2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ayy internetim cok sorunlu bugün kesilip duruyor.. bende çıkmadı sandım... aniden koparsam gitti demektir...

Laylam yarın minnoşu doktora götürecen demek.. inşallah bişeyi yoktur canım ...üşüttüysede hemen geçsin...

kesilmesin internet kopma benden:)
ilerlerse götürecem araya hafta sonuda giriyor yarına randevu aldım bakıyım
evden dışarı çıkmıyorum bu çocuklar neden hasta olurki:aglayan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

kesilmesin internet kopma benden:)
ilerlerse götürecem araya hafta sonuda giriyor yarına randevu aldım bakıyım
evden dışarı çıkmıyorum bu çocuklar neden hasta olurki:aglayan:

umarım ilerlemez canım.. kıs koparmıyım hiç senden de internet baglantısı feci... ama herkesler nere kaybolmuş ki? öbür tarafta mı konuşuyosunuz yoksam...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ama aynı gerizekalı gbiyim, bi pok anlamıyom. ben bu fotoğraf makinasını çözesiye ohooooooo bide yani giriş makinası bu. kafa yok demekki bende....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:yeniyıl::yeniyıl::yeniyıl:

cingıl bengsss cingıl bengss cingıl oldu bengsssssss

evet planlarne bakayım yılbaşında? kırmızı donları giyiyor herkes. foto da çekip yüklüyoruz o da tamam. ee başka?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
umarım kaynanam ve kayınpederimgiller yılbaşında içinde benim de olduğum bi plan yapmamıştır. hatta büyük bi sürpriz yapıp bana gelmeseler. ehe işin komiği, eltim burdan taşındı. safranboluya gitti. kesin o da buraya gelir. e gelmişken benim evde topalışılır. benim saç kabartma tozu fazla kaçmış kek gibi kabarır sinirden. asabım gerilir. k.ç kadar ev zati.

öfff.

her yaşlı moruk gibi şu kayınpeder ve kaynana da özel günlerde yatıp uyusa ya evlerınde. ama bak kendi annem babam, ve kardeşlerim bana gelebilir. hatta kalabilirler bile. ev k.ç kadar ama onlar kalabilir. ehe.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ama aynı gerizekalı gbiyim, bi pok anlamıyom. ben bu fotoğraf makinasını çözesiye ohooooooo bide yani giriş makinası bu. kafa yok demekki bende....

bu mesajı begenmedim....

benim arkadaşım en birincidir bikerem...

:yeniyıl::yeniyıl::yeniyıl:

cingıl bengsss cingıl bengss cingıl oldu bengsssssss

evet planlarne bakayım yılbaşında? kırmızı donları giyiyor herkes. foto da çekip yüklüyoruz o da tamam. ee başka?

ahahahah :elif::elif: ama malesef benim aldıgım ana kırmızı don giyemiyecek :uzgun::uzgun: artıkın kendine alsın bitane o da...

pardon hedaye aldıgım kız anası...... gerçi pek ortalarda da yoksun...
( zaten 2-3 güne herkes bilecek oda bilsin)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
umarım kaynanam ve kayınpederimgiller yılbaşında içinde benim de olduğum bi plan yapmamıştır. hatta büyük bi sürpriz yapıp bana gelmeseler. ehe işin komiği, eltim burdan taşındı. safranboluya gitti. kesin o da buraya gelir. e gelmişken benim evde topalışılır. benim saç kabartma tozu fazla kaçmış kek gibi kabarır sinirden. asabım gerilir. k.ç kadar ev zati.

öfff.

her yaşlı moruk gibi şu kayınpeder ve kaynana da özel günlerde yatıp uyusa ya evlerınde. ama bak kendi annem babam, ve kardeşlerim bana gelebilir. hatta kalabilirler bile. ev k.ç kadar ama onlar kalabilir. ehe.

işte dürüstlügün ve samiyetin doruk noktası ...

yürü be gökcem helal olsun.....:eek:pucuk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız bana kım alıyor ya hedıye. ser verdı sır vermedi de a aaaaaaaaaa...

kız anası mı değil mi o bile belli değil. lakin ben bi oğlan anasına alıyorum onu da soylıyım.

yanız şimdi aklıma geldi, aslı safranbolu'da değil miydi? anammmmmmm ben gittiğmde görüşeyim bizim aslı hatunuyla.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hımm gökce oglan anasına alıyo... Laylama alındıgına göre
Azoş
Ben
Leo
Lilacs
Tansel
Little

anam çokmuş ya ihtimal........
ımmm peki şimdi şuan aramızdamı mesela :D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öyle pikoşum ya. aslında çok tatlı insanlar falan ama şu hayata müdahil olma huyları beni delirtecek.

bak şimdi, safranbolu soğuk memleket. onur'un kardeşinin işi oraya oldu. taşınmak zorunda kaldılar. her şey apar topar oldu zaten. iş oldu haberi gelince, eltimle kaynım (ahahah bu lafa da hastayım gaynım) ev bakmaya gidecekler. kızdan bi mesaj "gökçe bu soğukta ailecek safranboluya ev bakmaya gıdıyoruz. ve ayaz ( eltımın 7 aylık oğlu) 'da yanımızda :(

yahu e kadın. bu kız oraya gezmeye gıtmıyor. kaldı ki gezmeye bıle gıtse sen kımsın? otur sıcacık evınde de ayaz'a bak di mi. ama yokkkkkkkkkkk illa bakacak nasıl ev tuttular, nasıl bı yerde oturacaklar.

böyle anlamsız haraketleri var. tabı ben onur'a baya bı soylendım ne alaka nıye takıldı peşlerıne dıye. geçtiğimiz pazar günü artık eşyalar gidecek c.tesi akşamı gittik son oturma, muhabbet babında. kaynanam, eltim mutfaktayken, onur'a "sen gıdeceksen bız de gelecez sonra senınle geri döneriz". dedi. onur'la gözgöze geldim. artık nasıl baktıysam adama, onur'un ağzından " ne alaka anne ya. otur ayaza bak bu soğukta. ev temizlenecek edılecek. biz gökçeyle gıder gelırız senin işin yok orda" dedi. şoka gırdı kadın. ahhahahahhaha.

işte boyle özel hayata her daım atlıyor. bu da biz gelinleri deli edıyor.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şuan burda bı sen varsın zaten o listede oğlan anası. zilli. benı mı kandırıyon bacım. sensın tamam sen. sana alıyorum ben.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya işte degişik bi ruh hali demek ki canım ..
biraz empati noksanlıgı mevcut..
işte bende işime karışılmasına inanılmaz sinir olurum heleki hiç üstüne vazife olmayan insanların...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bence Gökçe Leadır a alıcak bakın da görün :D:D:D

kaynanan için de Allah kolaylık versin ne diiim... nefret ederim ota boka burnunu sokan insanlardan... geçenki uzun mesajımı okumuşsundur sanırım eşimin abisinin de içinde olduğu pazar gezmemizi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar