2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ada daha iyi tanselim. Atesi yok hamdolsun dun ve bugun.
Annem de burda olunca gonul rahatligiyla ise gidiyorum.
Yarin da doktora goturcem insallah.
Pazartesi de sirketin yeni aldigi is icin kutlama yemegi vardi anneme birakirim adayi. Denk geldi valla :)

aman iyi olsun minnoşlar.
yemek akşam heralde eşinle gideceksin demi. Güzelce süslen püslen sefan olsun canım

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
aman bildiğiniz şeyler hep. Rabbim Tunama uzun ve sağlıklı bir ömür versin, onun varlığından bir saniye bile pişmanlık duymuyorum. ama bu adama nasıl çocuk doğurdum ben hala şaşırıyorum.

neyse boşverin kızlar.
sizler nasılsınız?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aman bildiğiniz şeyler hep. Rabbim Tunama uzun ve sağlıklı bir ömür versin, onun varlığından bir saniye bile pişmanlık duymuyorum. ama bu adama nasıl çocuk doğurdum ben hala şaşırıyorum.

neyse boşverin kızlar.
sizler nasılsınız?

anlat canım açılırsın..
İnan hepimizn başında bende bazen öyle sinirleniyorumki anlatamam. Hep koşturmak zorundayım her sorumluluk üstümde. Bu adama düşen ailesine götürüp selimi sevdirmek. Kayınvaldemde bu ara gereksiz bir selim düşkünlüğü. Hiç inanmıyorum sinir oluyorum herşeye. Bak sen dedin asıl ben sinirliymişim.:))

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
anlat canım açılırsın..
İnan hepimizn başında bende bazen öyle sinirleniyorumki anlatamam. Hep koşturmak zorundayım her sorumluluk üstümde. Bu adama düşen ailesine götürüp selimi sevdirmek. Kayınvaldemde bu ara gereksiz bir selim düşkünlüğü. Hiç inanmıyorum sinir oluyorum herşeye. Bak sen dedin asıl ben sinirliymişim.:))

tatlım kusura bakma tuna uyandı. acil çıkış. muckss,iyi geceler geri gelemezsem

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
anlat canım açılırsın..

Aynen aynen :)
Benimkinde de ayni gereksiz tripler..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi akşamlar kızlar uyuya kalmışım koltukta pc açık kalmış
hepinizi öperim çok uykum var görüşürüz

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bakın geçen ne oldu anlatayım.
benim kayınvaldem 71 yaşında maşalalh sağlıklı. bide kendine düşkün anlatamam neyse. Selim süveter örüyorum diyor bana hemde sıkılmamış oluyormuş evde. İnsan derki torunuma süveter örüyorum felander demi. Neyse 1 hafta sonra görümcemde süveteri verdi. Bi giydir bakalım diyor ama nasıl kötü bişey. Hiç tenezzül edip giydirmedim. Görümcem anladı beğenmediğimi anne sen bunu hediye götür birine felan diyor. sanki hediyelik aynı var:) Selimin üstündeki akzağı çıkarıp halen giydirmeye çalışıyor. Sinirlendim. Selim şu an uygun değil bunu giymeye dedim. ben bunu alırsam evde bile giydiremem siz bunu ablamın dediği gibi hediye götürün dedim. böyle salak şeylerle uğraşıyorumya sinir oluyorum..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ahhaha :)
Tanselim ben de bisey anlatayim dur.
Gecen aksam yuzyillar sonra kayinvalide bize gelmis. Ben de isten geldim.
Biraz kaldi ben gideyim dedi.
Ben de kal yemege x gelince (esimi kastediyorum) seni birakir dedim.
Hic yorulmasin yorgun argin gelecek dedi.
Dedim yok zaten benzin almaya gidicek o tarafa, benim arabada benzin yok.
Salak demez mi kendin niye almiyosun benzinini,sen kullaniyosun benzinini ona mi aldiriyosun diye.:ne:
Ahhhaha
Ay sana ne :) araba benim koca benim diyesim geldi :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunayydin kizlarrrr.. Cumartesi sabahi kimseler yok tabi:smileylove:

Dun dr a gittim. Adam dedi iltihap kaptirmissin. O an sormak aklima gelmedi nerden nasil kaptirmisim diye. Ben kapmisim demek spiral yapmamis anlayamadim. Dnya kadar igne,antibiyotik ve kuku fitilinden olusan ilac surusu. Bide regl de baslayi iki ay devam etcek baska bi ilac. Bitsin bi bakalim yine de gecmezse spirali cikartir bi ay dinlendirir tekrar takariz dedi. Esim de dio ki bu kadar ilac masrafi zaten bi spiral parasina denk geliyo cikarsaydi bari sonra tekrar takardi

Eve donduk ama ben gece resmen titredim. Oyle ki oturup aglicam yanii coookk soguk diye diye. Kat kat giyindim radyatoru atim defne yi kaptigim gibi 8.30 da dogru yataga kostum. Sabahakadar ne sitmalar ne kramplar. Korkunc bi geceydi yani. Usuttum heralde. Allah nurofeni bulandan razi olsun. Tek bi tanesi bile ayaga kaldirdi. Zira kocama kalsam olsem su vermicek adam. Sanki cocuk bi benim cocugm. Bugn evde kal dedim gece inlerken cocuga bak. Bi uykumu alayim da diyo. Oglum ddim 11-12 ye kadar baktiktan sonra bakarim zaten ben cocuga senn guzellik uykunu mu bekklicem. Hastayimmm diyorumm ddim. Hastasin ama her gece yatiyorum 1 de 2 de sabah 7 de senle kalkiyom buna vucut mu dayanir dedi allahn eline dusurmesn dedim kalktim pasa pasa.

Ay bole iste. Gideym de yemek yapayim. Daha defne de kahvalti etcek. Teyyyy:gelbenimle:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydınlar...
perş. akşamı dr a gittik, özel muayene olsun bu sefer istedim, ama valla iyi mi kötü mü yaptık bilmiyorum, adam oğluma resmen acıdı.

çorba içirmeyip ev yemeği yedircekmişim, blendır biberon falan olmazmış, 15 aylık olunca hiç bir şey yediremezmişim böyle giderse, gece uyanınca mama yerine su vercekmişiz bi de tv yasak tamamen. ayrıca nasıl bizimle yemezmiş, kendini dışlanmış hissedermiş, aynı anda sofraya oturcakmışız, biz kocamla bile aynı anda oturamıyoruz kaldı ki üçümüz hiç oturamayız dedim, o zaman annesi olarak ben onunla beraber yiyecekmişim vs vs vs. garibimi dışlıyomuşuz.
dün adamın dediklerini yapalım dedik, bütün gün aç kaldı. çrb falan da yemedi sonra inadından. yatmadan önce mama verdim de çocuğun karnı doydu azıcık. bugün de normal eski usul kahvaltısını verdim valla, napayım aç mı bırakayım zaten çok zayıf. tamamen çıplak tarttı dr, 8870 geldi. halbuki 9 kiloyu geçmişti başka dr tartılarında bilemiyorum artık.
velhasıl, siz neler veriyorsunuz minnoşlara bi sorayım istedim size. bildiğim bi tuna taneli yemek yiyordu, başka var mı?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydınlar...
perş. akşamı dr a gittik, özel muayene olsun bu sefer istedim, ama valla iyi mi kötü mü yaptık bilmiyorum, adam oğluma resmen acıdı.

çorba içirmeyip ev yemeği yedircekmişim, blendır biberon falan olmazmış, 15 aylık olunca hiç bir şey yediremezmişim böyle giderse, gece uyanınca mama yerine su vercekmişiz bi de tv yasak tamamen. ayrıca nasıl bizimle yemezmiş, kendini dışlanmış hissedermiş, aynı anda sofraya oturcakmışız, biz kocamla bile aynı anda oturamıyoruz kaldı ki üçümüz hiç oturamayız dedim, o zaman annesi olarak ben onunla beraber yiyecekmişim vs vs vs. garibimi dışlıyomuşuz.
dün adamın dediklerini yapalım dedik, bütün gün aç kaldı. çrb falan da yemedi sonra inadından. yatmadan önce mama verdim de çocuğun karnı doydu azıcık. bugün de normal eski usul kahvaltısını verdim valla, napayım aç mı bırakayım zaten çok zayıf. tamamen çıplak tarttı dr, 8870 geldi. halbuki 9 kiloyu geçmişti başka dr tartılarında bilemiyorum artık.
velhasıl, siz neler veriyorsunuz minnoşlara bi sorayım istedim size. bildiğim bi tuna taneli yemek yiyordu, başka var mı?

Lilacım aynı şeyi benim doktorumda perşembe günü söyledi. Selim biizmle sofraya oturur. Yemeğin suyuna batırıp ekmek veririm, yer ama böyle taneli taneli henüz yiyemiyor. Bende artık yavaştan yavaştan alıştırmaya çalışıyorum. Doktorlar iyi diyorda bebeklerinde bi yapııs bi doğası var bunu gözardı ediyorlar. Mesela selim istemediğini yapmayan bi çoçuk. Karmaşık tadları sevmiyor. Daha kahvaltıısnı birleştiirp vermedim. herşeyden ayrı ayrı yer. Öyleki hepsinin ismini bilir. Bazen peynir derim açmaz ağzını ardından zeytin derim şapur şupur yer..Canım deme o ki sıkma canını Kuzeyin huyuna giderek yavaş yavaş alıştır derim. Çoçuklarıda bu yemek mevzusu ile çok kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ahhaha :)
Tanselim ben de bisey anlatayim dur.
Gecen aksam yuzyillar sonra kayinvalide bize gelmis. Ben de isten geldim.
Biraz kaldi ben gideyim dedi.
Ben de kal yemege x gelince (esimi kastediyorum) seni birakir dedim.
Hic yorulmasin yorgun argin gelecek dedi.
Dedim yok zaten benzin almaya gidicek o tarafa, benim arabada benzin yok.
Salak demez mi kendin niye almiyosun benzinini,sen kullaniyosun benzinini ona mi aldiriyosun diye.:ne:
Ahhhaha
Ay sana ne :) araba benim koca benim diyesim geldi :)

hayret bişey geri desem kızmazsın demi babuşum..
Demekki çalışmasak benzinimizi kocamız alsa ne laflar duyacağız. Bi zahmet gidipde menzin doldursunlar, arabistandan doldurmuyorya. İşte laf ..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Gunayydin kizlarrrr.. Cumartesi sabahi kimseler yok tabi:smileylove:

Dun dr a gittim. Adam dedi iltihap kaptirmissin. O an sormak aklima gelmedi nerden nasil kaptirmisim diye. Ben kapmisim demek spiral yapmamis anlayamadim. Dnya kadar igne,antibiyotik ve kuku fitilinden olusan ilac surusu. Bide regl de baslayi iki ay devam etcek baska bi ilac. Bitsin bi bakalim yine de gecmezse spirali cikartir bi ay dinlendirir tekrar takariz dedi. Esim de dio ki bu kadar ilac masrafi zaten bi spiral parasina denk geliyo cikarsaydi bari sonra tekrar takardi

Eve donduk ama ben gece resmen titredim. Oyle ki oturup aglicam yanii coookk soguk diye diye. Kat kat giyindim radyatoru atim defne yi kaptigim gibi 8.30 da dogru yataga kostum. Sabahakadar ne sitmalar ne kramplar. Korkunc bi geceydi yani. Usuttum heralde. Allah nurofeni bulandan razi olsun. Tek bi tanesi bile ayaga kaldirdi. Zira kocama kalsam olsem su vermicek adam. Sanki cocuk bi benim cocugm. Bugn evde kal dedim gece inlerken cocuga bak. Bi uykumu alayim da diyo. Oglum ddim 11-12 ye kadar baktiktan sonra bakarim zaten ben cocuga senn guzellik uykunu mu bekklicem. Hastayimmm diyorumm ddim. Hastasin ama her gece yatiyorum 1 de 2 de sabah 7 de senle kalkiyom buna vucut mu dayanir dedi allahn eline dusurmesn dedim kalktim pasa pasa.

Ay bole iste. Gideym de yemek yapayim. Daha defne de kahvalti etcek. Teyyyy:gelbenimle:

vallahi canım senin bu kocana çok kızıyorum. Yazık ne kadar iltihap varsa vucudunda seni zorlamış. Baksana ecrin sana bi abla tavisyesi:) senin bu kocana bi ayar çekmen lazım. Çıkarsana sen o spirali, korunsun kocan alsın. Ne bukadar acı çekiyosun..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar