2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla ben ıslak mendilde, huggıes'ın sütune tanımıyorum. şuan onurun aldıgı mavı ve beyaz prımam var kokusu o kadar berbat ki ikisinin de zorunluluktan kullanıyorum valla. çocugun elını falan silmıyorum öyle kokmasın ıstıyorum.

komilinin ıslak mendılını de Aden'e kullanmadım kendi ıslak mendılım komili. kokusu harıka. bı de şey var ya, unıbeybinin badem sütlü mendili onu da çok kullanıyorum Aden'e. 3lü paket halınde satılıyor her buldugumda alıyorum.

bez olarak hala prımayız. bi kere hagis aldım ıh ıhhh bı daha da asla almam. primaya devam. primanın bezlerı ıslak mendilinden güzel kokuyor yeminle.

Huggies ii gercekten bende genelde onu aliorum bukamadigimda prima aliorum bezdede halen molfixteyim prima icinde cevremde kullananlardan saptadigim kadariyla cisi tasirio bebikom akrabam sibel olmak uzere canli 2 sahit var simdilik bolee bezdede baby star denedim jeney willy denedin bimin bezi ama eymen hareketlenince en iyisinin molfix olduguna karar versim ne cis tasirio ne lastikleri yara yapio

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız yok be ne taşırması. ben gece gündüz bişeysi var aktıf bebek sızıntılara karşı korumalı 4 numara üstünde kıvırcık bi oğlanın resmı var ondan alıyorum. gece yatmadan bi vuruyorum bezi sabaha kadar onunla duruyor Aden. daha hiç geçtiğini görmedım ve oyle böyle çiş yapmıyor kuzum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
anlat bacım anlat dök içini.

anlat anlat ben de okuyom arada :D:D:D

Valla her gun ama istisnasiz her gun bir falsosu bir olayi var da bugunki artik yuzsuzlugunun top yaptigi nokta sanirim.
Oglenleri cay iciyormus hanimefendi.
Cay icmezse basi agriyormus ve cay da yaninda birsey olmadan icilmiyornus. Birseyler yemesi lazimmis.
Kendisi derin dondurucumdaki en az 10 paket sarilmis sigara boregimi cikarip cikarip cayla kizartip yedigi, onlarca en buyuk paket petibör biskuviyi,abartisiz kolilerce biskremi,eti cini,cokoprensi,keki,rulokati vv benim ne kadar nesfit,diyet biskuvi gibi urunlerimi bitirdigi icin evde birsey de kalmamis.
Ogle cayinda yemelik birseyler almaliymisim.
Eti diyet biskuviler de cok sert oluyomus yiyemiyomus onlari.
Oha ya. Cidden oha.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Huggies ii gercekten bende genelde onu aliorum bukamadigimda prima aliorum bezdede halen molfixteyim prima icinde cevremde kullananlardan saptadigim kadariyla cisi tasirio bebikom akrabam sibel olmak uzere canli 2 sahit var simdilik bolee bezdede baby star denedim jeney willy denedin bimin bezi ama eymen hareketlenince en iyisinin molfix olduguna karar versim ne cis tasirio ne lastikleri yara yapio

kız yok be ne taşırması. ben gece gündüz bişeysi var aktıf bebek sızıntılara karşı korumalı 4 numara üstünde kıvırcık bi oğlanın resmı var ondan alıyorum. gece yatmadan bi vuruyorum bezi sabaha kadar onunla duruyor Aden. daha hiç geçtiğini görmedım ve oyle böyle çiş yapmıyor kuzum.
ben doğumdan önce epeyce huggıes stoklamıştım ama hiç memnun kalmadım onlar bitince prima almaya başladık halada prima kullanıyorum aktif baby olanın 4 nosunu ıslak mendilde nıvea soft kullanıyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Valla her gun ama istisnasiz her gun bir falsosu bir olayi var da bugunki artik yuzsuzlugunun top yaptigi nokta sanirim.
Cay icmezse basi agriyormus ve cay da yaninda birsey olmadan icilmiyornus. Birseyler yemesi lazimmis.
Kendisi derin dondurucumdaki en az 10 paket sarilmis sigara boregimi cikarip cikarip cayla kizartip yedigi, onlarca en buyuk paket petibör biskuviyi,abartisiz kolilerce biskremi,eti cini,cokoprensi,keki,rulokati vv benim ne kadar nesfit,diyet biskuvi gibi urunlerimi bitirdigi icin evde birsey de kalmamis.
Oha ya. Cidden oha.
yıvvrum sen en iyisi ona küçük bi kantin aç anca doyar ohaaa dediğin kadar varmış bu yüzsüzlükte insanların olduğuna inanmıyorum yaa

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Oha ya. Cidden oha.

yuhh be canım... daha başka ne istiyomuş.. anam söylerkende utanmıyor ya hani.. ona şaşırıyorum...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahah babuş yarıldım. teyze sizin evi babuş mini bakkal sanıyo zaar. ahahahahahah... lafa bak çayın yanında bişi yemesi gerekıyormuş ama bilmem ne biskuvısı çok sert oluymuş yıyemıyormuş. ve acıl babuşun teyzeye bişeyler kaıpı gelmesı lazımmış.

keşke soraydın bakkala gıdıp abur cubur aldıktan sonra odama çekilebilir miyim sahip dıye. ahahahhaa yüzsüzzzzzzzzz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dostluklarda sanalmış canım
yolandanın üyeliği iptal olmuş ve yeni üyelik almış srekli takip ediyodu değişik nickli biri okudum yazdıklarını filan yolandaymış
bir derdim var bölümüne devamlı yazıyo ama mesaj atıpta ben yolnadayım demedi
kaç kez farklı topiklerde denk geldik napıyosun demedi
kendisini bildiğimi bilmiyo bende sormadım konuşmadım hiç
famir yazdan beri girmiyo zaten ve girsede o karatayda yeni dostlar buldu bizi hiç araryıp sormuyodu zaten
nugyada zaten girmiyodu siteye neruda filan hiç girmiyo herkes dağıldı gitti
ben 80 kiloyum
doğumdan sonra tam 7 ay kolikti mehmet gece gündüz ağladı değil kendime bakmak tuvalete gidemedim kabustu çok ağladım inanki ölmek istedim
lohusalıkta kötü geçti lohusalık depresyonu oldum anlayacağın yeni kendime geldim
bu hafta spora ve diyete başlıyorum sonrasındada estetik yaptırıcam canım
eşimde destek verdi komple karın gerdirme yaptırıcam ya burda yada başka şehirde iyi bir doktor bulunca tabiki
işler güçlerde bitmiyo çocuğun çorbası günlük yoğurt mayalaması bize ayrı yemek filan hiç bitmiyo
emmeyide bıraktı sağıp içiriyorum

Kiyamamm yaa kolikti demek:( olsun cnmm allah baska dert vermesin. Bak gecmis gitmis ne guzel. Pazarlara cikmaya baslamis pasa:bebecik

Baslayalimm beraber baslayalim. Gerci ben 2 ay oldu diyete baslayali ama bi arpa boyu yol katetmedim. 2 kg verdim ancak. Bi kilo verip durumu gorsem bende gerdiririm belki:eller:

Neyse sen gezz dolass bakalim bi ara muhabbet ederiz uzun uzun.

Kizz sen beni nasil buldun pekii?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kendisi derin dondurucumdaki en az 10 paket sarilmis sigara boregimi cikarip cikarip cayla kizartip yedigi, onlarca en buyuk
paket petibör biskuviyi,abartisiz kolilerce biskremi,eti cini,cokoprensi,keki,rulokati vv benim ne kadar nesfit,diyet biskuvi gibi urunlerimi bitirdigi icin evde birsey de kalmamis.
Oha ya. Cidden oha.

Ayyyyyhhhhh teyze aldi goturdu beni valllaa:gul: kac kilo bu kadin allasen:gul:

Babuss normald kim yiyiyo kiz bunlari? Alma bi donem eve hicbisi dicem ama istemiss kadin:ne: maasindan duss en iyisi. Ya herkes cay yaninda bisiler sever de 2-3 biskuvi yersin yani. Napiyo bu bi demligi kendi mi iciyo. Evine mi goturuyo acaba dicem ama yapmaz heralde o kadar?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar en tuhafima giden de utanmadan abur cuburunu benden nasil istiyor.
Nasil yuzuu kizarmiyor.
Istemeye cok alismis ya bu kadin yada bende bi tuhaflik var.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ecrincim esim cok abur cubur alir. Genelde de toptancidan alisveris eder abur cuburlari icin. Rulokati mesela 20li paketlerde alir. Atiyorum cokoprensi 50lili kolide alir balkona dizer. Uzun bi sure ordan yer. Bitince yine alir.
Kadin onlara dadandi.
Ben pek yemedigim icin nice sonra farkettim bu abur cubur yeme huyunu.
Zaten sonradan dillendirmeye de basladi.
Ama baslarda az da olsa cekincesi vardi.
Simdi cekinmiyor da. Devamli yiyecegi seylerden istiyor.
Bana yogurt al domatesim bitti salataligim bitti bilmem ne.
Bi sira bi de adanin sebze meyvelerine dadanmaya basladi.
Evvelde asla yemezdi adaya ait olanlari.
Simdi adaya kabak aliyorum mesela. Ertesi gun bakiyorum kizartip yemis.
Yenene icene laf etmeyi kendime yakistiramiyorum asla gozume de gelmez de artik bu yuzsuzluk halini aldi.
95 kg filan sanirim bu arada.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahah aklıma şey geldi. hababm sınıfının diğer versıyonlarında perran kutman kendine asıldığını sanan şener şen'in kendisine hanım göbeği tatlısı sunmasının ardından dellenip adamın kulağına tatlıları sokarken diyor ya;

al sana hanım göbeeee, al sana bilmem kimin parmağı diye. aklıma o sahne geldi bırden. o teyzeyi alacan karşına, rulokatları burun deliklerine sokarken al sana rulokat, al sana bilmem kimin serti bisküvisi, al sana abur cubur diye diye verecen ayarı teyzeye.

haspam pek de yüzsüz ayol. ahahahahhaa ben yıldız tilbe ayarındaki ayarsız insanları severim. saflıklarından yaparlar genelde. ama böyle şam şeytanı olup sevimsiz sevimsiz istediğini yaptırmaya çalışan ayarsızlara kılım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
üşenmedim aradım buldum ve o dıyalogu aynen aktarıyrum.

hafize ana: buyrun efendim bu da bilo ağadan* afiye olsun.
hürrem hoca: bu ne?
badi ekrem: ne ne ?
h: bu.
b: tatlı.
h: ama ne tatlısı onu söyleyin.
b: valla karışık bir tatlı.
h: isimlerini istiyorum.
b: hanım göbeği, dilber dudağı, vezir parmağı (burda vezir parmağını eline alıp sallamaktadır).
h: tuh terbiyesiz.
b: canım bana ne bağırıyorsunuz, tatlıları ben mi yaptım.
h: bana müstehcen tatlılar yedirmek istiyorsunuz.
b: estağfurullah, bu da nerden çıktı.
h: ne demek vezir parmağı, ne demek, hem de benim gibi gencecik bir kıza, ben bunu kendime hakaret sayıyorum, laf atma sayıyorum, tecavüze yeltenme sayıyorum.
b:*rica ederim efendim.
h: buyrun bir müstehcen laf daha, "rica ediyorum" altında yatan anlamı bir ben bilirim, aklaksızlar, terbiyesizler, (burda tatlıları badinin eline yüzüne yedirmektedir) al sana, al sana vezir parmağı, al sana hanım göbeği, al sana, al sana dilber dudağı, al sana bilmem kimin parmağı.

ahahahahahahhaha...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim esim cok abur cubur alir. Genelde de toptancidan alisveris eder abur cuburlari icin. Rulokati mesela 20li paketlerde alir. Atiyorum cokoprensi 50lili kolide alir balkona dizer. Uzun bi sure ordan yer. Bitince yine alir.
Kadin onlara dadandi.
Ben pek yemedigim icin nice sonra farkettim bu abur cubur yeme huyunu.
Zaten sonradan dillendirmeye de basladi.
Ama baslarda az da olsa cekincesi vardi.
Simdi cekinmiyor da. Devamli yiyecegi seylerden istiyor.
Bana yogurt al domatesim bitti salataligim bitti bilmem ne.
Bi sira bi de adanin sebze meyvelerine dadanmaya basladi.
Evvelde asla yemezdi adaya ait olanlari.
Simdi adaya kabak aliyorum mesela. Ertesi gun bakiyorum kizartip yemis.
Yenene icene laf etmeyi kendime yakistiramiyorum asla gozume de gelmez de artik bu yuzsuzluk halini aldi.
95 kg filan sanirim bu arada.

kizartma yapmaya usenmiyo demek ki helal olsun. Esin yiyiyosa almadan olmaz tabi.madem kendine yemek pisiriyor gorevine yemek yapmayi da ekle cnm. Cocuga harcicagi vakitten aar diceksin ama zaten kendine pisirmek icin ugrasio masallah. Kendine pisirirken aksam yemegini de yap dersen belki kendine de yapmaktan vazgecer.

Valla babuss balkodaki kolilere salca olan evide kurcukluyodur. Demek cok bos kaliyo. Cocuk iste nihayet saliyosun odaya kendi kendine oynuyo. Hanimda o kadarrr vakit var kii cay dmleyip iciyo. Cocugu yeni birine alistirmak zor gelebilir ama isten cikarmayi dusunmuyosan karsina al kons cnm. Patron sensin. Cok istiyosa yaninda getirsin biskuvisini. Maaasini veriyosun yemegini yiyiyo bide bes cayi atistirmaligini mi karsilican. Azcik edep yok insanlarda yahu.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Allahom kiz yerlerdeyim cilgin gozumden yas geldi

Babusum guselim hakikaten sabirlisin ben olsam totosuna tekmeyi basardim yavrum sen hatunun maasina mi yetiscen abur cubur primine kinkaldiki maasini geciodur bu madem haspamin ac kakinca basi agriormus yaninda tasisin abur cuburburunu gerzek sinirnoldum yaa bu bas baya insan somurmek 95 kg degil bu gidisle 150 yi boylar bu cingene

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kizartma yapmaya usenmiyo demek ki helal olsun. Esin yiyiyosa almadan olmaz tabi.madem kendine yemek pisiriyor gorevine yemek yapmayi da ekle cnm. Cocuga harcicagi vakitten aar diceksin ama zaten kendine pisirmek icin ugrasio masallah. Kendine pisirirken aksam yemegini de yap dersen belki kendine de yapmaktan vazgecer.

Valla babuss balkodaki kolilere salca olan evide kurcukluyodur. Demek cok bos kaliyo. Cocuk iste nihayet saliyosun odaya kendi kendine oynuyo. Hanimda o kadarrr vakit var kii cay dmleyip iciyo. Cocugu yeni birine alistirmak zor gelebilir ama isten cikarmayi dusunmuyosan karsina al kons cnm. Patron sensin. Cok istiyosa yaninda getirsin biskuvisini. Maaasini veriyosun yemegini yiyiyo bide bes cayi atistirmaligini mi karsilican. Azcik edep yok insanlarda yahu.

Ada gunduz guzel uyuyo masallah ecrincim.
Kendine ayiracak en az 4 saati var yani.
Ben yemek yapmasini istemiyorum iki sebebi var onu da basina buyruk bir hale getirip bokunu cikarir. Bir sure sonra benim karar verdigim degil kendi istedigi yemekler pismeye baslar ve sana yardim icin yapiyorum bahanesinin arkasina siginilir.
Ikincisi de yemeklerini hic begenmiyorum.
Kaldiki benim yemegim hep oluyor kendisine de birakiyorum.
Ama misal kurufasulye pilav salata yemek istemiyor hanim.
O yemekler dolap bekliyor bizimkisi kizartma yapiyor yogurtlu ama sadece k3ndine kadarlik yada birek cikarip kizartiyo.
Sarmalardan cikarip pisirip yiyo kendine kadarlik.
Cok yuzsuz ya inanamazsin.
Gecen kayinpederimin verdigi coraplar vardi toptanci kendisi. Bunlari begendim b3n aliyorum bilgin olsun dedi kadin. Oha oldum yine.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş bence kafa bi kadın o. kafa yani. kafa bi milyonm.

burdan kendisine şöyle demek istıyorum.

neyin kafasını yaşıyosun ablam sen?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
babus,
yolla o kadını bana sen :) benim tersim acayip terstir anında benzetirim dayanamam hic :D
hakediyo bu kadın artk oha 95 kg masallahh ya fil kadar olmus daha ne

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizlar aklimda iken bebeklerin dislerinin bakimini nasil yapiosunuz? Esim ne zamandir bir urunden bahsediodu bana nenedent die almanyadan siparisle getirtiliomus dun almis getirmis denedim her ne ise silikondan dis fircasi tuyleride silikon bole bas barmagina geciriosun 6 ay 2 yas arasi bebeklere ozel bisi macunuda var mercimek tanesi koyup fircalisiosun eymenin pek hosuna gitti iyide temizliyo gib hem damaklarida fircaliosun rahatlatiormus dentinox cikarmis bunuda dis cikarirken kullandigimiz jel urunun firmasitmis en guseli simdiden bebege bir aliskanlik katar once oyun gibi sonra sonra bilecek nenoldugunu kendi fircaliycak dis fircasi ile

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Babuscum isine karismak gibi olmasin ama tam gun 0-6 yas arasi cok gusel kresler var bacim bu kadinla ugrascagina adayi oraya gondersen hem arkadaslari olur hem aklin kalmaz kamera sistemli filan hep burda cok bilindik gurdal cocuk yuvasi var kolejlerin anaojullari var max 1000 tl ye sabahtan aksama mukemmel bakiolar bebeklere her gun hemde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar