2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

bak az önce laylam pikosuma öğretti dürtmeyi küçük üçgeni bulup basıyon tuşa...

ben zati biliyodum dürtmeyi ama bu layla varya gökçem 2 bebesi var daha neyle dürtülür bilmiyo 5 harfli sanıyo yavrusum

kıs o biliyomuş bana bile ögretti ya.. ben bilmeden nasıl yaptım o dürtmeyi :D :D anca geri dürte dürte oldu demek :nazo::nazo::nazo:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kıs o biliyomuş bana bile ögretti ya.. ben bilmeden nasıl yaptım o dürtmeyi :D :D anca geri dürte dürte oldu demek :nazo::nazo::nazo:
iyiki noyanı olmus bacımmm..leyla utanır anlatamazdı da...
nazom gülerken ağzımdan çıkan tükürük ekrana yapıştı. ahahahahahaha

üçgene mi basıyosun.

bence her evli çift bunu yatak odasının duvarına asmalı,

tehlike anında camı kırınız
üçgene basınız
titreyiniz titreşiniz
sağlıkla dürtüşünüzzz

üçgene basıyoz.senin üçgenede bastık şimdi sırayla.senin o bize alacağın donlar varya akşam dürtsünler emi seni..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazomdan öğreneceğimiz çok şey var bacılar. ben bunu bilir bunu söylerim. baksanıza hatun dürtme olayına bile yeni bi nefes bambaşka bi soluk getirdi.

ve tanrı nazo'mu yarattı...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazomdan öğreneceğimiz çok şey var bacılar. ben bunu bilir bunu söylerim. baksanıza hatun dürtme olayına bile yeni bi nefes bambaşka bi soluk getirdi.

ve tanrı nazo'mu yarattı...

napıyım gökçemm ya dürtülmeye dürtülmeye bu hale geldik..kaç harfli dürterdi,dürtünce geri dürterken titretiyomuyduk,o küçük üçgenin allah cezasını versin ortalamadan basarsak dürtmüş oluyomuyduk hepsini feysten öğrendik...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
cıkssss öyle değil nazom.

o 3 harfli dürttü ya şimdi. heh dürtülen dürtüler, dürtülmeye dürtülmeye dürtülmeyi unuttu ya şimdi... heh o üçgene dokunduğun an alarm çalışıyo.

3 harfliye ikaz veriyor. diyo ki; bak ya hemen dürt ya da sonsuza kadar dürttüksüz dolaş. ben başlarım böyle dürtüksüz hayata. ne dürtme kaldı ne dürtülme.

dürttüğümün dünyası diyo. lütfen yeni nesillere yanlış biligi vermeyelim. dürtülmeyi ve dürtmeyi öğrensin yavrucaklar.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ahahahahhahah alın kız varmış öyle bi don. afedersiniz popoda nası duruyo nası takılıyo nere sıkıştırılıyo anlamadım ama ahahhahahahhahahaaa

Ekli dosyalar

• IC-CAMASIRI-TITRESIMLI-7-FONKSIYONLU-KULOT-SOK__65758633_0.jpg
    IC-CAMASIRI-TITRESIMLI-7-FONKSIYONLU-KULOT-SOK__65758633_0.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 34

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazommmm yarıldım beeeeeee. kendi dürtermiş ahahah.

dürtmeli donlar buraya.
şak şak şakk şakk şakkk
dürtmeli donum k.çımaaaa
dürtmeli donumu kendim aldım
tek başıma kendim taktım
girmesinler arayaaaaa...

an itibariyle bu mesajımda yüzyılın en terbıyesız mesajı olarak kayıtlara geçsin sayın yetkililer. daha da bu kadar terbiyesizleşemem. nokta

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşşşşşşşşşşş fotosunu koymuş bı de yarıldımmmmmmmmmmmm. sandalyeden d
üştüm yerden yazıyorum bunu. ahahahahhaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hamilelikten sonra altıma kacırdım yaa.....geberdim gülmekten..allam biri sarkı yazmıs dürten don araya girmesin der.diğeri titreşimli don resmi koyar..offf allahım sana geliyomm

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
oğlumu yatırdım geldim
hey Allahım bi dürtme bi üçgen(bu üçgen benim Pikoşuma anlasın diye şeettiğim bişey) nerelere gelmiş bizde hata yok herşey Nazomun başının altından çıktı:kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahahahhahah alın kız varmış öyle bi don. afedersiniz popoda nası duruyo nası takılıyo nere sıkıştırılıyo anlamadım ama ahahhahahahhahahaaa

bu arkadaki siyah ne olaki umumi dürtücü sanırım bunu giyosun sonra o siyah kısım belinden dısarı cıkıyo dürtmek isteyen pompalıyo...bu mudur olay...kolaymıs

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoş Allah aşkına hangi filmdi bu?
sizin evde nasıl filmler izleniyor bakayım?
bunu izlerken yanında kim vardı?
fimi sağ salim izleyebildin(iz) mi?

bu sorularıa acil cevap!!!

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazoooooooooooo sus yarıldım. "bu arkadaki siyah ne olaki umumi dürtücü sanırım bunu giyosun sonra o siyah kısım belinden dısarı cıkıyo dürtmek isteyen pompalıyo...bu mudur olay...kolaymıs" ahahahahahahahaha. dürtmek isteyen pompalıyo. ahahahahah ay konuşamıcam yazamıcam offfffff

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar