büyük olmak kolay mı...küççük o daha..öbürü danacık oldu..kıskanç ablaaa
Kizzz sen.degil misinn durte durte herkesi yoldan cikaran zati farz edelim ki edepliydinnnn bugun itibariyle hayatinda yeni bi sayfa acildii. Kanina seytan karisti senin
ahahhahha :gul::gul::gul::gul:selimin saçı kaşınıyormuş; Eşimin yorumu: bitlendimi acaba?
ya benim eşim acaba doktor değilde sağlık teknisyenimi. benimi kandırıyor yıllardır ya diş diye bişey var ve saçlarını kaçıyıp yolup durur bebeler
he bak ben not yazmadıgım kibi donda alamadım di mi.. yazık kız sana..
A ben hepsini biliyorum bve hadi size bi kıyak yapayım bi tane bile doğru bilemediniz diyim
zeyno bi doğru tahmin yaptı, ama onun da yanlış bi tarafı var
hmm buna göre simuşşşşşş sana ya bebikom alıyo ya lilacssss ehehehehe bildimm bildimmmmmm
ama benim bilipye yanlış tarafım ne ki??hoş aklıma bişey gelmiyo degil ama neyse şimdiiii....
benim resmide fotoŞOKLARMISIN balım...anceline juli vücüduylan ama...
ben bu ara ciddi iyi değilim pikem arada ikisini kaf kafaya tokuşturasım var valla...hayır biri küçük diğeri alttan alsa olacak yok..küçükte cadının önde gideni.ablasına kızarken sevinip el cırpıyo valla..
sexiii don dedin demi.kesin azoşa...bana sexi don olmaz..benim o işlerle hiç alakam yok bi kerem..
sus kızzzz. hep büyükler mi idare etcek. küçükler alttan alsın biraz da:cilgindans::cilgindans:
küçüklüğümden beri kılım ben bu duruma heeeeee tepemi attırmayın benim.:cilgindans::cilgindans::cilgindans:
bende babuşumla bana aldım. ama nasıl kokoş nasıl bşey hemde sütyenide var anam bauş kız aslında öyle dantel felan sevmezdim ama yaşlanıyom galiba. biraz daha farklı şeylere gözüm daldı ama varya bauş biz onlarla çok yol alırız anladın sen onu
Ahh teveccühünüzzzz bebişim
üniversitedeyken bi hocam bana "yanlışı senin kadar doğru savunan başka biri daha görmedim" demişti
çene kuvvetli biraz evet
ama ailede en az konuşan benim desemmmmm:ne:
ne kadar ayıp farz edelim ki edepliydin falan cık cık cık...bi kerem ben beni dürteni dürttüm...bugün görmeyi cok istediğim bi paket vardı ecrincim o gelenler içinde yani dısında ne olduğu yazıyordu ama içi gözükmüyordu.burda diyemem ne ama cok merak ettim yalan değil
kız nazoooo kız söyle allasennnn ne vardı içindeeeee:sinifsinif:
vaaaay Babuuuuuş, havanı yerim kıııııııııııııııızzzzzz :savasciasli::savasciasli:
kız Pikoooooş bak hiçbirini doğru bilemediğimize göre bana Bebikom, Lilacs, Azoş, Gökçe bunlardan biri almıyo. Nazoyu da ben eledim zati. O zaman bana ya Ecrin ya da Lidır alıyo. :kahkaha: Aklına gelen şey ne yeeevrııım? Ben hiç bişe de anlamadım kıııız Hıııı ben de istiyom o şeyden 55:
bende babuşumla bana aldım. ama nasıl kokoş nasıl bşey hemde sütyenide var anam bauş kız aslında öyle dantel felan sevmezdim ama yaşlanıyom galiba. biraz daha farklı şeylere gözüm daldı ama varya bauş biz onlarla çok yol alırız anladın sen onu
ben biliyom çooookkkk ama aşrı ayıpçı şeyler
Kızzzz geçti bizden gençler yol alsın
Hakkat kokoş ama taşlı maşlı, dantelli, ipli filan bööööllleee :yeniyıl: