2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:savasciasli::savasciasli::savasciasli:

açılın bakayım havam yerine geldi. annemle konuştum arkadan Aden o klasik cırım cırım ses tonuyla yıktı ortalığı yine. kuduruklaşmış yine. uyumak ıstemıyomuş ki bu Aden2in kendine geldiğinin göstergesidir.

açılın bakayım elmalı kurbiş mi yiyoruz. bana bakın tarçın koyarsanız ben yiyemem ama:( ben tarçınlı şeyleri yiyemıyorum. bana tarçınsız yapın kızz. hadi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:savasciasli::savasciasli::savasciasli:

açılın bakayım havam yerine geldi. annemle konuştum arkadan Aden o klasik cırım cırım ses tonuyla yıktı ortalığı yine. kuduruklaşmış yine. uyumak ıstemıyomuş ki bu Aden2in kendine geldiğinin göstergesidir.

açılın bakayım elmalı kurbiş mi yiyoruz. bana bakın tarçın koyarsanız ben yiyemem ama:( ben tarçınlı şeyleri yiyemıyorum. bana tarçınsız yapın kızz. hadi.

aaaaaaay tarçın yenmez mi kıııız, mis gibi kokusu, bal gibi tadı vardır onun. mideye, soğuk algınlığına iyi gelir. ayrıca cinsel şeyleri de artırır

Aden paşamın iyi olmasına da çok sevindim, dötünü, keltoş kafasını yediiiiim :elif:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende tam tersi şekerim. kokusundan nefret ettiğim gibi, değil cinsel şeyleri arttırması, kazara bi yerlerden kokusu burnuma gelse o günüm bıtkısel hayatta gibi geçiyor kaldı ki, kalkıp sevişeyim. o denli etkılıor beni.

bıldıgın nefret edıyorum. yanımda asla tarçınlı şeyler yedirip içirmiyorum. evime dahi sokmuyorum. o denli bi tik.

ve hayretler içinde o kokuya nasıl güzel deniliyor anlayamıyorum.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam hatunlar,
nasılsınız, bebeler nasıl?
eve bir attım kendimii dersten sonra. Tuna da uyuyormuş. oh ki ne oh...uyanınca kudururuz artık

he simuş bu arada sizi çok kıskandığımı sana da söylemiş olayım hıh :tskler:
gökçe biz de yapalım biz de...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
al tuna'mı gel. istersen evde istersen dışarda ağırlarım seni. ama ev daha mantıklı ilk gelen mısafır dışarı mı çıkarılırmış.

valla bak eşin bı pazar gunu getırsın senı bana. olmadı atla otobüse gel. dönüşte onurla bırakırız biz seni. devrekle aramızda 45 dakıka var be ya. hiç mi yolun düşmuyor bu taraflara yaa??? bizim neyimiz eksik kız. bu zilliier bi araya gelıp bie nazire yaptılar. bizde çekerız bol bol foto. koyarız feyse çatlasın zilliler.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
al tuna'mı gel. istersen evde istersen dışarda ağırlarım seni. ama ev daha mantıklı ilk gelen mısafır dışarı mı çıkarılırmış.

valla bak eşin bı pazar gunu getırsın senı bana. olmadı atla otobüse gel. dönüşte onurla bırakırız biz seni. devrekle aramızda 45 dakıka var be ya. hiç mi yolun düşmuyor bu taraflara yaa??? bizim neyimiz eksik kız. bu zilliier bi araya gelıp bie nazire yaptılar. bizde çekerız bol bol foto. koyarız feyse çatlasın zilliler.

Gökçem eşim Zonguldak'a yolu düşmesin diye elimden geleni yapar :deli: hamileliğin başında oraya gidiyorduk hatırlarsın belki. en çok araba park etme mevzusuna sinir oluyordu. o sahildeki kapalı otoparka koyduk bir kere. çıkarken adamın birinin arabasını çizdik. söylendi söylendiiiiii. kırk saat o yol bitmedi bana dönüşte. o günden beri daha da uyuz olur. sırf bu yüzden Bartın ve Bolu daha uzak olmalarına rağmen oraya gidiyoruz. ama söz gelicem ben. Tuna bir kardeşiyle tanışsın artık uleeeeeyn

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız gelmeyen???

bana bak bak çok heyecanlanırım ben şimdi. anammmmm gel kız gel. aiyyyyy süper bi haberdi bu.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızlar. çok keyifsizim çok uykusuzum çok yorgunum...

dün annem aradı, gökçe Aden'in sanırım boğazları ağrıyor bi sağlık ocağına göstereyim mi dedi. sağlık ocağı annemin evinin altında. olur anne dedim. sonra aklıma taşındığımız, kaydımızı ve adresimizi yeni mahalleye aldırdığımız geldi. anne dedim sen en iyisi bi hastaneye götür Aden'i. kuzenin eşi o hastanede çalışıyor hemen aradım onu. öğlen 2ye randevu aldık. neyse saat 2 oldu annemi aradım, şimdi giriyoruz ben seni arıyacam dedi. saat 2.30 da bi telefon "gökçe aden'e oksijen veriyorlar kızım. boğazları çok ileri derecede enfeksiyon kapmış, nefes almakta zorlanıyormuş. bakalım 1 saat sonra oksijen fayda etmezse yatış yapacakmışız. bişeyi yok ama istersen gel" gerisini hatırlamıyorum zaten. izin mizin almadım. odadaki bi arkadaşa, ben gidiyorum, oğlum hastalanmış söylersin dediğimi hatırlıyorum.

yol boyunca neler düşündüğümü neler kurduğumu tahmin edebilirsiniz... :( yarım saatlik yol hayatımın en uzun yoluydu inanın.

hastaneye girdim, yavrum annemin kucağında ağzında burbunda maske, okjisen veriyorlar ve nasıl ağlıyor. beni görünce gülümsedi kucağıma gelmek için uzandı. ağlaması haykırmaya dönüştü. 1 saat boyunca bağıra bağıra böğüre böğüre ağladı kuzum. sesleri hepten kısıldı.

neyse okjinenin içine kattıkları ilaçın bitmesini bekledik. iğnesini yaptılar, doktorun odasına gıttık. demez mi, bi 45 dakika dolaşın bakalım yine böyle nefes alırsa yatıracam sizi diye. bana gelenler geldi. hastane fobim var resmen. neyse bi 45 dakika daha dolaştık. tabi bu arada Aden bana yapışık kafası boynuma gömülü iç çeke çeke inlyor.

neyse doktor baktı tamam şimdi daha iyi dedi. dünya ilaç verdi ve çocuğunuz potansiyel alerjik bi vaka dedi. şimdi yapamayız test biraz daha büuyüsün getirin alerjı testı yapalım dedi. kolundaki kızarlıklığı gösterdim, tamam işte kesin alerjı var bu çocukta dedi :(

öyle kilosunu ölçtürdüm ben sanıyorum ki Aden 10 kiloyu bulmuştur. hala 9.400-500 lerde kuzum. ama boy sırık gibi.

neyse eve gedlik çocuğunresmen havası değişti. sanki demin hastanede o baygın baygın bakan, inleyen çcuk o değil. bi yarım saat uyudu uyandı eskı aden yıne. gülücükler oynamalar, gevezelikler gırla.

ama öksürürken resmen boğazı yırtılıyor yavrumun :( hönk hönk hırlaması var :(

rabbim kimseyi evladının hastalığıyla sınamasın. hiç bi anneye evladıyla ilgili acı yaşatmasın. hiç bi bebeği de anasız kılmasın rabbim.

dün Aden'i öyle hortumlar, maskeler içinde görünce koyverdim kendimi. ağladım. o da anladı o zaman başladı zaten bagıra bagıra aglamaya kuzum. derken kuzenin eşi girdi suratıma acı acı baktı. sanki, gökçe manyak mısın sen, biz 1,5 sene önce yavrumuzu kaybettik. neler yaşadık neler gördük. bu ne ki toparlan kendıne gel dermiş gibiydi. utandım sonra zaten o halimden. toparlandım. :(

geçmiş olsun tatlım. bölük pörçük okumaya çalışırken şimdi gördüm. nasıl oldu kuzucuk? kıyamam ben onlara ya. Rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınamasın. gerçekten çok güç. ben yazın yaşadıklarımı hatırlıyorum da... bir serum takacaklar diye " ama o daha çok küçüüüüüüüüüük" diye hastanede böğüre böğüre ağlayınca herkes ölümcül bir hastalığı var sanmış. Allahım korusun...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sagol yavru. içim kıyılıyor kız bebeklere bişey olunca.

iyi şimdi iyi sesi canavar gıbıydı demın. öyle böyle buyucekler ama olmasın işte. hasta olmasınlar.

aynen. Tuna ikidir burun üstü düşüp çılgınca ağlıyor. içim eziliyor valla...

benim oğlum kıskanç ve bencil bir bebek oldu kızlar :( çok üzülüyorum... bugün üst kattaki komşumun kızını getirmiş bakıcısı. ilk defa bir araya geliyorlar. üzerinde pembeli ve ayıcıklı bir body varmış. onu çekiştirmiş durmuş. ele geçiremeyince de kendini yerlere ata ata ağlamış. önce kedisini vermiş kıza. sonra da pat diye çekmiş elinden. bir de arkaya saklıyormuş. annem diyorki "kızcağız bakıcısının kucağında kalkmadı bile. bizimki bildiğin canavar onun yanında" gülsem mi üzülsem mi bilemedim. nerde yanlış yapıyorum bir çözebilsem :bitter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lidılım Aden 'de kuzeni Ayaz'ı kucağıma alıp sevmeye başladığım an kıçını sallaya sallaya son sürat jet hızlısı yanıma gelip üstüme tırmanmaya başlıyor. öpuyor kokluyor beni bı gorsen.

gecen çocuğa bi tokat attı ki anlatamam. ama ben tamamen rastlantısal olduğunu düşünuyordum. bilinçli mi sence bu yaptıkları?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lidılım Aden 'de kuzeni Ayaz'ı kucağıma alıp sevmeye başladığım an kıçını sallaya sallaya son sürat jet hızlısı yanıma gelip üstüme tırmanmaya başlıyor. öpuyor kokluyor beni bı gorsen.

gecen çocuğa bi tokat attı ki anlatamam. ama ben tamamen rastlantısal olduğunu düşünuyordum. bilinçli mi sence bu yaptıkları?
bilmiyorum tatlım. ama nedense içgüdülerim bilinçli olduğunu söylüyor. ben pepeyi kucağım alıyorum bazen . gel bak böyle sallayalım pepeyi, yorulmuş uyusun diyorum. oyun yaratmaya uğraşıyorum. alıyor ve hınçla atıyor kenara. sonra gelip kucağıma oturuyor.
bir de öğretmenler gününde kahvaltıya gittik. arkadaşların bebekleri hep yürüyor tabi. tuna kadar küçük yok. çıldırdı. nasıl saldırıyor kucağımdan onlara doğru. müdür beyin oğlunu sevecem diye 2 tane yapıştırdı valla. çocuk neye uğradığını şaşırdı :uzgun: çok yalnızlar ya ona bağlıyorum ben. inşallah arkadaşlar edindikçe zamanla düzelir

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay güldüm de ya. ahahahhaha kuzum benim. tuna yalnız di mi? aden yalnız değil. dayısı sağolsun her turlu şebeklık kontajınını dolduruyor. kuzenı var, süt kardeşi var.

ama işte olmuyor. evde yalnız sonuçta. kız ben de yaşlıyım artık gecen bı dans edeyım dedım oğlumla bayılıyordum az daha. guya adenı eglendırecem. onur eglendı daha çok. dedım bu boş yere gulmez oturayım barı. aden de saf saf anne napıyosun der gıbı izledı beni, mimiksiz.

ay az buyusun kreşe mi versem dıyorum ama çok minıler bee...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar