littlesunshine
Daimi Üye
selam kızlarrr
sinirli ve gerginim. mideme kramplar giriyor. birşeyler atıştırayım gelicem
selam kızlarrr
Ada daha iyi tanselim. Atesi yok hamdolsun dun ve bugun.
Annem de burda olunca gonul rahatligiyla ise gidiyorum.
Yarin da doktora goturcem insallah.
Pazartesi de sirketin yeni aldigi is icin kutlama yemegi vardi anneme birakirim adayi. Denk geldi valla
aman iyi olsun minnoşlar.
yemek akşam heralde eşinle gideceksin demi. Güzelce süslen püslen sefan olsun canım
selam kızlarrr
Aksam ama essiz maalesef canim.
Bizim yemekler essiz oluyor tum holding sirketlerinin calisanlari katiliyor.
Cok kalabalik mevcut. Essiz organize ediyorlar.
hımm olsun canım oda güzeldir.
nasıl yeni işine iyice alıştın demi..
aman bildiğiniz şeyler hep. Rabbim Tunama uzun ve sağlıklı bir ömür versin, onun varlığından bir saniye bile pişmanlık duymuyorum. ama bu adama nasıl çocuk doğurdum ben hala şaşırıyorum.
neyse boşverin kızlar.
sizler nasılsınız?
anlat canım açılırsın..
İnan hepimizn başında bende bazen öyle sinirleniyorumki anlatamam. Hep koşturmak zorundayım her sorumluluk üstümde. Bu adama düşen ailesine götürüp selimi sevdirmek. Kayınvaldemde bu ara gereksiz bir selim düşkünlüğü. Hiç inanmıyorum sinir oluyorum herşeye. Bak sen dedin asıl ben sinirliymişim.)
anlat canım açılırsın..
İnan hepimizn başında bende bazen öyle sinirleniyorumki anlatamam. Hep koşturmak zorundayım her sorumluluk üstümde. Bu adama düşen ailesine götürüp selimi sevdirmek. Kayınvaldemde bu ara gereksiz bir selim düşkünlüğü. Hiç inanmıyorum sinir oluyorum herşeye. Bak sen dedin asıl ben sinirliymişim.)
günaydınlar...
perş. akşamı dr a gittik, özel muayene olsun bu sefer istedim, ama valla iyi mi kötü mü yaptık bilmiyorum, adam oğluma resmen acıdı.
çorba içirmeyip ev yemeği yedircekmişim, blendır biberon falan olmazmış, 15 aylık olunca hiç bir şey yediremezmişim böyle giderse, gece uyanınca mama yerine su vercekmişiz bi de tv yasak tamamen. ayrıca nasıl bizimle yemezmiş, kendini dışlanmış hissedermiş, aynı anda sofraya oturcakmışız, biz kocamla bile aynı anda oturamıyoruz kaldı ki üçümüz hiç oturamayız dedim, o zaman annesi olarak ben onunla beraber yiyecekmişim vs vs vs. garibimi dışlıyomuşuz.
dün adamın dediklerini yapalım dedik, bütün gün aç kaldı. çrb falan da yemedi sonra inadından. yatmadan önce mama verdim de çocuğun karnı doydu azıcık. bugün de normal eski usul kahvaltısını verdim valla, napayım aç mı bırakayım zaten çok zayıf. tamamen çıplak tarttı dr, 8870 geldi. halbuki 9 kiloyu geçmişti başka dr tartılarında bilemiyorum artık.
velhasıl, siz neler veriyorsunuz minnoşlara bi sorayım istedim size. bildiğim bi tuna taneli yemek yiyordu, başka var mı?
Ah![]()
Tanselim ben de bisey anlatayim dur.
Gecen aksam yuzyillar sonra kayinvalide bize gelmis. Ben de isten geldim.
Biraz kaldi ben gideyim dedi.
Ben de kal yemege x gelince (esimi kastediyorum) seni birakir dedim.
Hic yorulmasin yorgun argin gelecek dedi.
Dedim yok zaten benzin almaya gidicek o tarafa, benim arabada benzin yok.
Salak demez mi kendin niye almiyosun benzinini,sen kullaniyosun benzinini ona mi aldiriyosun diye.:ne:
Ahh![]()
Ay sana nearaba benim koca benim diyesim geldi
Gunayydin kizlarrrr.. Cumartesi sabahi kimseler yok tabi:smileylove:
Dun dr a gittim. Adam dedi iltihap kaptirmissin. O an sormak aklima gelmedi nerden nasil kaptirmisim diye. Ben kapmisim demek spiral yapmamis anlayamadim. Dnya kadar igne,antibiyotik ve kuku fitilinden olusan ilac surusu. Bide regl de baslayi iki ay devam etcek baska bi ilac. Bitsin bi bakalim yine de gecmezse spirali cikartir bi ay dinlendirir tekrar takariz dedi. Esim de dio ki bu kadar ilac masrafi zaten bi spiral parasina denk geliyo cikarsaydi bari sonra tekrar takardi
Eve donduk ama ben gece resmen titredim. Oyle ki oturup aglicam yanii coookk soguk diye diye. Kat kat giyindim radyatoru atim defne yi kaptigim gibi 8.30 da dogru yataga kostum. Sabahakadar ne sitmalar ne kramplar. Korkunc bi geceydi yani. Usuttum heralde. Allah nurofeni bulandan razi olsun. Tek bi tanesi bile ayaga kaldirdi. Zira kocama kalsam olsem su vermicek adam. Sanki cocuk bi benim cocugm. Bugn evde kal dedim gece inlerken cocuga bak. Bi uykumu alayim da diyo. Oglum ddim 11-12 ye kadar baktiktan sonra bakarim zaten ben cocuga senn guzellik uykunu mu bekklicem. Hastayimmm diyorumm ddim. Hastasin ama her gece yatiyorum 1 de 2 de sabah 7 de senle kalkiyom buna vucut mu dayanir dedi allahn eline dusurmesn dedim kalktim pasa pasa.
Ay bole iste. Gideym de yemek yapayim. Daha defne de kahvalti etcek. Teyyyy