2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simusum alintilayamadim senin mesaji bi turlu.
Ben de ozluyorum kiz sizi. Ama artik her gun ugruyorum farkettin mi :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Siz anlatinca anlamlandirdim kizlar. Ada da gecenlerde arkadasimin adadan 4 ay kucuk oglunu kucagima aldigimda bogure bogure agladi. Biraktim sustu.
Babasi aldi cocugu sevmeye ayni tepkiyi yine verdi. Anneannesi alinca yapmadi.
O gun yanasamadim cocuga hic.
Ama genel huysuzluguna verdiydim rastlantidir demistim.
Demek yavas yavas sahiplenme duygulari gelisiyor.
Ada bir de su sira aldigi bazi seyleri mesela oyuncak bir kiyafet vs.benden kacirmaya basladi. Kapip son surat emekleyerek goturuyor uzak bir koseye.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
evet doğru tahmin :D halen de uyanık ve uyutmamaya çalışıcam bakalım 2.30 a kadar :)

anladım zaten onu :D çok da akıllıyım ki peyyyyyyyyyyy
Pikoooooooş Pikooooooooş çok özledim seniiiiiiiii

yevrum bende özledim de yazdım ya bir ara temizlik günü bugün açık bıraktım ki adım gürünsün ben olmasamda :D

selam hatunlar,
nasılsınız, bebeler nasıl?
eve bir attım kendimii dersten sonra. Tuna da uyuyormuş. oh ki ne oh...uyanınca kudururuz artık

he simuş bu arada sizi çok kıskandığımı sana da söylemiş olayım hıh :tskler:
gökçe biz de yapalım biz de...

merhaba canım.. iyidir sen nasılsın?

pikem küs müsün sen bize kuzu? niye ses etmıyosun?
yazdım ya kız yokum diye...
kadının başında durayım dedim ama o gene kendi ne biliyosa öyle yapıyo bana he evet diyo ama salladıgı yok gibi sanki :D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iyiyim iyi. de Ada'nın ahahahhaa ben babaanne götünü yerim kız. kapıp kaçıyo bı de zilli.

Allah'ım ballı mı yoğrdun bunları nedir. bazen böyle siz anlatınca o sıra dişlerim gıcırdıyo. ağzım sulanıyor. hanı o sıra yanımda olsa hiç acımam ısıracam bi yerlerini hepsinin.

misler be.

ve evet babuş lidıl anlattıktan sonra ben de farkına vardım. resmen çocuğu tehnada yakalamasın basıyo şaplağı çocuğa ya. geçen yan komşum ugradı 2,5 yaşında bi oğlu var arda diye. çocuğu annesi yere koydu Aden paytak paytak yanına gitti çocuğun direk saçlarına daldı. ben sevmeye çalıştığına yoruyordum bak. demek kıskaçlık yapıyo. vay anasına büyümüşler de bilinçlenmişler de bişeyler bişeyler... kıçlarını ısırdıklarım be.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
öpüyorum şekerler, oglan uyanık oyun oynayayım bugün pek oynayamadık minnoşla.... çüüüzzzzz :gulegule:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende kaçayım yavaştan. hepinizi öpüyorum. bebelerini de mıncırıyorum.

ıyı akşamlar iyi haftasonları.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ne kadan gusel muhabbet etmisiniz bee kiskancliklari konismussunuz sanirim eymende.oyle kimseye tahammiku yok kucagimizda.gormeye.bizimki tokatlamio ama direk disliyo buyuk kucuk farketmioo :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Uyku basti camlari sildiydim fena yoruldum valla hafta sonu valiz filann hazirliycam gorumcem doguruo aneam gorumceler cift elti var bide doguran bitmez bizde sirayi eltim cigdeme verdim ben bi 2 sene istirata cekilcem dogum zor is dogurmakla bitse esas o noktada bslio pazartesi izmire yolcuyum kocami birakip gitcem yine :aglayan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Uyku basti camlari sildiydim fena yoruldum valla hafta sonu valiz filann hazirliycam gorumcem doguruo aneam gorumceler cift elti var bide doguran bitmez bizde sirayi eltim cigdeme verdim ben bi 2 sene istirata cekilcem dogum zor is dogurmakla bitse esas o noktada bslio pazartesi izmire yolcuyum kocami birakip gitcem yine :aglayan:

Anaammm kizzz izmire mi geliyonnn? O zamann bulusalimmmm:1: hatta bebikom da gelsinn. Bebelerimizle gezelimm.. Asiklar da tanissin gari:deli:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar bebelerin kıskançlığından bahsetmişsiniz, şu an selimde hiç böyle bişey yok. Çok mülaim davranıyor. Komşumun 14 aylık kızı var bize gelince Selimin elinde ne oyuncak varsa hemen çekiyor. Yavrum bigünde bu benim diye sahiplenmiyor. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Kızlar ben küçükken o kadar olgundumki çevremdekilerde söyler. 6-7 yaşındayım herkes saklambaçta ebe olmak istemezya ben çoğu zaman arkadaşlarım üzülmesin diye ebe olurdu(salak gibi diyorum). Acaba oğlumdada bu durummmu var..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kızlar bebelerin kıskançlığından bahsetmişsiniz, şu an selimde hiç böyle bişey yok. Çok mülaim davranıyor. Komşumun 14 aylık kızı var bize gelince Selimin elinde ne oyuncak varsa hemen çekiyor. Yavrum bigünde bu benim diye sahiplenmiyor. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Kızlar ben küçükken o kadar olgundumki çevremdekilerde söyler. 6-7 yaşındayım herkes saklambaçta ebe olmak istemezya ben çoğu zaman arkadaşlarım üzülmesin diye ebe olurdu(salak gibi diyorum). Acaba oğlumdada bu durummmu var..

bence Selim minnoş olması gerekeni yapıyor. sakin bir bebek zaten. ben yüzüne baktığım zaman bile onu hissediyorum. yerim onu ben beeee. Tuna bildiğin eşkıya. annecim sen bugün Dilara'ya naaptın diyorum, kıs kıs gülüyor bir de :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam bu arada kızlar :elif:
şu rocsun diş fırçası ve macununu kullanan var mı? alsam mı ki? Tunaya oyuncak piyano siparişi veriyorum da sitede görünce aklıma geldi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
İyi geceler kızlar, gece ekibi toplanmış gene :)

Kıskançlık bizde var mı bilmiyorum, hiç dikkat etmedim. Ama sanki yok gibi... Gerçi arada malını sahipleniyo gibi oluyo ama bilemedim şimdi böyle düşününce.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bence Selim minnoş olması gerekeni yapıyor. sakin bir bebek zaten. ben yüzüne baktığım zaman bile onu hissediyorum. yerim onu ben beeee. Tuna bildiğin eşkıya. annecim sen bugün Dilara'ya naaptın diyorum, kıs kıs gülüyor bir de :D

Öyle canım her gören Selim adı gibi Selim diyor. Bana eziyet eder ama başkalarına asla... Bu akşam komşunun kızı bizdeydi inan bi ezik davranıyor acaba yanlışmı yetiştiriyorum yoksa karakterimi bu. Elindeki her oyuncağı aldı Leyla hiç ses çıkarmadı. Yanındaki oyuncağını aldı.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben kullanmadım. Bizde nenedent diş macunu ve parmağa geçen diş fırçası var ama bende normal bi diş fırçası almayı düşünüyorum. beni dişlerimi fırçalarken görünce diş fırçasını istiyor. diğer paramağa geçeni de Allah korusun tıkar ağzına diye vermeye korkuyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam bu arada kızlar :elif:
şu rocsun diş fırçası ve macununu kullanan var mı? alsam mı ki? Tunaya oyuncak piyano siparişi veriyorum da sitede görünce aklıma geldi

canım bende almayı istiyorum ama şöyle kullanmak gerekiyormuş. Mesela bebek süt içtiya hemen dişlerini fırçalamak gerekiyormuş. Selim emerek uyuyan bi çoçuk pek yapamam gibime geliyor. Burada bizim ilk diş 7 ay 10 günlükken çıktı hemen ardından yanındaki başka yok..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
benim arada böyle tuhaf günlerim vardır. belki sizin de vardır. bilmemki... mesela bazen çok neşeli olurum, sürekli gülerim falan. bazen çok muzur olurum hep muzurluk peşindeyimdir, bazen de tıpkı bugün olduğu gibi çok keyifsiz ve şikayetçi, hayatından bezmiş sıkkın olurum. şuan canım hiç bişe yapmak istemiyor. eşimle kavga etsem ederim mesela. çocuktan sonra bu bende acaip sık olmaya başladı. çok bunalıyorum....:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar