2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sadece eloşunkiler vardı teyzoş...diyene bak yas daha 30 bile değil hatunun..gençler yapsın der...:sevindirikasli:

bugünde burası bize kaldı.nerde kızlar acabası..özlem olurdu o da yok.keyfimi yok acabası:smileylove:

benimde var yapacak yerlerim ağrıyor
dimi yaşım kaç başım kaç ki böyle konuşuyorm bende bi tuhafım
Simuşumun işi var heralde yoksa gelirdi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kuzuşlar ve anneleri,

hava ne soğuk ya, dondum... ama büyük bir başarıyla hediyemizi kargoladık. umarım beğenirsin sevgili hediyedaşımız

ya biz bu kuzuları niye netten de olsa yüzyüze görüştürmüyoz ya? aklıma geldi. yapsak ya öyle bir güzellik :sevindirikasli:

selam canım...burda da hava buzzzzzzzz gibi...haha ne tatlı olurlardı..ama ela bilgisayarı gördüğü an tuşlarını cıkartıp yalamaya calısıyor..:sevindirikasli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
haa hazır babuş burdayken diyim de bitsin bari zaten annem kargoya da vermiş gelir 2-3 güne.. lidilım ben sana alıyorummmmmmmm.. gerçi kız minnoşa alayım dediydim ama size çıkıncada çok sevindim yevrümmmmmm.. güle güle giysin minnoş :D :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

yes bebişim kayseri cumhuriyetinden...orası kendine has bi yerleşim birimi insanıda kendine has..adamları gezmeye götürdük..elanın arabasından ötürü asansöre biniyoz ya hep beraber...ela asansörün en kalabalık olduğu anlardan birinde zart diye ossurdu tam benim kucağımdayken...ben kızarıp bozardım bi millet kıss kıss gülüştü...ama esas bomba kayserili amcamızdan geldi adam sıkılmadan elayı fırsat bilip ossurdu arkadaki çiften gelen cümle..askım bebekler bu kadarlıkken lahana dolması yiyebiliyomu.....

Ohooohooooo koptum hakkat nazom,en bomba akrabalar sende kiz :)

çok güzel olmuş nazom.... bak bende degiştirdim :D ama sonra ikimisde laylamın renginden yapalım ehehe :D :D
Bu da lidoşun rengi ama...
Nazom da hayatimin rengini yapmis :p

bende yeni yılda yeni bi araba istiyorum valla.kocaman beyaz bir araba..eğer kocaman beyaz olmazsa orta boy lacivert olsun...

Füme kocaman bi araba istersen benimkini veriim nazom :)
Bagajina orta boy bir fil sigiyor anam.:dance:
Boylece bana yeni araba almak zorunda kalbiler kocam :p

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bak yaaaaaaa.... belkim lidilıma alıyorum ... haksız rekabet olüyörrr :D :D

Annneeeeaaaammmm nidalari arasinda masamdaki evraki talükati nasil tarumar edip ajandama ulastim, nasil sayfalari karistirip listeyi buldum, nasil listede parmagimi gezdirip pikosun ustunde durdurdum bilemezsin yane.
Inme iniyodu bi tarafima :D
Baktim ki lidil diil de nazoma aliyomus bu zilli bi oh cektim.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Annneeeeaaaammmm nidalari arasinda masamdaki evraki talükati nasil tarumar edip ajandama ulastim, nasil sayfalari karistirip listeyi buldum, nasil listede parmagimi gezdirip pikosun ustunde durdurdum bilemezsin yane.
Inme iniyodu bi tarafima :D
Baktim ki lidil diil de nazoma aliyomus bu zilli bi oh cektim.

hııı tüf ya... ben nazoma dedimki zaten sana alıyorum diye ta en başından... uyanmasın diye lidiılm diyodum şimdi... ama Nazo anladı ya şimdi babuş... tüf yaaaa.... ama belkim anlamas espürü gibi söyledik ya....
belkim sana alıyorum Nazom.. belkim lidılımaa... :D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar