2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Neyse gidiyorum ben ignemi olmaya. Saatleri hep kacirdim ne fayda bekliosam ignelerden:uzgun: antibiyotik hapiminda ole. İcemiyorum ben ilac iste. Tipim musait degil.

Neyse hedayem ulasmadi sanirsam. Yada nete giremedi bilmiorum. Beklediydim ama geceye kaldim artik. Operimm sizi by by:bebecik

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eşimi de az önce aradım abinin de maşallah nerde ne yaptığımızdan dakika dakika haberi var. neden böyle böyle demedin falan deyince ben haber vermedim, ayrıca ablamın abimle olan durumunuzdan haberi yoktur falan dedi. ben de iyice sinir oldum. nah yoktur. o yüzden mi hııı tamam peki diye konuştular dedim. anlayacağınız gene tutamadım çenemi. bu akşam da sırf bu durumu yaşamamak için göya eşime diyecektim ki öğleden sonra; aşkıııııııııııım hava çok güzel, Duru da sıkıldı evde durmaktan, akşam yemeğine gitmek yerine hem bize de yürüyüş olur ablana uğrayıp 1 saat durup gelelim. aaaaaaaaaaaaay onu bile beceremedim. kendimi boğasım var....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sanmayin ki nete giremedi dedim diye siz degilsinizz.. Belkimm hedeff sasirtiyorum olabilerr:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok be simoşum köt bişi dememişsin. hem bi kere çocuk olduktan sonra bizde kapıda kaıyoruz onurla merak etme.

Aden kucagımızdan kapılıyor ve biz kendi başımıza içeri giriyoruz. 10 dakika sonra öpüyolar bizi falan. ehehehehehe hatta 1 saat sonra kaynamın ayyyyyyyyy sizde hoşgeldiniz deyip tekrar Aden'i yemişliği var...
takma bunları hassas insansın sen. taka taka büyütursun minicik olayları... salla. eşinin abisini de gormezden gel. yorum dahı yapma kocana. çünkü unutma sen yokken abisi vardı hatta onlar aynı karnı paylaştı. o yuzden hiç gırme abı kardeş arasına.

ne .ok yerse yesınler..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offf milyon adet ödeme gedi kızlar. şu faturaların ödeme yazılarını yazayım gelicem. bekleyın beni anacım. muah muah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yok be simoşum köt bişi dememişsin. hem bi kere çocuk olduktan sonra bizde kapıda kaıyoruz onurla merak etme.

Aden kucagımızdan kapılıyor ve biz kendi başımıza içeri giriyoruz. 10 dakika sonra öpüyolar bizi falan. ehehehehehe hatta 1 saat sonra kaynamın ayyyyyyyyy sizde hoşgeldiniz deyip tekrar Aden'i yemişliği var...
takma bunları hassas insansın sen. taka taka büyütursun minicik olayları... salla. eşinin abisini de gormezden gel. yorum dahı yapma kocana. çünkü unutma sen yokken abisi vardı hatta onlar aynı karnı paylaştı. o yuzden hiç gırme abı kardeş arasına.

ne .ok yerse yesınler..

Oohhhoohh bizde defne yi evdeki gorumcem kendi kizi saniyo. Oyle ki defne ye ozel sigorta yatirmaya bile kalkti. Birsey yedircekler beni duymuyolar bile. Hayir diyorum kiyamam kiyamam diye tikiveriyolar cocugun agzina. Surekli kucakta tasiyolar cocuk arabaya alisamadi o yuzden yalniz sokaga cikamiyoruz. Dusun artik bunlar arasinda ben nasil akla geleyim. Nasilsin diye soran yok. Defne gelsin defne gitsin.

Esim dedi gecen gun ablasina manyak misin kizim sen evlenmedin cocugun yok diye benimkini mi sahipleniyon o benim cocugum diye. O kadar vahim durumdayiz yani:gul:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
tünaydın şekerler
Simuşum ağacınız çok güzel olmuş yeni yılda sizdeyim Kayrayla ağacınızın altında oturacaz haber vereyim
Duru heralde biyere vurdu canım uçuk çıkmaz zannetmiyorum
Babuş sizede geçmiş olsun

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Simuşcum kendi canından daha degerli degil canım bu meseleler üzme o güzel yüregini... ne kadar can sıkıcı olursa olsun oluyosa salla gitsin.. ben pek beceremiyorum sallamayı inşallah sen becerirsin canım...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız gel kız gel.. köftehor seni. gel sarılayım sana zilli.

bu kızı yaban ellerde çok yalnız bıraktık bak ... görüyor musunuz a dostlar sıcacık bi sarılmaya ıhtıyacı var pikemin.

kız pikom sen kedi gibi hatunsun be. seviyorum seni mıncırık.. :uzulme:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ne .ok yerse yesınler..

aynen Gökçe, ne .ok yerse yesinler. Özel ilşkileri tabii ki beni ilgilendirmez, hiç de işim olmaz. Ama işte ben muhattap edlmeye çalışılınca cinlerim tepeme çıkıyor...

offf milyon adet ödeme gedi kızlar. şu faturaların ödeme yazılarını yazayım gelicem. bekleyın beni anacım. muah muah

Allah kolaylık versin şekerim :)

Oohhhoohh bizde defne yi evdeki gorumcem kendi kizi saniyo. Oyle ki defne ye ozel sigorta yatirmaya bile kalkti. Birsey yedircekler beni duymuyolar bile. Hayir diyorum kiyamam kiyamam diye tikiveriyolar cocugun agzina. Surekli kucakta tasiyolar cocuk arabaya alisamadi o yuzden yalniz sokaga cikamiyoruz. Dusun artik bunlar arasinda ben nasil akla geleyim. Nasilsin diye soran yok. Defne gelsin defne gitsin.

Esim dedi gecen gun ablasina manyak misin kizim sen evlenmedin cocugun yok diye benimkini mi sahipleniyon o benim cocugum diye. O kadar vahim durumdayiz yani:gul:

abooooo, benden de beteri varmış.... :( Allah asıl sana kolaylık versin... :(

tünaydın şekerler
Simuşum ağacınız çok güzel olmuş yeni yılda sizdeyim Kayrayla ağacınızın altında oturacaz haber vereyim
Duru heralde biyere vurdu canım uçuk çıkmaz zannetmiyorum
Babuş sizede geçmiş olsun

Aaaaaaaaaaaaaay gelin geliiiiin, başımın üstünde yeriniz var :D :huhuu::huhuu: özledim zati hem seni hem Kayramı hem Ela mı hem Nazomu hem de herkesiiii :deli:

Simuşcum kendi canından daha degerli degil canım bu meseleler üzme o güzel yüregini... ne kadar can sıkıcı olursa olsun oluyosa salla gitsin.. ben pek beceremiyorum sallamayı inşallah sen becerirsin canım...

:huhuu::huhuu::huhuu: bi becersem Pikoşum... bi becersem....

aaaaaaaaa hemen ben üstüme alınayım ve iyidir diyeyim.. :D
sarılma ikonunu görünce dayanamadım.. bi şöyle uzun sıcak bi dost sarılışına çok ihtiyacım var sanırım miyykkkkkkkkkkkk...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ohhhhhhh yarışmada güzelce oyumuda kullandım...

ama hepsi çok şirin hepsi en tatlı, hepsine oy verdim gönlümden... MAŞALLAH

bende kullandım kime oy verdiğimi söylemem
yan odaya geçiyorum bi kahve molası verecem. muahhh az sonra burdayım...
afiyet olsun ohhh gelsin kahveler gitsin çaylarrrr
salı vitrinini ne ettiniz bacılar? aldınız mı? bu arada ben de gidip oyumu kullaniiiiim :bestas:

bu hafta takip etmedim SİMUŞ çok sıkıcı oluyor yaaa iyikide etmemişim bu hafta yatak örtüsü vermiş onun benzerini daha yeni aldım
bu arada Durunun fotosu yarışmada nrden yok?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar