babuşşşşşşşşş... naber bal sultan?
evet doğru tahmin halen de uyanık ve uyutmamaya çalışıcam bakalım 2.30 a kadar
Pikoooooooş Pikooooooooş çok özledim seniiiiiiiii
selam hatunlar,
nasılsınız, bebeler nasıl?
eve bir attım kendimii dersten sonra. Tuna da uyuyormuş. oh ki ne oh...uyanınca kudururuz artık
he simuş bu arada sizi çok kıskandığımı sana da söylemiş olayım hıh
gökçe biz de yapalım biz de...
yazdım ya kız yokum diye...pikem küs müsün sen bize kuzu? niye ses etmıyosun?
Uyku basti camlari sildiydim fena yoruldum valla hafta sonu valiz filann hazirliycam gorumcem doguruo aneam gorumceler cift elti var bide doguran bitmez bizde sirayi eltim cigdeme verdim ben bi 2 sene istirata cekilcem dogum zor is dogurmakla bitse esas o noktada bslio pazartesi izmire yolcuyum kocami birakip gitcem yine :aglayan:
Kızlar bebelerin kıskançlığından bahsetmişsiniz, şu an selimde hiç böyle bişey yok. Çok mülaim davranıyor. Komşumun 14 aylık kızı var bize gelince Selimin elinde ne oyuncak varsa hemen çekiyor. Yavrum bigünde bu benim diye sahiplenmiyor. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Kızlar ben küçükken o kadar olgundumki çevremdekilerde söyler. 6-7 yaşındayım herkes saklambaçta ebe olmak istemezya ben çoğu zaman arkadaşlarım üzülmesin diye ebe olurdu(salak gibi diyorum). Acaba oğlumdada bu durummmu var..
bence Selim minnoş olması gerekeni yapıyor. sakin bir bebek zaten. ben yüzüne baktığım zaman bile onu hissediyorum. yerim onu ben beeee. Tuna bildiğin eşkıya. annecim sen bugün Dilara'ya naaptın diyorum, kıs kıs gülüyor bir de
selam bu arada kızlar :elif:
şu rocsun diş fırçası ve macununu kullanan var mı? alsam mı ki? Tunaya oyuncak piyano siparişi veriyorum da sitede görünce aklıma geldi