2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Çok geçmiş olsun Gökçe, okurken gözlerim doldu... Çok üzüldüm. Rabbim beterinden korusun, neyse ki yatış olmamış, ilaçlar fayda etmiş. Allahım dert vermesin ama gelecekse de dermanlısı, en hafifi gelsin.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aynen ya. nasıl özendim nasıl ayyy bende olasaydım keşke be dedim bilemezsiniz.

bana gelin kız. gökçegile gelin hepiniz.

bu arada kız o fotoda mı çok guzel çıkmış o zillier bana mı oyle gedli. 3'ü de taş ayol. aaaaaa

öyle gökçecim hiç yeni anne gibi değiller. Sende öylesin zaten. hatta topiğimizin bütün anaları çok güzel. Bu ne ya hergün bebişleri sevip duruyoruz bugünde güzel sözlerim siz gzüel analara:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tanselim o güzellik içten yansıyor bence.

iç nasılsa dışa vurduğu da haliyle öyle oluyor işte. ben buna bağlıyorum aramızda bi tane bile çirkin olmamasının. hem bizi geçtim, bak aramızda bebesi çirkin olan bile yok.

gerç çirkin bebek mi olur. laf benimki de .

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydın kızlar. çok keyifsizim çok uykusuzum çok yorgunum...

dün annem aradı, gökçe Aden'in sanırım boğazları ağrıyor bi sağlık ocağına göstereyim mi dedi. sağlık ocağı annemin evinin altında. olur anne dedim. sonra aklıma taşındığımız, kaydımızı ve adresimizi yeni mahalleye aldırdığımız geldi. anne dedim sen en iyisi bi hastaneye götür Aden'i. kuzenin eşi o hastanede çalışıyor hemen aradım onu. öğlen 2ye randevu aldık. neyse saat 2 oldu annemi aradım, şimdi giriyoruz ben seni arıyacam dedi. saat 2.30 da bi telefon "gökçe aden'e oksijen veriyorlar kızım. boğazları çok ileri derecede enfeksiyon kapmış, nefes almakta zorlanıyormuş. bakalım 1 saat sonra oksijen fayda etmezse yatış yapacakmışız. bişeyi yok ama istersen gel" gerisini hatırlamıyorum zaten. izin mizin almadım. odadaki bi arkadaşa, ben gidiyorum, oğlum hastalanmış söylersin dediğimi hatırlıyorum.

yol boyunca neler düşündüğümü neler kurduğumu tahmin edebilirsiniz... :( yarım saatlik yol hayatımın en uzun yoluydu inanın.

hastaneye girdim, yavrum annemin kucağında ağzında burbunda maske, okjisen veriyorlar ve nasıl ağlıyor. beni görünce gülümsedi kucağıma gelmek için uzandı. ağlaması haykırmaya dönüştü. 1 saat boyunca bağıra bağıra böğüre böğüre ağladı kuzum. sesleri hepten kısıldı.

neyse okjinenin içine kattıkları ilaçın bitmesini bekledik. iğnesini yaptılar, doktorun odasına gıttık. demez mi, bi 45 dakika dolaşın bakalım yine böyle nefes alırsa yatıracam sizi diye. bana gelenler geldi. hastane fobim var resmen. neyse bi 45 dakika daha dolaştık. tabi bu arada Aden bana yapışık kafası boynuma gömülü iç çeke çeke inlyor.

neyse doktor baktı tamam şimdi daha iyi dedi. dünya ilaç verdi ve çocuğunuz potansiyel alerjik bi vaka dedi. şimdi yapamayız test biraz daha büuyüsün getirin alerjı testı yapalım dedi. kolundaki kızarlıklığı gösterdim, tamam işte kesin alerjı var bu çocukta dedi :(

öyle kilosunu ölçtürdüm ben sanıyorum ki Aden 10 kiloyu bulmuştur. hala 9.400-500 lerde kuzum. ama boy sırık gibi.

neyse eve gedlik çocuğunresmen havası değişti. sanki demin hastanede o baygın baygın bakan, inleyen çcuk o değil. bi yarım saat uyudu uyandı eskı aden yıne. gülücükler oynamalar, gevezelikler gırla.

ama öksürürken resmen boğazı yırtılıyor yavrumun :( hönk hönk hırlaması var :(

rabbim kimseyi evladının hastalığıyla sınamasın. hiç bi anneye evladıyla ilgili acı yaşatmasın. hiç bi bebeği de anasız kılmasın rabbim.

dün Aden'i öyle hortumlar, maskeler içinde görünce koyverdim kendimi. ağladım. o da anladı o zaman başladı zaten bagıra bagıra aglamaya kuzum. derken kuzenin eşi girdi suratıma acı acı baktı. sanki, gökçe manyak mısın sen, biz 1,5 sene önce yavrumuzu kaybettik. neler yaşadık neler gördük. bu ne ki toparlan kendıne gel dermiş gibiydi. utandım sonra zaten o halimden. toparlandım. :(

Çok geçmiş olsun canım ya. İnsan hiç kıyamıyor Allahım beter hastalıklardan koruusn. Bu aralar bütün bebeler hasta. Arkadaşalardan biri mutlak hastanede. Şu kar yağsada mikroplar bi kırılsa. Bide bizim bebeler herşeyi ağzına götürüyorlarya daha açıklar mikroba.. Bol bol emzir canımcım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Oncelikle cok tesekkur ederim tanselim ve laylasum darisi herkesin basina insallah hep mutlu mesut ollalim
Cnm kisilik farkliliklari olabilir tabi ben kendimi bildim bili bildim bileli maddiyatli hediyrler beni cok mutlu etmez 2 gun sonra unuturum bide su var siradan seyleri sevmem icinde mutlaka kalpten gelen emek harcanan bisey olacak yani yapmaciklikla degil zaten insan bunu anliyor nasilndiyim bir yemegi bir hediyeyi bana vermis hic onemi yok dunyanin en pahali en gisel seyini getirmis olsada kendi dusledigi kendi kalbini yansittigi sey kadar degerli olamaz ben cok farkli bir kadinim beni mutlu etmek o kadar kolayki ama bi o kadar zor
Bunun kisiden kisiye degisiklik gosterdigini farkindayim

anammm tubişim şimdi kendimi maddiyatçı hisssetim. Değilimdir...
Ama dediğin doğru yaşam tarzı ve kişilik farklılığı.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tanselim o güzellik içten yansıyor bence.

iç nasılsa dışa vurduğu da haliyle öyle oluyor işte. ben buna bağlıyorum aramızda bi tane bile çirkin olmamasının. hem bizi geçtim, bak aramızda bebesi çirkin olan bile yok.

gerç çirkin bebek mi olur. laf benimki de .

Doğrusun gökçem. Bide bebekler güzeldir ama ben sizlerin bebelerini bi yakın hissediyorum. Mesela adenin bi resmini görünce fecede onun pantolonunu seviyorum a karizmasını seviyorum vallahi eşim bana manyakmışım gibi bakıyor..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gokcem gecmis olsun rabbim acil sufalar versin okurken bile icim ciz etti ve beterinden korusun rabbim

Tanselim oyle hissetme kendini oyle olmadigini bilioruz yasam tarzi diyebilirim ve kisilik ozellikleri zevkler ve renkler hesabi ben bu kadar ayrintiyi dusunemezdim kadinnolarak simosumun dedigi gibi ama dusunmus sagolsun

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
gökçe, çok geçmiş olsun, neyse ki ilaçlar iyi gelmiş, Allah beterinden saklasın, tüm minnoşlar hiç hasta olmasın, heeep mutlu olsunlar, heeep gülsünler inşallah...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
gökçe, çok geçmiş olsun, neyse ki ilaçlar iyi gelmiş, Allah beterinden saklasın, tüm minnoşlar hiç hasta olmasın, heeep mutlu olsunlar, heeep gülsünler inşallah...

annne olunca başkaları için daha çok dua eder oldum. Kendi evladım için istediğimi başka bebekler içinde istiyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aynen tanselim evlat hic farketmio can o anneninde cani cok fena oldum zaten cok duygusaldim anne evlat iliskisine cesmelerim hic kapanmio ortaligi sel goturcek

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kiz simus azcik dunu anlatsana neler yaptiniz kim kime hediye aldi bilemedim

dün çok güzeldi valla yedik içtik güldük eğlendik :) Nazom saolsun bi dünya ikram hazırlamıştı, yazık yavrum kendi yemedi bi Kayrayı bi Duruyu bi Elayı tuttu durdu :) Çekiliş hediyesini soruyosan; ben Laylama yani Kayrama aldım, teslimatı da elden yaptım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahım unutmadan sormam lazım, kız Nazooooooooooooo o keki nası kabarttın sen öyleeee? Sırrını isterim piliiiiis, zira benim kekler fırında kafam kadar oluyo, çıkarıyom sönüyo. bi beceremedim doğru düzgün kek yapmayı. bana tam ölçü lazım, öyle göz kararı un mun koydum mu olmuyo :D:D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gokkcee cok gecmiss olsunn cnmm benim yaaa. Allah im baska dert vermesin tez zamanda iyilessin insallah kuzucuk. Ay cok uzuldum yaa:(

Ben bi alerji uzmanina gotur derim nacizane. Cocuk dr lariin alerji uzmani olanlari var ya hani. Normal bi cocuk dr undan daha iyi analiz eder diye dusunuyorum. Rabbim korusun tum minikleri:uzgun:

Tepki
56
Çok çok geçmiş olsun gökçecim.. tAbi beterin beteri var ama insan başına gelince malesef öyle düşünemiyor sadece kendi acısını düşünebiliyor..Rabbim şifa versin tüm hastalara...

Allahım unutmadan sormam lazım, kız Nazooooooooooooo o keki nası kabarttın sen öyleeee? Sırrını isterim piliiiiis, zira benim kekler fırında kafam kadar oluyo, çıkarıyom sönüyo. bi beceremedim doğru düzgün kek yapmayı. bana tam ölçü lazım, öyle göz kararı un mun koydum mu olmuyo :D:D:D

Ayy aynı beni anlatmışsın tatlım benim keklerde fırında kabarıyor çıkınca fıss diye sönüyorr .. marifet neydeymiş öğrenirsen bana sölersin dimi cnm..:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dün çok güzeldi valla yedik içtik güldük eğlendik :) Nazom saolsun bi dünya ikram hazırlamıştı, yazık yavrum kendi yemedi bi Kayrayı bi Duruyu bi Elayı tuttu durdu :) Çekiliş hediyesini soruyosan; ben Laylama yani Kayrama aldım, teslimatı da elden yaptım

Simus yaa cok sanslisiniz ne gusel 3 gusel dostluk birbirinizle bulusma sansiniz var o gun bende orda olmayi coook isterdim
Nazomada hic kiyamam napsinn gusellik cok yorulmus ama mutlulugununona sor kim bilir nasil hosuna gitti yaninda olmaniz super kayrosa simustan guzel bir hediye cok sansli kayros cunku teyzesi cok zevkli

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzeller..

gökçemm aden mi hasta gecmişler olsun.umarım şimdi daha iyidir.eloşunda keyfi yok kırgın gibi sanki.zaten yapısıktık iyice yapısık olduk geziyoruz..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Simus yaa cok sanslisiniz ne gusel 3 gusel dostluk birbirinizle bulusma sansiniz var o gun bende orda olmayi coook isterdim
Nazomada hic kiyamam napsinn gusellik cok yorulmus ama mutlulugununona sor kim bilir nasil hosuna gitti yaninda olmaniz super kayrosa simustan guzel bir hediye cok sansli kayros cunku teyzesi cok zevkli

canımm..bende olmanı cok isterdim.burdaki kimseyi diğerinden ayırt edemiyorum herkesin olmasını cok isterdim.nasılsın? eymen kuzum nasıl?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar