2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Noyan da şu sıralar farklı şekillerdeki objeleri aynı şekillerin içine konuldugu oyuncaklar varya ( hani mesela yıldız yıldıza kare kare ye gibi) o tarz oyuncaklar sardı.. bakıyorum maşallah bayaa vakit geçiriyor onla yapıncada çok mutlu oluyor minnoş...

ama yürüme kısmıyla çok aramız yok hala........

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Noyan da şu sıralar farklı şekillerdeki objeleri aynı şekillerin içine konuldugu oyuncaklar varya ( hani mesela yıldız yıldıza kare kare ye gibi) o tarz oyuncaklar sardı.. bakıyorum maşallah bayaa vakit geçiriyor onla yapıncada çok mutlu oluyor minnoş...

bende bugün bovling seti içiçe geçen kovalardan aldım abisiyle baya oynadılar ama herşeyden çok çabuk sıkılıyor yaaa
maşallah Noyanıma oyun oynamayıda öğrenmiş:):kedim:
Kayranında daha yürümeyle ilgili bi hevesi yok
Abooooo ben yatmaya gidiyom saate baaaaaak. Hepinize iyi uykular tatlı rüyalar canlar öpüldünüz :huhuu:

iyi geceler sana tatlı rüyalar canım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Abooooo ben yatmaya gidiyom saate baaaaaak. Hepinize iyi uykular tatlı rüyalar canlar öpüldünüz :huhuu:

iyi geceler tatlım...

bende bugün bovling seti içiçe geçen kovalardan aldım abisiyle baya oynadılar ama herşeyden çok çabuk sıkılıyor yaaa
maşallah Noyanıma oyun oynamayıda öğrenmiş:):kedim:
Kayranında daha yürümeyle ilgili bi hevesi yok

iyi geceler sana tatlı rüyalar canım

ya tabii Laylam çabuk sıkılıyolarda ama hergün daha çok ögreniyorlar oynamayı.. 1 hafta hatta 2-3 gün bile fark ediyor Noyanda... çok kopuk gelsede bana, çok güzel :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Selimdede şöylebişey var, düzen hiç sevmiyor. Herşey dağınık olcak dayıısna çekti galiba:) Mesela arabalarını yanyana diizyorum hemen dağıtıyor. Selimdede yürüme sinyali çok. Hep biizm onun elinden tutup yürütmemizi istiyor. bÜtün odaları gezse karıştırsa. Bu ara bide istediği olmazsa tepki gösteriyor.

Tepki
4
evet, kılçıkları gözle görülemediğinden bizim boğazımıza batmasa bile onların boğazına batabilirmiş, ki cidden istersen hamsiyi pişirmeden önce kılçıklarını temizle ister pişirdikten sonra boyun kısmında ve kuyruk kısmında minicik minicik kılçıklar kalıyor...

hımm doğru aslında
bende çok dikkatli temizliyorum orta kısmından veriyorum dediğin gibi boyun kısmında illa kalıyoo

Tepki
4
Aa ben daha hic zeytin vermedim, tahin pekmez de:ne:

Hamsiyi defne de sevdi, cipura, sardalya,levrek... Bi somon denemedik. Onu da aldim pisirmedim daha.

Titizz hatunuumm, pazar bile temizlikk yapar valla :eek:

kuzuları sormuyon hiçç :gul:
hiç sorma neler geldi başımıza bizim yaramaz yumak yumurtlayıp duruyodu yumurtalar boş diye ellemedik doluymuş iki yavru çıktıı :ne: kimselere veeremedik kıyamadık
sonra yumurtlamaya devam etti yumurtalarını değiştiriyoduk iki yumurta saklamış anlamadık iki yavru daha çıktı :ne: toplam sekiz tane oldularrr :ne:
onlarıda veremedikkk
artık çok dikkat ediyoruzz yumak hala yumurtlamaya devam ediyo değiştiriyoruz yumurtalarınıı
yavrular çok yaramaz gündüz salmıyoruz artık akşam salıyoruzz
mehmetin oyuncaklarıyla oynayıp duruyorlarr

Tepki
4
Ben don alamıcam gönderdigim anne kusura bakmasın.. internetten çift kargo ile yollamak durumundayım o yüzden pek oluru yok benim için... bizim burdanda 30 -40 lira gibi kargo ücreti oluyor...

şimdiden üzgün oldugumu belirteyim dedim.. yurtdışında yaşayıca büyle zorluklar olabiliyor...

aaaaaa bu arada KOZALAK da yurtdişinda yaşıyormuş öyle yazıyordu nerede yaşayor acaba??

yok ben ç.kaledeyimmm nedense hep yurtdışı yazıyorummm içimde uktemi kalmıştır nedirrr :gul:

Tepki
4
Canim benim gecmis olsun benim oglumda kolikti ne gece ne gunduz 10dk durmuodu aglamaktan catliycaj sandim en son gobek fitigi olmustu artik sen dusun zor gunler elbet ama allahima sukur intihari filan dusunmedim evladimi kimseye emanet edemezdim sukur su anda iyi normal dogumla dunyaya getirdim 6 gun kuvezde kaldi benim nefes alamayisimdan cocuguma oksijen gitmedi son zamanda o stresten kakasini yapti ve cigerlerine soludu bende cok cektim ama geride kaldi kolik sancisina su kremden baskasi yalandi gercekten wind salbe die bisi masaj kremi bir tek bu care olduydu eymene

ahh ahh netten getirttim o kremi banamısın demedii canımmm çokzor günlerdi

Tepki
4
tansel haklısın iki taraflı yazmak olmaz
bende sonradan geldim o topiğe hiç sorun yaşamadımm başka yerlerede yazıyorum
zaten zayıflama topiciklerine yine geri dönecemm :ne:
ben bi arkadaşıma bakıp çıkacaktım diye girdimmm hala burdayımmm :tskler:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.859
doce033.gif
Buğün 11 Üyemizin Doğum Günü
Bir Üyemizde AzelYa55 Doğum Günün Kutlu Olsun..
Diğer Üyelerimizin Dogum günlerini Kutlamak İçin TIKLAYINIZ.
doce033.gif

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunayydinnn kizlarrr. Bugun diyetisyen gunumm. Zira 2 hafta ara verdim sozumona kar ettim. Kac gr verdim acabasi. :ne:

Azoooommm doomgunumuyymuss bugunnn

İiyyyiiii kii doggdunnn toppigiminn sexi annnesiii.. Niccee niccee guzell yaslara insallaahh,nbebisinn,esinnn ve sevdiklerinlee.. Herr dileginin gercek oldugu bi yill olsunn.. Dogum gununn kutlu olsunnn
Hepppiii bortdeyyy tuuu yuuuuuuu
Hheppii bortdeyyyy tu yuuuu
(cisini yaptaa uyuu,portta.... Tamam igrenclesmicemm:D)

Allahhh
alllaaahhhh:sila::evet::dance10::crazy::sila::dans:
:muzikk:halay-alkis:kivir::teytey::teytey::beyazbayrak::dance2::halay:

Pastamizi da kestik miyinnn temammdirrr:pasta:pasta:pasta-kop

Kozalakkk
Ben o kuslar olmusturr itmistir vb diye dusundumm. Kizz gece gunduz aglamasina ragmen cocugunn , gece bide kuslqri salip onlara mi baktin? Bide 8 tane olmuslar:ne::gul: tebbrikk ediyorumm sapka cikariyorumm

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın sessiz topiğimin sessiz anaları :)) umarım herkesler iyidir,neşelidir...biz yoğun bir hafta sonu geçirdik...gelen giden..bu hafta da eloşa diş buğdayı yapıcam..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Gunaydınnn
iğrenç bir pazartesi gunu daha..
Azooo iyiki dogmusun iyiki tanısmısız arkadas olmusuz :eek:pucuk:
dogum gunun kutlu olsunnnnnnn

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bende sevmiyorum bu pazartesileri bebikom ya ev 3.dünya savasından cıkmıs gibi.salondan soda şişesi topladım az önce kocam içip içip koltuk kenarlarına sokmus.ne pis adam bu-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar