2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
simuş aynen ben de gıcık oldum sonradan düşününce dr a. ordayken de kendimize ve yavruma üzülmüştüm.

şu an tv de kavak yelleri tekrarı var, ay daha kuzey akılda bile yoktu o zamanlar yaff... :D

sizin minnoşlar yürümeye başladılar, biz daha yeni emekliyoruz, tam emekliyor da sayılmaz, iki üç adım atıp yatıyor, ayağa kalkmak istiyor, emeklemeyi sevmedi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azoşum biz de seni özledik hatun. Hiç gelmez oldun :( Allah kolaylık versin. Hediyeler normal seyrinde aralarda kaybolmasınlar diye yeni topic açtı Laylam gelen oraya ekliyo. Belkim de görmüşündür ama... bilemedim de diyim dedim :)

Aden hasta yavrum, soğuk algınlığı enfeksiyon... :( Ben de geçen hafta kadın doğumcuya gittimdi azcuk korkuttu beni de şimdi iyiyim çok şükür. Elhamdulillah bişe yokmuş. :huhuu:

Ecrincim ev adresi vermediysen hediyen nasıl gelecek ben anlamadım o kısmı? Yani sana hediye alacak kişiye evinin adresini vermedin mi? :ne:

Çok geçmiş olsun simuşum birşey çıkmamasına çok sevindim.
Aden'ime de çok çok geçmişler olsun çok üzüldüm :(
Sağol balım, takip ediyorum o topicten :elif:

keyifsiz bir sabahtan selam herkese..bizde hastayız kızlar..ateşimiz var ve neden bilmiyoruz boğazımızda bişey yok ama idrar veremiyoruz..ilaç başlayamıyoruz...hafta sonu geliyor bu duruma daha da kılım.koca ankarada hafta sonu cocuk götürebileceğin 3 özel hastane var sadece.birisi ssk olmus hepten sıra ekmek kuyruğu gibi.amannn.....

kızlar biz hediyemizi coktan aldık ama henüz kargolayamadık ela hastalanınca dısarı cıkmak zor oldu.ama en kısa zamanda ulastırıcaz bizde hediyemizi.diğer tarafada yazdım ama bi daha diyeyim..hediyesi gelen minnoşlar cok güzel günlerde giysinler,annelerimizin ellerine sağlık...:sevindirikasli:

Geçmiş olsun nazomm, bebelerimize nazar mı değiyor yaw :(

Selam Azoşum sorma valla bizim de işler aynı şekilde yoğun...Zor uğruyorum valla...

Allah kolaylık versin babuşum..
Bana kim hediye alıyordu ya, sölediydin de unuttuydum :cikolata:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuş aynen ben de gıcık oldum sonradan düşününce dr a. ordayken de kendimize ve yavruma üzülmüştüm.

şu an tv de kavak yelleri tekrarı var, ay daha kuzey akılda bile yoktu o zamanlar yaff... :D

sizin minnoşlar yürümeye başladılar, biz daha yeni emekliyoruz, tam emekliyor da sayılmaz, iki üç adım atıp yatıyor, ayağa kalkmak istiyor, emeklemeyi sevmedi.

Bazı minnoşlar öyle hiç emeklemeyi sevmiyomuş lilacscım zaten motor gelişimde emekleme diye bişey yok sanırım oturma ve ayakta durma yüreme vardı yanılmıyosam...

AZOM öperim şekercim iyice özlettin kendini..:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sanırım aşağı incem, şöyle bi sokağı kolaçan etcem. Bakalım arabayı sürebilcek gibi miyim azcık denicem, olmazsa oracığa bırakıp kaçıcam :D:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hiç bir şey yemiyor son günlerde bu minnoş. çorba içmiyor, doğru düzgün kahvaltı yapmıyor, bir yoğurt yiyor bi de meyve. zaten zayıf ve hasta bi de, iyice güçten düşecek :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sanırım aşağı incem, şöyle bi sokağı kolaçan etcem. Bakalım arabayı sürebilcek gibi miyim azcık denicem, olmazsa oracığa bırakıp kaçıcam :D:D

aman babuşum dikkat et.. iki yagmur yagıp karlandı mı ortalık dagılıyo...

ne yaptın acabası?

hiç bir şey yemiyor son günlerde bu minnoş. çorba içmiyor, doğru düzgün kahvaltı yapmıyor, bir yoğurt yiyor bi de meyve. zaten zayıf ve hasta bi de, iyice güçten düşecek :(

Noyanda öyle bugün yemicem içmiicem , aglıcam ben şeklinde takıldı hep..

noluyo bu minnoşlara ya yaş geliyo diye bi dönemden mi geçiyolar büyüyorlar mı yoksa hastalıktan mı??? anlamadım..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

aman babuşum dikkat et.. iki yagmur yagıp karlandı mı ortalık dagılıyo...

ne yaptın acabası?

Noyanda öyle bugün yemicem içmiicem , aglıcam ben şeklinde takıldı hep..

noluyo bu minnoşlara ya yaş geliyo diye bi dönemden mi geçiyolar büyüyorlar mı yoksa hastalıktan mı??? anlamadım..

şu meshur dr un kontrollerine baktım, yaşına girince 10 gün yer 10 gün yemez diyordu, kaygılanmayacakmışız, kolaydı kaygılanmamak. ayrıca daha da yaşlarına girmediler bile.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar kablosuz süpürge almak istiyorum, ama cekim gücü daha az galiba onların, hani pratik olsun istiyorum. var mı önerebileceğiniz bişey? yoksa en sessizinden mi alsam da uyurken yapabilsem :acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selamm kizlarr .. Hediyemizz geldi bizmde. İsim yazmiyo ama pikosumdan oldugunu biliyorum. Zira punduna getirip hediyeyi bize sectirdi:D

Ama size suan foto koyamiyorum. Tesaduf pc geldi ama acilmiyo:( yarin denicem bakalim tekrar. Merak ettigim ben ev adresini vermedigime cok eminim nasil eve geldi bu paket:ne:

Pikemm bebisimm cok tesekkur ediyoruz. Opuyoruz kocaman. Cok severek giyicez ,hep seni anicaz.

Bi tek seye uzuldum,ozellikle mektup rica etmistim hatira olsun diye defne ye. Ama not bile cikmadi.:uzgun: Kargonun istanbuldan geldigi icin sen ordan gonderemedin diye koyamadigini dusundum. Olsun artik bi dahakine:D

Opuyorum seni tekrar:eek:
kendimce.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selamm kizlarr .. Hediyemizz geldi bizmde. İsim yazmiyo ama pikosumdan oldugunu biliyorum. Zira punduna getirip hediyeyi bize sectirdi:D

Ama size suan foto koyamiyorum. Tesaduf pc geldi ama acilmiyo:( yarin denicem bakalim tekrar. Merak ettigim ben ev adresini vermedigime cok eminim nasil eve geldi bu paket:ne:

Pikemm bebisimm cok tesekkur ediyoruz. Opuyoruz kocaman. Cok severek giyicez ,hep seni anicaz.

Bi tek seye uzuldum,ozellikle mektup rica etmistim hatira olsun diye defne ye. Ama not bile cikmadi.:uzgun: Kargonun istanbuldan geldigi icin sen ordan gonderemedin diye koyamadigini dusundum. Olsun artik bi dahakine:D

kendimce.

Hediyeyi almana çok sevindim tatlım evet anladın mecburen panik yaptım ya geri giderse diye...

Kart kısmı için asıl ben çok üzgünüm, ben buradan yazıp göndericektim öyle düşünüyordum, ama dedigin gibi ev adresini vermedigin için ve verdigin posta kutusu gibi şeye hem güvenemedigim hemde ayrıca seni yormamak için o işlemi yapamadım malesef.. keşke ev adresin olsaydı o şekilde postayı internetten direkt sana da yollayabilirdim... Kartıda anneme yazdırmak istemedim haliyle :D

Kargoda nasıl evine geldi onu bende bilmiyorum babuş ne verdiyse annemde o adrese gönderdi ama kargoda kendi kaydın varsa ve onların işiyse o kısımları bilemiyorum nasıl oldu da oldu??

neyse umarım güzel günlerde severek giyersiniz...

Bak adresini verirsen kartın hazır postalarım genede... :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ayrıca neden isim yazmıyor oraya isim ve soyadımı annem yazdırmış zaten yazmadan almıyorlarmış...Yani isimsiz olmasına bende şaşırdım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kar yağıyo...Acep arabayı şirketin önünde bırakıp da eve minibüsle mi gitsem...
haberlerde gördüm İstanbul felç olmuş çıkmasaydın trafiğe falan
benimkide öyle Lilacscım bütün gün ağladı valla kendimi kasmaktan gerildim iyice:(nn;884331]Selamm kizlarr .. Hediyemizz geldi bizmde. İsim yazmiyo ama pikosumdan oldugunu biliyorum. Zira punduna getirip hediyeyi bize sectirdi:D

kendimce.[/QUOTE]
güle güle kullanın Pikoşum aldıysa eminim çok güzeldir Defneyede çok yakışmıştır:panter:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

kendimce.

canım ev adresini değilde nerenin adresini verdin. Yoksa çalışamyamı başladında benmi bilmiyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

kendimce.

Bende geçen yıl nazoma gönderirken kartın kargo apketine koymayı unutmuşum. Kargocuda kalmış sonra aradılar. Ama çok geçti kargom gitmişti:( Pikemin annesi gönderince haliyle bir not olmamıştır. Normal canımcım.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bende geçen yıl nazoma gönderirken kartın kargo apketine koymayı unutmuşum. Kargocuda kalmış sonra aradılar. Ama çok geçti kargom gitmişti:( Pikemin annesi gönderince haliyle bir not olmamıştır. Normal canımcım.

Tanselcim kitapla ilgili not yazdım baktım ama kafam bir dünya tam anlayamadım... sonra tekrar bakıcam...

Selim nasıl oldu? düştü mü ateşi?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam kızlar. nihayet ateşimiz düştü. mahvoldu yavrum resmen soldu. zaten kuru olan kıçı hepten kurudu ufacık bişi kaldı.

burnundan çıkan sümüğün rengini size anlatamam çünkü renk skalsında o rengi tanımlayabileceğim bi renk yok. nasıl iltihap üretiyor şu minicik beden şaşırıp kalıyorum günlerdir.

pazar, p.tesi, salı ve dün gece de ıslak pamuklarla geçti gecemiz. ne uyku kaldı ne bişey. ateş 38,5-39,5 arasında gitti geldi. havale geçirecek diye ödüm koptu. bi yandan ateşi, bi yandan boğazının ağrısı bi yandan da tıkalı burnu.. :( nefes alamıyor yavrum. deniz suyu sıkıp sıkıp pompayla almaya çalışıyorum yetmediği yerde dayıyorum ağzımı burnuna çekiyorum iltahıbını meleğimin. şaşırıp kalıyor ilkin, korkuyor, peşine açılan burnuyla iki fırt çekince havadan gülümsüyor bebem.

o kadar alıştı ki ilaç içmeye, burnuna bişeylerin sokulmasına, iğneye, ıslak pamuğa, çıplak uyumaya onun o olgunluğu beni kahrediyor... bu akşam düzeldi biraz. uyuyor şmdi kuzum.

hediyemizi alacağımız teyzemiz; hediyemizi aldık, anneannemize aldığımız hediyeye uygun kulaklıklı şapka da ördürdük... (kendim çok örmek isterdim ama sadece zincir çekmeyi bilirim elişilerinden) hediye paketlerimizi de aldık sadece paketleyip göndermemiz kaldı ama bi fırsatını bulup da veremedik kargoya. çünkü bu ara çok yorgun çok yoğun ve evden dışarı adım atamayacak kadar hastayız. bu h.içi göndersek olur mu hediyemizi acaba??

sırf bunu haber vermek için girdim buraya. ne olur kusura bakma teyzesi, inan kafam o kadar gidik ki bi 10 dakika ayırıp şu hediye işini halledemedim. çünkü Aden bana hepten yapıştı. :((

hepinizi öpüyorum iyi gecelr.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar. nihayet ateşimiz düştü. mahvoldu yavrum resmen soldu. zaten kuru olan kıçı hepten kurudu ufacık bişi kaldı.

burnundan çıkan sümüğün rengini size anlatamam çünkü renk skalsında o rengi tanımlayabileceğim bi renk yok. nasıl iltihap üretiyor şu minicik beden şaşırıp kalıyorum günlerdir.

pazar, p.tesi, salı ve dün gece de ıslak pamuklarla geçti gecemiz. ne uyku kaldı ne bişey. ateş 38,5-39,5 arasında gitti geldi. havale geçirecek diye ödüm koptu. bi yandan ateşi, bi yandan boğazının ağrısı bi yandan da tıkalı burnu.. :( nefes alamıyor yavrum. deniz suyu sıkıp sıkıp pompayla almaya çalışıyorum yetmediği yerde dayıyorum ağzımı burnuna çekiyorum iltahıbını meleğimin. şaşırıp kalıyor ilkin, korkuyor, peşine açılan burnuyla iki fırt çekince havadan gülümsüyor bebem.

o kadar alıştı ki ilaç içmeye, burnuna bişeylerin sokulmasına, iğneye, ıslak pamuğa, çıplak uyumaya onun o olgunluğu beni kahrediyor... bu akşam düzeldi biraz. uyuyor şmdi kuzum.

hediyemizi alacağımız teyzemiz; hediyemizi aldık, anneannemize aldığımız hediyeye uygun kulaklıklı şapka da ördürdük... (kendim çok örmek isterdim ama sadece zincir çekmeyi bilirim elişilerinden) hediye paketlerimizi de aldık sadece paketleyip göndermemiz kaldı ama bi fırsatını bulup da veremedik kargoya. çünkü bu ara çok yorgun çok yoğun ve evden dışarı adım atamayacak kadar hastayız. bu h.içi göndersek olur mu hediyemizi acaba??

sırf bunu haber vermek için girdim buraya. ne olur kusura bakma teyzesi, inan kafam o kadar gidik ki bi 10 dakika ayırıp şu hediye işini halledemedim. çünkü Aden bana hepten yapıştı. :((

hepinizi öpüyorum iyi gecelr.
ay gökcem çok merak ettim sizi iyi ki haber verdin... çabucak iyileşsin minnoş Aden kıyamam ona benim içinde öp annesi...

tatlım eminim ki kime alıyosan al hiçkimsenin aklına bile gelmez hediye mevzusu.. minnoş böyle hastayken dert ettigin şeye bak.. deli misin kuzum ya?? bu hafta olmaz 2 hafta sonra alır sahibi bence sen hiç düşünme bunları, eminim herkes de böyle düşünüyordur...

ama arada haber ver nasıl oldu Aden diye..

öpğyoruz balım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar