ay maşallah canım iyi olsunda varsın tırmansın...
melebe yevrümmmmmm nasıl gidiyor hayat? benim minnoş uyanık düşe kalka yürüme antremanında
aaaaa laylama cevap vermiştim çıkmamış.
ne biliyosun hatun belki de sana da kırmızı jartiyer, kırmızı önünde tüy bulunan bi terlik bi de kırmızı otriş aldım belki...
ne biliyon yani?
hepinize alıp yollayacam bunlardan. yeni yılda eşlerınızın karşısına noel görllllll olarak çıkın. azıcık hayatımız renklesinsin ayol. oturmaya mı geldik, kalkın...
kalkın derken??? ahha.
AHAHAHA İKİNİZİN HEDIYESI DE GELMEDİ SANIRIM??? kimin hediyesi gelmedi bakayım başka?
leom velkam beybi. öyle öyle insanın evi gibisi yok.
ooooooooooo maşallah kolay gelsin Noyanıma tontiş ayakyalarını yerim onun
deli bu kız yaaaa kendine ne aldın onuda söyle benimki hizmetçi kıyafeti olsaydı keşke:nazo:geçen kendime iç çamaşırı alıyodum tezgahtar kız birine gösteriyodu aaaa demişim kadın bi baktı hemen kendimi dışarıya attım
saol balım uzun boylu dill bikaç adım anca...
ay Laylam eheheh benim terbiyeli mutasıp arkadaşım ehehehe olmadı internetten sipariş var biliyosun bak Nazoma neler neler geliyöööörrr
pisssssssss,,:hediye:emanueller götürsün emi seni......içine kaçmışım pehhh.bana kelepçe kırbaç yollar sonra içime kaçtın der.dua et başka yerine kaçmadım..açtırdı benim bayramlık ağzımı bi bakın hele...ben o kırbaçı çamasır ipi sandım önce..kelepçeleride mandal.kendime hemşire kıyafeti aldım bacı... kepim bile var. şişttttt yapa yapa geziyorum onu gıyınce. iğne yapıyoruz o kıyafetle.
artık kim kime yapıyo iğneyi bilemem ama yapıyoz yani. bakın şaun içime nazo kaçtı çok pis. çok pis terbiyesiz oldum an itibariyle. eneee içmden çık kız nazo...
azo da kaçmış olabilir içime bılemedım.
bunları yazan ben değilim.
ahahha he gulum he. sprayı ne sandındı?
kapı gacırdıyo da bı yağlamak gerek dedıydın dı mı?
Nazoş bu gece seni ve Simuşu rüyamda gördüm hayır olsun inşallah
biskolata erkegı mı. anam ruya mı ooooooooo