2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

puhahahaha koptum.az önce aradı noel baba..sesinde bi kibarlık bi cilve..akşama eksik bişey varmı askım dedi inceden yok dedim....kibar kibar...peki ela nasıl,huysuz mu dedi..yok fena değil dedim..hımmm o zaman.sapkadan ne cıkacak görmek istermisin dedi...anında sesim değişti..günüm var benim..carsamba..kıç kadar arabayla markete gidicem..taşıcam pişircem dedim..kapa kapaaa telefonu dedi,,sence mesaj ulasmısmıdır yerine sapkadan araba cıkarmı laylam de bana...

haaa haaaa:kahkaha::kahkaha:
gösterecek anyayı konyayı gene kibar adam telefonda bişey dememiş eve gelişini bekle belki bir buket arabayla gelir dimi Pikoş

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
eheheh anam kibar kibar randevuylamı oluyor Nazom :D :D
ulaşmıştır bemce.. kesin yarın yada daha yakın... ama ben anladıysam yakın o büyük araba yanim ... :D

tabi canım öyle mesaj cekmeye basladıysa,günün olmadık saatlerinde zırt pırt arıyosa hemen biliyorum artık ben...cok naziktir kendileri....:uzulme:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

gösterecek anyayı konyayı gene kibar adam telefonda bişey dememiş eve gelişini bekle belki bir buket arabayla gelir dimi Pikoş

pissss umut fakirin ekmeğidir..az teselli etsen ölün demii...

kızzz bana ne zamandır çiçek almıyo kocam bak o geldi aklıma..

en son brezilyadan tropik orkide getirmişti..o da teee kaç ay önce..vay uyuz kocam..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben balımın elbiselerini ütülemeye gidiyorum küsüm sana laylam bi teselli vermedin hee alır demedin.hep mualefet hep mualefet...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

pissss umut fakirin ekmeğidir..az teselli etsen ölün demii...

kızzz bana ne zamandır çiçek almıyo kocam bak o geldi aklıma..

en son brezilyadan tropik orkide getirmişti..o da teee kaç ay önce..vay uyuz kocam..

ayyyy havaya bak brezilyadan tropik orkide almış
burdaki papatyalar neyine yetmiyooo

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

bemce kesin gelir Laylam.. ben korktum nazomdan o isterse vuuuuuu önünde duran engel tanımas...

tabi canım öyle mesaj cekmeye basladıysa,günün olmadık saatlerinde zırt pırt arıyosa hemen biliyorum artık ben...cok naziktir kendileri....:uzulme:

ehehe :D :D iyi metodmuş ehehe :D

ben çiçek almayı hiç sevmiyorum Nazom .. pek tercik etmiyorum onun yerine bilgisayar yada bilgisayar parçaları alıp gelsin eşim bana... ekstradan Ram olursa bak en nadide orkidedir benim için :D :D

(bu arada singapura gitsin ordan getirsin orkideyi.. en güzel orkideler orda oluyor) gittimde biliyorum :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bemce kesin gelir Laylam.. ben korktum nazomdan o isterse vuuuuuu önünde duran engel tanımas...

ehehe :D :D iyi metodmuş ehehe :D

ben çiçek almayı hiç sevmiyorum Nazom .. pek tercik etmiyorum onun yerine bilgisayar yada bilgisayar parçaları alıp gelsin eşim bana... ekstradan Ram olursa bak en nadide orkidedir benim için :D :D

(bu arada singapura gitsin ordan getirsin orkideyi.. en güzel orkideler orda oluyor) gittimde biliyorum :D :D

sanada bir buket laptopla gelsin kocanı hemen ara:kahkaha:
yavrummm havanızı yirim sizin :smileylove:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hıı benim eşimde her yıl ocak şubat mart çiçek toplamaya gider (iş için) yani gideris birlikte.. ordan yerde buldugu çiçekleri koparır koparır verir ay bu çok güzelmiş pikacu diyerekten :D :D

anammmm ne romantik pikacu
ben bir evlilik yıl dönümümde beklediğim hediye yerine çiçek göndermiş eşime telefon açıp lütfen bana çiçek yerine başka şeyler al dedim o gün bu gündür adam bana çicek almıyo:cilgindans:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ben bir evlilik yıl dönümümde beklediğim hediye yerine çiçek göndermiş eşime telefon açıp lütfen bana çiçek yerine başka şeyler al dedim o gün bu gündür adam bana çicek almıyo:cilgindans:

abowwww laylam senden de korktum ya yevrümmmmmmm.... adamın hevesini kursagında bırakmış, belkim sen demeden vericekti elden :D :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ayyyy havaya bak brezilyadan tropik orkide almış
burdaki papatyalar neyine yetmiyooo

hahayttt havamız olsun azcık kız onlarıda havaalanından almış rezil son anda aklına geldim herhal...

hiç romantik bulmadım sizi layla hanım...daha da ciçek almam sana :)

bu arada en güzeli pikosumun yerden toplanıp verilen cicekleriymiş..benim ki çiçek toplasa bana gider ossuruk çiçeğini bulur yeminle..adama dereotu al diyorum akdeniz yeşilliği varya kızarık kıvırcığın yandan yemişi ondan alıp geliyor.bitki özürlü benim kocam..

singapura gitmedi henüz ve lütfen eloş azcık büyüyene kadar gitmesin..ben takılamıyorum kocamın peşine..birlikte gidelim insallah..o zaman orkidelerimi elden alırım belkim pikoşum..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hahayttt havamız olsun azcık kız onlarıda havaalanından almış rezil son anda aklına geldim herhal...

hiç romantik bulmadım sizi layla hanım...daha da ciçek almam sana :)

bu arada en güzeli pikosumun yerden toplanıp verilen cicekleriymiş..benim ki çiçek toplasa bana gider ossuruk çiçeğini bulur yeminle..adama dereotu al diyorum akdeniz yeşilliği varya kızarık kıvırcığın yandan yemişi ondan alıp geliyor.bitki özürlü benim kocam..

singapura gitmedi henüz ve lütfen eloş azcık büyüyene kadar gitmesin..ben takılamıyorum kocamın peşine..birlikte gidelim insallah..o zaman orkidelerimi elden alırım belkim pikoşum..

inşallah Nazom.. beraber gidin tabee... en küseli öyle...
yılbaşında da buraya gelin hatta :D :D

yettim gari nerdesin oraya geliyorm:savasciasli:

ha oglanı doyurdum.. şimdi kendi azcuk oynasın bende kuşlarıma bi bakayım :D :D :D

hemen davetiye yolladum canummm...
Ne çabuk bitirdin ütüyü ?
bizden geçti yıvvrum romantiği siz gençler yapın:uzgun:

hmm bende hiç yokmuş o romantiklikten.. neyse ki eşimde de pk yok :D anca yerde buldugu börtü böcükle işte ahahah :D :D

zaten bizden de geçti laylam...:D :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ne çabuk bitirdin ütüyü ?
bizden geçti yıvvrum romantiği siz gençler yapın:uzgun:

sadece eloşunkiler vardı teyzoş...diyene bak yas daha 30 bile değil hatunun..gençler yapsın der...:sevindirikasli:

bugünde burası bize kaldı.nerde kızlar acabası..özlem olurdu o da yok.keyfimi yok acabası:smileylove:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar