2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
geçmiş olsun canım nasıl anlaşılırki

Valla ben aglarken bigun yikiyodum tesaduf bi bakti. Kasigin bi tarafi daha sis oldu. Oyle anladim. Defne cok aglamazdi ama dr cok agri yapar,cok aglar miydi falan dedi. Dirayetli cocukmus dedi. Ondan simdi aglayan her bebekten uyuzum olabilir mi diye

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaay bugün lazer için Laylamın gittiği güzellik merkezine gittim. Çok şirin bi yer, çalışanlar da çok sıcak. Arkadaş her ağdada ölüp ölüp dirilirim ben zati, narin bi insan olduuumdan. :D Kaşım bıyığım falan alınırken burnum tıkanır, gözlerimden yaşlar akar mahfolurum. Neyse ben lazeri kolay bişi sanıyodum. Yattım kurbanlık koyun gibi başladılar. Allahım yandım resmen yaaa öldüm öldüm dirildim. İlk seans zormuş ama çok hassassınız dedi kız, ben bildiiin yataktan düşeyazdım aaaay aman amaaaan oooooooy yandım diye diye. En zoru kukuyu açmaktı, çok utandım lan.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hala nasıl foto gönderecez bilmiyorum bende bişeyi beceremezsem uyuyamam haaaaa

evet ben de çözemedim işin o kısmını Laylam... Mesajına dönerse bizi de haberdar et yeeeevrııııııııım :huhuu:

Kisss simuusss,, koptum aksam aksamm heee:gul: demekk seviserekk girdiydinizzz:gul: ne guzell kizz niye inkar ediyonn,darisi bu seneye insallah:cicikadin::cicikadin:

Kız sevişerek girsek niye inkar ediiim :gul: gırgır şamata olsun diye yazdım onu :D

valla biri anlatsa inanmazdım kuzum. insan kendisine ait olmayan bir evde bu kadar rahat nasıl yer içer. artık göz olmasını olmamasını geçtim. çekinmezmi yaa??? nerde ne var adı gibi biliyordu. birgün çöpü boşlatırken en üstte bir ped paketi gördüm. sonra regl olunca paketimin bittiğini farkettim. onlardan bile kullanmış yüzsüz. üstelik bu durumda oramı buramı karıştırmış. pedlerimin bile nerde durduğunu biliyor. ama koca viledayı ve dolapta dolup taşan toz bezlerini görmemiş haspaaam. aman daha anlatmıycam. sinirden ölüyom sonra. Allah yolunu açık etsin...
canım sordum sormasına da, o vallahi çalışmadan analşılmaz :(

yaaa bence sen büyük bi sıkıntıdan kurtulmuşsun ben sana diyiiiim. şaka gibi.... :ne:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet ben de çözemedim işin o kısmını Laylam... Mesajına dönerse bizi de haberdar et yeeeevrııııııııım :huhuu:

Kız sevişerek girsek niye inkar ediiim :gul: gırgır şamata olsun diye yazdım onu :D

yaaa bence sen büyük bi sıkıntıdan kurtulmuşsun ben sana diyiiiim. şaka gibi.... :ne:

Bu senede oyle girmicen yani inadim inat diyosun:gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
psikolojimi altüst etti allahtan eşim sakin davranıyoda rahatlıyorum biraz yoksa valla ölmek istedim kaç kez
zaten biraz sinirlide bir çocuk
2 doktor gördü ikiside korktu ağlamasından elleri ayakları birbirine dolaştı
sonra bi doktor söylediler devlet hastanesindeymiş çok tecrübeli dediler ona götürdük
o doktor bişeyi yok bunun turp gibi gözlere bak cin gibi herşeyi anlıyo bu çocuk dedi
fenalığından ağlıyo dedi
öyle işte canım ara ara kuduruyo böyle
birde uyuma sorunumuz var
belfıtığı oldum ayaklarımda sallayamıyorum zaptedemiyorum devamlı hareket halinde beşiği sallanıyo yatırıyorum sallıyorum ama o kadar çok hareket ediyoki uyuyamıyo
kendini durduramıyo ve en sonunda ağlamaya başlıyo duramadığı için
yanıma alıp yatıyorum saçlarımı yola yola gözlerime parmaklarını soka soka uyuyakalıyo
izin vermesem ağlıyo
tek güzel şey çok sağlıklı besleniyo kereviz balkabağı brokoli yoğurt peynir çok seviyo
karışık sebze çorbalarıma bayılıyo daha hiç aburcubur yemedi bilmez istemez

öncelikle geçmiş olsun.bence hiçbir çocuk fenalığından ağlamaz, illa ki vardır bi sıkıntısı... benzer durum biz de 6 ay boyunca yaşadık... 6 aylıkken süt alerjisine bağlı enterokolit teşhisi kondu. 1 yaşına kadar hiçbir süt ürünü ya da içinde süt olan bir ürünü tükeymeyeceğiz, Allahın izniyle 1 yaş gibi geçecek dediler. beklemedeyiz..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ahahahaha simus yaa hic gulcregim yoktu orasi belli olmaz diyo :D hepimiz seviserek girelim bari anca beraber kanca beraber :D

ya bu arada bendee biktim bu kildan tuyden meselelerden bende dusunuyom epilasyon ama bu Allah in denizlisinde nere gidiyim hirayi birakcak kimsem de yok gidemiyom bu yuzden :( bide bugun tv de endokrinoloji uzmani soylediydi,ii aletlerin kullanildigi yerlerde yaptirilmaliymis aksi takdirde tekrarlama sansi oluyomus tuylenmenin

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
herkese iyi akşamlar
öncelikle Simuşummmmm geçmiş olsun ben sana özellikle anlatmadım bende ilk giderken yaptıranlar acı konusunda bana bişey demediler bende sana
nasıl memnun kaldınmı?ben seviyorum orayı özellikle çalışanları bi taraftan lazer yapıyolar bi taraftan muhabbet nasıl bitiyo anlamıyorum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ahahahaha simus yaa hic gulcregim yoktu orasi belli olmaz diyo :D hepimiz seviserek girelim bari anca beraber kanca beraber :D

ya bu arada bendee biktim bu kildan tuyden meselelerden bende dusunuyom epilasyon ama bu Allah in denizlisinde nere gidiyim hirayi birakcak kimsem de yok gidemiyom bu yuzden :( bide bugun tv de endokrinoloji uzmani soylediydi,ii aletlerin kullanildigi yerlerde yaptirilmaliymis aksi takdirde tekrarlama sansi oluyomus tuylenmenin

valla Bebikom, benim de kızı bırakacak yerim yok. O yüzden eşimle beraber gittik, onlar biraz dışarda gezdiler, biraz arabada takıldılar falan. Hııı kızın ateşi var şimdi biraz. Babası gene terletmiş, uyumuş, montunu soymadan yatırmış gene. İnşallah gene hasta etmeyiz, zaten gene hasta olursa bir daha evden çıkmaya tövbe edicem....

herkese iyi akşamlar
öncelikle Simuşummmmm geçmiş olsun ben sana özellikle anlatmadım bende ilk giderken yaptıranlar acı konusunda bana bişey demediler bende sana
nasıl memnun kaldınmı?ben seviyorum orayı özellikle çalışanları bi taraftan lazer yapıyolar bi taraftan muhabbet nasıl bitiyo anlamıyorum

vay arkadaş, kız niye söylemiyon acıyo diye. öldüm öldüm dirildim... ağlıcaktım az daha. her acıdığında bi dahakine böyle acımıcak dimi diye diye zıpladım. sonraki seanslar bu kadar acımıyo dimi?

bu arada üst bacağıma deneme amaçlı yaptılar, çünkü tüyler çok zayıfmış üst kısımda, görmeyebilir dediler. eğer dökülme olursa yapıcaklarmış üst kısma...

Simuş foto olayını hallettim Şahmaran anlatmış orda sende bak

tamam bakiiim :huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim üst bacaklardaki tüğlerde cansız bacak koltuk altı falan acımıyorda orası fena hemde çok fenaaa
kaça anlaştın?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
benim üst bacaklardaki tüğlerde cansız bacak koltuk altı falan acımıyorda orası fena hemde çok fenaaa
kaça anlaştın?

üst bacak hariç 4 e bölüp 1500 e anlaştım. ama kız bana bugün şöyle dedi: netice alırsak devam edelim, siz kendiniz bi bakın dökülme olup olmayacağına. eğer sıkıntı görürseniz devam etmeyiz. acaba beni sevmediler mi Laylam? istemiyolar mı kız bunlar beni :aglayan::aglayan::aglayan:

bende başta anlamadım sonra çözdüm yapacağın zaman sana detaylı anlatalım

eheheheh yarın tekrar bakiiim anlamazsan sen anlat bana örtmeniiiiiim :huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
orası belli olmaz cicim :deli: :deli:

:gul::gul::gul::gul: olmasin tabii, nrde hareket orda bereket dimiss atalarimizz.hem iknci bebe yilin ilk bebesi olur belkim.yilin ilk dk si dogalnlardan degil de olanlardan hi tv ye cikabulur muyuz onu bilemicem
Kukumu dedi birisi,sevismek mi dedi :D:D:D

Didi didi simmuss didii gordu, ben sende o isigi sende seviserek gircen:gul:

O degil de bugun biri dedi 21 aralik ta napcanizzzz? :ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar