ohh afiyet olsun tosbikime.hee aksama görüşelim.bende elaya ne yedirsem diye düşünüyom daha doğrusu neyi yer diye.yemiyo gıcık prenses...:esse:
selam dadlum ben elayı yiyim bemce öylede olur
ohh afiyet olsun tosbikime.hee aksama görüşelim.bende elaya ne yedirsem diye düşünüyom daha doğrusu neyi yer diye.yemiyo gıcık prenses...:esse:
selam dadlum ben elayı yiyim bemce öylede olur![]()
bende noyanı yiyebilermiyim ela cok sekerlendi tadından yenmiyo haberin olsun amma..
ohhh corba tarifleri vermiş bu hatunlar.canım hiççç yemek yapmak istemiyo benim bu aralar.canım yatılı bakıcı,yemek yapan biri,hımm sonra ütü yapan temizlik yapan birilerini almak istiyo..hatta arada gece mesaiside yapsa olur muaaaa....cok sıkıldım ben ya bu ara herseyden offff cekesim var valla..
merhaba şekerler... sabahçılar nerde hani?
Selamm kizlarr.. Ohh valla topikte can var bu sira. Ama ben giremiyorumesya topluyorum ufaktan tasincaz diye. Bi kosturmaca surekli. Bugun de diyetisyene ve kadin doom dr una gidicem. Tahlillerim kotu cikarsa spiralimi cikarcaklar:uzgun:
Beni zara dan aramadilar. Bugun 14. Gun. Aksama kadar aramazlarsa yarin ben aricam koskoca sirlet yaptigiz ayip degilminolumsuz da olsa aradiginizi soylemistiniz diye. Gece ruyamda mail geliyodu olumsuz diye. Ensonunda da biz her zaman dostuz yaziyodu ne alakaysa:gul: o kadar etkilenmisim ki ruyamda takim elbise giydim yahu mahvetti bu zara beni:deli:
Ben haala bi hediye secemedim bide:deli: arayislarim devam etmekte:gulegule:
Operim sizi. Kim cigiriyo yine:uzgun:
ehehhehehe taç ın salı vitrinine kıza bide feysbuka bakıyodum
yakaladın mı bari sorsan bende oyle ama oglan uyanık oldugu için başında oturamıyorum otur kalk kaçırdım tabii kide.. şu kırmızı bornoz takımını yakalamak istiyorum ya... bir acil ihtiyac suan için...
Ecrin spiralinle ilgili bi sorun mu var? ne tahlili bu? bu aralar benim de nedense yumurtalıklarım ağrıyomuş gibi ben de gidip baktırcam bi spirale de ondan merak ettim. taşınma işiniz için de kolay gelsin.
hhhhh yakaladım, aldım Pikoşum. Böyle sarı-beyaz-gri renk bi nevresim takımım yoktu, bi de hiç pamuk saten nevresimim yoktu. bakalım ilk denemem olacak, eğer hoşuma giderse bundan saonra alabilirim, ben genelde bambu nevresim takımı kullanıyorum.
bunların kampanyaya ne koyacakları hiç belli olmuyor Pikoşum, senin dediğini biliyorum sanırım, sanki daha önce koymuşlardı onu... İnşallah tekrar koyarlar
Blmiyorumm cnm kasigimda batmalar oluyo iki tarafli bide surekli kanama geliyo az az. Pihti falan oluyo. Spiralim yerindeymis ama belki iltihap yapmis olabilir dedi. O yuzden kan verdim. Bugun sonuclari alicam. Sonuclar ciksin herseyi konusucaz dedi. Accik gerginim o yuzden. İltihap varsa cikmasi gerekirmis kullanamazmisim. Bunyemin kabul etmedigii gosterirmis. Bide minik bi kistim varmis yine. O catlamamis yumurta ise o da kanama yaparmis. Ona da bakcak falan filan. :uzgun: zaten 6 ay kontrolu gelmisti spiralin cikmazsa bile kontrol ettirmis oldum.bakalim artik.
Sagol cnm yaa. Valla bi tasinsakk oh dicem. Ev karmakarisik. Ama internet gitcek o baska tabi:uzgun: nese vin alicam artikin
inşallah tatlım.. bana da ilk annem almıştı o satenlerden .. ay gereksiz pahalı diye söylenmiştim ama kullanırkende fena olmadı hani![]()
selam canlarrrrr
benim malüm temizlik günüm ondan yoktum salı vitrininide kaçırmışım tamda nevresim vermişken üzüldüm bende nevresim hastalığı vardadaha kullanmadığım nevresimler var ona ramen hep almak istiyorum saten pamuklusunuda çok severim