçe aden'e oksijen veriyorlar kızım. boğazları çok ileri derecede enfeksiyon kapmış, nefes almakta zorlanıyormuş. bakalım 1 saat sonra oksijen fayda etmezse yatış yapacakmışız. bişeyi yok ama istersen gel" gerisini hatırlamıyorum zaten. izin mizin almadım. odadaki bi arkadaşa, ben gidiyorum, oğlum hastalanmış söylersin dediğimi hatırlıyorum.

yol boyunca neler düşündüğümü neler kurduğumu tahmin edebilirsiniz... :( yarım saatlik yol hayatımın en uzun yoluydu inanın.

hastaneye girdim, yavrum annemin kucağında ağzında burbunda maske, okjisen veriyorlar ve nasıl ağlıyor. beni görünce gülümsedi kucağıma gelmek için uzandı. ağlaması haykırmaya dönüştü. 1 saat boyunca bağıra bağıra böğüre böğüre ağladı kuzum. sesleri hepten kısıldı.

neyse okjinenin içine kattıkları ilaçın bitmesini bekledik. iğnesini yaptılar, doktorun odasına gıttık. demez mi, bi 45 dakika dolaşın bakalım yine böyle nefes alırsa yatıracam sizi diye. bana gelenler geldi. hastane fobim var resmen. neyse bi 45 dakika daha dolaştık. tabi bu arada Aden bana yapışık kafası boynuma gömülü iç çeke çeke inlyor.

neyse doktor baktı tamam şimdi daha iyi dedi. dünya ilaç verdi ve çocuğunuz potansiyel alerjik bi vaka dedi. şimdi yapamayız test biraz daha büuyüsün getirin alerjı testı yapalım dedi. kolundaki kızarlıklığı gösterdim, tamam işte kesin alerjı var bu çocukta dedi :(

öyle kilosunu ölçtürdüm ben sanıyorum ki Aden 10 kiloyu bulmuştur. hala 9.400-500 lerde kuzum. ama boy sırık gibi.

neyse eve gedlik çocuğunresmen havası değişti. sanki demin hastanede o baygın baygın bakan, inleyen çcuk o değil. bi yarım saat uyudu uyandı eskı aden yıne. gülücükler oynamalar, gevezelikler gırla.

ama öksürürken resmen boğazı yırtılıyor yavrumun :( hönk hönk hırlaması var :(

rabbim kimseyi evladının hastalığıyla sınamasın. hiç bi anneye evladıyla ilgili acı yaşatmasın. hiç bi bebeği de anasız kılmasın rabbim.

dün Aden'i öyle hortumlar, maskeler içinde görünce koyverdim kendimi. ağladım. o da anladı o zaman başladı zaten bagıra bagıra aglamaya kuzum. derken kuzenin eşi girdi suratıma acı acı baktı. sanki, gökçe manyak mısın sen, biz 1,5 sene önce yavrumuzu kaybettik. neler yaşadık neler gördük. bu ne ki toparlan kendıne gel dermiş gibiydi. utandım sonra zaten o halimden. toparlandım. :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar...
Valla resimlerinize baktim,ozenmedim dersem yalan cok guzel bisey gorusmek...
Benim de hayalim de var kesinlikle biraraya gelmek.
Keske de hep birlikte tum grup olabilse.
Fotograflara baktim da cok sicak bi ortam oldugunu hemen anladim.
Nazomgile gitcem ben de :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gecmis olsun hemsire. Allah beterlerinden saklasin sukur ki yatmamissiniz cikmissiniz ayni gun.
Allah kimseyi evladiyla sinamasin,kimseyi ailesiz,anne babasiz,sahipsiz koymasin.
Altindan kalkamayacagimiz acilarla bizi imtihan etmesin...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Çok geçmiş olsun Gökce, Rabbim dermansız dert vermesin, anne babaları evladsız, evladları anne babasız bırakmasın. Aden'e çok üzüldüm, ilaçları şifa olsun minnoşuma...bir an önce de geçsin gitsin bu sıkıntılar...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aynen ya. nasıl özendim nasıl ayyy bende olasaydım keşke be dedim bilemezsiniz.

bana gelin kız. gökçegile gelin hepiniz.

bu arada kız o fotoda mı çok guzel çıkmış o zillier bana mı oyle gedli. 3'ü de taş ayol. aaaaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar