selam güzeller naparsınız bakim?
off cok yoruldum ben bugün eloşun doktor kontrolü vardı.doktor amcamız artık yas gününde bekliyorum elayı dedi.yani bi daha ki ay kontrol yok.cünküm herhalt serbest artık..ocak 30 gibi süt içmeye başlayabilir bu canavarus dedi.sonra yamuk dişlerini sordum.yapısal dedi.dahada yamulabilirmiş diğer dişler itiştirip cıktıkça.yapacak bişey yokmus süt dişlerine.kocamada kapak oldu emzik verdin ondan öyle oldu diyip duruyodu sankim kendi dişleri inci gibin ya..cenesi küçükmüş balımın.
doktordan sonra azcık alışveriş yapalım dedik hediyemizi zor aldık.ela full performanstı yine.annemm cok cici elbiseler ayakkabılar gördüm kendime ama hiç bişey almadım..alamadım
bu kilolarla alışverişi bile canım istemedi..hemde manyak pahalı hersey kıç kadar elbiseler 300-400 den baslıyo noluyoz dedim yaa..eloşu yasında memeden kesmeye karar verdik doktorda memeye güvenip birşey yemediğinden benim zilloş düdük gibi kısa kalacak sanırım,topiğin en kısa bebelerinden biri kendisi..
başkada bişey yapmadık.selam eder öperim hepinizi:sevindirikasli::sevindirikasli:
maşallah canım Ela balıma... herşeyi yerliyerinde benim minnoşumun maşallah...
hmmm kilo konusunda seni anlıyorum canım.. ama resimlerden çok kilolu görünmüyorsun, ama biraz daha versen daha iyi hissedersin ona eminim.. bende aynı şekilde hissediyorum...
Eeeeeeeet sondan başliim bakalım neler kaynatmışınız ben yokken
Ela balıma maşallah annesi, biz de bu ayki kontrole gitmedik daha. Belki bu hafta sonu gideriz. Benim de kendime bişiler almam gerek. Eski kıyafetlerimin çoğu nedense olmuyor. Oysa ki hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm ama kemiklerim mi genişledi nedir hiç bişeyi oldurtamıyorum üstüme.
Annesi bence Elaya haksızlık ediyorsun, maşallah boylu poslu benim prensesim... Asııl benim kızım çiroz gibi kaldı. Kilo desen gördün zaten, halen 8 kilo bile olamadık....
ben Duru balımı da yerim oda formuna dikkat ediyor annesi
Tanselcim doktoro götürecekti Selimi.. canım gelince yaz ...