ben geldimmm canlar karşı komşum vardı yazamadım
kandırıkçı Pikoş bana alan aldı ben sana alıyorum artık itiraf edeyim:elif:
oooh yazdım tarifleriiii, hadi bakalım deniycem en kısa zamanda. bugün protestom var; yemek yapmıcam ehehehhehehhehe :1: yarın yaparım gene nasılsa :deli:
simuşcum bende aslında hiç ama hiç kolay kolay kızan küsen biri degilimdir.. (hani önemsiz mevzulara gıcık olurum biraz uzaklaşırım falan ama çok uzunboylu olmaz) çok sabırlıyımdır, çok beklerim ama bir sayısı bir sınırı vardır.. oturupta saymam tabii de içimde bi şeyler birikir... taa kiii dönülmez akşamın ufkuna kadar.. hah işte o noktaya geldim mi derler ya iki cihan bir araya gelse vazgeçmem işte bende ordan geri dönmem huyum kurusun..
geçmişte de vardır bu şekilde canımın cananı insanları bırakmışlıgım... şimdi hayatımda degiller...
degil ki kayınvalide kurumu ... benim için bitmiştir... yoktur artık...
aa evet simuşcum annecim yapardı öyle... unutmuşum bak... evek haşlayayım nohutları ..saol canım hatırlattıgın için muckssssss....
Laylam pürüncü yogurdun içine mi katıyosun ama düdüklüde mi yapıyosun? öyleyse bana gelmez..
yaaaaaa asıl sen kandırıkcısın bana almıyosun sen.. alsan anlardım ben![]()
![]()
ben hadi söyleyeyim babuş okuma sen bu kısmı
kız anasına alıyorummmmmmmmmmm...
eheheheh yürü be simuşum bugün bende yemek yapmıcam eşimede söyledim eheheh ama protesto falan dill benimkisi tembellik gibi bişeydenakşama salata bide tonbalıklı makarna yapar yeriz yeter
![]()
evet yıvvrum pirinci yoğurtun içine atıyorum sen nasıl yapıyosunki?aa evet simuşcum annecim yapardı öyle... unutmuşum bak... evek haşlayayım nohutları ..saol canım hatırlattıgın için muckssssss....
Laylam pürüncü yogurdun içine mi katıyosun ama düdüklüde mi yapıyosun? öyleyse bana gelmez..
yaaaaaa asıl sen kandırıkcısın bana almıyosun sen.. alsan anlardım ben![]()
![]()
ben hadi söyleyeyim babuş okuma sen bu kısmı
kız anasına alıyorummmmmmmmmmm...
yaaa boşver Pikoşum, salla gitsin. Niye biliyo musun eninde sonunda bir araya geleceksin, öyle ya da böyle. İnsan gıcık oluyo ama yapacak bişeyi de olmuyo. 1 kaçıyosun tamam 2 tamam illa bi yerde bi şekilde gene oturuyosun karşılıklı. Püüüüf... Ben sen gibi sabırlı da değilimdir, hemen patlarım. Çen çen söylerim. Sonra da pis arsız olurum o da başka tabi
Balım, ben aklıma esince mesela geceden ıslatırım nohutu kuru fasulyeyi mısırı falan, ertesi gün koca bi tencere kaynatır yumuşatırım, sonra onları bazılarını küçük küçük, ki bunları çorbalara pilava bazı yemeklerin içine eklerim, bazılarını da 1 yemeklik şekilde kaldırırım. Mesela bu akşama nohut canım istese derin dondurucuda hemen haşlanmış nohutum var. 1 gece önceden ıslat beklet kaynat derdim olmuyor öyle yapınca. Bi tek şu kıza doğru düzgün kıymadır, köftedir vs kaldıramadım o var...
Laylooooooooooooooooş, ce e deyip kaçtın mı yeeeeeevrıııııııııııııım?
evet yıvvrum pirinci yoğurtun içine atıyorum sen nasıl yapıyosunki?
hımmm bunu duyduğum iyi oldu demek kız anası ben kime aldığımı asla söylemem:1:
ben önden azcuk pirinci kaynatıyorum...
yaaaaaaaaa mızkcı neden aslaymış sebep neden???![]()
babuşa alıyosun o zaman ondan söylemiyosun... oh bildim ki
ben...:cilgindans:
yok gülüm burdayım oğlanı yatırıp geldim
dün mantar çorbası yaptım karşı komşumada verdim bak bugün tarif almaya gelmiş
evet yıvvrum pirinci yoğurtun içine atıyorum sen nasıl yapıyosunki?
hımmm bunu duyduğum iyi oldu demek kız anası ben kime aldığımı asla söylemem:1:
ya boşver içinde kalmamasından iyidir sonra benim gibi oluyosun... bizim için biraraya gelmek çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çook zor görünüyor da tabi Allah bilir, seneler sonra belki bilemedim.. neyse...
evet tatlım çok güzel yapıyosunda benim cok bişeyler koyabilecek şansım yok anca haftalık .. dolap o kadar küçük ki... lojmandayızya dolap koymuşlar ama bildigin bekar dolabı.. hiçbişey sıgmıyor... benim yepyeni cillop dolabımıda kiracı kullanıyor... ayyyy neyse..işte çok bişey koyamıyorum yani...
yok gülüm burdayım oğlanı yatırıp geldim
dün mantar çorbası yaptım karşı komşumada verdim bak bugün tarif almaya gelmiş
amaç senden laf almaktı biraz başardım galiba
hee heeee evet Babuşa alıyorum nasıl tahmin ettin hınzır
insan burdaki bacılarına da verir.. ayrımcılık seziyorum eheheh
haftaya sendeyim yevrümmmm neler yapıcan bana?
sen bana gelirsen cheesecake yaparım havalı bişey olarak bi onu biliyorum...sonrada işte kabarmamış kek, yamuk şekilli pogaca falan olabülür
misafir umdugunu dill buldugunu yer demişler ... şaka şaka sen gel ben neler yaparım san canummmmmm.... simuşcum sen zaten önden gelip yardım edicen yapmama di mi?
![]()
insan burdaki bacılarına da verir.. ayrımcılık seziyorum eheheh
haftaya sendeyim yevrümmmm neler yapıcan bana?
sen bana gelirsen cheesecake yaparım havalı bişey olarak bi onu biliyorum...sonrada işte kabarmamış kek, yamuk şekilli pogaca falan olabülür
misafir umdugunu dill buldugunu yer demişler ... şaka şaka sen gel ben neler yaparım san canummmmmm.... simuşcum sen zaten önden gelip yardım edicen yapmama di mi?
![]()
ya başından beri ben söylemek istiyorum ki zaten.. dünden razıyım söylemeye![]()
soruldugunda da açık olsun demiştim simuşcuguma katılmıştım ben.... ama ne oldu kimse ortalarda yok... ha açık oldu ha bilinmedi merak ettigimle kaldım
![]()
![]()
sana tencereyi veririm kızzzz
bana gelirsen çok değişik yemeklerim var onları yaparım kuşum
yemek yapmayı çok severim soframa çok özen gösteririm ama toplamaktan nefret ederim eşim yaptığım yemeklere bayılır yaniii başka yerde yaptığım yemeği bile benim yaptığımı anlar
ben sana gelsem hiç bişey yapmana gerek yok çayın yanında kuru ekmek yiyelim bol bol sohbet edelim yeter bana
yaaa yaaa ben söylemiştim, al işte anca kendi aramızda birbirimizi keklemeye çalışıyoz, kendi çalar kendi söyler hesabı. Zati ben kimseyi de kekleyemiyom artıkYazık lan bana :kahkaha:
vuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok güzel yemek yerim Laylam :kahkaha::kahkaha: