2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
AHAHAHA İKİNİZİN HEDIYESI DE GELMEDİ SANIRIM??? kimin hediyesi gelmedi bakayım başka?

leom velkam beybi. öyle öyle insanın evi gibisi yok.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ay maşallah canım iyi olsunda varsın tırmansın...

melebe yevrümmmmmm:kedim: nasıl gidiyor hayat? benim minnoş uyanık düşe kalka yürüme antremanında :D

ooooooooooo maşallah kolay gelsin Noyanıma tontiş ayakyalarını yerim onun
aaaaa laylama cevap vermiştim çıkmamış.

ne biliyosun hatun belki de sana da kırmızı jartiyer, kırmızı önünde tüy bulunan bi terlik bi de kırmızı otriş aldım belki...

ne biliyon yani?

hepinize alıp yollayacam bunlardan. yeni yılda eşlerınızın karşısına noel görllllll olarak çıkın. azıcık hayatımız renklesinsin ayol. oturmaya mı geldik, kalkın...

kalkın derken??? ahahahha.

deli bu kız yaaaa kendine ne aldın onuda söyle benimki hizmetçi kıyafeti olsaydı keşke:nazo:geçen kendime iç çamaşırı alıyodum tezgahtar kız birine gösteriyodu aaaa demişim kadın bi baktı hemen kendimi dışarıya attım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kendime hemşire kıyafeti aldım bacı... kepim bile var. şişttttt yapa yapa geziyorum onu gıyınce. iğne yapıyoruz o kıyafetle.

artık kim kime yapıyo iğneyi bilemem ama yapıyoz yani. bakın şaun içime nazo kaçtı çok pis. çok pis terbiyesiz oldum an itibariyle. eneee içmden çık kız nazo...

azo da kaçmış olabilir içime bılemedım.

bunları yazan ben değilim.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ooooooooooo maşallah kolay gelsin Noyanıma tontiş ayakyalarını yerim onun

deli bu kız yaaaa kendine ne aldın onuda söyle benimki hizmetçi kıyafeti olsaydı keşke:nazo:geçen kendime iç çamaşırı alıyodum tezgahtar kız birine gösteriyodu aaaa demişim kadın bi baktı hemen kendimi dışarıya attım

saol balım uzun boylu dill bikaç adım anca...

ay Laylam eheheh benim terbiyeli mutasıp arkadaşım ehehehe :D olmadı internetten sipariş var biliyosun :D bak Nazoma neler neler geliyöööörrr :D :D:durbun::cokkomik:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

saol balım uzun boylu dill bikaç adım anca...

ay Laylam eheheh benim terbiyeli mutasıp arkadaşım ehehehe :D olmadı internetten sipariş var biliyosun :D bak Nazoma neler neler geliyöööörrr :D :D:durbun::cokkomik:

OLSUN BAŞLAMAK BİTİRMENİN YARISI oğlum diyip motive et çocuğu
dimi yaaa nedense böyle olaylar Nazomu buluyor mıknatıs gibi çekiyoooo
zaten şuanda Gökçenin içindeymiş:kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kendime hemşire kıyafeti aldım bacı... kepim bile var. şişttttt yapa yapa geziyorum onu gıyınce. iğne yapıyoruz o kıyafetle.

artık kim kime yapıyo iğneyi bilemem ama yapıyoz yani. bakın şaun içime nazo kaçtı çok pis. çok pis terbiyesiz oldum an itibariyle. eneee içmden çık kız nazo...

azo da kaçmış olabilir içime bılemedım.

bunları yazan ben değilim.
pisssssssss,,:hediye:emanueller götürsün emi seni......içine kaçmışım pehhh.bana kelepçe kırbaç yollar sonra içime kaçtın der.dua et başka yerine kaçmadım..açtırdı benim bayramlık ağzımı bi bakın hele...ben o kırbaçı çamasır ipi sandım önce..kelepçeleride mandal.
ne kadan saf ve temiz bi kadınım ben ya...pis gökçeeee

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aden paşa iyiymiş cok sevindim..gelmiş geçmiş olsun kuzuya.

leom gelmiş hoş gelmiş...insanın evi gibisi var mı yaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
pikem noyan yürüyomu? maşallah tosbikime...bizimde son bi kaç gündür ela zırlamaktan fırsat bulamıyordu ama bugun yine her yerden elini bırakıp gelmeye kalkıyor zilli..az önce burun gitti zaten

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahahahha he gulum he. sprayı ne sandındı?

kapı gacırdıyo da bı yağlamak gerek dedıydın dı mı?

puhahahahah aynen kız bi nevi o işe yarıyomus baktım google amcadan.gıcırtıya uzunnn soluklu ara veriyomus..epey gıcırdamıyomus kapı..hatta baktın kapı gıcırdamıyo sen başlıyomusun gıcırdamaya..o kadar uzun yanim-kop-kop

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazoş bu gece seni ve Simuşu rüyamda gördüm hayır olsun inşallah

selam bebişim.hayrolsun kısss.ne gördün de bakim.acık sacık mı gördün..bende rüyamda hamamdaydım tellak da erkek sırtımı keseliyor şu biskolata reklamındaki oğlanlardan biri.anam tam keseyi sürüyo eşim geliyo...ayyyy deyip kaçıyom ben..sabah anlattım rüyamı...seni bi keselerimmm dedi...:sılakonda:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bu hafta içi eğer ela yaramazı bi aksilik cıkarmazsa sana bi kahve içimi uğramak istiyorum laylam belki o malum olmustur aklımdan plan yaptım bugün:elif: belkim simuşumda gelir..:orgu:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kıss gökçe esas varya o paketten öyle bişey cıktı ki kapalıydı ağzı işte onu cooookkk merak ediyom..üstünde yazandan anladığım kadarıyla cok merak uyandırıcı bişiy ama diyemem burdan...:bitter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ohh ne ala memleket. kahvete gıdıyolar çaya gıdıyolar. bi Allah'ın kulu da çıkıp şu gokçe2ye de bı gıdelım demıyor yaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar