2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yaşlanıyosun gökçem artık ondandır malum bak ben cok mübarek yaşa geldim.sanki bu yasta insan bi enerji yüklüyor birden:gul::gul::gul:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[FONT="Comic Sans
[QUOTE="nazo06, post: 751508"]

canımm..bende olmanı cok isterdim.burdaki kimseyi diğerinden ayırt edemiyorum herkesin olmasını cok isterdim.nasılsın? eymen kuzum nasıl?

Keske ucarak gelmek isterdim nazom ama o taraflarda degildim ufff ist.da kimse gorusmeye yeltenmio benden baska aglarim bak heee
Eymen iyi yaramazlik pesinde yurutecin twpesine tirmancan die hal oluyo ugrasirken hep tehlike pesinde cok fena oldu evden cikarmio beni valla tembel teneke yurumeye tesebbus etmio
söylerim tabiiisiiii :D
nasılsın? oğluşun nasıl? epey uzundur gelmiyordun. :huhuu:

aaa teşekkür ederim, umarım beğenmiştir de uzuuuun uzuuuun kullanabilir hediyesini :) Yaaa Nazom kadar ben de mutlu oldum, daha da gitmesem bizim görüşme işi kuvvetle muhtemel 2013 ün bahar yaz aylarına kalırdı. Keşke hep beraber 1 kez bile olsa bir araya gelebilsek....

Nazom... Nasıl oldu Ela?

Bu arada hepinize günaydın kızlar, ben ölüyorum bu bel ve sırt ağrısından. Dayanılacak gibi değil yaaaa :( :(
Iyiki gitmissin balim kesin begenmislerdir bundan suphem yok ziraa senin hediyeni kuculenlerin arasina bile kaldiramadim meydanda duruo arada bakip seni aaniyorum
günaydınlar efem. yine bi cuma sabahından herkeslere merhaba....
Gunaydinn gokcem adenin toparlanmasina sevindim allajim tez versin kuzucugun sifasini cani nasil acio kimbilir minicik bedenleri vaar onlara hic kiyamam ben
yavrumun halini hatrını soran, benimle birlikte üzülen herkese çok teşekkürler..

Aden iyi kuru öksürüğü var ve öksürürken boğazları acıyor sanırım ağlıyo mütemadiyen. iyileşecek inşallah. ilaçlarını düzenli kullanıyoruz. ilaçlar uyku yapıyor bi de gece 22.30 da uyuyan çocuk dün akşam 20.00 da kucağımda uyuya kaldı. hiç uyanmadan sabaha kadar... :( kuzum benim kimbilir nasıl ağrı çekiyor.
Yavrummmm benim minik erkegim teyzesi kurban ololsun ona
ordan da simoş'uma geçerim. duruyu mıncıklar mıncıklar öperim. gelmişken laylama'da uğrarım. kayrayı ısırırım.

ehe. yahu ne biçim dağılmışsınız türkiyenin her bi yerine ya. hepinizin toplanıp zonguldak'a taşınması lazım. kısa ve net. cumartesi pazar, kekler börekler eşliğinde toplaşmamız lazım.

hatta eminim çatlak azo beline tülbent bağlayıp dans bile eder bence bize.
hani hanii ben yokum o partide ask olsun oldumu yani simdi esim kpps ile olgili bisi bekliyo ankara filan olma sansi yuksek gibi bakalim 2 haftaya belli olur tasinma fasli filan olabilir bizde cok kucuk bi ihtimal

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız deli leo sen ankarada mısın. ankarada olanları yazdım ben oraya.

alt satırda da "hepiniz toplanın" derken herkesi kastettim yavyu... kimseyi ayırmıyorum diğerinden. hepiniz canımsınız... taaaa kaç zamandır yoldaşımsınız. aynı dava için koyulduk biz bu yola. hala aynı dava üzerinde tartışıyoruz, o dava uğruna yaşıyoruz bebek...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
geldim tatlımda bugün temizlik günü salı idi de işi cıkmış bugüne kaldı ondan başında degilim gecerken 2 dakka bakıyorum o kadar ondan istek gönderdim öbür tarafta sana belkim kilit açmak lazımdır diye bekletmeyeyim dedim Nazomu :D :D

cansın sen can :) oyunlarım kilit açıcısı yegane arkadasım benim.zaten gecemiyorum bu ara hiç bi oyunu kıl oldum :savasciasli:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kız deli leo sen ankarada mısın. ankarada olanları yazdım ben oraya.

alt satırda da "hepiniz toplanın" derken herkesi kastettim yavyu... kimseyi ayırmıyorum diğerinden. hepiniz canımsınız... taaaa kaç zamandır yoldaşımsınız. aynı dava için koyulduk biz bu yola. hala aynı dava üzerinde tartışıyoruz, o dava uğruna yaşıyoruz bebek...

sende bi anarşiklik seziyodum zati.ne ayaksın sen kızım aynı dava falan..ne davası benim niye haberim yok:esse:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
adım var altta ama ben çok başında degilim...
simuşunda adı var yazmamış ama??? minnoş uyanık sanırsam...

Laylam nerde , kardeşi gelmişti ama az kalıcak diyodu ne yaptı acabası?

Leocum gel kız bizde tanışalım Angaraya :D eşime dedim zaten orası olursa hayır demem diye :D :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aslinda pikos samimi soylemek gerekirse ben deniz olmayan sehirde biraz zor yasarim cunkum bana afakanlar basinca kendimi sahil kenarina atiyorum ama sizlerle tanistigimdan beri ankaraya sicaklastim

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aslinda pikos samimi soylemek gerekirse ben deniz olmayan sehirde biraz zor yasarim cunkum bana afakanlar basinca kendimi sahil kenarina atiyorum ama sizlerle tanistigimdan beri ankaraya sicaklastim

ee kuşum bende öyleyim deniz olan yerde dügdum büyüdüm... istanbulda bizde her halimizde cıkar bogaza karşı dalardık gece yada gündüz.. şimdi de ada da yaşıyoruz... ama işte bende ısındım Ankaraya ..bide oradaki üniversiteler çok iyi (ODTÜ) ordan iş olursa hayır demek olmaz yani...saolsun kızlar banada sevdirdi orayı...:huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
adım var altta ama ben çok başında degilim...
simuşunda adı var yazmamış ama??? minnoş uyanık sanırsam...

Laylam nerde , kardeşi gelmişti ama az kalıcak diyodu ne yaptı acabası?

Leocum gel kız bizde tanışalım Angaraya :D eşime dedim zaten orası olursa hayır demem diye :D :D

evet doğru tahmin :D halen de uyanık ve uyutmamaya çalışıcam bakalım 2.30 a kadar :)

Kız ben de öyleydim de alıştım artık. Buyrun gelin kız, Ankarayı bazen sevmesem de burdan başka yere gidince de özlüyorum nedense....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ee kuşum bende öyleyim deniz olan yerde dügdum büyüdüm... istanbulda bizde her halimizde cıkar bogaza karşı dalardık gece yada gündüz.. şimdi de ada da yaşıyoruz... ama işte bende ısındım Ankaraya ..bide oradaki üniversiteler çok iyi (ODTÜ) ordan iş olursa hayır demek olmaz yani...saolsun kızlar banada sevdirdi orayı...:huhuu:

etme cahil ile sohbet küser, silme cam kırığıyla kıçını keser.....

evet doğru tahmin :D halen de uyanık ve uyutmamaya çalışıcam bakalım 2.30 a kadar :)

Kız ben de öyleydim de alıştım artık. Buyrun gelin kız, Ankarayı bazen sevmesem de burdan başka yere gidince de özlüyorum nedense....

Yaa oyledir eminim insanin yasadigi yer bambaska sevsede sevmesede o laf kime bee

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hamarat hatunlar, bana şöyle yapması kolay, denenmiş, kefil olunası aynı zamanda da lezzetli mi lezzetli bi elmalı pasta tarifi lazım. Eşim çok sever de evlendiğimizden beri 2 defa anca yapmışımdır, ki denediğim tarifler pek güzel değilmiş, hamurları bi garip garip oldu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar