2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Pikoşum sen eski rengine dön yıvvrum biriniz dedim ikiniz birden değişdirdiniz Nazom ateş kırmızısını seçti nedense:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Layla reminde Kayranın minnak ayakları varya bide şimdi çek aynı resmi bakalım ne olmuş o minnak ayaklar...

aaaaaaa evet hiç düşünmedim bak bunu şimdi çekemem kilotlu çorap var çıkaramamda akşam pijama merasiminde çekerim
3.5 aylıktı orda ayaklarımız şimdi fırından yeni çıkmış somun ekmeği gibi:))

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yeniyılda yeni bi bilkisayar istiyorum ben... mac olsun tabiikide.. hem çalışabileyim hemde herşeyi yapayım.... benimki eskidi iyice degiştirmek lasım...
ımmmmmmmm yani içinizden geliyosa alın bemce bana ... fiyatıda bişey degil canımmm 5.000 - 6.000 TL arasında ... hiççççç lafı olmas yanim :D :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

kızz Nazom haladan sonra amcayada koptum :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

bu renk seni açtı bebişim yakıştı yakıştı

eşimin nadide sülalesii
yeniyılda yeni bi bilkisayar istiyorum ben... mac olsun tabiikide.. hem çalışabileyim hemde herşeyi yapayım.... benimki eskidi iyice degiştirmek lasım...
ımmmmmmmm yani içinizden geliyosa alın bemce bana ... fiyatıda bişey degil canımmm 5.000 - 6.000 TL arasında ... hiççççç lafı olmas yanim :D :D

bu konuda sana yardım edebilcek birini tanıyorum...hadi bill

yada dur acele adres ver.sana bi cıngıraklı bide sapkalısından yolladım mı degil mac tan bi bilgisayar macı satın alır valla kocan

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayıp ettin yıvvrum 5000nin 6000nin lafımı olur en güzelini alırımda bir daha para lafı etme istediğini Layla yaz boşuk bırak 3030 sms at iki gün içinde elinde öperim:gul::gul:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

eşimin nadide sülalesii

bu konuda sana yardım edebilcek birini tanıyorum...hadi bill

yada dur acele adres ver.sana bi cıngıraklı bide sapkalısından yolladım mı degil mac tan bi bilgisayar macı satın alır valla kocan

hmmm milli piyango ikramiyesi mi Nazom? ehehe.... valla çalışsam ilk işim olurdu almak ama sıra buna gelene kadar... pıyyyyy... eşimede al diyemem ki şimdi araba degişecek ama burdamıyız bilmiyoruz herşey askıda kaldı ya ondan bizde ne yapacagımızı şaşırdık valla Nazom....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ayıp ettin yıvvrum 5000nin 6000nin lafımı olur en güzelini alırımda bir daha para lafı etme istediğini Layla yaz boşuk bırak 3030 sms at iki gün içinde elinde öperim:gul::gul:

ahaha :D hahhh duymak istedigim cevap :D yürü be laylam.... ahada mesaj

LAYLA bize bilkisyar al.. Nazomada araba al...
3030 LAYLA
bende yeni yılda yeni bi araba istiyorum valla.kocaman beyaz bir araba..eğer kocaman beyaz olmazsa orta boy lacivert olsun...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hmmm milli piyango ikramiyesi mi Nazom? ehehe.... valla çalışsam ilk işim olurdu almak ama sıra buna gelene kadar... pıyyyyy... eşimede al diyemem ki şimdi araba degişecek ama burdamıyız bilmiyoruz herşey askıda kaldı ya ondan bizde ne yapacagımızı şaşırdık valla Nazom....

hıhııı bi nevi ikramiye balım.öyle de denebilir:sevindirikasli: valla bu bilinmezler benide sinir ediyor..eşimin yeni iş yeri hayalleri,evin kredisi gelmesi gereken ama gelmeyen alacaklar bu ara herseyi ertelemek zorunda kalıyoruz..bende daha rahat edebileceğim bi araba istiyorum bagajı kıç kadar benimkinin bi bebek arabasıyla doluyor..ama gel gör ki şimdi eşime diyemem bunu değiştirelim önceliğimiz bu olsun.

bana yine hasret,bana yine yollar eyvahh....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hıhııı bi nevi ikramiye balım.öyle de denebilir:sevindirikasli: valla bu bilinmezler benide sinir ediyor..eşimin yeni iş yeri hayalleri,evin kredisi gelmesi gereken ama gelmeyen alacaklar bu ara herseyi ertelemek zorunda kalıyoruz..bende daha rahat edebileceğim bi araba istiyorum bagajı kıç kadar benimkinin bi bebek arabasıyla doluyor..ama gel gör ki şimdi eşime diyemem bunu değiştirelim önceliğimiz bu olsun.

işte o sorun (küçük bagaj) bizde de var nazom .. bide burda tek arabayız... digeri istanbulda o kocaman ama garajda çürümekle meşgul şimdi... bizde küçücük arabaya kaldık.. gideicez diyede bişey yapamıyoruz... bende herşeyin askıda kalmasından sıkıldım biraz...
neyse herşeyin hayırlısı olsun diyelim....önümüze bakalım... layy layy lommmmmmm :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bu şarkının üstüne yine bi şarkıyla devam edelim
Yetinmeyi bilir misin,
Sana verdiği kadarıyla hayatın?
Hoş, bilsen de bilmesen de

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

yok artık :ayk:arabayıda noel babadan iste:kahkaha:

puhahahaha koptum.az önce aradı noel baba..sesinde bi kibarlık bi cilve..akşama eksik bişey varmı askım dedi inceden yok dedim....kibar kibar...peki ela nasıl,huysuz mu dedi..yok fena değil dedim..hımmm o zaman.sapkadan ne cıkacak görmek istermisin dedi...anında sesim değişti..günüm var benim..carsamba..kıç kadar arabayla markete gidicem..taşıcam pişircem dedim..kapa kapaaa telefonu dedi,,sence mesaj ulasmısmıdır yerine sapkadan araba cıkarmı laylam de bana...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

puhahahaha koptum.az önce aradı noel baba..sesinde bi kibarlık bi cilve..akşama eksik bişey varmı askım dedi inceden yok dedim....kibar kibar...peki ela nasıl,huysuz mu dedi..yok fena değil dedim..hımmm o zaman.sapkadan ne cıkacak görmek istermisin dedi...anında sesim değişti..günüm var benim..carsamba..kıç kadar arabayla markete gidicem..taşıcam pişircem dedim..kapa kapaaa telefonu dedi,,sence mesaj ulasmısmıdır yerine sapkadan araba cıkarmı laylam de bana...

eheheh anam kibar kibar randevuylamı oluyor Nazom :D :D
ulaşmıştır bemce.. kesin yarın yada daha yakın... ama ben anladıysam yakın o büyük araba yanim ... :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar