Dün kızımın bir kaç ihtiyacı vardı almam gereken ve ben maalesef öyle amaaan aliim de gitsin şurdan deyip alamıyorum hiçbirşeyi. 3-5 sabit yerim var, oyuncak dahil birçok şeyi bu 3-5 yer arasında bakıp alıyorum. Bizim araba halen tamirde bu arada, eşim abisinin arabasını kullanıyor. hafta sonu ben panoraya gitmek istedim alacaklarım için, eşim abisini araöış sen de gelir misin diye bana sormadan. sonra abisiyle telefonda konuşuyo bana da diyo ki abimde gelsin mi bizimle. şimdi tlf un öbür ucunda abisi var, gelmesin deme şansım var mı?? önce bi posta ona sinirlendim.
neyse abisi geldi, bindik arabaya. eşim acaba şu avm ye mi gitsek ki falan demeye başladı, abi panora da çok uzak ya oraya gitsek dedik ama diye başladı benim şarteller iyice gerildi duymazdan geldim önce. sonra ben panoraya gidicem dedim. soğuk bir ortamda gittik.
imaginarium var oyuncak aldığım, girdim içeri, 4 parça tutamaçlı puzzle buldum bi tane 12+. abisi afedersiniz çok bi boktan anlıyomuş gibi, bunu mu alacaksın, 12 ay olmasına şurda ne kaldı ki gibi laflar etti, ya sabır çektim sonra da ööööööööööööf almıyorum dedim eşime bıraktım çıktım, hiçbişe almadım. aktivite masası falan da alacaktım oysa ki. 30 liralık puzzle a laf eden 150 liralık aktivite masasına ne tepki verir diye düşündüğümden. hatta bi ara abisine şey dedim: kusura bakma da 12 olmasına ne kaldı diye çocuğum puzzle yapmayı mı öğrenmeyecek. neyse dedim ya bişe almadan çıktım. girdiğim her mağazada peşimde, öyle bi gıcık oldum ki, kıyafet alacam aaa ne pahalıymış bu dicek diye korkumdan alamıyorum, kafayı yedim. sanırım sanıyo ki herşey 5 lira 10 lira. neyse ya sabır yaa sabır çeke çeke gezdim, eşime de söyledim abin peşimden gelmesin siz başka yerde gezin ben alırım alacaklarımı diye.
neyse sonra öyle oldu ben aldım alacaklarımın 1/4 ini çıktık. bişeler yiyip öyle geçelim eve dedik. bi yere gittik. orda eşimin abisini babası aradı (kayınpeder). ben de eşime, aaa bak baban arayabiliyo demek ki dedim, zira bizi en son kurban bayramında görmüştür ki onda da biz gitmiştik bayram sebebiyle, onun haricinde kendisi aramaz falan. ben böyle deyince "arayanı arıyor demek ki" dedi. eşimin abisi tlf u kapattıktan sonra bu akşam babama gidicez size de söyleyecektim gelirmisiniz diye dedi. ben de eşime dönüp, sen git istersen dedim. eşim de yok ben gitmem dedi. ben de sen bilirsin dedim. abisi öküz gibi bana bakıyo, dedim ki babamın bizi aradığı sorduğu yok. diyo ki bana, küçükler arar. eşim de ordan atladı rahatsız etmemek için aramıyo gelmiyo diye. ben de sinirlendim. eğer baban bu kadar düşünceli olsa bir pazar sabahı 9 da bize ziyarete gelmez, gecenin nerdeyse saat 11 inde kapı zilinden elini çekmeden kapıya basmaz dedim. ben böyle deyince eşim celallendi, bıktım senin ablan şöyle baban şöyle söylemlerinden dedi. o sinirlenince ben de sinirlendim, ne diyosun sen yaa ben ne deişim, korkma kimsenin yüzüne diyemeyeceğimi arkasından sallamam zaten hep siz haklısınız dedim. o ara eşim ayağa kalktı sigara içmek için ben de ona yol vermek için kalktım tüm bu konuşmalar böyle ayakta oldu, eşim çıktı gitti sigaraya diye. eşimin abisi ne dese beğenirsiniz? "**** sana nasıl katlanıyor" dedi, ben de acaba ben ona nasıl katlanıyorum dedim. ama öyle bi isnirlendim ki çaksam çakacam. sonra eşim geldi kızı verdim ben sigara içmeye çıktım, abisi peşimden geldi terbiyesiz. hadi tamam normale dönelim falan diye. ben hiç konuşmadan içeri geçtim. kalkalım hadi dedim. kalktık bindik arabaya.
yol boyu tek kelime etmedim, o ara duru mır mır mır konuşuyo, hadi amcacım dağıt şu gergin havayı alan diyo bu mal. ben de dedim, tabi siz lafları sokun sokun hadi dağıt amcacım bu havayı. eşim dedi, kim laf soktu. dedim abin bana senin nasıl katlandığını merak ediyomuş, eşim bi sinirlendi, abisine s.ktir git yaaa sen ne karışıyosun benim karımla aramdaki şeye falan dedi sonra öyle bi süre bağırışmalı falan tartışma oldu. ben de ağzıma geleni saydım döktüm. sonra eve geldik indik evde de eşimle tartışmaya devam ettik, sen nasıl kendi aile bireyinden birinin önünde bıktım senin ablan şöyle baban şöyle demenden dersin diye.