simurganka01
Daimi Üye
Çok geçmiş olsun Gökçe, okurken gözlerim doldu... Çok üzüldüm. Rabbim beterinden korusun, neyse ki yatış olmamış, ilaçlar fayda etmiş. Allahım dert vermesin ama gelecekse de dermanlısı, en hafifi gelsin.
aynen ya. nasıl özendim nasıl ayyy bende olasaydım keşke be dedim bilemezsiniz.
bana gelin kız. gökçegile gelin hepiniz.
bu arada kız o fotoda mı çok guzel çıkmış o zillier bana mı oyle gedli. 3'ü de taş ayol. aaaaaa
günaydın kızlar. çok keyifsizim çok uykusuzum çok yorgunum...
dün annem aradı, gökçe Aden'in sanırım boğazları ağrıyor bi sağlık ocağına göstereyim mi dedi. sağlık ocağı annemin evinin altında. olur anne dedim. sonra aklıma taşındığımız, kaydımızı ve adresimizi yeni mahalleye aldırdığımız geldi. anne dedim sen en iyisi bi hastaneye götür Aden'i. kuzenin eşi o hastanede çalışıyor hemen aradım onu. öğlen 2ye randevu aldık. neyse saat 2 oldu annemi aradım, şimdi giriyoruz ben seni arıyacam dedi. saat 2.30 da bi telefon "gökçe aden'e oksijen veriyorlar kızım. boğazları çok ileri derecede enfeksiyon kapmış, nefes almakta zorlanıyormuş. bakalım 1 saat sonra oksijen fayda etmezse yatış yapacakmışız. bişeyi yok ama istersen gel" gerisini hatırlamıyorum zaten. izin mizin almadım. odadaki bi arkadaşa, ben gidiyorum, oğlum hastalanmış söylersin dediğimi hatırlıyorum.
yol boyunca neler düşündüğümü neler kurduğumu tahmin edebilirsiniz...yarım saatlik yol hayatımın en uzun yoluydu inanın.
hastaneye girdim, yavrum annemin kucağında ağzında burbunda maske, okjisen veriyorlar ve nasıl ağlıyor. beni görünce gülümsedi kucağıma gelmek için uzandı. ağlaması haykırmaya dönüştü. 1 saat boyunca bağıra bağıra böğüre böğüre ağladı kuzum. sesleri hepten kısıldı.
neyse okjinenin içine kattıkları ilaçın bitmesini bekledik. iğnesini yaptılar, doktorun odasına gıttık. demez mi, bi 45 dakika dolaşın bakalım yine böyle nefes alırsa yatıracam sizi diye. bana gelenler geldi. hastane fobim var resmen. neyse bi 45 dakika daha dolaştık. tabi bu arada Aden bana yapışık kafası boynuma gömülü iç çeke çeke inlyor.
neyse doktor baktı tamam şimdi daha iyi dedi. dünya ilaç verdi ve çocuğunuz potansiyel alerjik bi vaka dedi. şimdi yapamayız test biraz daha büuyüsün getirin alerjı testı yapalım dedi. kolundaki kızarlıklığı gösterdim, tamam işte kesin alerjı var bu çocukta dedi![]()
öyle kilosunu ölçtürdüm ben sanıyorum ki Aden 10 kiloyu bulmuştur. hala 9.400-500 lerde kuzum. ama boy sırık gibi.
neyse eve gedlik çocuğunresmen havası değişti. sanki demin hastanede o baygın baygın bakan, inleyen çcuk o değil. bi yarım saat uyudu uyandı eskı aden yıne. gülücükler oynamalar, gevezelikler gırla.
ama öksürürken resmen boğazı yırtılıyor yavrumunhönk hönk hırlaması var
![]()
rabbim kimseyi evladının hastalığıyla sınamasın. hiç bi anneye evladıyla ilgili acı yaşatmasın. hiç bi bebeği de anasız kılmasın rabbim.
dün Aden'i öyle hortumlar, maskeler içinde görünce koyverdim kendimi. ağladım. o da anladı o zaman başladı zaten bagıra bagıra aglamaya kuzum. derken kuzenin eşi girdi suratıma acı acı baktı. sanki, gökçe manyak mısın sen, biz 1,5 sene önce yavrumuzu kaybettik. neler yaşadık neler gördük. bu ne ki toparlan kendıne gel dermiş gibiydi. utandım sonra zaten o halimden. toparlandım.
Oncelikle cok tesekkur ederim tanselim ve laylasum darisi herkesin basina insallah hep mutlu mesut ollalim
Cnm kisilik farkliliklari olabilir tabi ben kendimi bildim bili bildim bileli maddiyatli hediyrler beni cok mutlu etmez 2 gun sonra unuturum bide su var siradan seyleri sevmem icinde mutlaka kalpten gelen emek harcanan bisey olacak yani yapmaciklikla degil zaten insan bunu anliyor nasilndiyim bir yemegi bir hediyeyi bana vermis hic onemi yok dunyanin en pahali en gisel seyini getirmis olsada kendi dusledigi kendi kalbini yansittigi sey kadar degerli olamaz ben cok farkli bir kadinim beni mutlu etmek o kadar kolayki ama bi o kadar zor
Bunun kisiden kisiye degisiklik gosterdigini farkindayim
tanselim o güzellik içten yansıyor bence.
iç nasılsa dışa vurduğu da haliyle öyle oluyor işte. ben buna bağlıyorum aramızda bi tane bile çirkin olmamasının. hem bizi geçtim, bak aramızda bebesi çirkin olan bile yok.
gerç çirkin bebek mi olur. laf benimki de .
gökçe, çok geçmiş olsun, neyse ki ilaçlar iyi gelmiş, Allah beterinden saklasın, tüm minnoşlar hiç hasta olmasın, heeep mutlu olsunlar, heeep gülsünler inşallah...
Kiz simus azcik dunu anlatsana neler yaptiniz kim kime hediye aldi bilemedim
Allahım unutmadan sormam lazım, kız Nazooooooooooooo o keki nası kabarttın sen öyleeee? Sırrını isterim piliiiiis, zira benim kekler fırında kafam kadar oluyo, çıkarıyom sönüyo. bi beceremedim doğru düzgün kek yapmayı. bana tam ölçü lazım, öyle göz kararı un mun koydum mu olmuyo
dün çok güzeldi valla yedik içtik güldük eğlendikNazom saolsun bi dünya ikram hazırlamıştı, yazık yavrum kendi yemedi bi Kayrayı bi Duruyu bi Elayı tuttu durdu
Çekiliş hediyesini soruyosan; ben Laylama yani Kayrama aldım, teslimatı da elden yaptım
Simus yaa cok sanslisiniz ne gusel 3 gusel dostluk birbirinizle bulusma sansiniz var o gun bende orda olmayi coook isterdim
Nazomada hic kiyamam napsinn gusellik cok yorulmus ama mutlulugununona sor kim bilir nasil hosuna gitti yaninda olmaniz super kayrosa simustan guzel bir hediye cok sansli kayros cunku teyzesi cok zevkli