aman babuşum dikkat et.. iki yagmur yagıp karlandı mı ortalık dagılıyo...
ne yaptın acabası?
Noyanda öyle bugün yemicem içmiicem , aglıcam ben şeklinde takıldı hep..
noluyo bu minnoşlara ya yaş geliyo diye bi dönemden mi geçiyolar büyüyorlar mı yoksa hastalıktan mı??? anlamadım..
Günaydın kızlar...
Valla napim pikoşum aldım arabayı götürdüm eve
Bugün çıkmadım arabayla ama keşke de çıksaymışım, dün akşamdan daha iyiydi yollar. Okullar tatil olmuş, yollar bomboş. Minibüsler, otobüsler boş. Millet eve mi kapattı acep kendisini
Ama minibüse binince toplu taşımayı neden bıraktığımı bir kez daha hatırladım
Bunun dışında Ada 2 gecedir, çok huysuz... Uyuduktan 2-3 saat sonra ağlayarak uyanıyor, ve kesinlikle teskin edemiyorum. Yüzünde bir yerinin ağrıdığına dair bi ifade de yok. Kuru kuru gözler kapalı, uyku içinde ağlıyor. Dişlerini yokladım ama yeni gelen bişey yok. Karnı ağrıyo desem, karnı ağrıdığında kıvranırdı.
Dün gece de bir önceki gece gibi, 23:30dan 02:00 ye kadar on dakikada bir hönkürerek ağladı. Mama verdim olmadı, kucağımda uyuttum olmadı, hiç yapmadığım şey yanıma aldım yatağıma ı-ıh. Kucağımdan yatağa koyduğum anda cıyırtı kopuyor. Ateşi yok, burnu tıkalı değil. Calpol verdim, bana mısın demedi. Calpol işe yaramayınca gaz olabileceğini düşündüm çünkü diş olsa rahatlardı.
Ancak calpolden 1 saat sonra paracetemolün uyku verici etkisi devreye girince uyudu, sabahın köründe de uyandı.
Sonradan aklıma iki gündür karnıbahar yedirdiğim geldi, gaz yapmış olabileceğini düşündüm. Gazlı bi sebzedir çünkü.
Bugün vermeyeceğiz bakalım...Doktorunda da randevu bulamadım, yarın götüreyim bakalım aradan alır mı.