valla ben ıslak mendilde, huggıes'ın sütune tanımıyorum. şuan onurun aldıgı mavı ve beyaz prımam var kokusu o kadar berbat ki ikisinin de zorunluluktan kullanıyorum valla. çocugun elını falan silmıyorum öyle kokmasın ıstıyorum.
komilinin ıslak mendılını de Aden'e kullanmadım kendi ıslak mendılım komili. kokusu harıka. bı de şey var ya, unıbeybinin badem sütlü mendili onu da çok kullanıyorum Aden'e. 3lü paket halınde satılıyor her buldugumda alıyorum.
bez olarak hala prımayız. bi kere hagis aldım ıh ıhhh bı daha da asla almam. primaya devam. primanın bezlerı ıslak mendilinden güzel kokuyor yeminle.
Huggies ii gercekten bende genelde onu aliorum bukamadigimda prima aliorum bezdede halen molfixteyim prima icinde cevremde kullananlardan saptadigim kadariyla cisi tasirio bebikom akrabam sibel olmak uzere canli 2 sahit var simdilik bolee bezdede baby star denedim jeney willy denedin bimin bezi ama eymen hareketlenince en iyisinin molfix olduguna karar versim ne cis tasirio ne lastikleri yara yapio