2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
oğlumu yatırdım geldim
hey Allahım bi dürtme bi üçgen(bu üçgen benim Pikoşuma anlasın diye şeettiğim bişey) nerelere gelmiş bizde hata yok herşey Nazomun başının altından çıktı:kahkaha:

bak yaa.benim basımın altından mı cıkmıs...niye beni sonuncu dürtüyon dedin,dedin dedin.sonra bide üçgen dedin.ben mi buldum üçgenide pisagora de ...valla adı da niye pisagor çözdüm yeminle pis-gor ünsüz benzeşmesi olup kaynaşmış ...allahım ne anlamlı su hayattaki herşey

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simoş Allah aşkına hangi filmdi bu?
sizin evde nasıl filmler izleniyor bakayım?
bunu izlerken yanında kim vardı?
fimi sağ salim izleyebildin(iz) mi?

bu sorularıa acil cevap!!!

simuşcugumu bilmemde benim oglum kumandayı ne zaman eline alsa mikili kanallara basıyo hep.. neyseki şifreli üye degiliz de sorun olmuyo...:D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla adı da niye pisagor çözdüm yeminle pis-gor ünsüz benzeşmesi olup kaynaşmış ...allahım ne anlamlı su hayattaki herşey

ahahahahahah Allah'ım sana geliyorum geri çevirme. aaauauuaa

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

bak yaa.benim basımın altından mı cıkmıs...niye beni sonuncu dürtüyon dedin,dedin dedin.sonra bide üçgen dedin.ben mi buldum üçgenide pisagora de ...valla adı da niye pisagor çözdüm yeminle pis-gor ünsüz benzeşmesi olup kaynaşmış ...allahım ne anlamlı su hayattaki herşey

Nazom tam gaz son sürat frensiz.... koptum......

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

teyy Allahım şimdide suçsuz günahsız pisagoru dahil etmiş adamın kemiklerini sızlattın kendisini çok takdir ederim malüm üçgenler benim alanım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hadi güldük eğlandik...herkes söylesin şimdik kim kime alıyo hedayelere..ben söylerim hemen isterseniz

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahah ben bılmem hacı. her şey benmım başımın altından çıkıyo her olay bana patlıyo. o yuzden ben çekımserım şuan. ahahahahah ama soylersenız soylerım kız zilliler.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben söylüyom babus gel döv beni tutamıcam daha fazla cenemi...cenemi tutarsam dürtüyolar valla üçgenimden diyom ben

benim alacağım kişi burda yok mesela su an..:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar