2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşum çok geçmiş olsun.

de ben artık her şeyi veriyorum Aden'e ya. pasta bile. babam Aden'e geçen dev boyutlarda nutella almış. bı de bana, bak bu annen çocuğa vermiyor bundan ben onu Aden'e aldım hadi bi kaşık ver de içim rahatlasın dedi. dedim baba; o da çok ufak öyle şeyleri yiyemez. olsun be bi tattır dedı. dedim tamam napayım. kavanozu açıp koydum Aden'in önüne. bi elinde muz diğer eli bileğe kadar nutella kavonuzunun içinde çıkarıp çıkarıp parmaklarını yaladı sıpa. kameraya çekti dayısı yüklerim en kısa zamanda bakarsınız.

nasıl aç nasıl hızlı ama bi görseniz.

kızlar ne yediriyorsunuz yavrulara? ben bildiğiniz yemek yapıyorum artık Aden'e. çok hafıf tuz da katıyorum. geçen makarna haşladım, sütaş'ın süzme peynirini suda beklettim baya. sonra makarnaya kattım. o peynir krem peynir gibi olduğundan eridi süper oldu. Aden bayıldı. ham ham mıhh mıhh yapa yapa yedi. dün de pilav yaptım ona. haşlama pilav. bebe yoğurduyla yine yedi onu. bi de ben yoğurdu baybmix kullanıyorum. kendi yaptıklarım olmuyor. beceremedık biz. tutmuyor. çok mu hazıra kaçmışım ya bak böyle yazınca bi fena oldu içim.

sonra et suyuna yemekler yapıyorum falan Aden'e özel. yagsız (bazen çok az) tuzsuz (Bazen çok az). ama gelgelelim hala 10 kilo olamadık. :) kahvaltısı genelde bebe bisküvili , pekmezli, peynirli klasik kahvaltı, bazen de tabağa, tuzsuz peynir, zeytin, çok az tahin pekmez çok az tereyağı (bunlar miniminnacık ama) suda pişmiş omlet ya da haşlanmış yumurta, ekmek içi ile kahvaltı yaptırıyorum. adam gibi yiyor valla kuzum. beğendiği bişey olursa da mıh mıhhh yapıyor kafasını sallıyor alkışlıyor falan. ehe

deli kız bu bebeler. aşığım ben galiba. her günü her saati ayrı bi keyif şu hayatın, oğlum varsa... yoksa hüzün :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
simoşum çok geçmiş olsun.

de ben artık her şeyi veriyorum Aden'e ya. pasta bile. babam Aden'e geçen dev boyutlarda nutella almış. bı de bana, bak bu annen çocuğa vermiyor bundan ben onu Aden'e aldım hadi bi kaşık ver de içim rahatlasın dedi. dedim baba; o da çok ufak öyle şeyleri yiyemez. olsun be bi tattır dedı. dedim tamam napayım. kavanozu açıp koydum Aden'in önüne. bi elinde muz diğer eli bileğe kadar nutella kavonuzunun içinde çıkarıp çıkarıp parmaklarını yaladı sıpa. kameraya çekti dayısı yüklerim en kısa zamanda bakarsınız.

nasıl aç nasıl hızlı ama bi görseniz.

kızlar ne yediriyorsunuz yavrulara? ben bildiğiniz yemek yapıyorum artık Aden'e. çok hafıf tuz da katıyorum. geçen makarna haşladım, sütaş'ın süzme peynirini suda beklettim baya. sonra makarnaya kattım. o peynir krem peynir gibi olduğundan eridi süper oldu. Aden bayıldı. ham ham mıhh mıhh yapa yapa yedi. dün de pilav yaptım ona. haşlama pilav. bebe yoğurduyla yine yedi onu. bi de ben yoğurdu baybmix kullanıyorum. kendi yaptıklarım olmuyor. beceremedık biz. tutmuyor. çok mu hazıra kaçmışım ya bak böyle yazınca bi fena oldu içim.

sonra et suyuna yemekler yapıyorum falan Aden'e özel. yagsız (bazen çok az) tuzsuz (Bazen çok az). ama gelgelelim hala 10 kilo olamadık. :) kahvaltısı genelde bebe bisküvili , pekmezli, peynirli klasik kahvaltı, bazen de tabağa, tuzsuz peynir, zeytin, çok az tahin pekmez çok az tereyağı (bunlar miniminnacık ama) suda pişmiş omlet ya da haşlanmış yumurta, ekmek içi ile kahvaltı yaptırıyorum. adam gibi yiyor valla kuzum. beğendiği bişey olursa da mıh mıhhh yapıyor kafasını sallıyor alkışlıyor falan. ehe

deli kız bu bebeler. aşığım ben galiba. her günü her saati ayrı bi keyif şu hayatın, oğlum varsa... yoksa hüzün :(
hehe yerim o adeni ben.herif olmusta nutella mıncıklarmıs...
benim eşşek ela önceden güzelce yiyordu ama bu ara yine iştah sıfır..sabah kahvaltısı aynı klasik bebe bisküvili yumurtalı bulamaç.hatunun canı bunu istemezse ayrı ayrı deniyoruz.keyfi hangi sekilde almak isterse artık :) ben tuz veriyorum artık corbalarında falan abartmadan tuz beyin gelişimi için önemliymiş iyotlusundan.dün sofrada tursu yedi bayıla bayıla.hım baska mantı yaptığımda bayılarak yiyor.makarnayı seviyor ama peynirli denemiştim en kısa zamanda yapim onu.elanın bu ara sorunu eğer bişey sıvı gibiyse içinde pütürük olmayacak ama yok pilav makarna yiyosa sorun yok onu yutuyor.ama corbadaki kıyma boğazına takılıp öğürüyo bebiş.evet evet artık bende herseyi veriyorum kuzuma tabikisi yediği kadar.allah ne verdiyse otursun yesin zilli bizimle koca kız oldu.yaşlarına ne kaldı şurda.gecen bi yerde okudum su meşhur doktor teyzenin notlarında olabilir 11 aylıkken keçi sütü verebilirsiniz demiş.onu kendi doktorumuza sorucam bu ay..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kizlar,nasilsiniz ?
Cepten yaziyorum tum gecmisi okuyamadim :(
antalyadayiz hala,babamiz da kiprista maalesef..
Bugun bizim evlilik yildonumumuz 3 yili bitirdik hayirlisiyla,bu defa ayri geciyo ama insallah bidaha ayri gayri olmaz..
Burda hava kapali bugun ic karartici,bunalim havasi tam..
Cok optum sizi bu arada hediyemizi aldik alelacele oldu biraz ama insallah begenirler anali-bebeli :) antalyadan yollamayi dusunuyorum cunku 24 unden once evimizd olamicaz gibi gorunuyo

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben daha yemeklere başlamadım sadece sofrada tadına baksın diye veriyorum
Adene maşallah çikolataya başlamış hayal ettim eli yüzü bulaşık çok şeker olmuştur
Nazom Ela hala iştahsız heralde
Bebikom nice yıllara canım mutlu sağlıklı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aa ben de hediyeme karar verdım nıhayet. aldım.. kargolanmış bugün yarın elime geçer.

aynısından Aden'de de olduğu için ve çok memnun kaldığım için şanslı bebeğimize de ondan aldık. güle güle kullansın İnşallah ve umarım beğenir. ayyyyy hadi bakalım ama annemize kırmızı don alamadık daha. du bakayım onu da halledeyim en afillisinden. ehe.

o değil de kırmızı donu öyle bi don alacam ki, ancak o iş yapılırken gıyılen donlardan olacak. ve anne o esnada beni hatırlayıp kıkırdıyacak. eşi de ne oluyo ya dıyecek, o da "ya bizim bi gökçe var o aldı bu donu bana o aklıma geldi de eheheh " dıyecek. eşi de "gökçe kim? kim gökçe?, kim kızım gökçeeeeeee" diye dellenecek. derken olaylar gelişecek ve ertesi gün gazete manşetlerinde, "anne sitelerinden birinde tanışıp, kaynaşıp panpiş olan ve yılbaşı çekilişi yapan kadınlardan birinin hediye aldığı bebeğin yanısıra annesine de seksi iç çamaşırı koyması kadının eşini dellendirdi. eş "gökçe kimmm kim gökçe" diye diye karanlık sokakta gözden kayboldu. yazacak. ehehehehe

öyle ya bi hatun bi hatuna niye kırmızı seksi don alsın ayol. ahahahahha. böyle de bilim kurgu tadında hayal dünyam var. puahuahua

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
demekki Gökçe erkek anası birine alıyor aynısından var demişyaa zehir hafiye Pikoş koşşş bişey yakaladım:kahkaha::kahkaha:

hee bana alıyomuş demek yada sana ama sen aldın hediyeni o saman bana :D :D
NOT: diger ERKEK ANALARI sizi listeye dahil etmedim iihtimal azalsın :D :D

NOT: kıs Gökce erkek ismide oluyo haa çifte tehlikeli bu hayal... gel vazgeç bu işden al babane donu oh mis gibi herkesin kafa rahat ehehehe :D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar