2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlarrrrrrrrrrrrr şoktayımmmmmm

az önce bizim apartman görevlisi geldi..benim megafon bozuk yani güvenlik beni arayamadığı için görevliye veriyor bize gelen gideni..adam kargonuz varmıs ben aldım deyince heyecan içinde actım..isime falan bakmadım.lennnnn içinden ne cıktı bilim bi adet kırbaç bi adet kelepçe....sokktayım...sonra bi baktım apartman nosunda terslik var.napcam ben bu cenabetüs mellütüs seyleri actım la..hayır görevliye versem bi türlü elden götürsem olmaz.ahanda mayalıların laneti.hayır o evide az cok biliyom.mutasıp insanlar bu ne beee şimdi.

ahahahhahahhahahaha puahahhahahahhaha zuhahahahhahahhaha

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy yerlerdeyiiiiiiiiiiiiiiiiiim

verme kız geri kimseye, bak Allah'ın işi işte. yeni yıl sana çok uğurlu gelcek bence -kop-kop

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim, gönderme yapacak yaşımı çoktan geçtim. "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla"tarzı da benim tarzım değil... Kaldı ki ortada taraf tutulacak bir durum da yok. Pikoşun "keşke katılmasaydım" lafına çok üzüldüm. Bunu kim dese üzülürdüm... Ayrıca senin adres vermemiş olmanı da garipsedim, tuhafıma gitti. O yüzden ne düşündüysem onu yazdım. Niyetim ne Pikoşu savunmak ne seni yermek... Neyse... Böyle bişey...
Bende yazindan senin beni garipsedigini anladıgom icin oyle yazdım. Hoissettirmissin cunku. Ama bi art niyet yok bende de. Ev adresi vermemek gibi bi takıntim da yok. Açıkladim sebebini daha gönderenim belli olmGadan.

Ama hediyeyi bana almis olsaydin çaban kartindan daha degrli olurdu seklinde bi yorum, arkasından da laylam hic ses de etmedi deyince laf deydirmis gibi oluyor

Neyse dediğm gibi ben kendimi yanlis ifade ettim. Ki demek sende boyle düşündün.

Özür dilerim pikecimm tekrar seni uzduysem

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlarrrrrrrrrrrrr şoktayımmmmmm

az önce bizim apartman görevlisi geldi..benim megafon bozuk yani güvenlik beni arayamadığı için görevliye veriyor bize gelen gideni..adam kargonuz varmıs ben aldım deyince heyecan içinde actım..isime falan bakmadım.lennnnn içinden ne cıktı bilim bi adet kırbaç bi adet kelepçe....sokktayım...sonra bi baktım apartman nosunda terslik var.napcam ben bu cenabetüs mellütüs seyleri actım la..hayır görevliye versem bi türlü elden götürsem olmaz.ahanda mayalıların laneti.hayır o evide az cok biliyom.mutasıp insanlar bu ne beee şimdi.

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyy ahahah hatta höhhhhhööhöhhh bide çüşşşşşşşş :D :D anam ne ifade koysam yetmez buna :D

ay Nazom sen beni güldürdün ya şu halimle Allah da seni güldürsün...

kız simuşa katılıyorum sakla sen onu.. mayalar zamanında o kadar dürtme dedin üçgen dedin al sana dürtme al sana üçgen :D hemde en kralından eheheh :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bende yazindan senin beni garipsedigini anladıgom icin oyle yazdım. Hoissettirmissin cunku. Ama bi art niyet yok bende de. Ev adresi vermemek gibi bi takıntim da yok. Açıkladim sebebini daha gönderenim belli olmGadan.

Ama hediyeyi bana almis olsaydin çaban kartindan daha degrli olurdu seklinde bi yorum, arkasından da laylam hic ses de etmedi deyince laf deydirmis gibi oluyor

Neyse dediğm gibi ben kendimi yanlis ifade ettim. Ki demek sende boyle düşündün.

ay boşver kapattık gitti... sen Nazomun yazdıgına bak esas...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
[sıze="3"]kızlarrrrrrrrrrrrr şoktayımmmmmm

[/sıze]

Ayhhh yilin olayi bu bence

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya kızlar LAylam nerde bugün? Kayra nasıl oldu acaba?
hayır kuş oyununuda oynamamış merak ettim....

Laylamı bende merak ettim. Hatta gelmiştir şimdiye umuduyla baktım ama... Hayrolsun inşallah.

Bu arada o üçgenleri dürtmeleri unuttuydum ya ben ahahahhaha doğru diyon valla bence kesin ondan oldu kesiiiin -kop-kop

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Ecrincim bu konuda son mesajımı yazıcam çünkü ortada uzatacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Gereksiz yere ortamı germeyi de adı üstünde "gereksiz" buluyorum. Ev adresini vermeme sebebini açıkçası ben okumadım daha önceden. Son zaman öğrendim. Ve halen garibime gidiyor. Sebep evde pek durmamansa eğer, mesela ben nerdeyse 24 saat evdeyim ama dün işim vardı markete gittim, birkaç siparişim vardı kargoyla gelecek, tam ben çıkmışım kargo gelmiş. Yani evde olmadığım bi an gelmiş. Ve evet benim içimden gelen samimi duygularımdı onlar. Cidden çok değerli olurdu. Ha benim böyle yazmam senin için değersiz anlamı taşımıyor. Öyle bir saikle, öyle birşey düşünerek yazmadım. Eğer aklıma yazarken senin buna alınacağın düşüncesi gelse yazmazdım. Bir de evet bu muhabbet olasıya kadar, bugüne kadar Laylaya kart yazdımdı yazmadımdı hiç aklıma gelmemişti. Bugün bu muhabbetten sonra kart yazmadığım geldi aklıma. Bu da son derece samimi yazdığım bişeydi.
Neyse konuyu uzatmayacağım. Dediğim gibi bu konu hakkındaki son mesajım budur. Seni kırmak falan için yazmadım bişe. neden özel bir çabam olsun ki durduğum yerde Ecrini üzeyim kırayım diye... Hem de kafam milyon tane şeyle doluyken...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahahhahahhahahaha puahahhahahahhaha zuhahahahhahahhaha

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy yerlerdeyiiiiiiiiiiiiiiiiiim

verme kız geri kimseye, bak Allah'ın işi işte. yeni yıl sana çok uğurlu gelcek bence -kop-kop

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyy ahahah hatta höhhhhhööhöhhh bide çüşşşşşşşş :D :D anam ne ifade koysam yetmez buna :D

ay Nazom sen beni güldürdün ya şu halimle Allah da seni güldürsün...

kız simuşa katılıyorum sakla sen onu.. mayalar zamanında o kadar dürtme dedin üçgen dedin al sana dürtme al sana üçgen :D hemde en kralından eheheh :D :D

eşime söyledim.......aldığım cevap kelepçenin anahtarı varmı.bi gece kalıversin:sinirli: allahım lanet bu.üçgenlerde lanetlendim..ilk hediyem kelepçe..ha bi de sprey var bununla napılır onuda bilmiyom.tövbe yarabbi ben nasıl bi yerde oturuyom acabası...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

eşime söyledim.......aldığım cevap kelepçenin anahtarı varmı.bi gece kalıversin:sinirli: allahım lanet bu.üçgenlerde lanetlendim..ilk hediyem kelepçe..ha bi de sprey var bununla napılır onuda bilmiyom.tövbe yarabbi ben nasıl bi yerde oturuyom acabası...

ahahaha spreyi naapıyolar acaba? kırbacı yağlamak falan için midir ki? ya da belki üstlerine sıkıyolardır falan. ahahahhahaha

kız Nazo, hakkat naaapcan yavruuum? paketi eski haline getiremez misin? ya da olmadı çal kapısını kime geldiyse ver dicem ama her tür tepkiyi verebilir karşıdaki o yüzden hiç bilemedim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahaha spreyi naapıyolar acaba? kırbacı yağlamak falan için midir ki? ya da belki üstlerine sıkıyolardır falan. ahahahhahaha

kız Nazo, hakkat naaapcan yavruuum? paketi eski haline getiremez misin? ya da olmadı çal kapısını kime geldiyse ver dicem ama her tür tepkiyi verebilir karşıdaki o yüzden hiç bilemedim

bende bilemedim simusum.hayır kartonu yırtan o koca siyah poşeti niye yırtan salak kadın...simuşum daha diyemediğim neler var balım içinde bi bilsen.....google amcaya sordum cok pis şeyler dedi bana...ha o spreylede bi yeri yağlıyomusun ama kırbacı değil.valla ben demedim googlenın yalancısıyım...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Mutahasiplara bak sen helekaaac. Ayy ilahi nazom geldi seni buldu heeri. Bence kapısına birak kac:D o da düşünsun koca sitede acep kim gizli fantezilerimden haberdar diye:D ahhahha psikolojiye bak artik kadini gordukce kelepceler spreyler hatirlican artik:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Mutahasiplara bak sen helekaaac. Ayy ilahi nazom geldi seni buldu heeri. Bence kapısına birak kac:D o da düşünsun koca sitede acep kim gizli fantezilerimden haberdar diye:D ahhahha psikolojiye bak artik kadini gordukce kelepceler spreyler hatirlican artik:D

aaaa evet bak bu çok mantıklı. bence de kapıya bırak kaç. vallaaa. ama ya apartman görevlisine sorarsa. o da derse nazo hanfendüye verdimdi bi paket geldiydi derse. e sen de o zaman benim haberim yok, ben yılbaşı süsü sipariş ettimdi benim kargom oydu dersin. evet evet olabilir bu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaaa evet bak bu çok mantıklı. bence de kapıya bırak kaç. vallaaa. ama ya apartman görevlisine sorarsa. o da derse nazo hanfendüye verdimdi bi paket geldiydi derse. e sen de o zaman benim haberim yok, ben yılbaşı süsü sipariş ettimdi benim kargom oydu dersin. evet evet olabilir bu
Acilmia paketi sormaya cesaret eder mi hic kiz:D gece yatamaz artik gorevlinin ruyalarini susluyom mu diye:D hi gercegi ogrenirse daha kotu .nazommm sen gari benim. Bacim sayilirsin herseyimi biliyosun diyerekten nazoma yapisabilir. Ahahhh bence tasincaklar ordan:D
Ayy nazo sen birak kac kapiya bakk baska sansin yok bi an dusundum de

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

heheee artık cok gecc görevliye verdim.üzgün olduğumu belirterek:1: artık tüm görevliler öğrencek ne olduğunu...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Abbaaawwwwww Nazooooooo :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: nasıl güldümmmm bu saatte yaaaaa :D:D Kız nazo evrene üçgen üçgen mesaçları yolladın geldi sana üçgen :hediye:

Eheheheh çok güldüm ama ya, başka ne vardı ki acepa :hediye:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
NAZOM ya hakkaten koptum ya.. ya ne insanlar varmış bende bunlar filmlerde olur sanırdım:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bide şu not yazma işine bende bişeyler söylemek istiyorum. Geçen yıl Ecrin bana hediye almıştı çok güzel duygularını ifade eden bir not yazmıştı. Ben geçen yıl Nazoma hediyesini göderirken notu kargoda unutmuşum. Altına ismimi yazdığım için bilgilerden bulup aramışlardı. Benimkisi mektup değildi küçük bir nottu. Beceremem öyle şeyler yazmayı. Yani demem şu kimiis mektup yazar kimisi not yazar kimisi benim gibi not yazar kargoda unutur:), kimiis hiç bişey yazmaz.Bu tamamen kişisel tercih. Pikem keşke çekilişe katılamsam demişsin bak bu olmadı. Sensiz bişey yapmayız artık. Bak sen katılamzsan anneni katarız biz, ecrinde adresi varmış:) Seni, kocaman öperim güzel arkadaşım.

Bu arada liva minnoş ve teyzemizdenhediyemiz geldi. Çok güzel..eklerim resim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar