2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Nedense bugun bi keyifsizim kizlar ya.
Canim calismak istemiyo,islerim cok yogun.
Aksam sirket yemegi var ona da hic mi hic gidesim yok.
Ne giyecegimi bilmiyorum. Nasil bir ortam olacak bilmiyorum...
Evde yatasim var upuzunnnnn...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
geçmiş olsun pikoşum...bende süpürge yaparken dün alev aldı sandım belimi şimdi sanki oraya ateş koymus gibi yanıyor ama bilemedim ne hal oldu...hayırlısı olsun :vecihi:

babus bende bişiy yapmak istemiyorum bugun.hava manyak kapalı kar yağdı sabah..ve benim çarsamba günüm var hemde bende..ama bende hiçç gayret yok...offf poffffff:smileylove:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Nedense bugun bi keyifsizim kizlar ya.
Canim calismak istemiyo,islerim cok yogun.
Aksam sirket yemegi var ona da hic mi hic gidesim yok.
Ne giyecegimi bilmiyorum. Nasil bir ortam olacak bilmiyorum...
Evde yatasim var upuzunnnnn...
yemeğe gidersen belki açılırsın iyi gelir değişiklik belki kendine getirir
selam güzellerrr..

hooo hooo hoooo (laylam bu kısım senin için):kahkaha:

:yeniyıl::yeniyıl::yeniyıl: selam Nazommmm
dün pazar değilmiydi ne süpürgesi yaptın yahu

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Size komik bişey anlatayım
Kayrayı uyuttum yatağında sonra uyandı bağrıyo odaya girdim ağzında yüzünde beyazbeyaz bişeyler var ayyyyy ne göreyim benim oğlan fare gibi korkuluğun kenarını kemirmiş daha yeni çıkan dişleriyle az uz değil yani gülermisin ağlarmısın:iyyyy:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

yemeğe gidersen belki açılırsın iyi gelir değişiklik belki kendine getirir

:yeniyıl::yeniyıl::yeniyıl: selam Nazommmm
dün pazar değilmiydi ne süpürgesi yaptın yahu

yatılı misafirim var didiydim ammmaaaa biri beni dinlememiş hiççç...aklın noel babanın şapkasında kaldı demiii...:dance:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kayrayı uyuttum yatağında sonra uyandı bağrıyo odaya girdim ağzında yüzünde beyazbeyaz bişeyler var ayyyyy ne göreyim benim oğlan fare gibi korkuluğun kenarını kemirmiş daha yeni çıkan dişleriyle az uz değil yani gülermisin ağlarmısın:iyyyy:

:)))))))))) aç bırakıyosun oğluşumuuu aç...yatağı kemirmiş heee..hahahha korktum bak kayradan şimdi...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
çok teşekkür ederim canlar... nazom sanada geçmiş olsun...

babuşcum dışarı çıkmak zor olsada belkim çıktıgında iyi gelir? benimde hiçbişey yapasım yoktu sabahtan bakanlıga oturma iznini halletmeye gittim o bile bi havamı degiştirdi... hep aynı şeyleri yapmak yoruyo insanı... bazen düzen kırmak iyi gelebiliyor.. umarım sanada iyi gelir yemek..
kıs ennnnnnnn topuklusundan bi ayakkabı giy :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

enemmmmm minnoşa bak...:D bende onu yerim ama....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

amannn unutkan oldum he hatırladım Kayseri Cumhuriyetindendi dimi
kimin aklının noel şapkasında kaldığı meçhul

yes bebişim kayseri cumhuriyetinden...orası kendine has bi yerleşim birimi insanıda kendine has..adamları gezmeye götürdük..elanın arabasından ötürü asansöre biniyoz ya hep beraber...ela asansörün en kalabalık olduğu anlardan birinde zart diye ossurdu tam benim kucağımdayken...ben kızarıp bozardım bi millet kıss kıss gülüştü...ama esas bomba kayserili amcamızdan geldi adam sıkılmadan elayı fırsat bilip ossurdu arkadaki çiften gelen cümle..askım bebekler bu kadarlıkken lahana dolması yiyebiliyomu.....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

yes bebişim kayseri cumhuriyetinden...orası kendine has bi yerleşim birimi insanıda kendine has..adamları gezmeye götürdük..elanın arabasından ötürü asansöre biniyoz ya hep beraber...ela asansörün en kalabalık olduğu anlardan birinde zart diye ossurdu tam benim kucağımdayken...ben kızarıp bozardım bi millet kıss kıss gülüştü...ama esas bomba kayserili amcamızdan geldi adam sıkılmadan elayı fırsat bilip ossurdu arkadaki çiften gelen cümle..askım bebekler bu kadarlıkken lahana dolması yiyebiliyomu.....

puuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
ay canım sıkıldıkca bunu okur okur gülerim... hoş osuruga gülenin osuruk kadar aklı yok demişler ama varsın olsun :D :D

LAYLAM bak kızardımdım..... bi deneme olsun bakalım... sankim başkası yazmış gibi gelirse dönerim eski rengime :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

kızz Nazom haladan sonra amcayada koptum :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
puuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

LAYLAM bak kızardımdım..... bi deneme olsun bakalım... sankim başkası yazmış gibi gelirse dönerim eski rengime :D :D

bu renk seni açtı bebişim yakıştı yakıştı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar