2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam güzeller naparsınız bakim?

off cok yoruldum ben bugün eloşun doktor kontrolü vardı.doktor amcamız artık yas gününde bekliyorum elayı dedi.yani bi daha ki ay kontrol yok.cünküm herhalt serbest artık..ocak 30 gibi süt içmeye başlayabilir bu canavarus dedi.sonra yamuk dişlerini sordum.yapısal dedi.dahada yamulabilirmiş diğer dişler itiştirip cıktıkça.yapacak bişey yokmus süt dişlerine.kocamada kapak oldu emzik verdin ondan öyle oldu diyip duruyodu sankim kendi dişleri inci gibin ya..cenesi küçükmüş balımın.

doktordan sonra azcık alışveriş yapalım dedik hediyemizi zor aldık.ela full performanstı yine.:( annemm cok cici elbiseler ayakkabılar gördüm kendime ama hiç bişey almadım..alamadım :( bu kilolarla alışverişi bile canım istemedi..hemde manyak pahalı hersey kıç kadar elbiseler 300-400 den baslıyo noluyoz dedim yaa..eloşu yasında memeden kesmeye karar verdik doktorda memeye güvenip birşey yemediğinden benim zilloş düdük gibi kısa kalacak sanırım,topiğin en kısa bebelerinden biri kendisi..

başkada bişey yapmadık.selam eder öperim hepinizi:sevindirikasli::sevindirikasli:

maşallah canım Ela balıma... herşeyi yerliyerinde benim minnoşumun maşallah...
hmmm kilo konusunda seni anlıyorum canım.. ama resimlerden çok kilolu görünmüyorsun, ama biraz daha versen daha iyi hissedersin ona eminim.. bende aynı şekilde hissediyorum...

Eeeeeeeet sondan başliim bakalım neler kaynatmışınız ben yokken :D:D:D

Ela balıma maşallah annesi, biz de bu ayki kontrole gitmedik daha. Belki bu hafta sonu gideriz. Benim de kendime bişiler almam gerek. Eski kıyafetlerimin çoğu nedense olmuyor. Oysa ki hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm ama kemiklerim mi genişledi nedir hiç bişeyi oldurtamıyorum üstüme.

Annesi bence Elaya haksızlık ediyorsun, maşallah boylu poslu benim prensesim... Asııl benim kızım çiroz gibi kaldı. Kilo desen gördün zaten, halen 8 kilo bile olamadık.... :(

ben Duru balımı da yerim oda formuna dikkat ediyor annesi :D saglıklı olsunda azcuk kilosu az olsun.. kızlarda Duru en azsa erkeklerde de Noyan enaz sanırım.. yapıcak bişey yok.. iştah yerinde maşallahda nere gidiyo o kilolar onu çözemedim:durbun:

Tanselcim doktoro götürecekti Selimi.. canım gelince yaz ...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
merhaba simuşum nasıl geçti günün?

Çok yorucu geçti Pikoşum, dün eve bakmamoştım hiç, evi süpürdüm sildim, zaten toplaması 1 saat sürdü nerdeyse. yaaa ben hayatım boyunca bu kadar temizlik yaptığımı hatırlamıyorum yaaa. valla bi elimde süpürge bi elimde toz bezi bi elimde paspas kafayı yedim iyice. Şuan her yerim ağrıyo. havuza da gidemedim, eşim geç geldi yemekti vs derken ağrıdan ölüyorum. bide kız geç uyuma huyu çıkardı 10 a kadar oturuyo, bazen 11 e kadar :uzgun:

sen naaptın? :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Çok yorucu geçti Pikoşum, dün eve bakmamoştım hiç, evi süpürdüm sildim, zaten toplaması 1 saat sürdü nerdeyse. yaaa ben hayatım boyunca bu kadar temizlik yaptığımı hatırlamıyorum yaaa. valla bi elimde süpürge bi elimde toz bezi bi elimde paspas kafayı yedim iyice. Şuan her yerim ağrıyo. havuza da gidemedim, eşim geç geldi yemekti vs derken ağrıdan ölüyorum. bide kız geç uyuma huyu çıkardı 10 a kadar oturuyo, bazen 11 e kadar :uzgun:

sen naaptın? :huhuu:

hamarat arkadaşım benim.. yormasaydın kendini zaten agrıların var.. bende yamuluyorum canım o işlerden sonra.. belfıtıg fena şu sıralar benimde oglan daha da agırlaştıkca nasıl olacak bakalım...

bende hiçbirşey yapmadım canım.. halbuki yapılması gereken çok acil işlerim var.. Bakanlıga gidip oturma iznini işletmek, ehliyeti yenilemek gibi.. bi agırlık var üstümde onları halletmeden de geçmeyecek.. hiç gidesimde yok :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuşcum Noyanında bazen öyle uyumicam da uyumicam dönemleri oluyo.. su 2 gündür de kendi erkenden sızıyor ne iş anlamadım...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba canlar ;
Meraka etmişsiniz pikem ve simuşum öncelikle teşekkür ederim..

Biz selimi doğduğundan beri burda iyi bir yeni doğancı hocaya götürüyorduk. Hatta hocanın Türkiyede iyi bilinen yeni doğancılardan olduğu bilinir. Neyse en son gittiğimizde hoca selimin pipisini yukarı doğru çekti ve kananttı. Sonrada merhem verdi gerzek. Eşimin bu yaptığı şeye canı sıkıldı ama ben ne bileyim yapması gereken bi davranış sandım:) Neyse bi gün sünnet yaptıralımmı diye eşimin çoçuk ürologu arkadaşına götürdük. Eşim arkadaşına dediki ya X hoca biizm oğlanın pipiyi sıyırdı. Ürolog arkadaşı yuhhh nasıl böyle bişey yapar. Kitaplardaki en basit bilgidir 1 yaşından önce böyle bişey yapılmazmış. Tbai ben acayip sinirlendim. Yani doktorumuz değişti..Eşimin arkadaşının tavisyesi üzerine bi doçent adama gittik. Allahım bi entel sormayın. Neyse selim adamı hiç sevmedi. Adama bakıp bakıp ağladı. Bi parça çikolata veriyorum susuyor sonra adam buna bakınca çok kötü ağladı. Neyse bu şartlada bi muayene oldu. Boyu kilosu gelişimini ve insanlarla diyalogunu çok beğendi. Ek gıdayı nasıl veriyrosun dedi. Dedim blendardan geçiriyorum yok olmaz dedi. ama dedim tıkanıyor. Söylediği laf şu: Elini takarsın boğazına çıkarısın. İçimden gerizekalı dediö. Hiç sevmedim adamı selimde sevmedi. Böyle bir muaye geçirdik..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hamarat arkadaşım benim.. yormasaydın kendini zaten agrıların var.. bende yamuluyorum canım o işlerden sonra.. belfıtıg fena şu sıralar benimde oglan daha da agırlaştıkca nasıl olacak bakalım...

bende hiçbirşey yapmadım canım.. halbuki yapılması gereken çok acil işlerim var.. Bakanlıga gidip oturma iznini işletmek, ehliyeti yenilemek gibi.. bi agırlık var üstümde onları halletmeden de geçmeyecek.. hiç gidesimde yok :)

yaaa yormiiim ama ben yapmazsam da yapan kimse yok. bembeyaz halım gri yeşil arası bişe oldu. :( çok kötü görünüyo. ya yıkamaya göndercem mutfak halısıyla birlikte o da çok kötü çünkü ya da şu Nazomun dediği buharlı temizleyici var ya hafta sonu ondan alıp deneyeceğim bi.

senin de epey işin varmış yahu.... :/ Sizin orda belirli aralıklarla ehliyet mi yenileniyor?

Minnoşların uykuları hayırlısıyla bi düzene girseydi. Biz halen gece zırt pırt kalkıyoruz ağlayıp bağırıyoruz falan. Aynen devam yani. Cidden artık pilim bitmek üzere....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

Eloşa da Selim paşaya da maşallah
Tuna hala uyumadı :bitter: üstelik 2 sınav kağıdını top edip atmış kenara. açtım düzelttim falan ama epey alay konusu olurum artık :vecihi:

bizim de hediyemiz hazır. yarın yollarız herhalde. pazartesi de ellinizde olur sevgili hediyedaşımın :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Merhaba canlar ;
Meraka etmişsiniz pikem ve simuşum öncelikle teşekkür ederim..

Biz selimi doğduğundan beri burda iyi bir yeni doğancı hocaya götürüyorduk. Hatta hocanın Türkiyede iyi bilinen yeni doğancılardan olduğu bilinir. Neyse en son gittiğimizde hoca selimin pipisini yukarı doğru çekti ve kananttı. Sonrada merhem verdi gerzek. Eşimin bu yaptığı şeye canı sıkıldı ama ben ne bileyim yapması gereken bi davranış sandım:) Neyse bi gün sünnet yaptıralımmı diye eşimin çoçuk ürologu arkadaşına götürdük. Eşim arkadaşına dediki ya X hoca biizm oğlanın pipiyi sıyırdı. Ürolog arkadaşı yuhhh nasıl böyle bişey yapar. Kitaplardaki en basit bilgidir 1 yaşından önce böyle bişey yapılmazmış. Tbai ben acayip sinirlendim. Yani doktorumuz değişti..Eşimin arkadaşının tavisyesi üzerine bi doçent adama gittik. Allahım bi entel sormayın. Neyse selim adamı hiç sevmedi. Adama bakıp bakıp ağladı. Bi parça çikolata veriyorum susuyor sonra adam buna bakınca çok kötü ağladı. Neyse bu şartlada bi muayene oldu. Boyu kilosu gelişimini ve insanlarla diyalogunu çok beğendi. Ek gıdayı nasıl veriyrosun dedi. Dedim blendardan geçiriyorum yok olmaz dedi. ama dedim tıkanıyor. Söylediği laf şu: Elini takarsın boğazına çıkarısın. İçimden gerizekalı dediö. Hiç sevmedim adamı selimde sevmedi. Böyle bir muaye geçirdik..

aaaaa naaapmış o ilk doktorunuz yaaaaa :( biranda kaşlarım çatıldı, canım sıkıldı valla. kıyamıyorum hiç bizim kuzulara, kendi canım yanmış gibi oluyorum. yavrum benim yaaaa....

Tanselciiim eğer bu doktoru da beğenmediyseniz yeni doktor mu bakacaksınız? İyi doktor bulmak da çok ciddi sıkıntı yahu... :uzgun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yaaa yormiiim ama ben yapmazsam da yapan kimse yok. bembeyaz halım gri yeşil arası bişe oldu. :( çok kötü görünüyo. ya yıkamaya göndercem mutfak halısıyla birlikte o da çok kötü çünkü ya da şu Nazomun dediği buharlı temizleyici var ya hafta sonu ondan alıp deneyeceğim bi.

senin de epey işin varmış yahu.... :/ Sizin orda belirli aralıklarla ehliyet mi yenileniyor?

Minnoşların uykuları hayırlısıyla bi düzene girseydi. Biz halen gece zırt pırt kalkıyoruz ağlayıp bağırıyoruz falan. Aynen devam yani. Cidden artık pilim bitmek üzere....

offf simuşum bende aynen yorgunum bazen çok daralıyorum. allahım bide eşim bazen böyle çok yorulmuş gibi davranıyorya illet ediyor beni. Selim yattı hemen yatmış bide horluyor. Bak selim bi uyansın ben ne yapacağım ona:)
Bu arada selime bugün baya oyuncak aldım. piyano, aktivasyon masası, ahşap oyuncak ya bi tanesine ilgi duymuyor. Halen fotograf makinasının kutusunu kemirmeye çalışıyor:) Vallahi bu bebeleri çokmu şımartıyoz ne. yok ayakkabı yak oyuncak derken 500 YTL harcamışım..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
tansel geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim canım.. neyse iyi tarafından bakalım: maşallah Selime annesi ... dogru doktoru bulmak cidden zor iş...
çok istatiksel bir beyinleri var makineleşiyolar zamanla..hoş belki bi çok açıdan öyle olmaları lazım ama bazen abartıyolar bişey olması için %30 lazımsa ve sen %29,5 san onlar için degilsin gibi...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ya simuş ben de onu nazomdan duyup okulda bir kamuoyu yoklaması yaptım. arçelikten kimse memnun değil. fakirden memnun olan da tek kişi duydum. hatta bir tanesi " al benimkini dene istersen nasılsa evde çürüyor" bile dedi :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar,

Tuna hala uyumadı :bitter: üstelik 2 sınav kağıdını top edip atmış kenara. açtım düzelttim falan ama epey alay konusu olurum artık :vecihi:

bizim de hediyemiz hazır. yarın yollarız herhalde. pazartesi de ellinizde olur sevgili hediyedaşımın :D

bana gelmeyecek biliyorum o hediye:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya simuş ben de onu nazomdan duyup okulda bir kamuoyu yoklaması yaptım. arçelikten kimse memnun değil. fakirden memnun olan da tek kişi duydum. hatta bir tanesi " al benimkini dene istersen nasılsa evde çürüyor" bile dedi :D

tam ben diyecektim lidoşum. Geçen komşum almış al tansel bi dene dedi. Arçeliğin buhar makinası vallahi hiç bi işe yaramaz geldi bana..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlar,

ütüle kız kağıtları, ben küçükken ödevim falan kırşsa hemen ütülerdim azcık gene belli oluyo ama olsun :D

offf simuşum bende aynen yorgunum bazen çok daralıyorum. allahım bide eşim bazen böyle çok yorulmuş gibi davranıyorya illet ediyor beni. Selim yattı hemen yatmış bide horluyor. Bak selim bi uyansın ben ne yapacağım ona:)
Bu arada selime bugün baya oyuncak aldım. piyano, aktivasyon masası, ahşap oyuncak ya bi tanesine ilgi duymuyor. Halen fotograf makinasının kutusunu kemirmeye çalışıyor:) Vallahi bu bebeleri çokmu şımartıyoz ne. yok ayakkabı yak oyuncak derken 500 YTL harcamışım..

ahahhahahah naaapcan merak ettim? :D:D

yaaa Tanselim ben de öyleyim biliyo musun, bi başlayınca alışverişe tutamıyorum kendimi. oyuncak konusunda da belki sizde öyle yapıyorsunuzdur da ben gene de söyliim; ortaya sadece 3-5 oyuncak çıkarıyorum, kalanları saklıyorum. 1-2 gün o oyuncaklar duruyo sadece, sonra onları kaldırıp sakladğım oyuncaklardan birkaç tane çıkarıyorum. Böyle yapınca sanki yeni alınmış gibi kısa süre de olsa oynuyor :D

Lidılım, Nazo arçelik dememişti ki, beko nun steam box diye bi makinasını demişti. yani öyle hatırlıyorum...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar