2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

selam yavru kuşlarrrrr
Söylemeyi unuttum benim bugün lazer randevum vardı ordan gezdim özgürce kendi kendime sonra Kayrayı almaya gittim ablam göndermedi akşam yemeğimizi yedikten sonra eve geldim
Nazommm çok güldürdün kız beni Allahın sopası yokki üçgenler noel baba derken bak neler gördün:kahkaha::kahkaha:

aaaaaaaaaaaay maşallaaaaaaah ne güzeeeeeeeeeeeeeel. darısı başıma yaaaa... ben de istiyom böyle ablaaa... ühüüüüüü benim hiç özgür anım yok yaaa... şimdi bile kulağım tetikte ağlama sesi kolluyom... :D

kız lazer demişken, benimkiler dökülmeye başladı ama anlamadım bazı yerler dökülmedi.... :acep: ama daha önce kızılayda bi yerde hediye kazandımdı ya kol altı tek lazer yaptırdımdı, o zaman hepsi dökülmüştüüüü....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şu işte kızlar. Adaya halkaları o çubuğa dizmesini ve ordan geri çıkarmasını öğrettim. şimdi kendi yapıyor. bir kovanın içine halkaları atıyor, ordan geri alıyor. içinde/dışında kavramlarını öğretmeye çalışıyorum. el-göz koordinasyonu da sağlıyor sanırım.

Ekli dosyalar

• lFPR-197_1.jpg
    lFPR-197_1.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 50

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kız nutella mı kalır bu evde...
Annem 1 hafta bende kaldı ya, ben bu kadar çok yemek yiyen birini görmedim diyor. 5 dk boş durmuyormuş...
Adanın meyvelerini filan yemezdi önceden şimdi onlara da dadanmış...Of of artık dert yanacak gücüm bile yok.

Allah allah ya hayret bişey. İnsan bu kadar aç gözlü niye olurya..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

selam yavru kuşlarrrrr
Söylemeyi unuttum benim bugün lazer randevum vardı ordan gezdim özgürce kendi kendime sonra Kayrayı almaya gittim ablam göndermedi akşam yemeğimizi yedikten sonra eve geldim
Nazommm çok güldürdün kız beni Allahın sopası yokki üçgenler noel baba derken bak neler gördün:kahkaha::kahkaha:

ohh sefan olsun gülüm her geçen seans pürü pak oluyosun yaneee :D..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Şu işte kızlar. Adaya halkaları o çubuğa dizmesini ve ordan geri çıkarmasını öğrettim. şimdi kendi yapıyor. bir kovanın içine halkaları atıyor, ordan geri alıyor. içinde/dışında kavramlarını öğretmeye çalışıyorum. el-göz koordinasyonu da sağlıyor sanırım.

aaa buna benzer bişeyi var bak selimin.selim sesli kitaplara çok ilgili. Şu an ışık parkta adlı kitabını karıştıryor..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aaaaaaaaaaaay maşallaaaaaaah ne güzeeeeeeeeeeeeeel. darısı başıma yaaaa... ben de istiyom böyle ablaaa... ühüüüüüü benim hiç özgür anım yok yaaa... şimdi bile kulağım tetikte ağlama sesi kolluyom... :D

kız lazer demişken, benimkiler dökülmeye başladı ama anlamadım bazı yerler dökülmedi.... :acep: ama daha önce kızılayda bi yerde hediye kazandımdı ya kol altı tek lazer yaptırdımdı, o zaman hepsi dökülmüştüüüü....

sanada buluruz abla inşallah:yeniyıl:
benimde heryeri dökülmüyor dedimya sana saç kıran olmuş gibi duruyor diye ama koltuk altımın hepsi döküldü birde çok acıyo ısıyı düşürüyorlar etkisi azalıyomuş

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum naaaptın hakkat bu işi? ilan falan yazdın mı siteye? ya da araştırıyor musun halen yoksa vaz mı geçtin?

araştırıyorum simuşum. her yana haber saldım. 1. dereceden referans verme kaydıyla değerlendşrmeye alıcam. yani benim tanıdığım biri ben tanıyorum, kefilim diyecek...
ancak öyle emanet edebilirim...
bulana kadar arayacagım napalım...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

bu konunun cahiliyim tatlım ondan bişey yazamıyorum...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

benimde heryeri dökülmüyor dedimya sana saç kıran olmuş gibi duruyor diye ama koltuk altımın hepsi döküldü birde çok acıyo ısıyı düşürüyorlar etkisi azalıyomuş

iyi olmanıza sevindim laylam...
Şu lazer işine bi de ben girişsem süper olcak da...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
araştırıyorum simuşum. her yana haber saldım. 1. dereceden referans verme kaydıyla değerlendşrmeye alıcam. yani benim tanıdığım biri ben tanıyorum, kefilim diyecek...
ben olsam bende böyle yapardım sanırım...
inşallah çok seven bi abla/teyze anane (ama genç) gibi bakabilecek birini bulursun canım...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
tanselcim ben öyle süreklilik sevmem pek. muhtemelen ayına uygun etkinlikler olacaktır ama bana pek çekici gelmiyor. sanırım ebebek vasıtasıyla ben de incelemiştim daha önce... çok cazip gelmemişti. ama tatmin edecek şeyler söylüyorlarsa al tatlım...
babuş o oyuncaktan bizde de var. başta sadece çıkarıyordu halkaları. uyuz oluyordu hatta. şimdi kendisi de takıyor...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi olmanıza sevindim laylam...
Şu lazer işine bi de ben girişsem süper olcak da...

İyiyiz Babuşum Kayra bugün durmaz dedim kadına işkenceler yapacak dedim ama benim oğlan bi uslumuş sorma kendi kendine uyumalar falan bunların derdi zorları annelerine 2 gündür burnumdan getirdi sıpacık
Başla Babuş yaza inşallah kılsız girecem:dance:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tamam canım.
burada geçen seni işteyken aradım sanki evde fasülye ayıklıyorsun gibi sohbet ediyorum:) ne olur kuusra bakma. selim hastaydıya kafa kalmadı..

tatlım hiç önemli diil...
bu yeni iş yerinin fiziki şartları biraz değişik...müdürle aynı odada oturuyoruz.odadan dışarı çıkınca da dar dar koridorlar ve full camdan ofisler var, herkes herkesi görüyo kapısı açıksa duyuyo. ne bi kuytu ne bi sote yer :D
hiç yok.
tuvalate gitmek için de bi kapıdan geçmek ve o kapıyı da parmak iziyle açmak gerekiyo. parmak izini her bastığında ankaraya genel merkeze bilgisi gidiyo ne kadar dışarda kaldığının...öyle bi sıkıntısı var...
biraz rahat konuşamıyo insan etrafı devamlı birileri tarafından çevrili olduğundan...
sorun olmuyor da meraklı bakışlar altında ne diyecegini ne konuştuğunu bilemiyosun :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaa buna benzer bişeyi var bak selimin.selim sesli kitaplara çok ilgili. Şu an ışık parkta adlı kitabını karıştıryor..

Babuşum, Duru nun da var bundan ama biz o çubuğa geçirmek yerine daha çok kafamızın üstüne koyup simitçiiii tatlıcıııı gibi şeyler oynayıp kikir kikir gülüyoruz. çubuğa ben takarsam da ters çevirip hepsini çıkarıp alıp fırlatıyo :D:D

Tanselcim o sesli kitaplardan da aldım bakalım bekliyorum gelsin diye. Duru da çok seviyor kitap. İnşallah hep böyle sever :sirin:

bul evet Laylam :D hadi hadi, az kaldı inşallah. peki dökülmeyen yerler bir dahaki seferde dökülüyor mu? bir de sanırım benim üst bacağımı görmemiş lazer. dökülme olmadı sanırım. anlamıyom da o kadar az ve cansız ki ordaki tüyler.

Allah yardımcın olsun Babuşum. umarım gönlüne göre birini bulabilirsin...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bul evet Laylam :D hadi hadi, az kaldı inşallah. peki dökülmeyen yerler bir dahaki seferde dökülüyor mu? bir de sanırım benim üst bacağımı görmemiş lazer. dökülme olmadı sanırım. anlamıyom da o kadar az ve cansız ki ordaki tüyler.

Evi değiştir yakınıma gel sana da bulacam söz:uzulme:
evet bidahaki seansta onlar dökülüyor bi krem duydum bir süreliğine sürdüğün bölgeyi uyuşturuyormuş ondan aldım bidahaki sefere kullanacam bakalım acı azalacakmı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canlar ben bilgisayarı eşime devretmek durumundayım. Kırk yılda bir istedi vermezsem ayıp etmiş olurum. Üstüme zimmetli gibi zati. :D:D:D Hepinizi öper, hayırlı geceler dilerim. :huhuu::huhuu::huhuu:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Evi değiştir yakınıma gel sana da bulacam söz:uzulme:
evet bidahaki seansta onlar dökülüyor bi krem duydum bir süreliğine sürdüğün bölgeyi uyuşturuyormuş ondan aldım bidahaki sefere kullanacam bakalım acı azalacakmı

canım emlaysa eğer ben de ağdadan önce kullanırdım. ama hep acı hissederdim. lokal operasyonlarda falan kullanırlarmış. eczacı arkadaşım öyle söylemişti. ya ben kullanmayı becermezdim yada ilaç etki etmezdi. tabi lazerdeki acıyı bilmiyorum. belki ona iyi gelebilir

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar adanın saati geldi başladı cıyırdamaya. demek sebep karnıbahar da değilmiş...
neden mızlıyo bu çocuk 3 gündür aynı saatlerde ya...
yarın doktora mı götürsem ki...
neyse canlar ben kaçiim hepinizi öperim iyi geceler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar