2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
pekiii kız anası mı oğlan anası mı Babuş görmez kız söyle. biz de söylemeyiz, aramızda ;) içinde kalmasın. gaz yapar. söyle kurtul :vecihi:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simurganka01, adengokce+, layla55+, nazo06+, pikecan+

Tansel, Babuş, Azoş, Lidır, Lidıl, Lilacs, Demet, Ecrin ve Bebikom yok

ehehhehehehe

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
pekiii kız anası mı oğlan anası mı Babuş görmez kız söyle. biz de söylemeyiz, aramızda ;) içinde kalmasın. gaz yapar. söyle kurtul :vecihi:
her ikiside ben geleceği bilemem simuşum belki yarın bi gün bi bebesi daha olur ikisinin birden anası olur:savasciasli:
anammmmmmm herkes bana mı alıyo çocuklar gibi şenim şuan bende Gökçeye alıyorum : Elif:

yalancı sen daha öncede gökçeye aldın geç onu bi kere gerçek üçgeninle gel yavrum...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

her ikiside ben geleceği bilemem simuşum belki yarın bi gün bi bebesi daha olur ikisinin birden anası olur:savasciasli:

yalancı sen daha öncede gökçeye aldın geç onu bi kere gerçek üçgeninle gel yavrum...

olabiler içimden geldi bi daha alırım belki:)
üçgen deyip geçme bunun dik açısı geniş açısı ikiz kenarı sonracıma çokkenarı var çeşit bol yani:kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ene bugünü de bitirdik. bu akşam annemdeyim. onur yok belkim ordan gırerım fırsatım olursa. hepinizi üçgenlerınızden öpuyorum kız bacılar.

bana bakın bu akşam dürttürmeyen bizden değildir o'na göre. ben rotarlı şekilde yarın dürtttürüm belkim. ahahahahaha içime sapıkçı bi ruh kaçtı feci.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
valla bugünde bitti..cok sıkıcıydı sayenizde azcık güldüm.ne iyi dostlarsınız siz..yarın eloşun doktor kontrolü var..ordan hediyemi alıcam..belkim hemen kargolarım :) keşke hepinizin adresi olsada size titreten don yollasam...:savasciasli: yarın azcık gezmek istiyorum cok sıkıldık evde.hem bi dünya almam gereken eksik var..hepcinizi öper selam ederim canlarım..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya simoş bırak bu işlerı kız zilli. sen zaten geçen demeıdn mi hedıyemı elden verdım dıye. buluşmadınız mı sız gecen? kimi kandırıyon sen. sana laylamın çıktığı aşikardı zati. bak bana kimin çıktığını anladınız mı hiç. anlamadınız neden? sır vermem ben. üçgen veririm.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ya simoş bırak bu işlerı kız zilli. sen zaten geçen demeıdn mi hedıyemı elden verdım dıye. buluşmadınız mı sız gecen? kimi kandırıyon sen. sana laylamın çıktığı aşikardı zati. bak bana kimin çıktığını anladınız mı hiç. anlamadınız neden? sır vermem ben. üçgen veririm.
mızıkçı senin kime aldığını babus söyledi zati feyste okumadın mı sen o mesajı sen içime sinmiyo deyince babus bir bir anlattı..seni biliyoz zati..
bende söyledim canım kız anasına alıyorum.. daha ne diyim...

sırayla hepümüz dürttük seni gökcem...neyse ayıpcı bi espiri yapıcaktımda kanal kapanmasın ay topik...

heheh ben senin kime aldığını cok pis tahmin ediyom.gel kulağına deyim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar