2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

ecrin yeni eviniz hayırlı olsun. güzel günler geçirin inşallah... işin için hayırlısı neyse o olsun...

ben de senin gibi hediye seçmekte çok zorlandım. ben uyuz bir insanım zaten bu konuda. birşeyi alıp sonra başka birşey görüp "tüh keşke bunu alsaydım" demek istemem. haftasonu siparişi verdim. hala kargoya verilmediğini öğrenince de bugün arayıp bir çemkirdim. akşama kargoya verilecek dedi. hadi bakalım dedim ben de.
bu hafta bana ulaşırsa haftaya da sahibinin eline geçer inşallah. kendim görmeden kargolamak istemedim. umarım gecikmez şapşallar yüzünden -kizgin
bugün sevkliydim. evdeyim yani. bakıcımızın doktor kontrolü varmış. Tuna bey anneanne gittiğinden beri bana daha da düşkün oldu. tuhaf hareketleri var. kafasını geliyor bir yerlerime yaslıyor hep. boynuma dizime... nereye denk getirirse. eliyle de bir sarılıyorrrr. valla çok duygulanıyorum, hoşuma da gidiyor ama sonra korkutuyor bu bağlılık beni. kardeşim gibi olmaz umarım. her öğlen babamın arkasından ağlar, sarılır, göndermezdi. çok düşkündü babama. bakıcı da üzülüyorum beni sevmedi galiba diyor. yazık onunla bir alakası yok aslında.
şimdi uyudu da azcık size bakayım dedim.
öperim mucksss
bir de şu salı vitrininden sevabına bana da birşey alın :kahkaha:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bu arada benim hatun uyanık ve çok mız mız, maşallah yeni dişimiz patlamış alttan :dance: ama sanki eğri gibi geliyo, normal mi acabası? buralardayım ama cvp yazamazsam bilin ki gene üstüme çıkmıştır zilli :D

canım Tuna'nın da alt iki dişi biraz çarpık gibi. ve çok minik. sormayı unutmuşum doktora. ama bir sorun yoktur gibime geliyor...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlar,

ecrin yeni eviniz hayırlı olsun. güzel günler geçirin inşallah... işin için hayırlısı neyse o olsun...

ben de senin gibi hediye seçmekte çok zorlandım. ben uyuz bir insanım zaten bu konuda. birşeyi alıp sonra başka birşey görüp "tüh keşke bunu alsaydım" demek istemem. haftasonu siparişi verdim. hala kargoya verilmediğini öğrenince de bugün arayıp bir çemkirdim. akşama kargoya verilecek dedi. hadi bakalım dedim ben de.
bu hafta bana ulaşırsa haftaya da sahibinin eline geçer inşallah. kendim görmeden kargolamak istemedim. umarım gecikmez şapşallar yüzünden -kizgin
bugün sevkliydim. evdeyim yani. bakıcımızın doktor kontrolü varmış. Tuna bey anneanne gittiğinden beri bana daha da düşkün oldu. tuhaf hareketleri var. kafasını geliyor bir yerlerime yaslıyor hep. boynuma dizime... nereye denk getirirse. eliyle de bir sarılıyorrrr. valla çok duygulanıyorum, hoşuma da gidiyor ama sonra korkutuyor bu bağlılık beni. kardeşim gibi olmaz umarım. her öğlen babamın arkasından ağlar, sarılır, göndermezdi. çok düşkündü babama. bakıcı da üzülüyorum beni sevmedi galiba diyor. yazık onunla bir alakası yok aslında.
öperim mucksss

eheheheheh ben geçen bi ara denedim ama her kişi sadece 1 tane alabiliyormuş. başında durmak da ayrıca sıkıcı, kız rahat vermiyo, tamamen tesadüfen yakalıyorum bende :D:D

Tuna için de korkma annesi, şimdi tam onların ayrılık kaygılarının başladığı dönem. :huhuu:

canım Tuna'nın da alt iki dişi biraz çarpık gibi. ve çok minik. sormayı unutmuşum doktora. ama bir sorun yoktur gibime geliyor...

inşallah lidılım yaaa

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar,

öperim mucksss

selim bana düşkün ama babasına feci.. Çünkü benim kuarrallarım var babası kurasız. Evde ne ile isterse oynatıyor. Ben gelincede eşim diyorki SELİM KALDIRALIM BUNLARI ANNE GELİYOR. Dün kızdım eşime bakalım bidaha yapmayacakmış.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
eheheheheh ben geçen bi ara denedim ama her kişi sadece 1 tane alabiliyormuş. başında durmak da ayrıca sıkıcı, kız rahat vermiyo, tamamen tesadüfen yakalıyorum bende :D:D

Tuna için de korkma annesi, şimdi tam onların ayrılık kaygılarının başladığı dönem. :huhuu:

inşallah lidılım yaaa

öyledir öyledir. rahat tut sen içini.
bugün Tuna anneannesini araış biliyormusunuz?
o kadar şoktayım ki...
telefonu koltuğun üzerindeki örtüyü çekmek suretiyle ele geçirmiş. ve bugünkü aramalarımda olmamasına rağmen annemi arayabilmiş. annem ona verdim telefonu sanıp konuşmuş onunla. o da "deddeeee eeeeeeeee" gibi tiz sesler çıkarmış. sonra ben telefonu almadım diye annem bir sorun var sanıp panik içinde aradı. ben bu yaramaz sıpayı yiycem yaaaa :panter:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Simuşum yeni dişiniz hayırlı olsun inci gibi sıralansınlar inşallah
Littlecım Kayrada 3 gündür yakamı bırakmıyor hatta ilginçdir babasında iken beni almıyosun diye ağlıyor hele odadan çıkmışsam kıyamet kopuyor bende anlam veremedim bizim anneannemiz falan da gelmediki

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
öyledir öyledir. rahat tut sen içini.
bugün Tuna anneannesini araış biliyormusunuz?
o kadar şoktayım ki...
telefonu koltuğun üzerindeki örtüyü çekmek suretiyle ele geçirmiş. ve bugünkü aramalarımda olmamasına rağmen annemi arayabilmiş. annem ona verdim telefonu sanıp konuşmuş onunla. o da "deddeeee eeeeeeeee" gibi tiz sesler çıkarmış. sonra ben telefonu almadım diye annem bir sorun var sanıp panik içinde aradı. ben bu yaramaz sıpayı yiycem yaaaa :panter:
:gul::gul::gul: Tuna tam bir afacannnn yerim onu

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
explorer bana yamuk yapıyor yaaa, mozilladan denedim oldu...
Tanselcim babaların o huylarına sinir olurum. sırf bu yüzden Tuna ağlayarak birşeyleri elde etmeyi öğrendi. bakalım nasıl söndürücez bu davranışı -kizgin
Laylam o zaman yine tuhaf dönemlerin içine girdiler topluca. hah Tuna da aynen Kayra gibi. dün eşortmanıma bir asıldı ellerim kirliyken. donla kaldım mutfağın ortasında :kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ooooooooooooof büyük kaza atlattık, Allah korudu kızımı yaaa ellerim titriyo şuan... kabak yemeği yapıyordum, küçük bi kabak vardı yıkadım kızın eline verdim dişini kaşısın diye, tabi ben de yanındayım. bi an nefes alamıyo gibi oldu, Allahım baktım genzinde kalmış kabak, ters çevirip karnına bastırıp sırtına bi vurdum ki inşallah kemiklerine falan zarar vermemişimdir, pıt diye çıktı boğazından kocaman bi kabak. Allahııııım daha da veremem ben eline bişi :iyyyy::iyyyy::iyyyy:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ooooooooooooof büyük kaza atlattık, Allah korudu kızımı yaaa ellerim titriyo şuan... kabak yemeği yapıyordum, küçük bi kabak vardı yıkadım kızın eline verdim dişini kaşısın diye, tabi ben de yanındayım. bi an nefes alamıyo gibi oldu, Allahım baktım genzinde kalmış kabak, ters çevirip karnına bastırıp sırtına bi vurdum ki inşallah kemiklerine falan zarar vermemişimdir, pıt diye çıktı boğazından kocaman bi kabak. Allahııııım daha da veremem ben eline bişi :iyyyy::iyyyy::iyyyy:

Rabbim korusun Simuşum. çok geçmiş olsun...maşallah sen tüm bunları yapabilmişsin. benim elim ayağıma dolaşır. bayılır kalırım. ya bazen veriyorum ben de.koparabileceği gibi şeyler vermemek lazım aslında. büyük parçalar koparttıklarında çiğneyemiyorlar

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hmmmm benimki de ağrı yapıyor, bir de adet dönemlerim halen çok uzun, tam bitti galiba diyorum gene geliyo. :(

du bakalım, gelsin hele hemen yıkayıp kullancam :D:D:D

olsun olsun sağlık olsun Laylam. evin de ooooooooooooh mis gibi oluyodur, bi ben başaramıyorum şöyle rutin yapılacak işleri yahu.... :/

güle güle kullan canım...

ay simuşşşş cok büyük geçmiş olsun tatlım.. okurken bile panik yaptım bir an... cidden hep tetikte olmak lazım bu minnoşlara herşeyi agzına atmaları ayrı, yürüme denemeleri ayrı.. tekrar geçmiş olsun sana da ninnoşumada...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
explorer bana yamuk yapıyor yaaa, mozilladan denedim oldu...
Tanselcim babaların o huylarına sinir olurum. sırf bu yüzden Tuna ağlayarak birşeyleri elde etmeyi öğrendi. bakalım nasıl söndürücez bu davranışı -kizgin
Laylam o zaman yine tuhaf dönemlerin içine girdiler topluca. hah Tuna da aynen Kayra gibi. dün eşortmanıma bir asıldı ellerim kirliyken. donla kaldım mutfağın ortasında :kahkaha:

Defne de hep beni donla birakiyo yaaaa:D

Sagol little imm iyi olur insallah. Ayni semtteyiz o yuzden sevinemiyrum ama en azindan genis oldugundan rahat edicem. İs icin ben de hayirlisi diyorum. Allah da defne yi az buyuteyim istiyo ki demek nasip etmedi diye tesellideyim. İngilizce ogrenmek istiyorum bu bos zamanda ogrwnirim sansim artar belki. :uzulme: livemocha diye bi site var. Sen bu isin pirisin ne dersin faydasi olur mu ki?

Simmusss gecmiss olsunn cnm. Urkutucu gercekten. Bi daha olmaz insallah. Havuc en iyisi hem sert hem lezzetli. Ama defne en cok salatalikla elma seviyo.

Kiizzzzlllaarrr bu arada 800 gr vermisim. Yani toplam 4 kg vermis oldum.:dance:Cok yavas veriyorum dr ole dedi. İnsulinle tiroid testi yaptiricam.bakalim..

Bu arada biri bana bu saliii vitrinini anlattsinn.. Uye oldum ama iki haftadir pepe battniyeden baska bisi gormuyorum indirimli. Hic de sevmem:gelbenimle:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sağolun kızlar, Allah korudu yardım etti cidden, o kadar korktum ki şuan mesela aklıma geldikçe boğulacak gibi oluyorum. Baş parmağımın başı kadar bi parça, tıkandı çocuğum nefessiz kaldı. Yaaa tamamen içgüdüsel davrandım... Rabbim kimsenin başına vermesin... Amin...

Lidılım maşallah Tunama, akıllı minnoşum benim, nasıl başarmış aramayı hayret ettim valla

Kız Ecrin, havucun salatalıktan kabaktan ne farkı var. Bence aynı tehlike. Sert de olsa onu da koparıyorlar neticede. Bence iyice çiğnemeyi öğrenene kadar aslında eline ekmek bile vermemek gerek. Nasıl olcak o iş bilmiyom ama... Salı vitrini için feysbukunun olması gerek, taç ın feys sayfasında yayınlanıyor kampanyalar.

çok geçmiş olsun Simuşummmm Allah korumuş Durumu
ben çok paniğim inşallah böyle bişeyle karşılaşmam senin yaptığını yapabilirmiyim bilmiyorum

Allah korusun, inşallah hiç karşılaşma Laylam. Hiçbir anne karşılaşmasın...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım ya çok geçmiş olsun. Dişleri acayip keskin. Geçen havucu istedi verdim yanındayım inan havucu koparacaktı heleki kabagı hemen halleder bu afacanlar:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Defne de hep beni donla birakiyo yaaaa:D

Sagol little imm iyi olur insallah. Ayni semtteyiz o yuzden sevinemiyrum ama en azindan genis oldugundan rahat edicem. İs icin ben de hayirlisi diyorum. Allah da defne yi az buyuteyim istiyo ki demek nasip etmedi diye tesellideyim. İngilizce ogrenmek istiyorum bu bos zamanda ogrwnirim sansim artar belki. :uzulme: livemocha diye bi site var. Sen bu isin pirisin ne dersin faydasi olur mu ki?

Simmusss gecmiss olsunn cnm. Urkutucu gercekten. Bi daha olmaz insallah. Havuc en iyisi hem sert hem lezzetli. Ama defne en cok salatalikla elma seviyo.

Kiizzzzlllaarrr bu arada 800 gr vermisim. Yani toplam 4 kg vermis oldum.:dance:Cok yavas veriyorum dr ole dedi. İnsulinle tiroid testi yaptiricam.bakalim..

Bu arada biri bana bu saliii vitrinini anlattsinn.. Uye oldum ama iki haftadir pepe battniyeden baska bisi gormuyorum indirimli. Hic de sevmem:gelbenimle:

ooo ecrinim 4 kilo iyi bişey. 2 ayda verdin heralde. Boşver yavaş verirsen hem bi daha alam şansın az olur bide vucutta sarkma olmaz. Böyle gidersen yaza kilolardan kurtulursun.
Bende diyetisyenime gittim dün. 4 kilom var ne yapayım dedim. Diyetimi biraz değiştirdi ayda 2 kilo vererek inşallah 4 kilomu verip eski formuma döneceğim..Aslında 4 kilo için önüme hedef koydum Selimin doğum günü yani 25 ocak. Selimin doğum gününde hani simuş duruya aldıya böyle tatlı bir elbise öyle bi elbise giyesim var:)))

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin kizlar.
Simusum cok gecmis olsun Allah korumus kuzumu.
Evet hakkaten bu tip seyler vermemek lazim herhalde.
Acaba daha ekmek ici gibi yumusak seyler mi vermeli...
Ben etimek veriyordum koparamiyor,ufalaya ufalaya yiyor diye.
Ama onu da koca koca koparip agzina tikmaya basladi ada da.
Az sekerli kek yapmistim onu da yedi. Ama koca koca parcalari agzina doldurmak gibi bi huy edindi benim kiz. Agzini doldurup cevirmeye calisiyo agzinda. Ben alinca da kzizyo bana. El cabukluguyla geri kaparsa tekrar atiyo agzina.
Acgozlu sanirsam biraz.
Tok evin ac kedisi mi diyolardi boylelerine :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ecrincim masallah canim iyi vermissin. Ben de yavas veriyorum.
Diyete de tam uyamiyorum gerci de.
Ben de adetimi bekliyorum 2.gunu testleri yaptiricam.
Zaten insulin direncim var. Tiroitim de yavas calisiyodu ama bakalim su an ne alemdeler.
Bi de pko cikti basima.
Sanirim ondan gec veriyorum biraz da.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar