2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayy.y benn geldimm dicem ama olmucak cunku cikicam hemen. :savasciasli:

Kadinn popisi uzmani dedi ki spirale bagli iltihap var spiraln cikmasi lazim. Hmm tamam ben bi dusuneyim derken hemen simdi cikarabilirz dedi. Yok bi karar veriyim ben dedim. Siz bilirsiniz ama isterseniz hemen cikarabilirim dedi. Yok dedim. Karar verene kadar ilac kullanayim mi peki. Gerek yok tekrar edicek cunku isterseniz ben hemen cikarabilirim dedi yine. Dalga geciyo herald dedim. Ama yok cok ciiddi. Cok para harcadim ben bu spirale bi anda cikaramam ole dedim. Regl gununuzde daha kolay olur tabi ama dedigim gibi hemen cikarabilirim ddi yine. Adamin gozluklerini bukup bi yerine bisi yapasim geldi bi an. Bu anlattigimin disinda 10 kere abartisiz kurdu ayni cumleyi.hasta ,idir nedir. Bugun takan dr a gidicem bi de o muayene etsin bakalim. Ne dicek.

Cikip hazirlanayim ben daha yazacaktim ama vaktim bittim. Aksama artik operim hepinizi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ohooo ben geliyom kimse yok. nerde bolluk nerde bu millet yaaaa

hediyedaşım hediyeyi henüz gönderemedim :( evde unutmuşum sabah. bir daha da çıkamıycam bugün. pazartesiye kaldı artık.umarım kızmazsın bana :hediye:

ecrinn geçmiş olsun. hakkaten o düşük ihtimal geldi seni buldu...

nazom valla bilmiyorum. özellikle arçelikten güzel birşey duymadım. bir de boyna asıyormuşsun öyle dediler. nasıl güleceğimi şaşırdım. boynuma ascakmışım.. hahahaha :1: soğumadan suyu boşaltamıyormuşsun. bilmem ne kadar beklemeden kapağını açamıyormuşsun. falan da falannnnn

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ohooo ben geliyom kimse yok. nerde bolluk nerde bu millet yaaaa

hediyedaşım hediyeyi henüz gönderemedim :( evde unutmuşum sabah. bir daha da çıkamıycam bugün. pazartesiye kaldı artık.umarım kızmazsın bana :hediye:

ecrinn geçmiş olsun. hakkaten o düşük ihtimal geldi seni buldu...

nazom valla bilmiyorum. özellikle arçelikten güzel birşey duymadım. bir de boyna asıyormuşsun öyle dediler. nasıl güleceğimi şaşırdım. boynuma ascakmışım.. hahahaha :1: soğumadan suyu boşaltamıyormuşsun. bilmem ne kadar beklemeden kapağını açamıyormuşsun. falan da falannnnn
banamı gönderiyosun desem olmaz bana geldi:)
kızmı erkekmi ip ucu ver bari:smileylove:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlarrrrrrrrrr.... bugun ne zaman gırsem kımsecıkler yok idi. kendımle konuştum durdum. ve nıhayet gıder ayak yakaladım sizi.

benım aldığım hediye de elime geçti şuan. anneye kırmızı don alması kaldı bi tek. ama benim gönderim işim de haftaiçi olur sanırım. çünkü bu soğukta Aden'i yanımda gezdiremem.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlarrrrrrrrrr.... bugun ne zaman gırsem kımsecıkler yok idi. kendımle konuştum durdum. ve nıhayet gıder ayak yakaladım sizi.

benım aldığım hediye de elime geçti şuan. anneye kırmızı don alması kaldı bi tek. ama benim gönderim işim de haftaiçi olur sanırım. çünkü bu soğukta Aden'i yanımda gezdiremem.

banaysa otobüse ver gelsin. kargo ücreti ödeme bide :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay bu ...ya çok yakışır, ay şunu ...ya alsam keşke

hımmm..
aden değil. Aden olsa idi "ay bu, ...'e çok yakışır, ay şunu ...'e alsam keşke olarak yazılırdı.

büyük ihtimal bebeğimizin son harfi ünlü bi harfle bitiyor. ada olabilir. haksız mıyım panpa :) bu beyinle cern de atom parçalamayıp şurda kendimi harcıyorum ya yemıne bilim beni affetmeyecek.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız lidil bı gun gelecem sana. onur2a dedım. benı dedım bıgun devrek'e bırakacaksın. akşam da alıcaksın. arkadaşıma gıdecem ben dedım. ona gore. bı çılgınlık yapıp her an basabılırım evini

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kız lidil bı gun gelecem sana. onur2a dedım. benı dedım bıgun devrek'e bırakacaksın. akşam da alıcaksın. arkadaşıma gıdecem ben dedım. ona gore. bı çılgınlık yapıp her an basabılırım evini

gel kız beklerim ama önceden haber et de bu dağınıklıkta uşakları kaybetmeyelim :kahkaha:

bi de ben "nokta nokta"ya anlamında şeettiydm onu akıllımmmm... :D var mı bende ipucu vercek göz...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kayrama da gönderirim ayıp ediyosun :D
valla seçerken zaten " ay bu ...ya çok yakışır, ay şunu ...ya alsam keşke" diyip durudm valla. gönlüm hepsine almak istedi ama ah hayaaaaaaaaaat ahhhh :bitter:
teşekkür ederim Lıttlecım gönlümüz zengin kahretsin:kedim:
bende tahmin yürüttüm sen kıza alıyosun Ela,Ada,Duru olabilir
öpüyuorum sizi fıstıkellalar.

bitabi ballı badem yavrularınızı da... iyi akşamlar, güzel haftasonları.

bende senin yakışıklı oğlunu öperim en salyalısından:)
sanada mutlu hafta sonları (yemek yap fırında şöyle güzel güzel)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ada nasıl babuşum. annen gelmiş için rahatlamışdı en azından. Bakıcı işini ne yaptın?

Ada daha iyi tanselim. Atesi yok hamdolsun dun ve bugun.
Annem de burda olunca gonul rahatligiyla ise gidiyorum.
Yarin da doktora goturcem insallah.
Pazartesi de sirketin yeni aldigi is icin kutlama yemegi vardi anneme birakirim adayi. Denk geldi valla :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar