simurganka01
Daimi Üye
hani kız anaları erkeklereye ondan şey ettim
öyle miiiiiiii
a
![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
foş foş foşşşşş==> paçalarımdan akan zekanın sesi :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
hani kız anaları erkeklereye ondan şey ettim
öyle miiiiiiii
aaaaa naaapmış o ilk doktorunuz yaaaaabiranda kaşlarım çatıldı, canım sıkıldı valla. kıyamıyorum hiç bizim kuzulara, kendi canım yanmış gibi oluyorum. yavrum benim yaaaa....
Tanselciiim eğer bu doktoru da beğenmediyseniz yeni doktor mu bakacaksınız? İyi doktor bulmak da çok ciddi sıkıntı yahu... :uzgun:
Simuş eşim şöyle der hep bebk yada çoçuk hasta olunca doktora gider. Kontrol ayagı ile bi para kazanma dönemi çıktı der. Aslında haklı. Ne yapıyor adam boy , kilo baş çevresi ölç. Evde herkes ölçer. 1 yaşına kadar süt, bal yasak. Dişler çıkmaya hazırlanmış hep aynı terane. Hatta doktordan çıktık bizden sonra 1 yaşlarında bebek va ama nasıl öksürüyoe. Eşim selimi aldı kaçar gibi merdivenden indi. bende artık arkalarından. Dedim niye kaçıyon çoçuk boğmaca ise görürsün dedi. Yani eşimde haklı galiba. Hastaneler mikrop yuvası.
ütüle kız kağıtları, ben küçükken ödevim falan kırşsa hemen ütülerdim azcık gene belli oluyo ama olsun
ahahhah naaapcan merak ettim?
yaaa Tanselim ben de öyleyim biliyo musun, bi başlayınca alışverişe tutamıyorum kendimi. oyuncak konusunda da belki sizde öyle yapıyorsunuzdur da ben gene de söyliim; ortaya sadece 3-5 oyuncak çıkarıyorum, kalanları saklıyorum. 1-2 gün o oyuncaklar duruyo sadece, sonra onları kaldırıp sakladğım oyuncaklardan birkaç tane çıkarıyorum. Böyle yapınca sanki yeni alınmış gibi kısa süre de olsa oynuyor
Lidılım, Nazo arçelik dememişti ki, beko nun steam box diye bi makinasını demişti. yani öyle hatırlıyorum...
bu arada kızlar, bu sene öyle bi çekiliş yapmadık, geçen sene kızlar erkekler diye yapmıştık ama bu sene karışık, kime kim denek gelirse diye yaptık :sirin::sirin:
ütüle kız kağıtları, ben küçükken ödevim falan kırşsa hemen ütülerdim azcık gene belli oluyo ama olsun
Lidılım, Nazo arçelik dememişti ki, beko nun steam box diye bi makinasını demişti. yani öyle hatırlıyorum...
eşin haklı Tanselcim yaaa, hastaneye gitmeyi oldum olası sevmem ama gidilecekse de yapacak bişi yok. Ben doktorun en çok ihtiyaç duyduğumuzda telefonla danışabilme kısmını seviyorum. Eğer her ay rutin kontrole götürmesek arayp sorabileceğimiz kimse olmaz ki bu da benim için sıkıntı veren bi durum olur...
ya ben ebebekten nasıl 40 lira indirim kazanıp sonra kazıklandığımı anlatmadım dimi?
chicco 3lü body 42.90 liste fiyatı. 250 liralık alışveriş yaptım. 40 lira indirim kazandım anında. neyse body yanlış gelmiş. beden de küçük geldi gözüme. aradım. kadın dediki. isterseniz biz body'yi iade alalım. parayı da çek olarak ebebek hesabınıza yatıralım. siz istediğinizi alırsınız. bana da makul geldi. ama bu akıllılar her üründen x lira indirim düştükleri için ( 40 lira tek indirim değilde. her ürüne yüzde koyarak indirim) benim bodyyi 34.80'e aldığımı farzedip o miktar çek yatırmışlar. yni ben şimdi aynı seti aldığımda, 8 lira zarardayım. e bide kargo öderim şimdi. etti mi size 13 lira. hemen arayıp çemkirdim. yarın o bayan bana geri dönüş yapacakmış bakalım... hakkım gaspedildiğinde 1 krş olsa tepem atar benim. huyum kurusun
Tanselcim bakıcı idare etmeye çalışıyor. bakalım. bu hafta görcez
canım biz hediye işine girmişiz ama detaylar konusunda sınıfta kaldıko kadar gömlek ütü beklerken kağıt ütüleyemem cicim :eller: bu sefer de eşim beni topa tutar.
aslında demek istediğim bu tarz ürünlerden memnun değiller. pratik değilmiş. ben onların yalancısıyım. bir de beko ve arçelik ürünleri aynıdır genelde kuzuş...
bu arada zekana hayran kaldım. saygıyla eğiliyorum önünde bağğğğyan
Bide eşime niye sinir oldum. Kotondan elbise bakıyorum. dediki bunu kışın giyemezsinki. Bende selimin doğum günü için alıyorum dedim. Mağazada çalışan kıızn yanında bi güldü. Kızda güldü. Bende o elbisenin hem siyahını hemde siyaha çok yakın lacivertini aldımGıcıklık olsun diye.
Ya bide diyorki tansel ya sen hayal dünyasındamıısn. Yaparız sade bişeyler. Kızlar inadım inat öyle bir doğum günü aypacam görecek o. Evi felan dış kapıya kadar süsleyeceğim
ya ben ebebekten nasıl 40 lira indirim kazanıp sonra kazıklandığımı anlatmadım dimi?
chicco 3lü body 42.90 liste fiyatı. 250 liralık alışveriş yaptım. 40 lira indirim kazandım anında. neyse body yanlış gelmiş. beden de küçük geldi gözüme. aradım. kadın dediki. isterseniz biz body'yi iade alalım. parayı da çek olarak ebebek hesabınıza yatıralım. siz istediğinizi alırsınız. bana da makul geldi. ama bu akıllılar her üründen x lira indirim düştükleri için ( 40 lira tek indirim değilde. her ürüne yüzde koyarak indirim) benim bodyyi 34.80'e aldığımı farzedip o miktar çek yatırmışlar. yni ben şimdi aynı seti aldığımda, 8 lira zarardayım. e bide kargo öderim şimdi. etti mi size 13 lira. hemen arayıp çemkirdim. yarın o bayan bana geri dönüş yapacakmış bakalım... hakkım gaspedildiğinde 1 krş olsa tepem atar benim. huyum kurusun
Tanselcim bakıcı idare etmeye çalışıyor. bakalım. bu hafta görcez
simuşum dürterim heralde ama anladığın şekilde değilvallahi çok sinirliyim bugün eşime kesin kavga ederim
Bugün oyuncakçıda her oyuncağa burun kıvırıyor. Sonra sinirlendim sen dedşm al selimi çık dışarı bekle. Sen daha iyi bir oyuncak imalat et onu alırız dedim. Bozuldıu. Banane ya.. Bende topladım oyuncakları aldım onada taşıması düştü. Bide kredi kartı ektrası ödemesi
o kadar gömlek ütü beklerken kağıt ütüleyemem cicim :eller: bu sefer de eşim beni topa tutar.
aslında demek istediğim bu tarz ürünlerden memnun değiller. pratik değilmiş. ben onların yalancısıyım. bir de beko ve arçelik ürünleri aynıdır genelde kuzuş...
bu arada zekana hayran kaldım. saygıyla eğiliyorum önünde bağğğğyan
Bide eşime niye sinir oldum. Kotondan elbise bakıyorum. dediki bunu kışın giyemezsinki. Bende selimin doğum günü için alıyorum dedim. Mağazada çalışan kıızn yanında bi güldü. Kızda güldü. Bende o elbisenin hem siyahını hemde siyaha çok yakın lacivertini aldımGıcıklık olsun diye.
Ya bide diyorki tansel ya sen hayal dünyasındamıısn. Yaparız sade bişeyler. Kızlar inadım inat öyle bir doğum günü aypacam görecek o. Evi felan dış kapıya kadar süsleyeceğim
bu saatler benim kafanın iyice durduğu saatler olduğundan hiç bişe anlamadım Lidılım, hoş diğer saatlerde çok mu çalışıyo o da ayrı mevzuuu ah
ha. hayırlısı olsun diyiim en iyisi :1:
bazen biz kadınlar çok acımasız oluyoruz yaaaa. bayılıyorum bu halimize ehehhehehehhhee
yaaa evet benim de az önce aklıma geldi ha arçelik ha beko, bildiğim bunlar kardeş firma. haklı olabilirsin. ama beko için hep internette çok güzel şeyler yazılmış kullanıcı yorumlarında. yalan mıdırki onlar?
neden güldüler Tanselim? anlamadım o kısmını. yap bence de şöyle güzel bi doğum günü. ben de çok heyecan yapmıştım aslında kızın ilk doğum günü diye ama şuanki düşüncem eşim ben ve kızım kutlamak yönünde ya hayırlısı bakalım...
Canım hani daha çok varya süre olarak. Bide böyle hazırlık felan yapıyorumya. aslında eşim çok uyumludur ben nedersem %99 evet derde. Bu gün bi kalastı
bu saatler benim kafanın iyice durduğu saatler olduğundan hiç bişe anlamadım Lidılım, hoş diğer saatlerde çok mu çalışıyo o da ayrı mevzuuu ah
ha. hayırlısı olsun diyiim en iyisi :1
yaaa evet benim de az önce aklıma geldi ha arçelik ha beko, bildiğim bunlar kardeş firma. haklı olabilirsin. ama beko için hep internette çok güzel şeyler yazılmış kullanıcı yorumlarında. yalan mıdırki onlar?
..