2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sana tencereyi veririm kızzzz:)
bana gelirsen çok değişik yemeklerim var onları yaparım kuşum
yemek yapmayı çok severim soframa çok özen gösteririm ama toplamaktan nefret ederim eşim yaptığım yemeklere bayılır yaniii başka yerde yaptığım yemeği bile benim yaptığımı anlar
ben sana gelsem hiç bişey yapmana gerek yok çayın yanında kuru ekmek yiyelim bol bol sohbet edelim yeter bana

ay hamarat bacım benim... möç

eeh işte bexndve mecburen ögrentydim yapmayı .. AMA ÖYLE ÇOK bu işlerin içinde degilimdir.. ha yaptıgım yemekleri eşimde yiyenlerde begenir elim yatkınmışta ben degilim :D :D

ay Noyan yazdırmadı bi cümle 40 saat...
n
ayıp ettin Pikoşum, gelmem mi kız, seve seve gelirim hemide jet hızıyla :D her türlü yardımı da yaparım :esse::sevindirikasli:

dadlummmmm.. mıykkkkkkkk evek ya gelin bemcede... kollarımı açtım bekliyorum bak....:huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hehehhehehehe toplarım Laylam ayıp ettin, pek sevmem o kısmını ama made sen yemekleri yapıyon ben de katlanır toplarım artık hha ahaah haah nası:1: d<q

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bu arada Pikoşum yanıtlamadan geçmiiim; henüz 5-6 adımı bir türlü aşamadık, tutuna tutuna geziyoruz tüm evi de yürüme mevzuunda aynı yerde pinekliyoz:5 bilemedin 6 adım, sonra yürüdüğünü farkedip korkuyo mu naaapıyosa paaat yere :D:D ama jet hızıyla emekliyoruz maşallah

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kuzular naparsınız bakim..

ben catlamak üzereyim tam orta yerimden bi ütüyü bitiremedim ya tam ütü ısınıyo 2 parca ütülüyorum hoppp ela ayakta yedir temizle yatır derken off yaaa ağlamak istiyorum..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bu arada Pikoşum yanıtlamadan geçmiiim; henüz 5-6 adımı bir türlü aşamadık, tutuna tutuna geziyoruz tüm evi de yürüme mevzuunda aynı yerde pinekliyoz:5 bilemedin 6 adım, sonra yürüdüğünü farkedip korkuyo mu naaapıyosa paaat yere :D:D ama jet hızıyla emekliyoruz maşallah

ya işte bende Noyan için aynını düşünüyorum fark ettigi an pat diye oturuyo popo üstü... bi çekiniyo artık var bişeyler...
ya zaten nedense bu yürüme mevzunda rahatım.. inşallah yürüyecekler ha 1 ay önce ha 2 ay sonra...

hayırlısıyla vakitleri gelince yürüsünler...

Babuş okuma dediklerinizi okudum ona gore :nazo:

:D zaten biz onu seni çagırmak için demiştik ki akıllım....
esass sen sen sevmiyosun beni :D
ama cidden oglumda eliyle gaee (gel) yapıyo bana şimdi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar