2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yorgunum ama hiçde uykum yokya. Off şurda olsaydınızda bi kahve içseydik. Sigara içenlerde yanına bi sigara yaksaydı:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
25 ocak 15 tatil başlıyor. İnşallah annem hava şartları mani felan olmazsa o gün gelcek. Bende 26 ocak için düşünüyorum. Babamda bi agrip yok beli ağrıyormuş. Onada sinir oldum o kadar ehli keyifki canım anne hep çabalar babamada hep kendi için yaşar. Neyse işte ben. eşimin ailesi (2 ablası, annesi, enişteler), annem, kaşı komşum(selimin bakıcısı), alt komşum selimin en samimi arkadaşı, iki ailede arkadaşlarımıza söyleyeceğim inşallah..Resimli bi pasta ve güzel ikramlar hazırlatacağım. annemde yapar getirir. evi süslemek istiyorum. selime bilgiasyarda bi slayt hazılayacağım. bakalım daha gzüel şeyler düşünüyorum.

yaaa ben de kafamda bişiler planlamıştım. ama baksana eşimin ailesinin pek de umrunda değiliz, umuralarında olsak öldük mü kaldık mı diye ararlar bi. eeee ben de bu durumda çağırmak istemiyorum açıkçası. kendi annem babam kardeşim kalkar gelirler söylesem ama bu sefer %1 milyon eminim ki eşim tartışma çıkarır surat asar vs vs. arkadaşlarımı düşündüm şöyle bi, biri kendini kızımın ablası sanıyor, biri çocuk yapmaya çalışıyor olmuyo diye bunalıma girdi. başka 2-3 çocuklu arkadaşım daha var çağırsam onlar gelirler ama bu sefer diğerlerini de çağırmam gerekir, çünkü birbirlerini tanıyorlar. arkadaş çağırıp aile çağırmazsam eşim ayrıca ona da bozulur. en iyisi başbaşa kutlamak bu durumda. aklıma başka bişi gelmiyor...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yaaa ben de kafamda bişiler planlamıştım. ama baksana eşimin ailesinin pek de umrunda değiliz, umuralarında olsak öldük mü kaldık mı diye ararlar bi. eeee ben de bu durumda çağırmak istemiyorum açıkçası. kendi annem babam kardeşim kalkar gelirler söylesem ama bu sefer %1 milyon eminim ki eşim tartışma çıkarır surat asar vs vs. arkadaşlarımı düşündüm şöyle bi, biri kendini kızımın ablası sanıyor, biri çocuk yapmaya çalışıyor olmuyo diye bunalıma girdi. başka 2-3 çocuklu arkadaşım daha var çağırsam onlar gelirler ama bu sefer diğerlerini de çağırmam gerekir, çünkü birbirlerini tanıyorlar. arkadaş çağırıp aile çağırmazsam eşim ayrıca ona da bozulur. en iyisi başbaşa kutlamak bu durumda. aklıma başka bişi gelmiyor...

haklıısn canım ya. açıkçası eşimin ailesi benimde umrumda değil. Ama onlar yüzünden ben istediğimi erteleyemem. sende çağır hepsini o kalabalıkta görmezden gelirsin onalrı. Otursun kutlasın ve gitsinler.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
KIZLAR BEN YAVAŞTAN KAÇIYORUM. iYİ GECELER..

ben de gideyim de 2 ütü yapayım. iyi gecelerrrrrrr

iyi geceler kızlar, ben de yatıcam kız kalktı geri yatırdım hemen yatmam gerek. nasılsa az sonra gene kalkar... Hııı Lidıl, ütü yapacaksan madem kağıtlara da 2 ütü vur kız içimde kalmasın :D

Yorgunum ama hiçde uykum yokya. Off şurda olsaydınızda bi kahve içseydik. Sigara içenlerde yanına bi sigara yaksaydı:)

:) Sabah kahvesi daha süper olurdu Tanselim, bu saatte kahve içersem ben, sabaha kadar otururum heralde :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

yada şöylemi yapsan. ailen 1 hafta önce gelsin. Doğum günü için özel gelmemiş olsun. Doğum günü kutlamasınada dahil olsunlar. Kendi ailenle kutla.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
haklıısn canım ya. açıkçası eşimin ailesi benimde umrumda değil. Ama onlar yüzünden ben istediğimi erteleyemem. sende çağır hepsini o kalabalıkta görmezden gelirsin onalrı. Otursun kutlasın ve gitsinler.

eşimin ailesi muhafazakar Tanselcim, arkadaşlarımsa başka bi boyutta. yani bu dediğin imkansız :D:D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
iyi geceler kızlar, ben de yatıcam kız kalktı geri yatırdım hemen yatmam gerek. nasılsa az sonra gene kalkar... Hııı Lidıl, ütü yapacaksan madem kağıtlara da 2 ütü vur kız içimde kalmasın :D

:) Sabah kahvesi daha süper olurdu Tanselim, bu saatte kahve içersem ben, sabaha kadar otururum heralde :D

demi gel şimdi süt içelim. sabahta kahveye beklerim..:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yada şöylemi yapsan. ailen 1 hafta önce gelsin. Doğum günü için özel gelmemiş olsun. Doğum günü kutlamasınada dahil olsunlar. Kendi ailenle kutla.

hhhhhh eşim hayatta yemez bunu. kaldı ki bizimkiler 1 hafta bizde kalacaklar, eşim kendi aileme haksızlık ediyorum diye annemlerin geldiği 1. günden başlar söylenmeye... :sinirli::zopa:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bu arada ayakkabı dünyasından ev patiği aldım. Kiddo marka arkadaş çok gzüle demişti. Bende beğendim haberiniz ola..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ana bide bu farsa ne diyeyim simuşum. Olmaz hakkaten. Muhafazakar derken nasıliar?

yani aslında çok bişileri yok, yobaz değiller, kimseye karışmazlar. o bunu giymiş şu şöyle yapmış diye konuşmazlar, herkesin kendi tercihi der geçerler. doğum günü falan da kutlarlar. bana da ters değiller, ama arkadaşlarıma tersler. benim arkadaşlarım azıcık kokoşlar da :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yani aslında çok bişileri yok, yobaz değiller, kimseye karışmazlar. o bunu giymiş şu şöyle yapmış diye konuşmazlar, herkesin kendi tercihi der geçerler. doğum günü falan da kutlarlar. bana da ters değiller, ama arkadaşlarıma tersler. benim arkadaşlarım azıcık kokoşlar da :D

canım ozman hakkaten sen eşin ve DURUcum kutlayın önemli olan sizin beraber olmanız..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım ozman hakkaten sen eşin ve DURUcum kutlayın önemli olan sizin beraber olmanız..

evet... galiba öyle olacak Tanselcim... çok buruluyorum bu duruma ama hayırlısı olsun bakalım...

ben de yatmaya gidiyorum kızlar, çok ağrım var gene. hepinizi çok seviyorum. kocaman kocaman öpüyorum...

bu arada Pikoşum da sanırım Noyan balıma gitti. yoksa muhabbeti kaçırmazdı.

neyse, cümleten iyi geceler, tatlı rüyalar ballı bademleriiiim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ya simuş ben de onu nazomdan duyup okulda bir kamuoyu yoklaması yaptım. arçelikten kimse memnun değil. fakirden memnun olan da tek kişi duydum. hatta bir tanesi " al benimkini dene istersen nasılsa evde çürüyor" bile dedi :D

tam ben diyecektim lidoşum. Geçen komşum almış al tansel bi dene dedi. Arçeliğin buhar makinası vallahi hiç bi işe yaramaz geldi bana..
hiii sahimi diyosunuz kızlar...bende dün aksam baktım ilk defa arcelik ve beko aynıymıs calısma sistemi olarak ama nasıl calıstıklarını göstermiyorlar.uyuz oldum soruyorum kadına kitapçık gösteriyo bana..ama nette cok güzel seyler yazmıslardı acaba taraflı mı dicem ama ikizanneleri gibi bnişeydi sitenin adı hani kendi siteleri değildi..sonra fakire baktım onda da bir sürü model var.bi tanesinde 515 den 360 a inmiş herseyi yapıyor sadece yer ile kısıtlı değil ama onada karar veremedim eşimin ilginç soruları sayesinde.en son sarjlı süpürgelerin uzun saplı olanlarından aldım cıktım bi tane.şimdi sizde kafamı karıstırdınız bilemedim valla:sinirli::sinirli:
Bide eşime niye sinir oldum. Kotondan elbise bakıyorum. dediki bunu kışın giyemezsinki. Bende selimin doğum günü için alıyorum dedim. Mağazada çalışan kıızn yanında bi güldü. Kızda güldü. Bende o elbisenin hem siyahını hemde siyaha çok yakın lacivertini aldım:) Gıcıklık olsun diye.
Ya bide diyorki tansel ya sen hayal dünyasındamıısn. Yaparız sade bişeyler. Kızlar inadım inat öyle bir doğum günü aypacam görecek o. Evi felan dış kapıya kadar süsleyeceğim:)

ohhh cok iyi yapmıssın tanselim.dün benim eşimde aynı seyi haketmişti alıp cıkacaktım o buharlı zımbırtıyı yaramıyosada işe kilere süs yapardım.satıcı kadının yanında bana öyle sorular soruyo ki anasını satim sanki ben icat ettim o makinayı..senin 4500 liralık makinan varya bunu napcan makina almaya doymadın deyince benim sarterler attı ama ben sinirimden ordan cıktım alaydım o en pahalı buharlıdan göreydi gününü..bilemedimm bilemedim.....:deli::deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Gunaydin herkesee...
Kizlar kac gecedir uyuyamiyorum Hira sagolsun en az 3-4 kez kalkiyo yerini yadirgadi heralde,
gozlerimin alti coktu valla ruh gibi dolasiyorum ya of... :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlar efemmmm... güzel lakin bi o kadar soğuk bi cuma gününden herkese merhabalar... ben dj'iniz gökçeeeeee sıradaki parçayı, üçgenleri titreşimli olan tüm annelere gönderiyorum...

angaralı turguttan geliyor;

yoğurt süt ayran bize
ballı kaymak vekilim size
çok çalıştınız başkanım
taze taze kaymak size
alman lazım yemen lazım
sonra farkı görmen lazım
afyondan vekilime
taze taze kaymak lazım
kaymak lazım kaymak lazım
vekilime kaymak lazım
:smileymix::smileymix:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydınlar efemmmm... güzel lakin bi o kadar soğuk bi cuma gününden herkese merhabalar... ben dj'iniz gökçeeeeee sıradaki parçayı, üçgenleri titreşimli olan tüm annelere gönderiyorum...

angaralı turguttan geliyor;

yoğurt süt ayran bize
ballı kaymak vekilim size
çok çalıştınız başkanım
taze taze kaymak size
alman lazım yemen lazım
sonra farkı görmen lazım
afyondan vekilime
taze taze kaymak lazım
kaymak lazım kaymak lazım
vekilime kaymak lazım
:smileymix::smileymix:

gökçem topik sana kalmış, döktürüyorsun vallahi:)
uzun zmandır görüşemiyoruz nasılsın?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar