2012 Şubat Anneleri

Tepki
4
Valla ben aglarken bigun yikiyodum tesaduf bi bakti. Kasigin bi tarafi daha sis oldu. Oyle anladim. Defne cok aglamazdi ama dr cok agri yapar,cok aglar miydi falan dedi. Dirayetli cocukmus dedi. Ondan simdi aglayan her bebekten uyuzum olabilir mi diye

doktor kontrol etti kasıklarını filan bastırdı baktı bişey yok dedi
mama içmek istedi ben anlamadım kızdı bana ondan sanırım
bu sabahta sinirli kalktı sonra oynadık ettik güldük öylelikle düzeldi

Tepki
4
öncelikle geçmiş olsun.bence hiçbir çocuk fenalığından ağlamaz, illa ki vardır bi sıkıntısı... benzer durum biz de 6 ay boyunca yaşadık... 6 aylıkken süt alerjisine bağlı enterokolit teşhisi kondu. 1 yaşına kadar hiçbir süt ürünü ya da içinde süt olan bir ürünü tükeymeyeceğiz, Allahın izniyle 1 yaş gibi geçecek dediler. beklemedeyiz..

bilmemki testler filan temiz çıktı üstelik mama içince geçiyo
eğerki 1 saatten az uyursa veya sese filan uyanırsa çok ağlıyo tekrar uyumak için mama içmek istiyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
eğerki 1 saatten az uyursa veya sese filan uyanırsa çok ağlıyo tekrar uyumak için mama içmek istiyo

Cnm bizim dr da her muayene de kasigina bakiyodu. Sikiyodu vuruyodu bisiler yapiyodu ama cikmadi hic. Bende o an mi cikti acaba dicem ama buyuktu baya. Zaten diyorum ya dr da iyi farketmissiniz bravo ddi. Ay dedim ben cocugu aglarken hic ciplak gormedim demek. Defne eskiden uyku oncelerine denk gelirdi avazi ciktigi kadar aglardi.4. Ayda bitti. Ama bu fitik cikmadan bi gece oncede ayni oyle aglamisti susturamamistik. Kendini ata ata aglamisti. Ay diyorum belki cocuk aylarca o fitigin agrisini cekti ben anlamadim.

Gerci dr bisi yok diyosa yoktur heralde. Sen icini bulandirma yine de. Ama bende sebepsiz aglayan bebek gormedim hic. Belki doymuyodur mama istiyosa :ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bende pazartesileri sevmem. Pazari severim aslinda ama bu ara onu da sevmiyorum. Favorim cumartesidir ama defne den beri cumartesiler de biirr pazartesiler de:gul:

:D
annem pazar gunlerı temizlik yapardı hep gıcık olurdum kucukken,babam da evde olurdu,bana garip bi sıkıntı gelirdi..
simdi de esim izin kullanamıyo hafta sonları o yuzden yine bi anlamı kalmadı benim icin pazar gununun..ama bn en cok cumayı severdim hep arkaasından 2 gun tatil gelio diye :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
annem pazar gunlerı temizlik yapardı hep gıcık olurdum kucukken,babam da evde olurdu,bana garip bi sıkıntı gelirdi..
simdi de esim izin kullanamıyo hafta sonları o yuzden yine bi anlamı kalmadı benim icin pazar gununun..ama bn en cok cumayı severdim hep arkaasından 2 gun tatil gelio diye :D

Annen calisiyomuydu ki pazarlari temizlik yapiyodu? Benimki calisiyodu . Herrr pazar sabahi guzel bi kahvalti arkasindan 5 karis suratla jet temizlik yapardi.:ne: sonra da sokaga cikmak isterdi. Ben o zamanlar baliktan nefret ederdim.illa balik yemege gidilirdi ben balikcida kofte yiyerek tarihe gecerdim:gul: ama aksam yine keyifli olmazdi ertesi gun is var okul var onun hazirligi. Pazar tatil gibi gelmez bana.

Babamlayken de en miskin gundur yani pazar. Agggir agiir kalk ,kahvalti et, otur tv seyret. Babam 10 kere uyur uyanir pzarlari bi yere cikmak istemez. Ayyy korkunc:gul:

Simdi de esimin gun saat sorunu yok. Pazarlari da bi yere cikmicaksak ben 1-2 saat x e ugrayayim deyiop arkadasinin dukkanina kacar. Bi yere de ciksak cikks pazar guzel degil:tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Annen calisiyomuydu ki pazarlari temizlik yapiyodu? Benimki calisiyodu . Herrr pazar sabahi guzel bi kahvalti arkasindan 5 karis suratla jet temizlik yapardi.:ne: sonra da sokaga cikmak isterdi. Ben o zamanlar baliktan nefret ederdim.illa balik yemege gidilirdi ben balikcida kofte yiyerek tarihe gecerdim:gul: ama aksam yine keyifli olmazdi ertesi gun is var okul var onun hazirligi. Pazar tatil gibi gelmez bana.

Babamlayken de en miskin gundur yani pazar. Agggir agiir kalk ,kahvalti et, otur tv seyret. Babam 10 kere uyur uyanir pzarlari bi yere cikmak istemez. Ayyy korkunc:gul:

Simdi de esimin gun saat sorunu yok. Pazarlari da bi yere cikmicaksak ben 1-2 saat x e ugrayayim deyiop arkadasinin dukkanina kacar. Bi yere de ciksak cikks pazar guzel degil:tskler:

calısmıyodu ama pazar gunu dediğin gibi ertesi gunun telası sarardı,okul hazırlıgı banyo,odev vs..ıyyy ıgrencc..
burdaki avm'ye pepee geldi bugun son,goturesim yok kalabalık diye ama bi yandan benimde cıkasım var off..bakalım

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116

Kulaklarım çınladı sabah sabah boşuna çınlamamış :)))) Günaydın pazar çiçekleri

Tepki
4
Cnm bizim dr da her muayene de kasigina bakiyodu. Sikiyodu vuruyodu bisiler yapiyodu ama cikmadi hic. Bende o an mi cikti acaba dicem ama buyuktu baya. Zaten diyorum ya dr da iyi farketmissiniz bravo ddi. Ay dedim ben cocugu aglarken hic ciplak gormedim demek. Defne eskiden uyku oncelerine denk gelirdi avazi ciktigi kadar aglardi.4. Ayda bitti. Ama bu fitik cikmadan bi gece oncede ayni oyle aglamisti susturamamistik. Kendini ata ata aglamisti. Ay diyorum belki cocuk aylarca o fitigin agrisini cekti ben anlamadim.

Gerci dr bisi yok diyosa yoktur heralde. Sen icini bulandirma yine de. Ama bende sebepsiz aglayan bebek gormedim hic. Belki doymuyodur mama istiyosa :ne:

mama içince susuyo
o an banada kızdı mama vermedim diye
mamayı içip uyuyo
ama bidaha olursa bende bakıcam b

Tepki
4
Bende pazartesileri sevmem. Pazari severim aslinda ama bu ara onu da sevmiyorum. Favorim cumartesidir ama defne den beri cumartesiler de biirr pazartesiler de:gul:

bu ne yaww
bambaşka biri olmuşsunn
silkenen acuukk bu zamanlar geçici bak büyüyorlarr yakında kendi kendilerine oynayacaklarr bize bağımlılıkları azalacak o zamann hep cumartesii olur sana :ne:

Tepki
4
sabah dokuzdan beri ayaktayım belim koptuu
dokuzda kalkar mehmet efendi kalktım temizlendik üzerini değiştirdik filan kahvaltı hazırladımm sabredemiyo mızık mızıkk
neyse peynirini zeytin filan yedi mız mız mız
tahinpekmezini unutmuşummm :ne:
onuda verdimm bu sefer karnı doyduu :ne:
eşime balık al fırınlayalım dedim gitmiş tam iki kilo hamsi almışş
bugün yarın yeriz artıkk
iki kilo hamsiyi temizledim kılçıklarınıda çıkarttım fırınladımm mehmete peynirli tarhana çorbsı pişirdimmm şimdide oturdum süt sağıyorumm
hamsiyi çok seviyo sıpaaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum kuusra bakma gerdim seni. Canım kılların bitiminde iyi sonuç alınmayacağı için önermiştir benim gittiğim yer. Hakkını helal et seni tedirgin ettim:(

helali hoş olsun Tanselim, kusura bakılacak bir durum yok ki... sen bişe yapmadın, sana söyleneni söyledin ki bence de en iyisini yaptın. ben olsam ben de söylerdim güzel arkadaşım benim... :huhuu::huhuu: sizler benim için arkadaştan ötesiniz, birbirimize doğru bildiğimizi söylemezsek bırak arkadaştan yakını arkadaş bile olamayız ki.... :huhuu::huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

alerji testi yaptılar mı? gerçi anlattıklarına bakılırsa ve mama içince geçiyorsa bilemicem...

bu arada hamsiye izin verdi mi doktorunuz? küçük balık ya o bakımdan...

Tepki
4
alerji testi yaptılar mı? gerçi anlattıklarına bakılırsa ve mama içince geçiyorsa bilemicem...

bu arada hamsiye izin verdi mi doktorunuz? küçük balık ya o bakımdan...

yok canım yaptırmadık
benimkinin canıda pek tatlıdır bi kere kan alsalar tamam artık 1 hafta çektirir bize :ne:
hamsiye izin verdi doktorumuz yiyor fırınlanmış olarak

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
uykum vaaaaaaaaaar çok yorgunum, gözlerimi açamıyorum yaaaa.

bu aradaaaaa minnoş bebişimizin hediyesini aldııııım, annemizin hediyesini dee bu hafta içi alıcam inşallaaaah. -kop-kop eh artık göz hesabı yapıcam don alımını, yazmadınız ki bedenlerinizi peeeeeeeeeh! -kizgin

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
küçük balık sakıncalımı sizin doktorunuz sakıncalımı dedi

evet, kılçıkları gözle görülemediğinden bizim boğazımıza batmasa bile onların boğazına batabilirmiş, ki cidden istersen hamsiyi pişirmeden önce kılçıklarını temizle ister pişirdikten sonra boyun kısmında ve kuyruk kısmında minicik minicik kılçıklar kalıyor...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar