2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selimin saçı kaşınıyormuş; Eşimin yorumu: bitlendimi acaba?
ya benim eşim acaba doktor değilde sağlık teknisyenimi. benimi kandırıyor yıllardır:) ya diş diye bişey var ve saçlarını kaçıyıp yolup durur bebeler:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kizzz sen.degil misinn durte durte herkesi yoldan cikaran:D zati farz edelim ki edepliydinnnn bugun itibariyle hayatinda yeni bi sayfa acildii. Kanina seytan karisti senin:D

ne kadar ayıp farz edelim ki edepliydin falan cık cık cık...bi kerem ben beni dürteni dürttüm...bugün görmeyi cok istediğim bi paket vardı ecrincim o gelenler içinde yani dısında ne olduğu yazıyordu ama içi gözükmüyordu.burda diyemem ne ama cok merak ettim yalan değil

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selimin saçı kaşınıyormuş; Eşimin yorumu: bitlendimi acaba?
ya benim eşim acaba doktor değilde sağlık teknisyenimi. benimi kandırıyor yıllardır:) ya diş diye bişey var ve saçlarını kaçıyıp yolup durur bebeler:)
ahahhahahahhahaha :gul::gul::gul::gul:
nerde bitlencek pardonnn? deseydin :gul:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ahahahahahaha ben hepsini biliyorum bve hadi size bi kıyak yapayım bi tane bile doğru bilemediniz diyim :D
zeyno bi doğru tahmin yaptı, ama onun da yanlış bi tarafı var :D

vaaaay Babuuuuuş, havanı yerim kıııııııııııııııızzzzzz :savasciasli::savasciasli:

hmm buna göre simuşşşşşş sana ya bebikom alıyo ya lilacssss ehehehehe bildimm bildimmmmmm

ama benim bilipye yanlış tarafım ne ki??hoş aklıma bişey gelmiyo degil ama neyse şimdiiii....:D :D

kız Pikoooooş bak hiçbirini doğru bilemediğimize göre bana Bebikom, Lilacs, Azoş, Gökçe bunlardan biri almıyo. Nazoyu da ben eledim zati. O zaman bana ya Ecrin ya da Lidır alıyo. :kahkaha: Aklına gelen şey ne yeeevrııım? Ben hiç bişe de anlamadım kıııız :D:D:D Hıııı ben de istiyom o şeyden 55:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

benim resmide fotoŞOKLARMISIN balım...anceline juli vücüduylan ama...

eheheh yanınada bugün koliden çıkanları eklerim ama ahahaha :D :D :gul::gul:

ben bu ara ciddi iyi değilim pikem arada ikisini kaf kafaya tokuşturasım var valla...hayır biri küçük diğeri alttan alsa olacak yok..küçükte cadının önde gideni.ablasına kızarken sevinip el cırpıyo valla..

ay pardon canım ama dışarıdan dinlerken çok komik geliyo ehehe :D

Nazom bi arkadaşım bana tek çocuk hiç çocuk demişti de o zaman pek anlamamıştım .. yani 2 tane olunca anlıyomuş insan görümcemim 2 kızı var araları 4 yaş... onlara gittigimizde (daha bizde çocuk yokken ve hiç düşünmüyoken) yarım saatte nasıl kaçacagımızı bilemezdik sonrasında 2 saat başımız agrırdı... Allah yardımcın olsun...

ama maşallah çok neşeli çok mutlu olurdum.. güzel bir enerji bence...

sexiii don dedin demi.kesin azoşa...bana sexi don olmaz..benim o işlerle hiç alakam yok bi kerem..

evet yedik hı hı.....ilahi sen :gul:
sus kızzzz. hep büyükler mi idare etcek. küçükler alttan alsın biraz da:cilgindans::cilgindans:
küçüklüğümden beri kılım ben bu duruma heeeeee tepemi attırmayın benim.:cilgindans::cilgindans::cilgindans:

di mi babuşum yaaaaa hala aynı şey hala aynı bide :D :D :D

bende babuşumla bana aldım. ama nasıl kokoş nasıl bşey hemde sütyenide var:) anam bauş kız aslında öyle dantel felan sevmezdim ama yaşlanıyom galiba. biraz daha farklı şeylere gözüm daldı:) ama varya bauş biz onlarla çok yol alırız anladın sen onu:)

onu bis de anladık yevrümmm ehehe.. gönlünüzce olsun herşey tatlım hayırlısı olsun...
Ahhhaha teveccühünüzzzz bebişim :D
üniversitedeyken bi hocam bana "yanlışı senin kadar doğru savunan başka biri daha görmedim" demişti :D
çene kuvvetli biraz evet
ama ailede en az konuşan benim desemmmmm:ne:

valla mı hatun?? bizde de babam bitmez hikayeleri öyküleri maceraları... buarada benim babamda çok yeteneklidir.. resim yapar telli çallıları güzel çalar çok güzel olmasada sesi iyidir... şüür yazar.. aman bildigin eski sol görüşlü insan tipi kendisi :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ne kadar ayıp farz edelim ki edepliydin falan cık cık cık...bi kerem ben beni dürteni dürttüm...bugün görmeyi cok istediğim bi paket vardı ecrincim o gelenler içinde yani dısında ne olduğu yazıyordu ama içi gözükmüyordu.burda diyemem ne ama cok merak ettim yalan değil

Ne oo kiiizzz cokk merak ettim sende al internetten. :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
vaaaay Babuuuuuş, havanı yerim kıııııııııııııııızzzzzz :savasciasli::savasciasli:

kız Pikoooooş bak hiçbirini doğru bilemediğimize göre bana Bebikom, Lilacs, Azoş, Gökçe bunlardan biri almıyo. Nazoyu da ben eledim zati. O zaman bana ya Ecrin ya da Lidır alıyo. :kahkaha: Aklına gelen şey ne yeeevrııım? Ben hiç bişe de anlamadım kıııız :D:D:D Hıııı ben de istiyom o şeyden 55:

evek simuşum bence
lilas %69
bebikom %30
süprüzz %1
alıyo sana...

nere kayboldun hatun?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende babuşumla bana aldım. ama nasıl kokoş nasıl bşey hemde sütyenide var:) anam bauş kız aslında öyle dantel felan sevmezdim ama yaşlanıyom galiba. biraz daha farklı şeylere gözüm daldı:) ama varya bauş biz onlarla çok yol alırız anladın sen onu:)

Kızzzz geçti bizden gençler yol alsın :D
Hakkat kokoş ama taşlı maşlı, dantelli, ipli filan bööööllleee :yeniyıl:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Bu gece bir Tuna, bir üst katta Dilara ağlıyor. hayırlısı bakalım. yakında kovuluruz biz apartmandan
bu arada nazom bir krem deyivermişsin facede gündüz okudum yazamadım. sağolasın. Almanyadan mı getirtmek gerekiyormuş?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
pikem sen şöyle bişey yapsan. bütün bebelerin fotograflarını bi karede birleştirsen. onu bastırıp selimin albümüne koyarım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar