Selam kuzular. Nasılsınız?
hamd olsun tatlım? sen nasılsın.. minnoş prenses nasıl?
Selam kuzular. Nasılsınız?
merhaba kuşum nasılsın? minnoş ayakta oyun istiyor kalamıyorum başında... ballı papatyam nasıl?
ayy hediye topigine baktım şimdiye kadar gördügüm hediyeleri çoooooook begendim.. kıs nasılda zevkli hatunlarsınız.. yüreginize saglık... lidılcımda akşam koyucakmış resmini gelmiş sanırım hediyesi...
Selammmmmm kızlarr ne yapıyosunuz bakem?
anaaaa ne biliyon kız?ajan Pikoş
:gulegule: selam Laylam ballı kaymağıııııım, naapalım kıçımı koyabildim sonunda sandalyeye. bakalım bu keyif kaç dakika daha sürecek :deli: sen nasılsın? Kayram nasıl oldu?
iyilik Simuşum Kayroşu şimdi uyuttum azcık oturayım dedim bu gece Kayra kalkmadan sabahladı çok sevindim ama bu seferde büyük oğlum uyutmadı gece korkmuş kabus görmüş önce yanıma yat dedi sonra git dedi sonra benim yanıma geldi yani küçük uyudu büyük rahat bırakmadı Kayrada verdiğim ilaçlardan uyuyordu birkaç gündür bugün son gün ilaçların iyileşti şükür sen ne yaptın kardeşin ordamı hala?
aaaaanaaaaaa abooooooo. kız bunlar büyüyncede mi geliyolartüh beee bi gün Kayra balım sana izin vermiş ama onda da uyuyamamışsın... demek ki kısmetinde yokmuş Laylam :gul: sağlık olsun
Kayramın iyileşmesine de çok sevindim annesi, darısı diğer hasta kuzularımızın başına.
Kardeşim burda evet, evi süpürüp sildirdim kıza sabahtan, çalıştırıyom zilliyi ahaha :gul::gul:
bu arada yılbaşı çamımı aldım, süslerimin bi kısmını aldım bi kısmını da internetten aldım bugün yarın gelirler inşallah :elif: çok heyecanlıyım :deli:
Selam izmirden guseller nasilsiniz ozledim hepiciginizi gorumcemler arasinda gidip geliyorum dogum yapti tatlis bi oglan oldu omer faruk
Eymene gelince teyzeleri kuzenleri arasinda sasirdi 19 aylik bebek 14 aylik bebek ve 4,5 yasindaki kuzeni arasinda sasti kaldi bizimki erva oyuncaklarini elinden aldikca agladi ilk kez bebek gormus tabi yavrum bilmiokineyse durumlar boyle kizlar simdi kardesimdeyim yarin sabah doncem yine gorumcemlere ...daha 1 hafta izmirdeyim opuorum sizleri kendinize ii bakin
valla simuşumu bende özledim .. gece hep birlikte muhabbet etmelerimizi özledim..
aynen canımya..
meraba şekerler.. benim dün acayip sırtım mı belim mi ne o tuttu.. kımıldıyamadım... bide agır belfıtıgı var bende korktum cidden ne oluyoruz diye... bugün daha iyiyim ama pusuda bekliyo biliyorum ..bi ters hareketime bakıyo... enemmmmm olmasın bişey ya ne yaparım
geçmiş olsun datlum bel ağrısı zor annemde 10 gündür kötüymüş iğne oluyor geceleri uyuyamıyormuş yazık
yarın yine doktora gidecek sende dikkat et Noyanı kucağına falan çok alma eğilirken dizlerini kırda eğil
geçmiş olsun pikoşum...bende süpürge yaparken dün alev aldı sandım belimi şimdi sanki oraya ateş koymus gibi yanıyor ama bilemedim ne hal oldu...hayırlısı olsun
babus bende bişiy yapmak istemiyorum bugun.hava manyak kapalı kar yağdı sabah..ve benim çarsamba günüm var hemde bende..ama bende hiçç gayret yok...offf poffffff:smileylove:
Size komik bişey anlatayım
Kayrayı uyuttum yatağında sonra uyandı bağrıyo odaya girdim ağzında yüzünde beyazbeyaz bişeyler var ayyyyy ne göreyim benim oğlan fare gibi korkuluğun kenarını kemirmiş daha yeni çıkan dişleriyle az uz değil yani gülermisin ağlarmısın:iyyyy:
yatılı misafirim var didiydim ammmaaaa biri beni dinlememiş hiççç...aklın noel babanın şapkasında kaldı demiii...:dance:
yes bebişim kayseri cumhuriyetinden...orası kendine has bi yerleşim birimi insanıda kendine has..adamları gezmeye götürdük..elanın arabasından ötürü asansöre biniyoz ya hep beraber...ela asansörün en kalabalık olduğu anlardan birinde zart diye ossurdu tam benim kucağımdayken...ben kızarıp bozardım bi millet kıss kıss gülüştü...ama esas bomba kayserili amcamızdan geldi adam sıkılmadan elayı fırsat bilip ossurdu arkadaki çiften gelen cümle..askım bebekler bu kadarlıkken lahana dolması yiyebiliyomu.....
simuşşşşşşşşşşşşşşşşş gelsene simuşşşşşşşşşşşşş...........:elif::elif:
bende yeni yılda yeni bi araba istiyorum valla.kocaman beyaz bir araba..eğer kocaman beyaz olmazsa orta boy lacivert olsun...
arada geliyorlar
Batur uyanmazsaydı ne güzel deliksiz uyuyacakmışım kısmet olmadı amaaaannnnnnnnnnnn alıştık zaten uykuda neymiş
Misafirliğe geldi abla kül kedisi muamelesimi yaptı yazık
şaka şaka iyi yapmışsın senenin birkaç günü faydaları dokunsun dimi
annemmmm ne güzel düşünmüşsün bende kısmet olursa seneye çocuklarıma yapayım süsleyince foto çek göster bakıyım nasıl oldu:yeniyıl:
saol simuşcumm.. ajanlık yapmıyorum ki facede okudum mesajlarda
Gözünaydın tatlım kardeşin gelmiş.. eheheh çalıştırdın mı kısı iyi yapmışsın![]()
Laylam ohh gelmiş geçmiş olsun sevindim Kayranın iyi olmasına.. tüm bebişler iyileşsin hemen... yevrümm iki çocuk olunca zor uyku sana
daha kardeş yapmasın annem diyo demek ki büyük nöbeti devralmış.. anladın sen onu:deli:
NOT: Simuşcummmm esas ajanlık yapayım şimdi... hmmm demek Mart Nisan gibi spiral çıkıyor... hmmmm... kedilere noluyodu o saman simuşcum ne dönemiydi o samanlar ehehehe![]()
![]()
simuşcum bilmiyorum ama benim doktorum spor yapmayı sordugumda vücut kendini 1 yılda tam toparlar demişti.. sanırım rahimde topladıysa kendini hele ki mart nisan diyosun bence olur gibime geliyor.. ama doktorun demesi önemli tabii...
kızlar kızlar..an itibariyle ela böcüsü 5-6 adımı ellerini bırakıp atıyor..cok sasırdım hiç böyle bir gayreti yokken bi anda ellerini bırakıp bana geldi :savasciasli:
Gözün aydın canım, maşallah
Ada da 5-6 adım atıyor epeydir.
SELAM KIZLAR..
Hasta minnoslara cook gecmis olsun...
sizlerde iyisinizdir umarım,baska hedayesi eline gecmis olan yok sanırsam hımm...
zaman daralıyooo niha :nazo:
Hira'nın kopek disleri harekete gecti,mızmızlanmalar mamaları yemekkleri yarım bırakmalar basladı...:iyyyy:
onun dısında bi gelisme yok cok optum sizipucuk:
valla bildigim Layla postaladı bende postaladım.. bugün yarın alırlar...
gökçeemm geçmişer olsun. okurken gerildim, gerildikçe ağlamaya başladım. sen yine orda daha iyi şartlardasın. burda klinikler hariç çocuk doktoru bile yok hastanede. ve bir tanesinin hakkında o kadar kötü şeyler anlatıyorlar kiiii... paran olsa bile bir işe yaramıyor yani bu memleketteRabbim Adenime en kısa zamanda şifasını versin...
ben de hediyemi gönderdim dün. yarın sabah ellerinde olur diye düşünüyorum eğer orda da kargo firmaları iyi çalışıyorsa
Hamdolsun Allahıma.Çok sevindim Simuşum gözümüz aydın.
Canım şeker de mantara sebep olabiliyormuş bana hamileyken olmuştu. Şeker yüksek seyrettiğinde rahim ağzında mantar yapabilir demişti doktorum.
Son zamanlar ölçtün mü hiç?