Yavriiimmmmm
Ada olmus iste tuna
anaaaaaaaa.. cidden mi?
espürü mü ??
annem kıyamam ona ben..akıllı kuzuTuna annemi görünce ağlıyor kucağına almıyor diye :ilknur:
hehee babusum layla her isteyene şapkasından cıkarıp alıyo hediye....kihh kihhhhh...mesaj at yeter..Hanfendüler ben geri geldim. Layla bize hediye mi aliyomus dogru mu duydum
Ohooohooooo koptum hakkat nazom,en bomba akrabalar sende kiz
Bu da lidoşun rengi ama...
Nazom da hayatimin rengini yapmis
Füme kocaman bi araba istersen benimkini veriim nazom
Bagajina orta boy bir fil sigiyor anam.:dance:
Boylece bana yeni araba almak zorunda kalbiler kocam
Belki espirik belki de diil.
Belki yarin belki yarindan da yakin.:deli:
Nih
Ay bu cok zevkli seneye de ben cekiim kurayi nolüüür :deli:
kıs yoksa lidıl bana alıyoda ondan mı ses çıkarmıyo? ha olabilir bemce...
ııııııı lidılcım Tunama maşallah subanallah çok şeker annesi....
hıı bide hedaye olarak bise bitek mac bilkisayarlarından lasım canım.. 2 -3 sayfa önce parasını yazdım.. ucuz bişey yani...
Nazoma ben aliyorum hedaye.
Hatta aldim bile.
Fume citroen picasso dizel
bu arada o tuna böcüğünü yerim ben yerimmm.........bandana takmıs essek.kız güzeli pisss cingen..cok datlu ya....
pikoşş valla dedin dedin daha da bana hediye almazsan mektubu keserim haberin ola...
işte buuuuuuuu....pikoş bak isteyenin bi yüzü hızır gibi yetişti babusum...artık noel babaya ihtiyacım kalmadı...
bu arada analar günü çekilişini ben yapcam..kurdesen döktüm valla meraktan...herkes bana alcak..ben de kendime....aha içime gökçe kaçtı sanırım...))
ya bende sabahtan beri demedigim kimse kalmadı ya nazom.. bakalım belki bi hayırsever duyar sesümü aha
vayyyyyyyyyyyyy muhabbet ilerlemiş yokluğumda
Babuş ben herkese hediye alıyorum Layla yaz boşluk bırak 3030 sms at :kahkaha:
Little benim yakışıklı Tunamı kız gibi yapmışsın derhal çıkartınız onu zira oğluşun yakışıklılığını gölgeleyebilir:kahkaha:
Ayrıca hediyemi kargoya verdim bakalım kime gidecek
elden vermeyen ne olsun o zaman...:yeniyıl:yevrümm sen buraya gel elden vericem sana hedayeni bak cidden...
Little benim yakışıklı Tunamı kız gibi yapmışsın derhal çıkartınız onu zira oğluşun yakışıklılığını gölgeleyebilir:kahkaha: