2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ayy hediye topigine baktım şimdiye kadar gördügüm hediyeleri çoooooook begendim.. kıs nasılda zevkli hatunlarsınız.. yüreginize saglık... lidılcımda akşam koyucakmış resmini gelmiş sanırım hediyesi... :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaaay şu ana kadar okuduklarımdan aklımda kalanları yazayım hemen benim hatun uyanmadan, nerden baksan daha 20 sayfam kesin var :)

Ecrincim, öncelikle çok çok geçmiş olsun. Yerinde olsam çıkarttırırdım spirali eğer iltihap spiralden kaynaklanıyorsa bence hiç düşünme, yazık bünyene. Ben benimkini bile mart nisan gibi çıkarttırmayı düşünüyorum sırf adet günlerimi çok uzattığı için. Prezervatiften nefret ediyorum, ilaç içemiyorum alerjim var, aşıların zamanını takip etmek gerek yapamam, diğer yöntemlere de hiç ama hiç güvenmiyorum. Eğer başka bir alternatifim olsa taktırmazdım spiral, yani demem o ki sen başka türlü korunabiliyorsan bence gerek yok ama tabi en doğrusunu sen bilirsin....

Lilacsım o gittiğiniz doktora acaippppp uyuz oldum, ama ciddi ciddi. Yahu felaket tellalı gibi taneli yedirceksin yemez yoksa tv kesin yasak vs şeklinde kesin net konuşan insanlara çok gıcığımdır zaten. Arkadaş, iyi güzel diyosun da acaba söylediklerinle gerçekte olanlar ne kadar örtüşüyor birbiriyle. Kendi çocuğu var mı çok merak ediyorum... Duru biliyorsun zaten hep çok iştahsız bi çocuk, yemek konusunda en başından beri sorun yaşıyoruz. Halen de yaşamaktayız. Bizimki çorba içmiyordu şu son 2 güne kadar. Hep taneli ısırıp çiğneyebileceği şeylere saldırıyordu ama onları da az az yiyordu. Şimdi taneli bişe ağzına girdiği anda elini ağzına sokup çıakrıyor. Çorba verdim dün ve bugün. 1/3 kase içti. Ekmek doğradım elini sokup çıkardı. Mesela afedersin biz ne yapacakmışız?? Bir de tv olayında zaten kızlar da yazmışlar, ben de çok katı değilim. Süre sınırı koymak ve herşeyi izletmemek kaydıyla ben tv nin sakıncalı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca çocuklar sürekli bakmıyor ki tv ye. ilgilerini çeken bişe olursa 2 dk bakıyor. en azından bizimki öyle :)

Hııı masada birlikte yeme olayına gelince ben yapmaya çalışıyorum ama oturmuyor ki sandalyesinde. bas bas bağırıyor, atmaya çalışıyor kendini.

merhaba kuşum nasılsın? minnoş ayakta oyun istiyor kalamıyorum başında... ballı papatyam nasıl?

İyiyim şükür Pikoşum, yarım yamalak da olsa geçmişi okumaya ve hızlı hızlı yazmaya çalışıyorum. Küük hanım da iyi çok şükür teyzesi, maşallah baya bayaaa evi yürüyerek gezmeye başladı zilli

Sen nasılsın neler yapıyorsun? Noyanım nasıl?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayy hediye topigine baktım şimdiye kadar gördügüm hediyeleri çoooooook begendim.. kıs nasılda zevkli hatunlarsınız.. yüreginize saglık... lidılcımda akşam koyucakmış resmini gelmiş sanırım hediyesi... :huhuu:

anaaaa ne biliyon kız? :D:D:D ajan Pikoş :D

Selammmmmm kızlarr ne yapıyosunuz bakem?

:gulegule: selam Laylam ballı kaymağıııııım, naapalım kıçımı koyabildim sonunda sandalyeye. bakalım bu keyif kaç dakika daha sürecek :deli: sen nasılsın? Kayram nasıl oldu?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
anaaaa ne biliyon kız? :D:D:D ajan Pikoş :D

:gulegule: selam Laylam ballı kaymağıııııım, naapalım kıçımı koyabildim sonunda sandalyeye. bakalım bu keyif kaç dakika daha sürecek :deli: sen nasılsın? Kayram nasıl oldu?

iyilik Simuşum Kayroşu şimdi uyuttum azcık oturayım dedim bu gece Kayra kalkmadan sabahladı çok sevindim ama bu seferde büyük oğlum uyutmadı gece korkmuş kabus görmüş önce yanıma yat dedi sonra git dedi sonra benim yanıma geldi yani küçük uyudu büyük rahat bırakmadı Kayrada verdiğim ilaçlardan uyuyordu birkaç gündür bugün son gün ilaçların iyileşti şükür sen ne yaptın kardeşin ordamı hala?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

iyilik Simuşum Kayroşu şimdi uyuttum azcık oturayım dedim bu gece Kayra kalkmadan sabahladı çok sevindim ama bu seferde büyük oğlum uyutmadı gece korkmuş kabus görmüş önce yanıma yat dedi sonra git dedi sonra benim yanıma geldi yani küçük uyudu büyük rahat bırakmadı Kayrada verdiğim ilaçlardan uyuyordu birkaç gündür bugün son gün ilaçların iyileşti şükür sen ne yaptın kardeşin ordamı hala?

aaaaanaaaaaa abooooooo. kız bunlar büyüyncede mi geliyolar :D:D:D tüh beee bi gün Kayra balım sana izin vermiş ama onda da uyuyamamışsın... demek ki kısmetinde yokmuş Laylam :gul: sağlık olsun :D

Kayramın iyileşmesine de çok sevindim annesi, darısı diğer hasta kuzularımızın başına.

Kardeşim burda evet, evi süpürüp sildirdim kıza sabahtan, çalıştırıyom zilliyi ahahhahaa :gul::gul:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aaaaanaaaaaa abooooooo. kız bunlar büyüyncede mi geliyolar :D:D:D tüh beee bi gün Kayra balım sana izin vermiş ama onda da uyuyamamışsın... demek ki kısmetinde yokmuş Laylam :gul: sağlık olsun :D

Kayramın iyileşmesine de çok sevindim annesi, darısı diğer hasta kuzularımızın başına.

Kardeşim burda evet, evi süpürüp sildirdim kıza sabahtan, çalıştırıyom zilliyi ahahhahaa :gul::gul:

arada geliyorlar
Batur uyanmazsaydı ne güzel deliksiz uyuyacakmışım kısmet olmadı amaaaannnnnnnnnnnn alıştık zaten uykuda neymiş
Misafirliğe geldi abla kül kedisi muamelesimi yaptı yazık
şaka şaka iyi yapmışsın senenin birkaç günü faydaları dokunsun dimi

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bu arada yılbaşı çamımı aldım, süslerimin bi kısmını aldım bi kısmını da internetten aldım bugün yarın gelirler inşallah :elif: çok heyecanlıyım :deli:

annemmmm ne güzel düşünmüşsün bende kısmet olursa seneye çocuklarıma yapayım süsleyince foto çek göster bakıyım nasıl oldu:yeniyıl:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
saol simuşcumm.. ajanlık yapmıyorum ki facede okudum mesajlarda :D

Gözünaydın tatlım kardeşin gelmiş.. eheheh çalıştırdın mı kısı iyi yapmışsın :D :D

Laylam ohh gelmiş geçmiş olsun sevindim Kayranın iyi olmasına.. tüm bebişler iyileşsin hemen... yevrümm iki çocuk olunca zor uyku sana :D
daha kardeş yapmasın annem diyo demek ki büyük nöbeti devralmış.. anladın sen onu :D :deli:

NOT: Simuşcummmm esas ajanlık yapayım şimdi... hmmm demek Mart Nisan gibi spiral çıkıyor... hmmmm... kedilere noluyodu o saman simuşcum ne dönemiydi o samanlar ehehehe :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam izmirden guseller nasilsiniz ozledim hepiciginizi gorumcemler arasinda gidip geliyorum dogum yapti tatlis bi oglan oldu omer faruk

Eymene gelince teyzeleri kuzenleri arasinda sasirdi 19 aylik bebek 14 aylik bebek ve 4,5 yasindaki kuzeni arasinda sasti kaldi bizimki erva oyuncaklarini elinden aldikca agladi ilk kez bebek gormus tabi yavrum bilmioki :D neyse durumlar boyle kizlar simdi kardesimdeyim yarin sabah doncem yine gorumcemlere ...daha 1 hafta izmirdeyim opuorum sizleri kendinize ii bakin

Lidır, gözünüz aydın canım. Sağlıklı sıhhatli büyüsün ailenizin yeni üyesi. Sen de dinlenebilirsen dinlen gez barim İzmirlerde :)

valla simuşumu bende özledim .. gece hep birlikte muhabbet etmelerimizi özledim..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy :kedim::kedim:

meraba şekerler.. benim dün acayip sırtım mı belim mi ne o tuttu.. kımıldıyamadım... bide agır belfıtıgı var bende korktum cidden ne oluyoruz diye... bugün daha iyiyim ama pusuda bekliyo biliyorum ..bi ters hareketime bakıyo... enemmmmm olmasın bişey ya ne yaparım :(

geçmiş olsun datlum bel ağrısı zor annemde 10 gündür kötüymüş iğne oluyor geceleri uyuyamıyormuş yazık
yarın yine doktora gidecek sende dikkat et Noyanı kucağına falan çok alma eğilirken dizlerini kırda eğil

geçmiş olsun pikoşum...bende süpürge yaparken dün alev aldı sandım belimi şimdi sanki oraya ateş koymus gibi yanıyor ama bilemedim ne hal oldu...hayırlısı olsun :vecihi:

babus bende bişiy yapmak istemiyorum bugun.hava manyak kapalı kar yağdı sabah..ve benim çarsamba günüm var hemde bende..ama bende hiçç gayret yok...offf poffffff:smileylove:

Pikoşum, Nazom geçmiş olsun kızlar. Nasıl oldunuz şimdi? Laylam anneciğine de geçmiş olsun, annen nasıl oldu... üzüldüm yav. ben yıllardır sürekli sırt bel bacak ağrısı çektiğimden ağrı çekenleri iyi anlarım...

Size komik bişey anlatayım
Kayrayı uyuttum yatağında sonra uyandı bağrıyo odaya girdim ağzında yüzünde beyazbeyaz bişeyler var ayyyyy ne göreyim benim oğlan fare gibi korkuluğun kenarını kemirmiş daha yeni çıkan dişleriyle az uz değil yani gülermisin ağlarmısın:iyyyy:

ahahhahahaha yerim ben o Kayramı yaaa... biz onları yedik, bide üstüne korkuluğun kenardan tutan demirini kırdık biliyo musun Laylam :ne::ne: daha mobilyacıları arayacam, 1 ayı geçti belki de öyle Allaha emanet duruyor orası

yatılı misafirim var didiydim ammmaaaa biri beni dinlememiş hiççç...aklın noel babanın şapkasında kaldı demiii...:dance:

alüüüüüüüüüüü nedir ola bu noel baba aşkı? bilelim, iyi bişeyse bizde yapalım :gul::gul:

yes bebişim kayseri cumhuriyetinden...orası kendine has bi yerleşim birimi insanıda kendine has..adamları gezmeye götürdük..elanın arabasından ötürü asansöre biniyoz ya hep beraber...ela asansörün en kalabalık olduğu anlardan birinde zart diye ossurdu tam benim kucağımdayken...ben kızarıp bozardım bi millet kıss kıss gülüştü...ama esas bomba kayserili amcamızdan geldi adam sıkılmadan elayı fırsat bilip ossurdu arkadaki çiften gelen cümle..askım bebekler bu kadarlıkken lahana dolması yiyebiliyomu.....

ahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaa zuhahhahahhaha pıııııııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyy diyecek söz bulamadııııımmmm :gul::gul::gul:

simuşşşşşşşşşşşşşşşşş gelsene simuşşşşşşşşşşşşş...........:elif::elif:

:kedim::kedim::kedim:

bende yeni yılda yeni bi araba istiyorum valla.kocaman beyaz bir araba..eğer kocaman beyaz olmazsa orta boy lacivert olsun...

hahahhaa alemsin hatun yaaa, bence orta boy laciverte razı olma, ısrarla inatla kocaman beyaz olanından iste. bak ben çok memnunum ahahahhaha

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

arada geliyorlar
Batur uyanmazsaydı ne güzel deliksiz uyuyacakmışım kısmet olmadı amaaaannnnnnnnnnnn alıştık zaten uykuda neymiş
Misafirliğe geldi abla kül kedisi muamelesimi yaptı yazık
şaka şaka iyi yapmışsın senenin birkaç günü faydaları dokunsun dimi

di valla Laylam. yazık zaten kız her geldiğinde ya mutfak dolaplarını döktürüp temizletiyyom ya evi bal dök yala moduna sokturuyom ahahahha çok pis bi anlayım lan ben :deli::deli:

annemmmm ne güzel düşünmüşsün bende kısmet olursa seneye çocuklarıma yapayım süsleyince foto çek göster bakıyım nasıl oldu:yeniyıl:

koyarım foto tabiiikiiisiii, inşallah süslerimin hepsi gelsin o zaman açıcam ağacın kutusunu. hevesim vardı kız, içimde kalmasın didim. hem Duru ışıkları çok seviyo, ağacı da çok seveceğini düşündüm. :huhuu:

saol simuşcumm.. ajanlık yapmıyorum ki facede okudum mesajlarda :D

Gözünaydın tatlım kardeşin gelmiş.. eheheh çalıştırdın mı kısı iyi yapmışsın :D :D

Laylam ohh gelmiş geçmiş olsun sevindim Kayranın iyi olmasına.. tüm bebişler iyileşsin hemen... yevrümm iki çocuk olunca zor uyku sana :D
daha kardeş yapmasın annem diyo demek ki büyük nöbeti devralmış.. anladın sen onu :D :deli:

NOT: Simuşcummmm esas ajanlık yapayım şimdi... hmmm demek Mart Nisan gibi spiral çıkıyor... hmmmm... kedilere noluyodu o saman simuşcum ne dönemiydi o samanlar ehehehe :D :D

yahu benim face imde mi bi sorun var acabasııı... bana bazen mesaj gelince yukarda uyarı yazmıyo. anca ben kendim bakarsam görüyorum. he yaaa kardeşim geldi, çığırdım gel dedim sağolsun geldi o da :)

ayrıca ahahhahahhahaha kız sezoş oldum ya ben en az 2 sene beklemem gerekiyomuş yeni bebek için. aslı astarı var mı bilmiyom ama.... siz biliyonuz mu?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuşcum bilmiyorum ama benim doktorum spor yapmayı sordugumda vücut kendini 1 yılda tam toparlar demişti.. sanırım rahimde topladıysa kendini hele ki mart nisan diyosun bence olur gibime geliyor.. ama doktorun demesi önemli tabii...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşcum bilmiyorum ama benim doktorum spor yapmayı sordugumda vücut kendini 1 yılda tam toparlar demişti.. sanırım rahimde topladıysa kendini hele ki mart nisan diyosun bence olur gibime geliyor.. ama doktorun demesi önemli tabii...

aslında kendi kadın doğumcuma sorarsam o bana kesin net bişey der. ama telefonla arayıp sormak istemiyorum. belkim bir ara hocanın muayenesi tarafına gidersek çıkar sorarım 2 dakika. bana en az 2 sene beklemelisin diyen bu geçen cumartesi gittiğim doktordu. hayırlısı olsun Pikoşum yav :)

bu arada kızlar sağlam geyik çevirmişiniz heee, daha 10 sayfam var. gül gül duramıyom durduğum yerde, hatın gızım da uyandı zati -kop

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar kızlar..an itibariyle ela böcüsü 5-6 adımı ellerini bırakıp atıyor..cok sasırdım hiç böyle bir gayreti yokken bi anda ellerini bırakıp bana geldi :savasciasli:

anaaaaaaaaaaaaaaaa tüm alıntıları silip sadece buna cevap yazıciiiiim:

-alkis-alkis:halay aferin küçük bal Elaamaaaa maşallaaaaaaaaaaaaah artık koşturur durur peşinde annesi, sokar kafasını kukuna ahahahhahahah bizimki mutfakta çalışırken öyle yapyo da bacaklarıma sarılıp kafasını sokmaya çalışıyo ahahahhahaha

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gözün aydın canım, maşallah :D
Ada da 5-6 adım atıyor epeydir.

Adacığıma da maşallah annesi

Ay şu minnoşlara bak yaaa maşallah hepsi bir bir yürümeye çalışıyorlar. Kurban olurum ben hepsini verene yaradana... güzellerim benim...:kedim:

SELAM KIZLAR..
Hasta minnoslara cook gecmis olsun...

sizlerde iyisinizdir umarım,baska hedayesi eline gecmis olan yok sanırsam hımm...
zaman daralıyooo nihahaha :nazo:

Hira'nın kopek disleri harekete gecti,mızmızlanmalar mamaları yemekkleri yarım bırakmalar basladı...:iyyyy:

onun dısında bi gelisme yok cok optum sizi :eek:pucuk:

hadi ağrısız sızısız çıkarın inşallah dişlerinizi Bebikom. bizim de alttan bi tane daha çıktı da diğer yandaki de çıkacak sanki ağzının içi çok sıcak. ondan mıdır bilmem ama ben ona yordum. hayırlısı olsun bakalım...

valla bildigim Layla postaladı bende postaladım.. bugün yarın alırlar... :D

bana kim alıyo?

gökçeemm geçmişer olsun. okurken gerildim, gerildikçe ağlamaya başladım. sen yine orda daha iyi şartlardasın. burda klinikler hariç çocuk doktoru bile yok hastanede. ve bir tanesinin hakkında o kadar kötü şeyler anlatıyorlar kiiii... paran olsa bile bir işe yaramıyor yani bu memlekette :( Rabbim Adenime en kısa zamanda şifasını versin...

ben de hediyemi gönderdim dün. yarın sabah ellerinde olur diye düşünüyorum eğer orda da kargo firmaları iyi çalışıyorsa

heeeeeeeeeey ipucu verin daaaa bana kim alıyooooo? kimse de sır vermiyo heeee :gul:

Hamdolsun Allahıma.Çok sevindim Simuşum gözümüz aydın.
Canım şeker de mantara sebep olabiliyormuş bana hamileyken olmuştu. Şeker yüksek seyrettiğinde rahim ağzında mantar yapabilir demişti doktorum.
Son zamanlar ölçtün mü hiç?

Sağol Babuşum, geçti çok şükür. Korkusu yetti. Hiç ölçmedim desem doğumdan beri... Hata ettim biliyorum ama hiç aklıma gelmedi...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gökçe ve Tanselciiim tekrar çok geçmiş olsun kızlar. Boğaz enfeksiyonu gıcık oluyor, ama 3 gün sonra düşüyor ateşleri Allahın izniyle. İnsan ne yapacağını şaşırıyor tabi o ayrı ama buna şükür demekten başka da bişe gelmiyor elden. Rabbim beterinden korusun. Amin.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar, çok özledim hepinizi :( Ne geçmiş okuyabildim ne facebook :( O kadar yoğun çalışıyorum ki günlerdir, normalde öğlenleri eve yemeğe gidiyorum, 1 haftadır eve de gidemiyorum.
Nasılsınız, kötü bir durum felan yoktur inşallah.
Hedayeler ne alemde?
Benim hediye işim tamam ama kırmızılı yeşilli bi hediye paketi arıyorum bir türlü bulamıyorum ya, canım sıkıldı ona da.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar