her ikiside ben geleceği bilemem simuşum belki yarın bi gün bi bebesi daha olur ikisinin birden anası olur:savasciasli:pekiii kız anası mı oğlan anası mı Babuş görmez kız söyle. biz de söylemeyiz, aramızdaiçinde kalmasın. gaz yapar. söyle kurtul
anammmmmmm herkes bana mı alıyo çocuklar gibi şenim şuan bende Gökçeye alıyorum : Elif:
simurganka01, adengokce+, layla55+, nazo06+, pikecan+
Tansel, Babuş, Azoş, Lidır, Lidıl, Lilacs, Demet, Ecrin ve Bebikom yok
ehehhehehehe
şöyle baktım evet evetbenimki orda
her ikiside ben geleceği bilemem simuşum belki yarın bi gün bi bebesi daha olur ikisinin birden anası olur:savasciasli:
yalancı sen daha öncede gökçeye aldın geç onu bi kere gerçek üçgeninle gel yavrum...
laylama çıkmışım ben.yaşasınn... ehe hatun benı çok sevıyo hep bana hedıye alıyo muah muah dev kalp...
Yaaaaaaa :uzgun: Kandırıkçısınız kızım siz. Ben söyledim oysa ki. Ayıp bu yaptııınız :alsana: :deli::deli:
nazom kim dürttüyo kız beni?
nazom kim dürttüyo kız beni?
mızıkçı senin kime aldığını babus söyledi zati feyste okumadın mı sen o mesajı sen içime sinmiyo deyince babus bir bir anlattı..seni biliyoz zati..ya simoş bırak bu işlerı kız zilli. sen zaten geçen demeıdn mi hedıyemı elden verdım dıye. buluşmadınız mı sız gecen? kimi kandırıyon sen. sana laylamın çıktığı aşikardı zati. bak bana kimin çıktığını anladınız mı hiç. anlamadınız neden? sır vermem ben. üçgen veririm.
bende söyledim canım kız anasına alıyorum.. daha ne diyim...
sırayla hepümüz dürttük seni gökcem...neyse ayıpcı bi espiri yapıcaktımda kanal kapanmasın ay topik...