2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay nazom ne dersıın... başbaşa napıcaz pardon?

benden geçmiş zaar öyle başbaşalık falan. hayatımın tek amacı oğlum olmuş.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ay nazom ne dersıın... başbaşa napıcaz pardon?

benden geçmiş zaar öyle başbaşalık falan. hayatımın tek amacı oğlum olmuş.

detttt.tabiki onlar canımız,kanımız,herseyimiz..dünya bi yana cocuklarımın bi yana..amma kocamıda unutmam arada..zaten bu ara onlar bizi biz onları yeterince ihmal ettik,ediyoruz..fırsatını bulduğunda her fırsatta başbaşa olun..enerjin yükselir inan..cay bahcesinde bi bardak çay bile hem ilişkiyi hem seni sıcak tutar balım.

bi arkadas tavsiyesi...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben yaparım ona evde çay. içer içer uyur. ohh mis. ne zamanım var çaya kahveye ne de mecalim.

:esse::esse: demın eskı çalışanlarımızdan bı kız içerı gırdı ve bana aa kilo almışsın dedi. az daha kafasını yere sürtüyodum. kilo almışmışım. oşttttttt

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam hatunlar, hemen size yılbaşı ağacımın fotosunu ekleyip geçmişe bakmaya gidicem :D

Ekli dosyalar

• 077.jpg
    077.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 58

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
vaaaaaaay kaynatmışınız gene, sohbetiniz bol olsun hatunlar. :D

Lidoş hoşgeldiniz ve de geçmiş olsun. Bugün seni aradım merak ettim daha gelmedin diye, tlf un kapalıydı.

Gökçe gözünüz aydın Aden iyileşmiş çok şükür, çok sevindim.

Pikoşum Noyan yürüme çalışmaları yapıyormuş ya ben onun o tosbik ayaklarına kurban olurum, öper öper yerim :D

Kız Laylam ne gördün rüyanda çok merak ettim balıııııım :huhuu: Hıı bi de kahveye gelemeyebilirim ben... Kardeşim burda halen :) Ama gene de belli olmaz :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ha kardeşin burda, bende diyorum simuşum nerelerde neler yapar... güzel muhabbetler canım kardeşciginle...

eeeeeet kardeşim burda ve ben hiç göndermek istemiyorum :D yok kız, kaç gündür sürekli bişiler çıkıyo, yok market alış verişiydi yok yılbaşı hediyesiydi bilmem ne. bi de üstüne hatun çok huysuz, totomu koyamıyorum. :smileylove:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Nahadaa kargomm yola ciktii canlarr.. Hediyelerini almayanlarr yarin ogle sonrasi adresinden ayrilmasin:D yasasin gokce carsamba yollucakmiss kilpayi ifsadann kurtulduk

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaaa kızlar, Durunun üst dudağının sol tarafında bi kızarıklık var. Uçuk mu yoksa bi yere mi vurdu anlamadım. Kızarmış, bugün gördüm. Nedir ola? :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leom geçmiş olsun canım.hava değişimimi...

Sagol nazom yok kiz bulasici salgin grip oglumda benide devirdi kafami kaldiramiyorum...
ledırcım geçmiş olsun size..

Sagol pikos insallah cabuk gecer bogazlarimiz yirtildo oksurmekten
vaaaaaaay kaynatmışınız gene, sohbetiniz bol olsun hatunlar. :D

Lidoş hoşgeldiniz ve de geçmiş olsun. Bugün seni aradım merak ettim daha gelmedin diye, tlf un kapalıydı.

Gökçe gözünüz aydın Aden iyileşmiş çok şükür, çok sevindim.

Pikoşum Noyan yürüme çalışmaları yapıyormuş ya ben onun o tosbik ayaklarına kurban olurum, öper öper yerim :D

Kız Laylam ne gördün rüyanda çok merak ettim balıııııım :huhuu: Hıı bi de kahveye gelemeyebilirim ben... Kardeşim burda halen :) Ama gene de belli olmaz :D
Ucaktayimdir cnm tel ondan kapaliydi gerci arasaydinda sesimi duyunca sok olurdun travesti givi cikio
:savasciasli::savasciasli::savasciasli:

günaydın ballı bademler...

o'da neyse artık...
Gunaydin balummmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gecmis olsun simus. Bi yere vurmus olabilir belki. Adanin da nedense bir haftadir filan yanaklari kizariyo. Bugun doktora goturcek babasi. Geceleri de cok agliyor bu ara. Bi gorunsun dedik...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:savasciasli::savasciasli::savasciasli:

günaydın ballı bademler...

o'da neyse artık...

Datça tarafında yapılır, yenir.

Gecmis olsun simus. Bi yere vurmus olabilir belki. Adanin da nedense bir haftadir filan yanaklari kizariyo. Bugun doktora goturcek babasi. Geceleri de cok agliyor bu ara. Bi gorunsun dedik...

Valla Babuşum inşallah bi yere vurmuştur da uçuk falan değildir. Size de geçmiş olsun yanak kızarması deyince benim ilk aklıma gelen şey soğuk vurması oluyor ama Ada evdedir, nerden bulsun soğuk kuzumu... :uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız babuş sen niye yüz vermıyosun bakayım bu ara?

zati rüyamda da seni gördüm. naptığımızı bilmiyorum ama iç sıkıcı bi rüyaydı. darlanıyoduk :( hayırlara gitsin.

bu arada ecrin sen bana hedıye alıyosun anladım ben . ehe

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar