2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ha bide ben sabahları az tuzlu ev yapımı tereyagı veriyorum işte yavaştan geçiş olsun dedim öyle.... evet aslında 1 yaşa ne kaldı şurda noyan bide ocak dogumlu...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
oooh yazdım tarifleriiii, hadi bakalım deniycem en kısa zamanda. bugün protestom var; yemek yapmıcam ehehehhehehhehe :1: yarın yaparım gene nasılsa :deli:

eheheheh yürü be simuşum bugün bende yemek yapmıcam eşimede söyledim eheheh ama protesto falan dill benimkisi tembellik gibi bişeyden :D akşama salata bide tonbalıklı makarna yapar yeriz yeter :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşcum bende aslında hiç ama hiç kolay kolay kızan küsen biri degilimdir.. (hani önemsiz mevzulara gıcık olurum biraz uzaklaşırım falan ama çok uzunboylu olmaz) çok sabırlıyımdır, çok beklerim ama bir sayısı bir sınırı vardır.. oturupta saymam tabii de içimde bi şeyler birikir... taa kiii dönülmez akşamın ufkuna kadar.. hah işte o noktaya geldim mi derler ya iki cihan bir araya gelse vazgeçmem işte bende ordan geri dönmem huyum kurusun..
geçmişte de vardır bu şekilde canımın cananı insanları bırakmışlıgım... şimdi hayatımda degiller...

degil ki kayınvalide kurumu ... benim için bitmiştir... yoktur artık...

yaaa boşver Pikoşum, salla gitsin. Niye biliyo musun eninde sonunda bir araya geleceksin, öyle ya da böyle. İnsan gıcık oluyo ama yapacak bişeyi de olmuyo. 1 kaçıyosun tamam 2 tamam illa bi yerde bi şekilde gene oturuyosun karşılıklı. Püüüüf... Ben sen gibi sabırlı da değilimdir, hemen patlarım. Çen çen söylerim. Sonra da pis arsız olurum o da başka tabi :D:D

aa evet simuşcum annecim yapardı öyle... unutmuşum bak... evek haşlayayım nohutları ..saol canım hatırlattıgın için muckssssss....

Laylam pürüncü yogurdun içine mi katıyosun ama düdüklüde mi yapıyosun? öyleyse bana gelmez.. :D

Balım, ben aklıma esince mesela geceden ıslatırım nohutu kuru fasulyeyi mısırı falan, ertesi gün koca bi tencere kaynatır yumuşatırım, sonra onları bazılarını küçük küçük, ki bunları çorbalara pilava bazı yemeklerin içine eklerim, bazılarını da 1 yemeklik şekilde kaldırırım. Mesela bu akşama nohut canım istese derin dondurucuda hemen haşlanmış nohutum var. 1 gece önceden ıslat beklet kaynat derdim olmuyor öyle yapınca. Bi tek şu kıza doğru düzgün kıymadır, köftedir vs kaldıramadım o var...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaaaaaa asıl sen kandırıkcısın bana almıyosun sen.. alsan anlardım ben :D :D :D

ben hadi söyleyeyim babuş okuma sen bu kısmı :D

kız anasına alıyorummmmmmmmmmm...

ahahahahha Babuş okuma dedin ya, kesin gelir bunu okur :D:D:D

eheheheh yürü be simuşum bugün bende yemek yapmıcam eşimede söyledim eheheh ama protesto falan dill benimkisi tembellik gibi bişeyden :D akşama salata bide tonbalıklı makarna yapar yeriz yeter :D :D

ahahahaha ben söyledim valla, öğlen ev yemeği yapan bi yerden bişiler getirmiş, akşama da menü düşünüyomuş, olmadı ızgara tavuk gibi bişe yaptırıp getircekmiş :D:D :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aa evet simuşcum annecim yapardı öyle... unutmuşum bak... evek haşlayayım nohutları ..saol canım hatırlattıgın için muckssssss....

Laylam pürüncü yogurdun içine mi katıyosun ama düdüklüde mi yapıyosun? öyleyse bana gelmez.. :D
evet yıvvrum pirinci yoğurtun içine atıyorum sen nasıl yapıyosunki?
yaaaaaa asıl sen kandırıkcısın bana almıyosun sen.. alsan anlardım ben :D :D :D

ben hadi söyleyeyim babuş okuma sen bu kısmı :D

kız anasına alıyorummmmmmmmmmm...

hımmm bunu duyduğum iyi oldu demek kız anası ben kime aldığımı asla söylemem:1:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yaaa boşver Pikoşum, salla gitsin. Niye biliyo musun eninde sonunda bir araya geleceksin, öyle ya da böyle. İnsan gıcık oluyo ama yapacak bişeyi de olmuyo. 1 kaçıyosun tamam 2 tamam illa bi yerde bi şekilde gene oturuyosun karşılıklı. Püüüüf... Ben sen gibi sabırlı da değilimdir, hemen patlarım. Çen çen söylerim. Sonra da pis arsız olurum o da başka tabi :D:D

Balım, ben aklıma esince mesela geceden ıslatırım nohutu kuru fasulyeyi mısırı falan, ertesi gün koca bi tencere kaynatır yumuşatırım, sonra onları bazılarını küçük küçük, ki bunları çorbalara pilava bazı yemeklerin içine eklerim, bazılarını da 1 yemeklik şekilde kaldırırım. Mesela bu akşama nohut canım istese derin dondurucuda hemen haşlanmış nohutum var. 1 gece önceden ıslat beklet kaynat derdim olmuyor öyle yapınca. Bi tek şu kıza doğru düzgün kıymadır, köftedir vs kaldıramadım o var...

ya boşver içinde kalmamasından iyidir sonra benim gibi oluyosun... bizim için biraraya gelmek çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çook zor görünüyor da tabi Allah bilir, seneler sonra belki bilemedim.. neyse...

evet tatlım çok güzel yapıyosunda benim cok bişeyler koyabilecek şansım yok anca haftalık .. dolap o kadar küçük ki... lojmandayızya dolap koymuşlar ama bildigin bekar dolabı.. hiçbişey sıgmıyor... benim yepyeni cillop dolabımıda kiracı kullanıyor... ayyyy neyse..işte çok bişey koyamıyorum yani...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ben önden azcuk pirinci kaynatıyorum...

yaaaaaaaaa mızkcı neden aslaymış sebep neden??? :D :D
babuşa alıyosun o zaman ondan söylemiyosun... oh bildim ki
ben...:cilgindans:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

yok gülüm burdayım oğlanı yatırıp geldim
dün mantar çorbası yaptım karşı komşumada verdim bak bugün tarif almaya gelmiş

insan burdaki bacılarına da verir.. ayrımcılık seziyorum eheheh :D

haftaya sendeyim yevrümmmm neler yapıcan bana?
sen bana gelirsen cheesecake yaparım havalı bişey olarak bi onu biliyorum... :D sonrada işte kabarmamış kek, yamuk şekilli pogaca falan olabülür :D misafir umdugunu dill buldugunu yer demişler ... şaka şaka sen gel ben neler yaparım san canummmmmm.... simuşcum sen zaten önden gelip yardım edicen yapmama di mi? :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ehehehehe nasılsa en geç 15-20 güne öğrencez :D :deli: :deli:

ya boşver içinde kalmamasından iyidir sonra benim gibi oluyosun... bizim için biraraya gelmek çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çook zor görünüyor da tabi Allah bilir, seneler sonra belki bilemedim.. neyse...

evet tatlım çok güzel yapıyosunda benim cok bişeyler koyabilecek şansım yok anca haftalık .. dolap o kadar küçük ki... lojmandayızya dolap koymuşlar ama bildigin bekar dolabı.. hiçbişey sıgmıyor... benim yepyeni cillop dolabımıda kiracı kullanıyor... ayyyy neyse..işte çok bişey koyamıyorum yani...

hadi üzücü konuları kapatalım, mutlu konuları açalım :yeniyıl:

yok gülüm burdayım oğlanı yatırıp geldim
dün mantar çorbası yaptım karşı komşumada verdim bak bugün tarif almaya gelmiş

aaaaaaaaaay çok severiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :heyo:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

amaç senden laf almaktı biraz başardım galiba:eek:
hee heeee evet Babuşa alıyorum nasıl tahmin ettin hınzır

ya başından beri ben söylemek istiyorum ki zaten.. dünden razıyım söylemeye :D :D soruldugunda da açık olsun demiştim simuşcuguma katılmıştım ben.... ama ne oldu kimse ortalarda yok... ha açık oldu ha bilinmedi merak ettigimle kaldım :D :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sen bana gelirsen cheesecake yaparım havalı bişey olarak bi onu biliyorum... :D sonrada işte kabarmamış kek, yamuk şekilli pogaca falan olabülür :D misafir umdugunu dill buldugunu yer demişler ... şaka şaka sen gel ben neler yaparım san canummmmmm.... simuşcum sen zaten önden gelip yardım edicen yapmama di mi? :D :D

sana tencereyi veririm kızzzz:)
bana gelirsen çok değişik yemeklerim var onları yaparım kuşum
yemek yapmayı çok severim soframa çok özen gösteririm ama toplamaktan nefret ederim eşim yaptığım yemeklere bayılır yaniii başka yerde yaptığım yemeği bile benim yaptığımı anlar
ben sana gelsem hiç bişey yapmana gerek yok çayın yanında kuru ekmek yiyelim bol bol sohbet edelim yeter bana

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ayıp ettin Pikoşum, gelmem mi kız, seve seve gelirim hemide jet hızıyla :D her türlü yardımı da yaparım :esse::sevindirikasli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya başından beri ben söylemek istiyorum ki zaten.. dünden razıyım söylemeye :D :D soruldugunda da açık olsun demiştim simuşcuguma katılmıştım ben.... ama ne oldu kimse ortalarda yok... ha açık oldu ha bilinmedi merak ettigimle kaldım :D :D :D

yaaa yaaa ben söylemiştim, al işte anca kendi aramızda birbirimizi keklemeye çalışıyoz, kendi çalar kendi söyler hesabı. Zati ben kimseyi de kekleyemiyom artık :D Yazık lan bana :kahkaha:

sana tencereyi veririm kızzzz:)
bana gelirsen çok değişik yemeklerim var onları yaparım kuşum
yemek yapmayı çok severim soframa çok özen gösteririm ama toplamaktan nefret ederim eşim yaptığım yemeklere bayılır yaniii başka yerde yaptığım yemeği bile benim yaptığımı anlar
ben sana gelsem hiç bişey yapmana gerek yok çayın yanında kuru ekmek yiyelim bol bol sohbet edelim yeter bana

vuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok güzel yemek yerim Laylam :kahkaha::kahkaha:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaaa yaaa ben söylemiştim, al işte anca kendi aramızda birbirimizi keklemeye çalışıyoz, kendi çalar kendi söyler hesabı. Zati ben kimseyi de kekleyemiyom artık :D Yazık lan bana :kahkaha:

vuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok güzel yemek yerim Laylam :kahkaha::kahkaha:

bak anlaşalım ben yemekleri yaparım sen mutfak toplarsın o arada çocuklarda birbirini yesinler
bu arada çok temiz çalışırım yani sen yemekten sonraki temizliği halledersin yıvvrum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar