2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
öhöömmm öhöömmm...

Günaydın kızlar...
nasılsınız yavruslar nasıl ?
Little; yeni bakıcı serüveniniz hayırlı olsun umarım icine sinen birini bulursun sizin icin en iyi olanı olsun insalah..

Simuş,yarısmada basarılar diliyorum efem ;) Duru simdiden yarısmalarda boy gostertmeye basladı desene zillim :huhuu:
hee bu arada sana ozel msj attım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
öhöömmm öhöömmm...

Günaydın kızlar...
nasılsınız yavruslar nasıl ?
Little; yeni bakıcı serüveniniz hayırlı olsun umarım icine sinen birini bulursun sizin icin en iyi olanı olsun insalah..

Simuş,yarısmada basarılar diliyorum efem ;) Duru simdiden yarısmalarda boy gostertmeye basladı desene zillim :huhuu:
hee bu arada sana ozel msj attım

iyidir yeevrııım senden naber? Hira balım nasıl? Alındı efem mesajınız.... :) bu arada teşekkür ederiz, henüz girişimde bulunamadık ya kaçırmazsak yarışmayı :D

günaydın şekerpareler... simuşcum ohhhhhh sefan olsun benide oglum saçımı çekerek yüzüme vurarak uyandırdı bugün :D :D :D

günaydın Pikoşum. daha yeni kendime geliyorum şaka gibi :D

bu kız gene dudağımı patlattı yaaa geçen gün cep tlf uyla vurup sağ tarafı kanatmıştı, bugün de kafa attı sol tarafımı şişirdi. hayırlısı olsun...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ancak gelebildim hatun kısmısı... şöyle bi baktım fazla da okuyamadım ama evet evet 2. çocuk olmalı artık. yaşlarımız geçmeye başladı. bı de evet kardeş candır.

sonra simoşum aden de geçen elindeki oyuncakla benim burunla kaş aramı yardı. bildiğn yardı ama. kanadı falan. ehe. kızamadım da bön bön baktı suratıma ben cırlayınca. ehehehe kuzu..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın LAylammmm balım gıymetlimm elentürük elentürünk sana :D :huhuu::huhuu::huhuu:

Gökceee yevrummmmmmm öperimk... elektürünk taze bitti bknz. yukarısı öpücükle idare ediver borcum olsun :D :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzellerrrr

ALINTI YAPAMIYORUM.neden acaba ? neysem ben aklımda kalanları yazayım

lidil canımallah yardımcın olsun.umarım gönlüne göre bi bakıcı bulursun tuniş nunişimize :)

yarısmamı varmıs.tam anlamadım ama.ağlayan bebek mi lazım :) laylamm kayranın bende bi tane ağlayan resmi var cok datlu ağlıyor orda gönderiyim sana da bi bak.koyarsın belkim.

bu arada ne öpüşüyosunuz bakim beni öpen elektrik alanda yok:smileymix:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben bilmem senden elektrük alamazsam ondan elektürük alamazsam nasıl çalışır o beden haberın var mı senin?

ben bilmem derhal masamda taze sıkılmış 1000 kw elektrık istıyorum. saksı değilim ben anneyim.

gittim doldurdum oglumun pohlarını temizlerken al yevrummmm 1000 degil ne kadar istersen....:huhuu:
Günaydın pikoşum hemen aldım elektriğimi kendime geldim valla:gul:

evek hehehe :D nasılsın tatlım?

günaydın güzellerrrr

ALINTI YAPAMIYORUM.neden acaba ? neysem ben aklımda kalanları yazayım

lidil canımallah yardımcın olsun.umarım gönlüne göre bi bakıcı bulursun tuniş nunişimize :)

yarısmamı varmıs.tam anlamadım ama.ağlayan bebek mi lazım :) laylamm kayranın bende bi tane ağlayan resmi var cok datlu ağlıyor orda gönderiyim sana da bi bak.koyarsın belkim.

bu arada ne öpüşüyosunuz bakim beni öpen elektrik alanda yok:smileymix:

günaydın Nazom :huhuu::huhuu:

simuşşşşşş nerdesin ballı kaymagımmmmm??

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya tam başagrım tutmuşken simuşum liste yapmıştı ama gözümü açıp bakamadım... sonrada hiç üstünde durulmadı o listenin....:ne:
kim kime alıyooooooo :smileylove::smileylove:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
adengokce+, layla55+, pikecan+, simurganka01+

huhuuuuu nerdesiniz yaa sesiniz cıkmıyor valla işi gücü bıraktım siz burdasınız diye.eloşta durmuyo zaten

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Pikoşum ne yapayım yıvvrum hergün aynı şeyleri yapmaktan otomatiğe bağladım :)
Nazom sen nasılsın balım Eloş ne yapıyor acep ? Simuşta Durunun fotosunu koyacak en güzel ve en çirkin diye iki katagoriyse ikimizde foto koyabiliriz

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
eloşun fotoğrafcıda resmini cektirdim ablasının 9 aylıkken bi resmini cektirmiştik aynı elbise duruyordu elaya giydirdim saclarınıda ablasınınkiler gibi yaptık ama ela aynı pozu vermedi fotoğrafcıda gıcıktı zaten.ama merak ediyorum resmi onu alıp gelim bari..öperim siziiii

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar