2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eylem ışıl diye bir okuyucu var, kimdir acep? ben nedense hep hayatım tarafından izlendiğimiiz düşünüyorum:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
anam bi saattir şu oyuncagı arıyorum ama konu başka yerlere gelmiş haliyle..
Noyan şimdi bu oyuncaga sardı bayaa da zevkle oynuyo..

Bak ben bile sevdim bunu ama Kayraya aldığımız oyuncakları abimiz oynuyor onun ilgisini hiç çekmiyor bizim telefonları bulduğu yerde hemen kapıyor bugün ona birebir aynısı ama oyuncak olan telefon aldım eline verdim baktı baktı duvara bi fırlattı şaştım benimi kandırıyorsun der gibiydi:kahkaha:
canım emlaysa eğer ben de ağdadan önce kullanırdım. ama hep acı hissederdim. lokal operasyonlarda falan kullanırlarmış. eczacı arkadaşım öyle söylemişti. ya ben kullanmayı becermezdim yada ilaç etki etmezdi. tabi lazerdeki acıyı bilmiyorum. belki ona iyi gelebilir

evet emla Littlecım onu sürdükyen sonra hava almayacak şekilde kapatın dedi 1 saat falan kalacakmış bakalım bi deneyecem

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bak ben bile sevdim bunu ama Kayraya aldığımız oyuncakları abimiz oynuyor onun ilgisini hiç çekmiyor bizim telefonları bulduğu yerde hemen kapıyor bugün ona birebir aynısı ama oyuncak olan telefon aldım eline verdim baktı baktı duvara bi fırlattı şaştım benimi kandırıyorsun der gibiydi:kahkaha:

evet emla Littlecım onu sürdükyen sonra hava almayacak şekilde kapatın dedi 1 saat falan kalacakmış bakalım bi deneyecem

lalam abisi kayrayı oynatmıyormu. aslında abisi ile oynasa ne güzel olur demi..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aa çok güzel gözüküyor. Tuna bayılır hareketli şeylere. o kocaman fil de çok gürültülü çalışıyor demişlerdi diye almadım. bu onun küçüğü gibi. adı ne tam olarak cnm?

Playskool Poppin' Park Pound 'N Pop Carnival olarak geçiyor canım.. 3 kademeli bi oyuncak
1- topu yerleştiriyor
2- dügmeye basarak topu fırlatma haznesine gönderiyor
3- kırmızı kola pattt güm diye vurarak topu yerleştirme yerine göndermeye calışıyor
Noyan bu ay 3 hamleyide (güçlü vuramadıgı için top yerine ulaşmasada) sırayla yapmaya başladı bide sesli ışıklı falan eglenceli bişey...

sende ne kandırıyosunKayra minnoşumu annesi... :D

valla ilk zamanlarda babasıda bende bayaa uzun süre oynadık Laylam hatta ara ara hala oynarıs :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydinn kizlarr..

İnternet kotamizz dolmuss daha bi hafta var yani yuhh. Ne yapmisiz bu kadar dogru duzgun evde oturmuyoruz soguktan kaccaz diye. Buna ragmen bide 300 tl elektrik faturasi gelmis :bayil:

Neyse haftaya bu eve dogalgaz baglaniyo allahtan. Bizim d totomuz isincak :dance:

Neyse kiyamet kopmadi hali hazirda. Marsuk da gelmedi. Donduk yine gunluk telasa..

İphone lardan biktimmmmmm bu biiirr

Herseyinn para olmasinndann da biktimmm bu ikii

Bir meslegim olmadigi icin kendime cok kilimmm bu ucccc

Aof sinavina 15 gun kalmiss bu doorrttt ( daha kitaplar bile tamamlanmadi):korkak:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
çok canım sıkkın, eşim ailesine yüklü bir kredi için kefil oldu, benim de imzam gerekiyormuş ama bilgim var diye. ben de atmam kesinlikle dedim, neticede atmadım ve o şekilde onaya gitmiş, onaylanırsa o kadar borcun altına girecez ve ben ödeyemeyeceklerine eminim. annesi de bize hiç mi güvenmiyor diye ağlamış, güvenmiyorum napayım. neticede eşimle küsüz, muhtemelen ailesiyle de.
bugüne kada borçları olduğu halde hiç bir harcamalarını kısmadılar, bizim borcumuz olmamasına rağmen ben daha çok dikkat ediyorum harcamalarıma, oğlumun geleceğini düşünmem lazım, ama hiç yoktan girdik yükün altına, eşim de biliyor ödeyemeyeceklerini ama kardeşi de kefil oldu ve bunu da ikna etti. ve ben kardeşine de hiiiiçç güvenmiyorum çok ama çok canım sıkkın.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
çok canım sıkkın, eşim ailesine yüklü bir kredi için kefil oldu, benim de imzam gerekiyormuş ama bilgim var diye. ben de atmam kesinlikle dedim, neticede atmadım ve o şekilde onaya gitmiş, onaylanırsa o kadar borcun altına girecez ve ben ödeyemeyeceklerine eminim. annesi de bize hiç mi güvenmiyor diye ağlamış, güvenmiyorum napayım. neticede eşimle küsüz, muhtemelen ailesiyle de.
bugüne kada borçları olduğu halde hiç bir harcamalarını kısmadılar, bizim borcumuz olmamasına rağmen ben daha çok dikkat ediyorum harcamalarıma, oğlumun geleceğini düşünmem lazım, ama hiç yoktan girdik yükün altına, eşim de biliyor ödeyemeyeceklerini ama kardeşi de kefil oldu ve bunu da ikna etti. ve ben kardeşine de hiiiiçç güvenmiyorum çok ama çok canım sıkkın.

:( :( çok üzüldüm Lilacscım ne desem bilemedim. Keşke aileler çocukları evlendikten sonra artık çocuklarının kendi aileleri olduğunu eşiyle birlikte karar vermeleri gerektiğini bilerek bu tür taleplerle gelmeseler... İnan ne diyeceğimi bilemedim. Okurken benim de canım sıkıldı....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

hakikaten cok can sıkıcı bi durum ama belki öderler canınınız sıkılmadan lilacsım..niye bu erkek tarafının aileleri bu kadar bencil oluyorlar ben anlamıyorum neden.evlatları bile olsa artık onların farklı sorumlulukları var destek olalım yerine köstek olalım diyorlar onuda anlamıyorum.kız aileleri aman kızım mutlu olsun diye ağam paşam yapar damada aman üzülmesinler diye ama yok bu erkek tarafında bi sıkıntı var çözülmeyen........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

lilacscım simuşun ve Nazomun söylediklerinden başka ne desem bende bilemedim, umarım aksatmadan öderler, size dert olmazlar... cidden can sıkıcı bir durum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayy lilacs i m cok uzuldumm. İnsallah seni sasirtirlar da oderler gunu gunune. Ne dusuncesiz insanlar var. Anne baba dedigin cocuguna destek olur ondan beklemek yerine:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar hiç fotokitap yaptıran oldumu? Selime albümmü yapsam fotokitapmı yaptırsam bilemedimki..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Günaydın kızlar.

Canım seni çok iyi anlıyorum...Benim eşimin ailesi de böyle sorumsuz. Evlendiğimden beri sürekli olarak maddi külfet olma peşindeler bize, ne koparsak kar düşüncesindeler. İlk sene çözene kadar bi sağlam kazıklandım. Şimdi prim vermiyorum. Vermiyorum ama onun savaşını yapmak her seferinde geri püskürtmek de insanı yoruyor. Haliyle gerginlik. Eşimin ailesi (afedersiniz ama bizim oralarda ayağını yorganına göre uzatmayan tiplere böyle derler) hiç dötlerinin deliğini bilmeyen tipler. Okuyan çocuk yok, öyle edinilmiş bi mal yok ortada ki kredisi filan olsun, harcanacak bişey yok. Ama kayınpeder ekonomiden çok anladığı şeklinde paso atar utar, ama kıçından borç akıyo. Öyle böyle değil hem de. Devamlı bizden yontma peşindeler. Bi ara anlattım hatırlarsınız, bizim arabayı almaya kalktı. Daha kredilerini ödeyemiyor, güya ayda 1000 tl. Taksitle alacakmış. Eminim bi zaman erteleyecekti, bi zaman sonra da ödemeyeceğim dicekti. Benim yokuşa sürmem sonucunda eşim vazgeçti. Tabi sana hakverdim vageçtim demiyor, arabanın kusurlarını bahane ediyor, babasına vermeye önlü razı olmamış. Baban hayatında öyle bi arabaya bindi mi acaba!
Bu hafta sonu da yeniden borç istemiş. Hazırda bikaç kredisi var, onları kapatıp yeniden kredi çekip tek yere borçlanacakmış. Ne farkeder sen yine yeni borçlar yaparsın. Bir haftalığına istiyormuş. Laf! Maksat başka. Adam yönetici, şimdi bırakacakmış yöneticiliği, muhtemelen yedi apartmanın paralarını onu kapaması lazım. Bakalım bunu nasıl savacağım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar