2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

aaaaa sen hala ordamısın tamam bende ....
halledecem sıkma canını:hediye:

o bilkisayar bana gelene kadar da çıkmam ordan Laylam.. rüyalarıma giriyo.. hasretinden yanıp tutuşuyorum.. bitsin artık bu vuslat... gelsin bana bilgisyarım...

detay vereyim...
mac book pro
17 inç
i7 işlemci

duyrulur ehehe :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
en detaylısından...

babuşcum arayı uzatmadan gel....

Laylam kolay gelsin yevrüm.. kalkıp benimde yemek yapmam lazım..... ama burda muhabbet çok güzel geliyo.. ama adam aç aç da gelicek birazdan....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
babuş gitti.. telefonuda bozukmus artıkın gelemes o hedayelerden önce yani söyleyenbiliriz bi nevi amme hizmeti görev bilinci lütfen arkadaslar...bana alan burdaysa desin..

beeeeeeeeeeen :D

Laylam işte şimdi faka bastın. ben ev adresimi vaermedim ki benim eski bakıcı açar bakar sinir olurum diye. okula gelcek

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;

Selim hasta:( Allahım bebişlerimizi hep korusun anne olmak ne zormuş bugün bidaha anladım. Dün selim iştahsızdı, gece biuyandım selimin ateşi yüksek. 38.1 idi. hemen calpol verdim. Sabah hemen doktora götürüdk. Boğazı kızarmış. antibiyotik verdi bide boğaz kültürü aldı. eger beta mikrobu çıkarsa bide iğne vurulacak. Sabahtan beri sadece emiyor. o Kadar keyifsiz anlatamam. çiçek gibi hemen soldu:(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Merhaba Kızlar;

Selim hasta:( Allahım bebişlerimizi hep korusun anne olmak ne zormuş bugün bidaha anladım. Dün selim iştahsızdı, gece biuyandım selimin ateşi yüksek. 38.1 idi. hemen calpol verdim. Sabah hemen doktora götürüdk. Boğazı kızarmış. antibiyotik verdi bide boğaz kültürü aldı. eger beta mikrobu çıkarsa bide iğne vurulacak. Sabahtan beri sadece emiyor. o Kadar keyifsiz anlatamam. çiçek gibi hemen soldu:(
ay kıyamam minnoşa yaa.. çok geçmiş olsun canım.. insanın tüm neşesi gidiyor minnoşlar hasta olunca....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Merhaba Kızlar;

geçmiş olsun canım :( tez zamanda iyileşsin inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar