2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

o kulak yolma işi bizdede var hatta kendisininkini bitiriyor babasınınkide yırtmış
iyi düşünmüşsün hiç olmazsa ikiniz birden uykusuz kalmayın
çok para anacım 600 lira ben ayda 300 veriyorum ama benimki paket fiyatı aylık ödemeyide ben ayarladım gelince anlat nasıl geçti

Laylam yaaa ben kazıklanıyom o zaman, iptal mi etsem naaapsaaaaam.... Senin gittiğin yer neresi ve nerde?

Gunaydinnn kizlarrr.. Herkes ne istedigini yazmamiss:ne:

Ayy biz artik ev kusuu oluruzz bol bol,burdayizz. Defne hatun sokakta cekilcek gibi degil.
Bu arada zara da ve izmirgaz da tanidigi olan var mi:D

Günaydın Ecrincim. Kız yazmıyoz ki istek, çünkü herkes gönlünden geçeni alıcak... Para sınırı da koymadık. Annelerimiz çok zevkli bebeklerimizi de tanıyoruz. E çok şükür hiçbirinin de bi ihtiyacı yok doğum öncesindeki gibi. O yüzden istek yapılmıyo :eller:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla beni de yoldan çıkarıyonuz heeee

Laylam bak öyle pratik bi süpürgeye de ihtiyacım var. Kız ben çalışıyom diye evi hiç sallamamışım meğersem, şimdi içinde yaşadıkça yaşadıkça her gün bi eksik görüyorum. Düşün bak tencerelerim bile çok eksikmiş meğersem 2 tane aldım ama daha da almam lazım. Çalışırken yemek memek yapmıyodum ki anasını
satiiim hemen hemen her gün ya dışarda yiyoduk ya öyle kahvaltı makarna çorba balık formatında atıştırıyoduk. :D:D:D

İzz simuss benn calismiyodum ama bi fark yok:ne: insan yasadikca anliyo eksigini. Mesela evlenirken herkes bi karafli bardak tk mi alir ya. Ben onu istemem dedim almadim. Kafami nereye dogru vurayim bilmiyorum simdi. Gecen gun cay makinem bozuldu kiii en cok kullandigim sey. Kettle im yoktu ayrica kaldim bi kuru caydanliga. 3 gun evvel caydanligi ocakta unutmusum klimada popomu isitmaya calismaktan o da yandi :D benimmtencere yakmisligim da cok oldundan evde 2 tane tencerem var. İnatla almisken iyisini alayim diye haaala alabildigim yok dedim yeni eve tasincaz ihtiyac listesi yapayim herkes sorcak ya ne istiyosun diye. Ev hediyesi babinda. Listeyi goren kacar. Yinede kapiya asmak niyetindeyim:D

Hiiii butun eksiklerimin yaninda bi de istediklerim var.

Yogurt makinesi,kahve makinesi, kati meyve sikacagi gibi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yevrummmmmm.. bi kave içelim karşıklı istersen :D :D

ehehehe cok iy7iymiş Laylam ... ufd b evet ne zaman ne zaman?
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgtgelogggggggggggggggg
mn
n mmmr
fttfh t
öööööööööö

İçelim yavrum, gel bana bak bende damla sakızlı türk kahvesi var en halisinden izmirden geldi :D:D

ay ben onun tontik ellerine parmaklarına kurban olurum yerim yeriiiiiiiiiiiiim :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
İzz simuss benn calismiyodum ama bi fark yok:ne: insan yasadikca anliyo eksigini. Mesela evlenirken herkes bi karafli bardak tk mi alir ya. Ben onu istemem dedim almadim. Kafami nereye dogru vurayim bilmiyorum simdi. Gecen gun cay makinem bozuldu kiii en cok kullandigim sey. Kettle im yoktu ayrica kaldim bi kuru caydanliga. 3 gun evvel caydanligi ocakta unutmusum klimada popomu isitmaya calismaktan o da yandi :D benimmtencere yakmisligim da cok oldundan evde 2 tane tencerem var. İnatla almisken iyisini alayim diye haaala alabildigim yok dedim yeni eve tasincaz ihtiyac listesi yapayim herkes sorcak ya ne istiyosun diye. Ev hediyesi babinda. Listeyi goren kacar. Yinede kapiya asmak niyetindeyim:D

belkide en dogrusunu yapıyosun liste yapmakla.. bugüne kadar ben anneme bile şu lazım diyebilmek için çok zorlandım hep... niyeyse .. soruyolar söyle di mi? yok çıkmıyor benden...
yapmak lazım belkide.. :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Karaflı bardak ne ola kız? Ben bilmiyom hiç

Benim çay makinam da yok hep kuru çaydanlıkla yapıyom ahahahhaha :Deli: Bence de sen yap listeyi as kapıya, ne demişler; isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2. yoksam böyle değil myidi ahahahahhahahhaa kafayı yedim la ben :D:D:D

Bu arada kozalak arkadaşın mı Ecrincim?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay oglumda yazışacakmış sizle :D
hoşgeldin babuşcum yazıyo yukarıda :D

ecrin naber hatun ses ver kız azcuk....

İyi pikemm yaa napayimm . Dfne yi buyutmeye calisiyorum. Ayni zamanda ev hanimi olmaya calisiyorum. Bide is bulmaya calisiyorum. Cokk kotu bi donemdeyim . Hersey belirsizz bi askida o yuzden sikiliyorum yani. Siz nabiyosunuzz asill.
Laylam yaaa ben kazıklanıyom o zaman, iptal mi etsem naaapsaaaaam.... Senin gittiğin yer neresi ve nerde?

Günaydın Ecrincim. Kız yazmıyoz ki istek, çünkü herkes gönlünden geçeni alıcak... Para sınırı da koymadık. Annelerimiz çok zevkli bebeklerimizi de tanıyoruz. E çok şükür hiçbirinin de bi ihtiyacı yok doğum öncesindeki gibi. O yüzden istek yapılmıyo :eller:

Heeeee o zqman ne istemediginizi yazaydiniz yaa kiz ben okudum gecmiste oyle bisi. Yazdim Bide teyzecim onumuzdeki kisa bile cok oldugundan kiyafet almayabilirsin diye. Bak donup silicem simdi. Gerci kiyafet de alirsa seve seve. Giyer saklariz diye not dustum ama .. Sonucta onun ne sevdigi muhim. Lilacsimin aldigi elbiseyi yeni yeni giymeye basladik mesela. Opuyoruzzz onu burdannn koccamann:kedim:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
belkide en dogrusunu yapıyosun liste yapmakla.. bugüne kadar ben anneme bile şu lazım diyebilmek için çok zorlandım hep... niyeyse .. soruyolar söyle di mi? yok çıkmıyor benden...
yapmak lazım belkide.. :D

al benden de o kadar... kız çok utanıyorum ben de söylemeye niyeyse... böyle bi kızarırım bozarırım falan. ama aslında söylemek lazım. hem karşındaki daha doğru ve rahat seçim yapar hem senin ihtiyacın karşılanmış olur...

di

sen bilirsin hayatım hangi hastaneydi bi bakıyım makinaları neymiş
ben Batıkentde Pelay güzellik merkezine gidiyorum komşumun kızı gitti ondan duyup gittim şimdilik memnunum

büyük ortadoğu tıp merkezi Laylam. demetevler tarafında. var mıdır internette detaylı bilgileri bilmiyorum. valla bakasan çok makbule geçer... çok sevinirim... :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
İyi pikemm yaa napayimm . Dfne yi buyutmeye calisiyorum. Ayni zamanda ev hanimi olmaya calisiyorum. Bide is bulmaya calisiyorum. Cokk kotu bi donemdeyim . Hersey belirsizz bi askida o yuzden sikiliyorum yani. Siz nabiyosunuzz asill.

Heeeee o zqman ne istemediginizi yazaydiniz yaa kiz ben okudum gecmiste oyle bisi. Yazdim Bide teyzecim onumuzdeki kisa bile cok oldugundan kiyafet almayabilirsin diye. Bak donup silicem simdi. Gerci kiyafet de alirsa seve seve. Giyer saklariz diye not dustum ama .. Sonucta onun ne sevdigi muhim. Lilacsimin aldigi elbiseyi yeni yeni giymeye basladik mesela. Opuyoruzzz onu burdannn koccamann:kedim:

bizde aynen canım bi degişiklik yok.. iş bulmamışmıydın sen?

ben laylama alıyorum o bana söyledi ne istedigini derrmişim... sen kıyafetmi istemiyosun? ne olabilir sence o zaman? boşver kız silme gören görmiştür zaten :D :D

al benden de o kadar... kız çok utanıyorum ben de söylemeye niyeyse... böyle bi kızarırım bozarırım falan. ama aslında söylemek lazım. hem karşındaki daha doğru ve rahat seçim yapar hem senin ihtiyacın karşılanmış olur...

büyük ortadoğu tıp merkezi Laylam. demetevler tarafında. var mıdır internette detaylı bilgileri bilmiyorum. valla bakasan çok makbule geçer... çok sevinirim... :huhuu:

bence de söylemek lazım simuşummm... da söyleyecek yeri koymamışlar bana... eheheh :D :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yok cnm degill. Baktim dun eklemis profiline bi goz attim onayladim. Yeni uye galiba. :tskler: cayy makinesi candirr. Hayat kurtarir.

Pikkkemmm yoksaa bana sen mii alcannn.. itiraff edinn gariiii. Kimmm aliyo bana ?
Evet liste iyi fikir ama listedeki kadar adam yok hediye alcak :gul:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

biliyorum orayı baktım ama hiçbir bilgi vermemişler
gidersen sor ne çeşit lazer kullanıyosunuz diye unutma
şimdi ben ve oğlum yatmaya gidiyoruz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yok cnm degill. Baktim dun eklemis profiline bi goz attim onayladim. Yeni uye galiba. :tskler: cayy makinesi candirr. Hayat kurtarir.

Pikkkemmm yoksaa bana sen mii alcannn.. itiraff edinn gariiii. Kimmm aliyo bana ?

kız hergün sırayla alıyorum ben bugün lilacsa alıyorum yarınım boşşşşşşşş :D yarın alabülürüm sana.. bugün doluyum... dün Laylamdı mesela öncesi gün Nazom... gidiyo böyle böyle...

sen son zamanlarda ugramadıgın için kaçırdın sanırsam... ama iyi bak güzel geliyosun oltaya :D yarın sor bana :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Durunnn kizzz arkadasimmisss... Ama kim bilmiyorumm henuzz. Bana sitem etmis ama kim oldugunu dememis:tskler:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey? ama amaaaaa... bize senin arkadaşın olduuuunu söylediiiiiii

biliyorum orayı baktım ama hiçbir bilgi vermemişler
gidersen sor ne çeşit lazer kullanıyosunuz diye unutma
şimdi ben ve oğlum yatmaya gidiyoruz

saol Lylam evet sana söyleyince ben de baktım, paso anlatıp durmuşlar... tamam sorayım bakalım... hadi size iyi uykular balııım muaaah muaaaaah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kız hergün sırayla alıyorum ben bugün lilacsa alıyorum yarınım boşşşşşşşş :D yarın alabülürüm sana.. bugün doluyum... dün Laylamdı mesela öncesi gün Nazom... gidiyo böyle böyle...

sen son zamanlarda ugramadıgın için kaçırdın sanırsam... ama iyi bak güzel geliyosun oltaya :D yarın sor bana :D

Heee aynali sazann derlerr bana:D unutmamm bakk yarinn sorcam sana ona gore

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar