2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yahu bunun ruh haliyle falan alakası yok. kendisi onur evden çıktığında zona olmuş bi kadın. 1 haftadır da küçük oğlu başka memlekete taşındı diye miğren krizleri geçiriyor.

oğulları dünyanın merkezi. diğer tüm insanlık ise oğullarının etrafında dönsün istiyor. garip bi ruh hali onunki. bi de eltimle yüzgöz olmuş artık. benden korkuyo nedense. bana pek gelemıyor Aden'i annem baktığı için pek fazla göremıyor. o yüzden haftanın beli günlerinde Aden'i görünce napacagını şaşırıyor. şımarıyor, o koskoca kadın bebek gıbı davranıyor. çocuğu kucagından ındırmek ıstemıyor. ee Aden'ın kıçında her an taaruza geçmek için bekleyen kımıl kurtları var kımıl kımıl bebek. durur mu kucakta... o kucakta durmayınca daha da üstüne düşüyor çocuğun. falan. öffffffff valla haftanın bi bazen 2 günü görüşüyoruz dellenip dellenip eve geliyorum. kocamı yiyorum. olan bize oluyor valla.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya öbür mahallede ilk girdigimden beri muhabbet ettigim çok sevdigim bi arkadaşım vardı, 5 senedir hamile kalmaya çalısan.. 38 yaşında bir arkadaş tüp bebek yaptırmıştı kan testi sonucu 10 çıkmış...
inşallah tutunur bebegi ona.. çok dua ediyorum dünden beri, hem halime şükrettim, hemde arkadaşıma ve hamile kalmaya calışan insanlar için dua ettim...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
oğluma sebze çorbası yaptım o kadar uğraştım bikaç kaşık zor yedi hasta bebem hasta bebemmmmm
bide akşama ne yemek yapsamki?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoş kusura bakma da eşin de pek bi hoş yani. abisi ayrı bi olay. babası apayrı.

ya kızım takma. yeminle bu erkeklerin doğasında bulunan bi mallık. algılama kapasiteleri çok düşük.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
oğluma sebze çorbası yaptım o kadar uğraştım bikaç kaşık zor yedi hasta bebem hasta bebemmmmm
bide akşama ne yemek yapsamki?

becerikli hatunum eline saglık.. kuşum tarifini banada versene bende ogluşuma yapayım....

hmmm herşey olabülür.... şinitsel severim mesela (tavuk yada et fark etmez) yanına pilav salata.. belkim çorba bide....

demek canım çekmiş ilk aklıma bunlar geldi :)

haa bide kurufasulye istedi canım ohhhhhhh mis gibin turşu pilav yanıda zaten...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
becerikli hatunum eline saglık.. kuşum tarifini banada versene bende ogluşuma yapayım....

hmmm herşey olabülür.... şinitsel severim mesela (tavuk yada et fark etmez) yanına pilav salata.. belkim çorba bide....

demek canım çekmiş ilk aklıma bunlar geldi :)

haa bide kurufasulye istedi canım ohhhhhhh mis gibin turşu pilav yanıda zaten...

sağol arkadaşım
Kayraya hazırladığım küçük top kıymalar var onlardan birtane tencereye koydum pişirdim içine patates,havuç rendeledim bir parça brokoli ve pazı yaprağı atıp biraz suyla haşlayıp blendırdan geçirdim üzerinede saf zeytinyağ koydum
bak ne kadar uğraşmışım ama yemedi:(
kurufasulye ve pilav akşam bitti
biraz pazı vardı mantarla onu kavurdum üzerine yoğurt eklicem
ezogelin çorba birde etli bişey yaparım eşim diyette olduğu için herşeyi yiyemiyor pilava bile yeni başladı bir kaşık alıyo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yemek yapmayı unuttum be :(

valla anamda, kaynanamda, orda burda yemekten yemek yapmayı özledim. gerçi c.tesi pazar ve p.tesi evdeyim. genelde evde yapıp yiyoruz ama hep uyduruk kaydırık şeyler. makarna- tavuk, pilav-tavuk, vb. şöyle fırında etli yemekler , zeytinyağlı enginarlar, kerevizler, sebze yemekleri yapmayı özledim be...

ya o değil de bel bölgeme bişi oldu. simitim var resmen kız artık. oturunca dana gibi bi göbek :( tartım da bozuk 2 aydır tartılmıyorum. ama kesin aldım yani 2-3 kilo kesin. bi de tek yerden. çok feci bişi olma yolunda hızla ilerlıyorum.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

valla anamda, kaynanamda, orda burda yemekten yemek yapmayı özledim. gerçi c.tesi pazar ve p.tesi evdeyim. genelde evde yapıp yiyoruz ama hep uyduruk kaydırık şeyler. makarna- tavuk, pilav-tavuk, vb. şöyle fırında etli yemekler , zeytinyağlı enginarlar, kerevizler, sebze yemekleri yapmayı özledim be...

ya o değil de bel bölgeme bişi oldu. simitim var resmen kız artık. oturunca dana gibi bi göbek :( tartım da bozuk 2 aydır tartılmıyorum. ama kesin aldım yani 2-3 kilo kesin. bi de tek yerden. çok feci bişi olma yolunda hızla ilerlıyorum.

haftada bir gün zeytinyağlı falan yap mesala cumartesi günleri özel yemekler yapabilirsin ananda kaynananda nereye kadar hınzır:kahkaha:
aynı simitten bendede var hiç hoşnut değilim kendisinden

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sağol arkadaşım
Kayraya hazırladığım küçük top kıymalar var onlardan birtane tencereye koydum pişirdim içine patates,havuç rendeledim bir parça brokoli ve pazı yaprağı atıp biraz suyla haşlayıp blendırdan geçirdim üzerinede saf zeytinyağ koydum
bak ne kadar uğraşmışım ama yemedi:(
kurufasulye ve pilav akşam bitti
biraz pazı vardı mantarla onu kavurdum üzerine yoğurt eklicem
ezogelin çorba birde etli bişey yaparım eşim diyette olduğu için herşeyi yiyemiyor pilava bile yeni başladı bir kaşık alıyo

saol balım...:huhuu:

enemmm valla bravo eşine halaaa rejime devam mı?.. kıs tıg gibi yaıcan adamı :D :D

hmm ben hiç özlemem mesela ama mecburen severek yapıyorum şimdi.. anam yakınımda olaydı iyiydi ama işte ....:D

hah o simiti yukarı çek boyun altına yakın yerlere kadar hah orada olan ikiz tepelerde simit mi poaçamı neyse artık ondan var bende de :( :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla laylam bilmiyorum. Aden az daha büyüsün de başlıcam evde yemek yapmaya çünkü düzenim yok böyle.

ayrıca o simiti yesek bitse ya. çok çirkin bi görüntü ya. ynlardan taşıyo böyle vırç vırç. :( kot giyecem diyelim gömlek giyip içine sokacam belini mesela. ı ıhh bacım yanlardan ekvatora doğru bi baskı hafif bi şişkinlik oluyo.

hiç hoş değil.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o bölge için iyice gevşeyip rahatladıktan sonra ayakta , bir sağ bir sola dik durarak elinle 2 kere dizinin yanlarına ulaşmaya çalışacakmışız. günde 50 ile başlayıp zamanla arttıracakmışız simit poağaça, açma, mantı falan kalmıyomuş o kısımda sonra.

mantı demişken kız nasıl istedi canım beeeeeeeee... hamile miyim yoksaaa?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hepinizi üçgenlerinizden öper, dairesel bölgelerinizi mıncırır, bebelerinizin o kare sıfatlarını öper alayının karekökünü yerim. iyi akşamlar

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam güzeller naparsınız bakim?

off cok yoruldum ben bugün eloşun doktor kontrolü vardı.doktor amcamız artık yas gününde bekliyorum elayı dedi.yani bi daha ki ay kontrol yok.cünküm herhalt serbest artık..ocak 30 gibi süt içmeye başlayabilir bu canavarus dedi.sonra yamuk dişlerini sordum.yapısal dedi.dahada yamulabilirmiş diğer dişler itiştirip cıktıkça.yapacak bişey yokmus süt dişlerine.kocamada kapak oldu emzik verdin ondan öyle oldu diyip duruyodu sankim kendi dişleri inci gibin ya..cenesi küçükmüş balımın.

doktordan sonra azcık alışveriş yapalım dedik hediyemizi zor aldık.ela full performanstı yine.:( annemm cok cici elbiseler ayakkabılar gördüm kendime ama hiç bişey almadım..alamadım :( bu kilolarla alışverişi bile canım istemedi..hemde manyak pahalı hersey kıç kadar elbiseler 300-400 den baslıyo noluyoz dedim yaa..eloşu yasında memeden kesmeye karar verdik doktorda memeye güvenip birşey yemediğinden benim zilloş düdük gibi kısa kalacak sanırım,topiğin en kısa bebelerinden biri kendisi..

başkada bişey yapmadık.selam eder öperim hepinizi:sevindirikasli::sevindirikasli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Eeeeeeeet sondan başliim bakalım neler kaynatmışınız ben yokken :D:D:D

selam güzeller naparsınız bakim?

off cok yoruldum ben bugün eloşun doktor kontrolü vardı.doktor amcamız artık yas gününde bekliyorum elayı dedi.yani bi daha ki ay kontrol yok.cünküm herhalt serbest artık..ocak 30 gibi süt içmeye başlayabilir bu canavarus dedi.sonra yamuk dişlerini sordum.yapısal dedi.dahada yamulabilirmiş diğer dişler itiştirip cıktıkça.yapacak bişey yokmus süt dişlerine.kocamada kapak oldu emzik verdin ondan öyle oldu diyip duruyodu sankim kendi dişleri inci gibin ya..cenesi küçükmüş balımın.

doktordan sonra azcık alışveriş yapalım dedik hediyemizi zor aldık.ela full performanstı yine.:( annemm cok cici elbiseler ayakkabılar gördüm kendime ama hiç bişey almadım..alamadım :( bu kilolarla alışverişi bile canım istemedi..hemde manyak pahalı hersey kıç kadar elbiseler 300-400 den baslıyo noluyoz dedim yaa..eloşu yasında memeden kesmeye karar verdik doktorda memeye güvenip birşey yemediğinden benim zilloş düdük gibi kısa kalacak sanırım,topiğin en kısa bebelerinden biri kendisi..

başkada bişey yapmadık.selam eder öperim hepinizi:sevindirikasli::sevindirikasli:

Ela balıma maşallah annesi, biz de bu ayki kontrole gitmedik daha. Belki bu hafta sonu gideriz. Benim de kendime bişiler almam gerek. Eski kıyafetlerimin çoğu nedense olmuyor. Oysa ki hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm ama kemiklerim mi genişledi nedir hiç bişeyi oldurtamıyorum üstüme.

Annesi bence Elaya haksızlık ediyorsun, maşallah boylu poslu benim prensesim... Asııl benim kızım çiroz gibi kaldı. Kilo desen gördün zaten, halen 8 kilo bile olamadık.... :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar