2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ben kullanmadım. Bizde nenedent diş macunu ve parmağa geçen diş fırçası var ama bende normal bi diş fırçası almayı düşünüyorum. beni dişlerimi fırçalarken görünce diş fırçasını istiyor. diğer paramağa geçeni de Allah korusun tıkar ağzına diye vermeye korkuyorum.

alayım mı o zaman he? nenedent de iyiymiş, adı süper :D hadi de bana bişi de kargo parasından kurtar beni. Tuna da bizim fırçalara saldırıyor diye evden bir fırça açmıştım ona. kaynatıp verdim. kılları biraz tuhaf oldu tabi ama tersiyle damakları çok kaşıdı... hevesliyken vereyim eline diyorum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yani demem o ki size böyle uzaktan uzaktan mal gibi bakarsam garipsemeyin güzel arkadaşlarım. bu akşamlık beni mazur görün. öpüyorum sizleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benim arada böyle tuhaf günlerim vardır. belki sizin de vardır. bilmemki... mesela bazen çok neşeli olurum, sürekli gülerim falan. bazen çok muzur olurum hep muzurluk peşindeyimdir, bazen de tıpkı bugün olduğu gibi çok keyifsiz ve şikayetçi, hayatından bezmiş sıkkın olurum. şuan canım hiç bişe yapmak istemiyor. eşimle kavga etsem ederim mesela. çocuktan sonra bu bende acaip sık olmaya başladı. çok bunalıyorum....:uzgun:

canım simuşum bendede o hal olur. Gerçekten çoçuk zor iş be arkadaşım. Bugün işten yorgun argın dönerken araba sürerken dalmış buldum kendimi. Ya dedim ne kadar yoruluyoruz. Senide evde sürekli aynı şeylerle ilgilenmek yoruyordu. Bide sırt ağrıların artmış canım geçmiş olsun. Yüzmek sendede işe yarıyor benimde gitmem gerek bel fıtığım için. Ama vakit yokki:( Bu vakitsizlikte beni bunaltıyor..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım simuşum bendede o hal olur. Gerçekten çoçuk zor iş be arkadaşım. Bugün işten yorgun argın dönerken araba sürerken dalmış buldum kendimi. Ya dedim ne kadar yoruluyoruz. Senide evde sürekli aynı şeylerle ilgilenmek yoruyordu. Bide sırt ağrıların artmış canım geçmiş olsun. Yüzmek sendede işe yarıyor benimde gitmem gerek bel fıtığım için. Ama vakit yokki:( Bu vakitsizlikte beni bunaltıyor..

Aman dikkat et Tanselcim, trafik şakaya gelmez. bide konyanın yolları çok dar ve karışık aman diyim... Aynen. evde durmaktan sürekli dört duvar içinde olmaktan çok bunaldım. Yarın da bi arkadaşım gelicek yine. ööööf yaaa öööööf! arkadaşlarımı cidden severim, hepsi buyursun gelsin başımın üstünde yerleri var ama benim de birtek dışarı çıkma şansım hafta sonu var. onda da kös kös temizlik ve misafir ağırlamakla geçirince çıldırcak gibi oluyorum. bundan sonra hafta sonu gelmek isteyen misafire evde yokuz dicem karar verdim.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
benim arada böyle tuhaf günlerim vardır. belki sizin de vardır. bilmemki... mesela bazen çok neşeli olurum, sürekli gülerim falan. bazen çok muzur olurum hep muzurluk peşindeyimdir, bazen de tıpkı bugün olduğu gibi çok keyifsiz ve şikayetçi, hayatından bezmiş sıkkın olurum. şuan canım hiç bişe yapmak istemiyor. eşimle kavga etsem ederim mesela. çocuktan sonra bu bende acaip sık olmaya başladı. çok bunalıyorum....:uzgun:

canım aynen bu dediğin bende de çok oluyor bu aralar. ne zaman hayatımın elimde olmadan monotonlaştığını hissetsem, kendimi çıkmazda bulsam böyle olurum. çok iyi anlar ve anlayışla karşılarım seni. ben bazen tunayla bile oynarken zorlanıyorum bu sebepten

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canım aynen bu dediğin bende de çok oluyor bu aralar. ne zaman hayatımın elimde olmadan monotonlaştığını hissetsem, kendimi çıkmazda bulsam böyle olurum. çok iyi anlar ve anlayışla karşılarım seni. ben bazen tunayla bile oynarken zorlanıyorum bu sebepten

aynen littelim bazen selimle oynarken yorgunluktan daralıyorum. Bide nisan ayında Doçentlik için başvuruda bulunmak için son sürat çalışıyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aman dikkat et Tanselcim, trafik şakaya gelmez. bide konyanın yolları çok dar ve karışık aman diyim... Aynen. evde durmaktan sürekli dört duvar içinde olmaktan çok bunaldım. Yarın da bi arkadaşım gelicek yine. ööööf yaaa öööööf! arkadaşlarımı cidden severim, hepsi buyursun gelsin başımın üstünde yerleri var ama benim de birtek dışarı çıkma şansım hafta sonu var. onda da kös kös temizlik ve misafir ağırlamakla geçirince çıldırcak gibi oluyorum. bundan sonra hafta sonu gelmek isteyen misafire evde yokuz dicem karar verdim.

kabul etme haklısın canım ya. Bebekli bir insan için misafir çok yorucu. Ne bileyim arkadaşlarına sen teklif götür dışarda buluş..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben yatayım artık kızlar. tuna anneannesinin koynunda uyudu yine :D birazdan ilk mesaiyi başlatır zaten. mızmızcığım benim (kalp, kalp, kalp)
iyi geceleeeeeeer

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ya işte benim son 3-4 gündür ki halim böyle simuşcum... nerdeyse herşeye uzaklaşıyorum.. ama tam da çocuktan oldugunu sanmıyorum çünkü ben önceden de biraz böyle dönemler yaşıyodum...
çok yakın oldugum bir arkadaşım da benim gibiydi havadandır diyip gülerdik...

aynen littelim bazen selimle oynarken yorgunluktan daralıyorum. Bide nisan ayında Doçentlik için başvuruda bulunmak için son sürat çalışıyorum.

canım cidden kolay gelsin sana işin çookkkk zorrrrr...

'''''''

ben geldim ama siz belkide gittiniz bile....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
minnoşları kıskançlıgı konusunda durmumuz nedir bende tam bilmiyorum en son istanbula gittigimizde kendi ile aynı ayda olan bi minnoşla karşılaşmıştı onda da güldüler bizimki kızın eline yüzüne dokundu falan.. bi oyuncagı ilk elinden aldı, sonra öbür minnoşda oglumdan aldı bizimki verdi hiç zorlamadı... ama çok küçüklerdi şimdi nasıl bilmiyorum...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Masallahhh amma konussmusunuz oku oku bitmedi bende vazcaydım artık cok oturamıyorum cunku..

-Aden'e gecmis olsun,ilk aklımdakini yazayım hemen unutmadan da..
-kızlar bulusmuslar demekki,eminim guzel gecmistir foto koydunuz da ben goremedim demiiiiiiii :(
-kıskanclık....
kıskanclık benim kanımda fazlasıyla mevcut,kızımda kıskanc olursa sasırmam hic..Hira komsunun 5 hafta kucuk kızına surekli saldırı pozisyonunda ama kıskanclıktan mı yapıyo aklında sevmeye mi yeltenio bilemiyorum..ikisini de yere koydugumuz an dııışşşkkkkkk diye bi ses,hira tokatı patlatmıs cocuga o da hüüüüü diye baslıyo hemen :nazo:

ay guluyom ama aynı sey benim cocuguma olsa kopururum sinirimden :ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu arada bize de yol gorundu,yarın su saatlerde yada aksamustune dogru Antalya'ya gidiyoruz..bir hafta on gun kalırız heralde bilmiyorum su alcak restaurant acılır da cabucak insallah..:((
evlilik yıldonumumuzu ayrı gayrı gecircez :sinirli::sinirli:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Masallahhh amma konussmusunuz oku oku bitmedi bende vazcaydım artık cok oturamıyorum cunku..

-Aden'e gecmis olsun,ilk aklımdakini yazayım hemen unutmadan da..
-kızlar bulusmuslar demekki,eminim guzel gecmistir foto koydunuz da ben goremedim demiiiiiiii :(
-kıskanclık....
kıskanclık benim kanımda fazlasıyla mevcut,kızımda kıskanc olursa sasırmam hic..Hira komsunun 5 hafta kucuk kızına surekli saldırı pozisyonunda ama kıskanclıktan mı yapıyo aklında sevmeye mi yeltenio bilemiyorum..ikisini de yere koydugumuz an dııışşşkkkkkk diye bi ses,hira tokatı patlatmıs cocuga o da hüüüüü diye baslıyo hemen :nazo:

ay guluyom ama aynı sey benim cocuguma olsa kopururum sinirimden :ne:

ben çoçukların birbirine vurmasına değilde buna göz yuman ebebyinlere sinir olurum. Benim arkadaşın kızı arkadaşlarını hep ısırıyordu. Bi gün dedimki bi çoçuk psikologunamı götürsen o günden beri bana soğuk. Çok şaşırtıcı ya..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Anaammm kizzz izmire mi geliyonnn? O zamann bulusalimmmm:1: hatta bebikom da gelsinn. Bebelerimizle gezelimm.. Asiklar da tanissin gari:deli:
Geliyorum kuzum geliyorumda disari cikabilecekmiyim hic bilemiyorum 2 gorumce.1 elti bide anneannem ve dedemden firsat kalacakmi hic bilmiyorum ama 1 saatte olsa bir yrrlerde oturmayi o kadar isterim ki anlatamam
selam bu arada kızlar :elif:
şu rocsun diş fırçası ve macununu kullanan var mı? alsam mı ki? Tunaya oyuncak piyano siparişi veriyorum da sitede görünce aklıma geldi
Canim bende nenedent kullaniyorum killi dis macunlarina guvenemiorum cunku en kucugu hile 2 yas ustu ama oyun oynasin die alacaksan olabilir ama yanliz birakma tunisi killarini koparmasin
Ben kullanmadım. Bizde nenedent diş macunu ve parmağa geçen diş fırçası var ama bende normal bi diş fırçası almayı düşünüyorum. beni dişlerimi fırçalarken görünce diş fırçasını istiyor. diğer paramağa geçeni de Allah korusun tıkar ağzına diye vermeye korkuyorum.
Heheh bende eline vermekten tirsiyorum ama yarim saat oynuyo parmagimda kasio dislerini...
bu arada bize de yol gorundu,yarın su saatlerde yada aksamustune dogru Antalya'ya gidiyoruz..bir hafta on gun kalırız heralde bilmiyorum su alcak restaurant acılır da cabucak insallah..:((
evlilik yıldonumumuzu ayrı gayrı gecircez :sinirli::sinirli:
Sendemi didiosun balim ya bi yere gitmek olum bebeklerle valiz hazirlamak gozumde buyuyo bide en sevmediigim sey su gittigim yerde corba hazirlamak vs ben evden hazirlayip yanima aliyornkonsrrve gibinkucik kavanozlara corbalr yapiorum balik,sebze filann dolaba koyuyorum gittigim yerde tek tek taze acip kullaniorum o yuzden bi yere giderken oncedennhazirlik yapiorum yoksa gittigim yerde eymenin duzeni sasio
ben çoçukların birbirine vurmasına değilde buna göz yuman ebebyinlere sinir olurum. Benim arkadaşın kızı arkadaşlarını hep ısırıyordu. Bi gün dedimki bi çoçuk psikologunamı götürsen o günden beri bana soğuk. Çok şaşırtıcı ya..

Tanselim dogru dusunuyosunda sonucta bunun psikoloji ile bi alakasi oldugunu pek sanmiyorum bebek iste akli erse yapmaz ki zaten cocuk olsa tamam ama 2 yasa kadar her yaptigini bilincli yapmaz ki ornek vercem aksam eymen her yeriminisirdi oylenboyle degil dislrri gecirio resmen hayir annem dedikce daha cok yapio oyun sanio ama eminim ki dislerini kasimak ixinnoyun yapio yastik koltuk biz neyi bulutsa var gucuyle isirio yada tokat atmayi oyun biliyolar psikolog nasil duzeltebilir ki bu durumu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tahminn ettimm cikamicagini. Doguma geliyosun diye. Telas olur simdi hep. Yakindaysa kistiririz bi saat. Nereye gelceksin semt olarak?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar