banaaaaaaaaa banaaaaaaa.. gittin aldın bilkisayarımı de mi? onu yolladın.. bence bildim ki ben.. eyooo en birinci oldum.. :sevindirikasli: geliyo bilkisyar eyoooo :sevindirikasli::sevindirikasli:
amaaaaa süprizi bozdun olmadı böyle
banaaaaaaaaa banaaaaaaa.. gittin aldın bilkisayarımı de mi? onu yolladın.. bence bildim ki ben.. eyooo en birinci oldum.. :sevindirikasli: geliyo bilkisyar eyoooo :sevindirikasli::sevindirikasli:
aaaaa sen hala ordamısın tamam bende ....
halledecem sıkma canını:hediye:
aaaaa sen hala ordamısın tamam bende ....
halledecem sıkma canını:hediye:
insanın kızı olmayınca arada olabülüyorrr şeker. toka da takıyordum saçları kesmeden önce
bana gönderdiysen yarın gelir
doğru diyosun ben Ela ve Duruyla idare ederim artık benim oğlanın toka takacak saçıda yok
o zaman gelir evdemisin yarın:gul:
sen bana bi araba almadın ama babus aldı işte...sen bilgisayar al zati...küsüz demi bizz unuttum bak yine..
ben söylüyorum kime aldığımı nasılsa yok burda...
e süle yevrümmmmmm....
ben mutfağa gidiyorum yemek faslı başlıyorrrrrrr
akşam görüşelimmmm byyyy
babuş gitti.. telefonuda bozukmus artıkın gelemes o hedayelerden önce yani söyleyenbiliriz bi nevi amme hizmeti görev bilinci lütfen arkadaslar...bana alan burdaysa desin..
beeeeeeeeeeen
Laylam işte şimdi faka bastın. ben ev adresimi vaermedim ki benim eski bakıcı açar bakar sinir olurum diye. okula gelcek
beeeeeeeeeeen
Laylam işte şimdi faka bastın. ben ev adresimi vaermedim ki benim eski bakıcı açar bakar sinir olurum diye. okula gelcek
ay kıyamam minnoşa yaa.. çok geçmiş olsun canım.. insanın tüm neşesi gidiyor minnoşlar hasta olunca....Merhaba Kızlar;
Selim hastaAllahım bebişlerimizi hep korusun anne olmak ne zormuş bugün bidaha anladım. Dün selim iştahsızdı, gece biuyandım selimin ateşi yüksek. 38.1 idi. hemen calpol verdim. Sabah hemen doktora götürüdk. Boğazı kızarmış. antibiyotik verdi bide boğaz kültürü aldı. eger beta mikrobu çıkarsa bide iğne vurulacak. Sabahtan beri sadece emiyor. o Kadar keyifsiz anlatamam. çiçek gibi hemen soldu
ay kıyamam minnoşa yaa.. çok geçmiş olsun canım.. insanın tüm neşesi gidiyor minnoşlar hasta olunca....
Merhaba Kızlar;
Selim hastaAllahım bebişlerimizi hep korusun anne olmak ne zormuş bugün bidaha anladım. Dün selim iştahsızdı, gece biuyandım selimin ateşi yüksek. 38.1 idi. hemen calpol verdim. Sabah hemen doktora götürüdk. Boğazı kızarmış. antibiyotik verdi bide boğaz kültürü aldı. eger beta mikrobu çıkarsa bide iğne vurulacak. Sabahtan beri sadece emiyor. o Kadar keyifsiz anlatamam. çiçek gibi hemen soldu