2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşum alıntı yaptım ama ne diyeceğimi unuttum kız :D:D:D

ennemmm anlarım seni simuşum dogal bemce olabilir ki... sevelim bisi kıss ...

hımm ecrin bana alıyo olamazz... Nazo bi kıza alıyo sankim... valla bana babuş alıyo gibi gelmişti ilk hediye çekilişinde ama o bebikoma aldı... Azoşu sıkıştıralım bence niye söylemiyo ki.. bide gökceyi ögrenelim :D :D Nazom lilacs mı alıyo acaba? olabiler bemce
Nazoma alıcaklar
ecrin
Azo
lilacs
Simuşa alıcaklar
Azoş
Gökce
leo
Bana da geri kalanlar :D

NOTÇ eheheh goraya koptum arada :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hımm ecrin bana alıyo olamazz... Nazo bi kıza alıyo sankim... valla bana babuş alıyo gibi gelmişti ilk hediye çekilişinde ama o bebikoma aldı... Azoşu sıkıştıralım bence niye söylemiyo ki.. bide gökceyi ögrenelim :D :D Nazom lilacs mı alıyo acaba? olabiler bemce
Nazoma alıcaklar
ecrin
Azo
lilacs
Simuşa alıcaklar
Azoş
Gökce
leo

Nazo da söylemedi ki anacım. baksana hergün bana kim alıyo diyo ama kendi bişe demiyo. valla herkes çok ağzı sıkı çıktı hııı.

bence Gökçe Lidır a alıyor. öyle hissediyom. bana Gökçe, Nazo almıyo. eminim ondan. geriye Azoş, Lilacs, Ecrin, Bebikom ve Lidır kalıyo. şiiiişşşşşşşşşşşşt kızlaaaaar, ses versenize yahu... -kop

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Nazo da söylemedi ki anacım. baksana hergün bana kim alıyo diyo ama kendi bişe demiyo. valla herkes çok ağzı sıkı çıktı hııı.

bence Gökçe Lidır a alıyor. öyle hissediyom. bana Gökçe, Nazo almıyo. eminim ondan. geriye Azoş, Lilacs, Ecrin, Bebikom ve Lidır kalıyo. şiiiişşşşşşşşşşşşt kızlaaaaar, ses versenize yahu... -kop

evek tatlım gören senin yaptıgın listeden ismini eklesinn eheheh :D :D

Azoşdan çok şüpheliyim bak.. o ya sana ya Nazoma alıyo ama ecrin bugün atak yaptı Nazoma o da alıyo olabülerrrr :D

Laylaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaaaav.... Merak ediyorum.... salı da değil ki bugün temizlik falan olsun... :uzgun:

ya bende çok merak ettim Laylamı.. inşallah gezmişdir misafirleri vardır falan... öyleyse ohhhh sefası olsun ....:kedim:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
burada gökçe nerde? aden nasılki?

offf içerden eşim söyleniyor selim durmuyor diye..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

evek tatlım gören senin yaptıgın listeden ismini eklesinn eheheh :D :D

Azoşdan çok şüpheliyim bak.. o ya sana ya Nazoma alıyo ama ecrin bugün atak yaptı Nazoma o da alıyo olabülerrrr :D

ya bende çok merak ettim Laylamı.. inşallah gezmişdir misafirleri vardır falan... öyleyse ohhhh sefası olsun ....:kedim:

simuş sana bebikom alıyor gibime geliyor, nazomada ecrin ne bileyim..

Hatunlar sır gibi saklıyo anacım. valla çatlıcam o olacak heeee :esse:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar kablosuz süpürge almak istiyorum, ama cekim gücü daha az galiba onların, hani pratik olsun istiyorum. var mı önerebileceğiniz bişey? yoksa en sessizinden mi alsam da uyurken yapabilsem :acep:

Lilacscım benim hiç bi bilgim yok kablosuz süpürgelerle ilgili... ondan bişe diyemedim... bu arada Kuzey nasıl oldu? daha iyi mi yemeye başladı mı?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben kart konusunda ne yapacagıma karar verdim ...

bitek ecrine degil isteyen herkese özel kart tasarlıcam... şöyle dekupe yapabilecegim fotolar verirseniz bana resimlerinide kullanırım..A5 e çalışırım sizde isterseniz bastırırsınız....:huhuu::huhuu:

ama hemen olmas içime sine sine çalışırım....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Nazoma alıcaklar
ecrin
Azo
lilacs
Simuşa alıcaklar
Azoş
Gökce
leo

Ahahahahahaha ben hepsini biliyorum bve hadi size bi kıyak yapayım bi tane bile doğru bilemediniz diyim :D
zeyno bi doğru tahmin yaptı, ama onun da yanlış bi tarafı var :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ahahahahahaha ben hepsini biliyorum bve hadi size bi kıyak yapayım bi tane bile doğru bilemediniz diyim :D
zeyno bi doğru tahmin yaptı, ama onun da yanlış bi tarafı var :D

hmm buna göre simuşşşşşş sana ya bebikom alıyo ya lilacssss ehehehehe bildimm bildimmmmmm

ama benim bilipye yanlış tarafım ne ki??hoş aklıma bişey gelmiyo degil ama neyse şimdiiii....:D :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben kart konusunda ne yapacagıma karar verdim ...

bitek ecrine degil isteyen herkese özel kart tasarlıcam... şöyle dekupe yapabilecegim fotolar verirseniz bana resimlerinide kullanırım..A5 e çalışırım sizde isterseniz bastırırsınız....:huhuu::huhuu:

ama hemen olmas içime sine sine çalışırım....

hemen balıklama dalarım burdan olaya ben....isterim ben isterim hemde cokkk..hatta noyan balıyla elayı fotosoplayıp yanyana koyarmısın acaba:savasciasli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam gece kuşları...naparsınız bakim..beni soracak olursanız ela ve irem kavga ediyor onlarla uğrasıyorum yicem kafayı cokkkk az kaldı haberiniz olsun..

anamm irem Elanın nesiyle kavga ediyo kuşum hadi Ela balım gelsin 3-4 yaşına ablasının defterlerinin kenarların kırıştırsın, ödevlerini kirletsin o da otursun aglasın ( yaşanmış bir olaydır bknz. kardeşim ve ben) anlarımda daha şimdiden ney ki olay acabası?? :D :D :kahkaha::kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hemen balıklama dalarım burdan olaya ben....isterim ben isterim hemde cokkk..hatta noyan balıyla elayı fotosoplayıp yanyana koyarmısın acaba:savasciasli:

minnoşum sen iste yeterki... ne istersen olur... bilkisayarda herşey mümkün :D :D

ahhhhhhh bide yeni bilkisayarım olaydı... gerçi bak biras şüphelenmiuo degilim eşimden de daha bişey demedi hiç....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar